Hem yurt dışı onaylı hem Türkiye onaylı sayısız sertifika aldım
Eğitim hayatımı hep başarıyla geçirdim
Bir sürü ödül kazandım (belge, plaket, madalya vs.)
Tarih, klasik ne bulduysam okudum istediğim o kocaman kütüphaneye de sahip oldum
Gitmek istediğim her yere gittim
4 tane dil öğrendim
Motoru çok sevdiğim için kendi kulübümü kurdum
Görenler fiziğimin de yüzümün de güzel olduğunu söyler ama ne olursa olsun doğru kişiyi bulamadım bir kez aşık oldum başkasını sevemedim diğerlerinin de beni sevdiğini düşünmedim hepsi faydalanmak istiyor gibi hissettim ama çok yalnız hissediyorum böyle mi geçecek bu hayat
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
İnsan defalarca aşık olabilir. Ancak durup dururken hiçbir şey olmaz. Olsa da boş olur!
İnsanın bir kez canı yanınca, ister istemez, korkuyor, panik yapıyor ve uzak durabiliyor, normaldir!
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. Ahmet Mehmet Ali üzdü diye bir başkası da üzecek değil. Ön yargı art niyet varsayım kötüdür! 😅
Hayat kısa zaman su misali akıp gidiyor, mutluluk hepimizin hakkı!
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor maalesef. İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor..
Fakat iyiler de var, yok denecek kadar az da olsa var..
Gönlünüzce olsun...06 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim satırlarında kayboldum desem yalan olmaz
- +1 yıl
Ricalar ve teşekkürler 🌸
İnanırım 🌸
Ama kaybolma hiçbir zaman kendini kaybetme dimdik dur ayaklarını sağlam bas baski kayma düşme
aşka küsme aşksızlara küs aşksız olanlara küs kapatma kendini
MaşaAllah sende de yok yokmuş yahu 😅
Fazla mükemmelsin 😅
Yalnızlık Allah'a mahsustur ama sadece yalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan daha iyidir
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kaderdir ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir evlilik sevgili ilişki cüzi irade ihtiyari kaderdir
Bunları sana şu an motor kullanarak yazıyorum motor sürerek 😅
Kaç yaşındasın ki 😅
Böyle gelmiş olabilir evet ama böyle gitmek zorunda değil 😅
Yapabilirsin o kadar çok şey yapmışsın ki bunu ne yaparsın kendine inan inanmak başarmanın yarısıdır
Günümüzde sevilmeye layık insan pek çok az normaldir yani hemen Hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok
Soran+1 yılteşekkür ederim 18 yaşındayım sen de motorda tehlikeye atma kendini
- +1 yıl
Daha küçüksün yahu 😅
Küçücüksün ama kızlar erkeklere nazaran daha çabuk erken olgunlaşır
Bence kariyerine odaklan 🌸
Sıkıntı yok hallederim ben, ben alışığım motorda yazmaya 😅
Yaşın birazcık büyük olsa 😅
Aracı olabilirdim de küçüksün 😅
Çevremde var güzel insanlar yuva kurmak isteyenler
Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir 🌸
Çok güzel şeyler yapmışsın moralini bozma daima çalış çabala 🌸
Aşk illaki olur bence en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😅
Mutlu akşamlar diliyorum 🌸
Soran+1 yılteşekkür ederim her şey için iyi akşamlar
- +1 yıl
Ricalar ve teşekkürler, eyvAllah 🌸
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende farklı alanlarda benzer faal aktiviteler ve kariyer yaptım. Bir kişiye aşık oldum. Sonrasında çok üzüldüm. Sandım ki bir daha aşık olamam. Ama bir kez daha aşık oldum. evlendim. Ardından tekrar üzüldüm. Artık AŞIK olabileceğimi bildiğim için kimseye AŞIK olmuyorum.
Elbette hayat böyle gitmeyecek. Dünya ve insanlar o kadar değişti ki.
Tamamen çıkar ilişkisi ve menfaat üzerine dönen bir sistem hakim resmen. Bu benim midemi bulandırdığı gibi bir çok insanın da (benim, bizim gibi düşünen) midesini bulandırdığından kabuğuna çekiliyor insan.
Üzülmeyiniz. Elbetteki böyle geçmeyecek hayat, ancak hiç bir şey de eskisi gibi olmayacağı gibi kolay da olmayacak.
Saygılar.01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
+1 yılBunca donanımlı, kültürlü, yüksek tabakadan kadınların aradıkları erkek genelde cemiyetten değil sanayiden çıkıyor.
Motorum arıza yaptı diye sanayiye uğra, aradığın saçma ve çilekeş aşkı orada bulacaksın. Başka bir erkeğin seni tatmin ve mutlu etmesi imkansız. Ruhun doymaz04 Yorumla
Soran+1 yılne demek bu
- +1 yıl
Sen, sana yaklaşan ne kadar erkek varsa etrafında küçük görüyor, beğenmiyor, yetersiz ve ya eksik buluyorsun. Şaton yüksek bir dağda, ışıltılı lambaları olan, yüksek sarmaşıklarla bezenmiş çiçekli bahçesi olan, türlü türlü yemişlerin yendiği, her tür lezzeti tattığın Şatonda yaşıyorsun. Oraya kimse çıkamaz, sadece tamirciler çıkabilir
Soran+1 yılaslında öyle bir şeyim de yok önüme gelen herkesle konuşur anlaşırım
- +1 yıl
Konuşmak ve anlaşmak, güvenmek ve ilgi duymak için yeterli değil anlaşılan
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar başarılı bir kızın böyle kendini kapatması cidden çok saçma. Hepimiz seviyoruz, aşık oluyoruz bir şekilde ya olmuyor, ya da kötü bir son ile bitebiliyor.
Belki karşına çıkanlar ya da çıkacak olanlar senin nasibindi.
Ellerin ile itme sakın.
03 Yorumla
Soran+1 yılinşallah çıkar
- +1 yıl
Düşüncelerini güzel tut ve olumlu olan ne var ise ona odaklan.
Soran+1 yıldeneyeceğim teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılgitmez takıntı geçer sizin elinizde her şey
00 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla yaşın daha çok genç eğer bu kadar donanıma sahip olmussan ister istemez kendine denk bir insan yanında olsun istiyorsun ve onuda bulamadigin icin kimseyi kendine denk goremiyorsun buda seni yalnızlığa itiyor öncelikle bu eskiye takılıp kalmaktan vazgeç sürekli arkana bakarsan önünü göremez takılır düşersin o yüzden önüne bak ve doğal ol illa istediğin gbi bir insan ile taniscaksin
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim umarım dengin bir insan ile tanışır mutlu olursun
Soran+1 yılteşekürler tekrardan
+1 yılhayır tabi ki de böyle gitmez illa 1 kere aşık oldun diye bir daha aşık olamamak gibi bir durum yok sadece zor oluyor fakat olabiliyor zorda olsa dedikleriniz de çok doğru çoğu insan faydalanıyor artık sevdikleri için değil de çıkarları için yanaşıyorlar birbirlerine maalesef zamanımız çok kötü bir hal almaya başladı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirilerini sevdiğimi sandım fakat hepsi ergenlikmiş otuzlu yaşlara dek. İnsan bence son kez âşık olunca bir daha başkasına âşık olması imkânsız.
00 Yorumla Hayat değişimlere doludur. Alemde daimi bir tebeddulat berdevamdir. Hiçbir şey kararında kalmaz. Ya kemale ya zevale gider. Karsina cok kisi daha cikar. Sevebilecegin dürüst birini bulursan kaçırma asla.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler çıkar inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimse vazgeçilmez değildir. Ben de hayatımda ki ilk aşkı unutamadım ama aşk biraz aşık olanın marifet, aşık olunanın değil. İçinde ki sevgiyi beraber paylaşabileceğin birini bulmanı dilerim.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılİşte gerçek aşk. Şu an ben de birini seviyorum açıldım. Karşılıksız olmasına rağmen. Böyle olurum diy3 düşünüyorum. Bu arada belki biri çıkar karşına aklını başından alır belli olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılRabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
- +1 yıl
Amin
Bence kariyerinle ilerle elbet doğru kişiyi bir gün bulursun. Ama helal olsun sana bu yaşta nasıl başardın seni tebrikliyorum.👏🏻👏🏻
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim söylediğin her şey için doğumda o kadar sancı çekebilen bizleriz kariyer içinde bu acılara katlanabileceğine inanıyorum
Soran+1 yılteşekkür ederim ama insan sevmek sevilmek çoluğa çocuğa karışmak istiyor
Kedi al kedi. İnsanlardan daha cok mutlu eder seni
01 Yorumla
Soran+1 yılvar zateen
O kadar kitap okuyup aşkın dürtü, hormon ve bilincin birlikte hareket ettiği bir illüzyon olduğunu anlamadın mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılaynen öyle gidiyor
başkasını bile sevsen, o aklına geliyor01 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum
+1 yılBunlar bir şey ifade etmez ki çünkü maddiyat diş öğrenmen çok iyi ama sevgi istiyorsun o maneviyat yönü olacak
00 Yorumla
+1 yılYaşadıkça göreceksindir belki nasip hayatta her şey.
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
Ben de. Bi 12-13 saat kadar aşık oldum. Bir daha asla:) Sevme boş ver gez toz takıl kafan rahat, mis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. en korktuğum şeylerden biri senin durumun. sen o kadar kendini geliştir yine uygun biri çıkmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef öyle teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. kalbim bu asrın dengi değil diyorsunuz.. hemde hiç
05 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef değil bana 80ler 90lar aşkları lazım
Soran+1 yılhiç yüksek değil beklentilerim evlenmeden günah olanı istemesin sevelim sevilelim ahlakı düzgün olsun bebekleri sevsin yeter
Soran+1 yılamin sağol teşekkür ederim
+1 yılEvrimsel içgüdülerine diren bence. Illa biri tarafından sevilmek zorunda değilsin
04 Yorumla
Soran+1 yılsevmek sevilmek çoluğa çocuğa karışmak istiyorum
- +1 yıl
Ne yapacaksın çocuğu zaten insanlık kotasını çoktan geçti
Soran+1 yılevlat ayrı
- +1 yıl
Bu dünyaya çocuk getirmek çocuğa yapılmış bir kötülüktür
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBen de senin gibiyim kimyagerim kendimi gelistirdim 8stersen tanisalim
09 Yorumla
Soran+1 yılaramızda 11 yaş var
- +1 yıl
Yas sade bir sayidir
- +1 yıl
18 yaşına kadar naisl bu kadar geliştin biraz garip geldi açıkçası
Soran+1 yıl@Hürremingülü neden geliştiremeyeyim ki
- +1 yıl
Motor kulübü nasıl kurdun
- +1 yıl
Yani şöyle daha çok küçüksün ve büyük ihtimalle baban zengin o çevredekilerde sana garip geliyor olabilir alt kademe ile takıl senden
Soran+1 yıl@Hürremingülü gece gündüz çalışıp psikolojik olarak çok yorularak 5 gün önce kurdum ama başardım
Soran+1 yıl@Hürremingülü hayır babam da zengin değil ben hem okudum hem çalıştım babam orta halli bi memur annem de ev hanımı
- +1 yıl
Maşallah sana
+1 yılHayir gecmez, istersen bana yaz beraber giderelim yalnizliklari
04 Yorumla
Soran+1 yılyaş farkımız çok
- +1 yıl
Sorun olmaz, daha çok heycan ve paylasim katar üstelik
Soran+1 yılheyecandan kastın ne bilmiyorum ama evlenmeden cinselliğin konuşulmasına dahi karşıyım
- +1 yıl
Maksadim cinsellik degil
Hahahahaha benim hayatimi yazdın bi kiz olarak ayni soruyu dün sordum ay nasil güldüm bunu görünce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah böylelerine yurt dışı nasip etsin ediyor benide içerilere çiviliyor. Senin şimdi 3 çocuk yapıp evinin kadını olman lazım inşallah olur
08 Yorumla
Soran+1 yılinşallah 3 çocuk yaparım hem evimin kadını hem Türkiye'nin tanınan iş kadını olurum amin
Cevap sahibi+1 yılİnşallah sadece 3 çocuklu ev kadını olursun
Soran+1 yılkötü ve hasetle yapılan her dua döner dolaşır sahibini bulur diyorum seni Allah'a havale ediyorum
Cevap sahibi+1 yılCanım senin kafalara 10 beden fazla sen yolunu çizmişsin zaten merak etme kör satıcının kör alıcısı bılursun bir koca
Cevap sahibi+1 yılköpüşün duası kabul olsa gökten kemik yağardı :)
Soran+1 yılo zaman duan kabul olmayacakmış sevindim
Cevap sahibi+1 yılSende dua ettin senden bahