Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Açıkçası seni hatırlasaydı ve hatırladığında sana dair kalbinde bir yeri olsaydı, sana kıymet vermiş olsaydı, takip isteğini onaylardı diye düşünüyorum.
Takip isteğini görüp seni hatırlayan bir insan, hâlâ bu isteği kabul etmiyorsa, belli ki onun için önemli bir insan değilsin.
Sana bunun için cevap vermiyorum ama cevap yazdığımın içinde.
Karar senin...
Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayGeri çek tekrar at sonra kendi profilini herkese açık yap hikaye paylaş muhakak hikayeye bakar Buda senin farkındayım ama kabul etmek istemiyorum anlamına gelir ve sende tamamen çekersin istegi
218 Yorumla- 7 ay
@AsyanınBiSorusuVar uzman uzman :)
- 7 ay
Takip isteği atarken açmıştım profilimi hiçbir hikayeme bakmadı :/ 3. Gün bugün kapattım profilimi
- 7 ay
Belki kullanmıyordur ya emin misin aktif olduğuna
- 7 ay
Bak ne dicem ismini Google de aratsana belki sattığı bişeyler vardır letgoda sahibinde falan oradan ürünle ilgilen aaaa sen o değil misin gibi tesadüf yap işte ajahshshshsjsb
- 7 ay
Ahahahaha sen şaka mısın ya :)))))
- 7 ay
@Gökberk0101 ne yaaaa 😂
- 7 ay
Bu KS de denk geldiğim en yaratıcı en akılalmaz olay bu yeminle :)
- 7 ay
Niye akıl almaz olsun yaaaa aşırı mantıklı bi olay 😊
- 7 ay
Bence de aşırı zekice ve akıllıca olduğu için akıl almaz zaten 40 sene düşünsem sattığı bir ürün var mıdır diye yola çıkmam :)
- 7 ay
Daha önce bu yöntemi kullanmadım değil ama aynı durum için kullanmadım, ya ben yeter ki birini isteyeyim Kırk dereden su getiririm ama adamın hiçbirinden haberi olmaz vay be ne tesadüf der 😂😂
- 7 ay
şu an ne dersen inanırım öyle bir etkilendim fikrinden :)
- 7 ay
:)
- 7 ay
Artık bir hayranın var :)
- 7 ay
Let go ve sahibinden olayı mantıklıymış 😁 kendisi cimnastik eğitmeni 🥹 çalıştığı iş yerinin instasını takip ediyorum paylaşımları beğeniyor yani instaya giriyor 😂 ama bana olumlu ya da olumsuz henüz bir tepki vermedi. Takibime dönmezse mesaj atamam gururum el vermez
- 7 ay
Of niye böyle yaptı ya fake bi hesap aç onun ailesindenmiş gibi isim olmasın sadece soy isim olsun ki , kim olduğunu bilemez amca teyze falan biridir diye mutlaka dönüş yapar o hesaba , sende sana bilerek dönüş yapmadığını anlayıp tamamen uzaklaş ne yapalım
- 7 ay
Sen gerçekten şakasın :)
- 7 ay
@Gökberk0101 hayııııır gerçeğim ☺️
- 7 ay
Ne mutlu bana ki böyle bir zekanın varlığına şahit oldum :)
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim bi tuhaf oldu okurken, insanın ilk aşkı hep başka yerden sızlatıyor.
Bak güzelim, 14 yıl beklemişsin, 1 gün hiçbir şey. Kesinlikle geri çekme o isteği. Bırak orada dursun, görsün, ister kabul eder ister etmez, bu saatten sonra mesele gurur değil, merakını giderme meselesi.
İptal edersen hem kendin kafanda senaryolar kurarsın hem de “çocuk oyuncağı” gibi durur. Kalsın, top onda olsun. 💬💗20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı.
7 ayNeden? Konuşmak görüşmek içinse çekme. Konuş nedir yani
13 Yorumla- 7 ay
Umarım kabul eder bir beklentim yok sadece Belki yeniden bir kahve içebiliriz belki iyi birer arkadaş olabiliriz. Çünkü çocuktuk ikimizin de hataları oldu birbirimize karşı ama büyüdük ve hayat çok kısa
- 7 ay
Arkadaş olma niyetiyle hiç girme o ise. Hatalar varsa çözümü olacak gömülü şeylerse tamam ama büyük sorunlarsa o zaman da girme
- 7 ay
Herhangi bir şey olabilmemiz ya da olamamamız için isteğimi kabul ya da red etmesi gerekiyor 😂
Gizli Üye(25-29)7 ay5110 gündür ne cehennemdeydin. 31 yaşına gelmiş skısmış skısmış dayanmadığı duvar banyo bahçe çiti halk pilajı kabini kalmamış şimdi de evlenicek adam arıyor... böyle değilse bende K. başçavuş değilim ✊
16 Yorumla- 7 ay
Canım ya bilmediğin insanlar hakkında nasıl da ahkam kesiyorsun sen öyle :) çok komiksin
- 7 ay
Bir de gizli üye olarak yazmış cesur ol da kimliğini gizleme :))
Cevap sahibi7 ay14 yıldır nerdeydi kafan peki _? Birileri ağır hasar kaydı bıraktı sana çok ağır... Öyle ki anında evlenip piyasadan elini eteğini çekesin geldi yoksa daha 10 yıl daha hatırlamazdın da adamı işin düşünce şiişşt pişşt bakana görebiliceğin en güzel manzara... okur olmuşsun ✊✊✊👑
www.youtube.com/shorts/v-Gz178ggnU?feature=share
Cevap sahibi7 ay1 xpr cesur ol deddiiii 😂 Sana cesaret borcum mu var ablam?
- 7 ay
Hesap yeni çünkü 😁 burayı seviyeli bir platform diye düşündüğüm için bir deneyeyim dedim ta ki senin gibilere denk gelene kadar. Her yerdesiniz. Git başka yerde oyna. Sana beni ve hemcinslerimi aşağılama haddini vermeyeceğim.
Cevap sahibi7 ay@Hurricanee94 bak bak bak sıkışınca " Sana beni ve hemcinslerimi aşağılama haddini vermeyeceğim." Hemen hemcinslerine sığınırmışta minik kuş. Dün doğmuş ağzında süt kokan oğlanlara anlat o mavalları koçum 💩👉💩
Gizli Üye(25-29)7 ayGeri çekme belki sosyal medyaya girmemiş olabilirdi.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 aymemlekette adam mı kalmadı 14 yıl öncesine kadar geri gittin :D
16 Yorumla- 7 ay
Yok öyle bir şey değil. Hayatıma birini alma kafasıyla yaptığım bir şey olmadı. Depremden sonra yarıda kalmış şeyleri ya da kırılan kalpleri kısa da olsa konuşarak bir şekilde kapatmak gibi bir kafayla yaptım. Karşıma çıkınca ister istemez onun beni üzdüğü zamanlar benim üzdüğüm zamanlar aklıma geldi belki de bu içinde bulunduğum mutsuz döngüyü karşılıklı üzdüğümüz kırdığımız insanlarla birbirimizi affederek kapatabiliriz diye düşünüyorum. Ben çok zor zamanlarsan geçtim herkes gibi ve fazla düşündüğüm bir gece karşıma o da çıkınca bir işaret diye düşünüp sabahına istek attım.
- 7 ay
Yoksa hayatımda biri olsun diye birilerini hayatıma alacak birisi hiç olmadım. Öyle olsam 7 senedir illa bir ilişkim olurdu.
- 7 ay
o zaman sana bir soru: hayatında birisi olsaydı ve mutlu bir yaşamın olsaydı, bu yaptığın şeyi yine yapar mıydın? yani ilk aşkınla aranda geçen kırgınlıklar kafana takılır mıydı?
- 7 ay
Evet ister istemez biraz da olsa vicdanımız varsa üzdüğümüz insanları düşünürüz ama takip eder miydim etmezdim hayatımdaki insana bir yanlış yapmamak adına
- 7 ay
anladım. bence ne olursa olsun iletişime geçilmemeli. zaten o defter kapanmış her iki tarafa da tecrübe olarak kalmış. ama yaptığın şey ona kötü günlerini hatırlatıp onu tekrar üzebilir ya da sana söyleyeceği kötü bir söz seni üzebilir. en iyi ihtimal, konuşur görüşür yeniden bir şeylere başlayabilirsiniz.. ama o amaçla yapmadım dedin. hayırlısı diyelim
- 7 ay
Çok haklısınız sonrasında biraz pişman oldum. Çünkü 3 gündür beklemede isteğim. Geri de çekemiyorum geri çeksem daha saçma bir şey olacak gibi hissediyorum :( inanın bilmiyorum. Keşke en azından red etse kabul etmeyecekse en azından daha kesin bir cevap olurdu.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
7 ayNeden geri çekesin ki takip ederse eder etmezse boş ver
01 Yorumla- 7 ay
Çok teşekkür ederim bırakıyorum o zaman o şekilde :) mesaj yazamam zaten isteğimi kabul etmeden. Kalsın böyle
7 ayÇekme bırak kalsın
19 Yorumla- 7 ay
Bekliyorum şimdilik
- 7 ay
Mesaj at
- 7 ay
O kadar cesur değilim galiba :( takibimi kabul ederse yazabilirim ama etmezse ya da beklemede kalırsa yazamam
- 7 ay
Ne olacak yaaa ne kaybedersin
- 7 ay
Galiba emin değilim o hesabı aktif kullanıp kullanmadığından o sebeple muallaktayım. :/ ama adına açılmış başka bir inst hesabı da bulamadım
- 7 ay
Hareketlilik yoksa kullanmıyordur zaten
- 7 ay
yok mu numarası
- 7 ay
Keşke olsa ama benim numaram defalarca değişti değişmek zorunda kaldı daha doğrusu ve numaralar kalmadı hiç :(
- 7 ay
Yaz sen bir belkide tanımadı baya zaman olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
7 ay14 yıl sonra seni buna iten sebep neydi
16 Yorumla- 7 ay
Depremden sonra Muğlaya yerleştik o zaten üniversiteyi burada okumuştu. Ben Hatay’a dönmüştür diye düşünüyordum ama keşfetimde bir sayfada çıktı karşıma ve içimden geldiği gibi davranıp takip isteği attım. :/
- 7 ay
Bir şey dicem ne hissettin görünce
- 7 ay
Özlediğimi yani o zamanki yaşadıklarımı da evet ama o insanı tamamen o insan olduğu için özlediğimi
- 7 ay
Acaba şu an ne yapıyor
- 7 ay
Ya da evli mi sevgilisi var mı yok mu hiçbir şey bilmiyorum sadece aynı şehirde yaşıyoruz ve çalıştığı iş yerini biliyorum ama aynı şehirde bile 2 saatlik mesafedeyiz. Muğla büyük bir şehir çünkü 😂😂
- 7 ay
Hayırlısı olsun beee.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. kabul etmicek gibi çek bence geri
16 Yorumla- 7 ay
Neden red etmedi peki yani bir erkek neden isteği red etmez beklemede bırakır?
- 7 ay
Yine de teşekkür ederim 😁 inşallah en güzel şeyler sizi bulur
- 7 ay
Ne demek keşke hepimiz mutlu olabilsek 🙏🏻 inşallah oluruz. Hayatın bizi yormadığı şekilde yaşamak dileğiyle
neden attın?
eleman parayı bulmuş işi gücü yolunda muhtemelen
sen de bu zamana kadar takılacağını takıldın e evlenmek lazım yaş olmuş 31 :D
03 Yorumla- 7 ay
Aynen Devran kişilik analizini kendine sakla beyninin başka şeyleri düşünmeye de gücü kalsın 😁
- 7 ay
Ahaha çok biliyorsun sen 😂😂
Yok kalsın öyle geri çekince daha çok totosu kalkar
01 Yorumla- 7 ay
Bıraktım bakmıyorum bile artık sanırım fazla düşündüğüm bir gün bu kararı aldım takip ettiğime pişman değilim ama olumlu ya da olumsuz herhangi bir dönüş yapmamış olması beni muallakta bıraktı.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayDursun bakalım ne olacak
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bi 14 yıl daha bekle
10 Yorumla
7 ayHayatında biri olabilir insanların kafasını karıştırmak doğru değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayÇekme daha çok umursamış gibi olursun
30 YorumlaBence geri çekme ya niye çekesin
11 Yorumla- 7 ay
Şimdilik bekliyorum umarım dönüş yapar :(
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayGörürse döner
13 Yorumla- 7 ay
Umarım döner :)
- 7 ay
Emin ol döner
- 7 ay
İnşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
7 ayNoldu takip isteğini kabul etti mi?😄
013 Yorumla- 7 ay
Hayır 😁 3 gün oldu vee de takipçileri artıyor galiba ya ama bir ben yerimde sayıyorum geri fe çekemiyorum rezil olmamak için takip isteğimi delireceğim
- 7 ay
Unutmuştur seni belki kalsın bence
- 7 ay
Hayatında biri var mi
- 7 ay
Hayatında biri yokmuş ama nereden öğrendiğimi sorma hiç 😂😂 unuttuğunu sanmıyorum yani hatırlamayacak kadar diyeyim yoksa tabi ki unutmuştur. Ev iş iş ev öyle bir düzendeymiş şu anda sabah gidiyormuş akşam çıkıyormuş. :/ belki de kendini sadece işine vermiş geri kalan pek umrunda değildir öyle durumlar olabiliyor bazen her insanda
- 7 ay
İsteğim hâlâ beklemede bu arada 😂😂
- 7 ay
Öyle ise sen onu kaçırma 😂
- 7 ay
Aklı gerçekten işinde gücünde adam kalmadı yani hepsi sanalda bile sapıtıyor
- 7 ay
Bence ben onu 14 sene önce kaçırdım boşa çaba benimki gibi ama işte hayat bu bakalım 😂😂 biz birbirimizi çok sevdik ama çocuktuk ve beni çok üzdü asla düşünmemesi sormaması gereken bir şey sordu arkadaşının gazına gelip ve ben de soğudum. Sonra işte yıllar sonra dünya küçük keşfetimde çıktı şaka gibi 🥹🙄
- 7 ay
Nasip belki de zamanı değildi ama gerçekten sevdiyseniz olur yine hatta daha hızlı olur inşaallah 😄
- 7 ay
Ay inşallah olmayacaksa bile en azından hani düzgün veda edelim birbirimize ki ikimizin de bu saçma döngüsü kırılsın :/ o da ben de herkesle sevgili olabilecek insanlar değiliz ikimizde duygusal karakterde insanlarız. Birbirimizi unutmamız da çok zaman aldı gerçi o daha zor unuttu :(. Düşün 17-18 yaşında birbirimizin ilk aşkıydık şarkımız Bora duran Gül senin tenindi. Bu çocuk dinle sevgili dizisini izliyordu ya. Sonra buraya gelip hakkımda onun da hakkında hiçbir şey bilmeden apır sapır konuşuyor bazı aptl erkekler :(
- 7 ay
Umarım takip isteğimi de en kısa zamanda kabul eder de en azından belki birbirimizi tamamen affedip hayatımıza bakarız. Hayat senin de karşınaaaaa bir sürü güzellikler çıkarsın inşallah hep mutlu huzurlu olursun hayatta ne istiyorsan kolaylıkla sahip olursun ☺️🥰
- 7 ay
Haklısın bence de olmasa en azinda güzel şekilde veda edersiniz fazla duygusallık da başa bela anlıyorum🤦🏻♀️ yaşınız gençmis anı kestirip atmak kolay gelmiştir tabii dediğin gibi gerçekten sevdiğiniz için ayrılık kopmak zor olmustur..
Her şey gönlünuzce en güzel şekilde olsun umarım 😄 - 7 ay
İnşallah kabul eder 🥹
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yoo bırak dursun
04 Yorumla- 7 ay
3 gündür duruyor 😂 beklemede bıraktı beni
- 7 ay
İnşallah düşünüyordur 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
7 ayAynı b*ku ben de yedim 😂😂
04 Yorumla- 7 ay
Peki ne oldu ? Olumlu ya da olumsuz bir dönüş alabildiniz mi? Benim 3 gündür ne kabul etti ne red etti beklemede hâlâ😂😂
- 7 ay
Uzun uzun anlatırım da buradan olmaz kralim ya
- 7 ay
Peki bir erkek olarak yorumlarsanız eğer bu arada bu uygulamada yeniyim sanırım erkeksiniz simgeden ötürü. Sizce neden 3 gündür beklemedeyim? :(
- 7 ay
Instagram versene oradan konuşalım birden fazla sebebi var çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. dursun biraz görmemiştir belki
02 Yorumla- 7 ay
Umarım görmemiştir :)
- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
7 ay14 yıl çok uzun bir süre çek geri
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
7 ayO seni çoktan unutmuştur
00 Yorumla
7 ayçekmelisin
21 Yorumla- 7 ay
:/ teşekkür ederim cevap için
geri al saçmalama
11 Yorumla- 7 ay
Neredeyse 2 gün olacak Instagram da attığım takip isteğini görmemesinin ihtimali yok bence asıl geri alırsam saçmalamış olacağım gibi :(
7 ayGeri çek bence ben özledim dedim küfretti
03 Yorumla- 7 ay
Duyguları açıkça ifade etmek de mi küfür etme sebebi olmuş bazen erkekleri anlamak çok güç :( üzüldüm adına.
- 7 ay
Evlenmek istiyordum oyaladı bende bitirmiştim iki yıl sonra mesaj attım küfür etti
- 7 ay
Sen haklıymışsın. Kimse kimseyi oyalamamalı. Ama ne yaşanırsa yaşansın insan bazen o insanı ya da o insanla geçen güzel günlerini özlüyor..
çekmelisin
01 Yorumla- 7 ay
Kafam çok karışık :/
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hemen geri çek
00 Yorumla
7 ayGeri çekmelisin
01 Yorumla- 7 ay
Fakat elbette tercih senin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayÇek tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKalsın bir hafta
03 Yorumla- 7 ay
6 gün kaldı 😂
- 7 ay
Bakalım 1 haftanın sonunda ne olacak :)
Cevap sahibi7 ayYani eski sonuçta kiymetli olmalı senin için bir kez isteğini geri çekip bir daha istek at bir kaç gün kalsın aynı durum olursa ya evlidir ya sevdiği vardır ya da ilgilenmiyordur tavsiyem bu yönde :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat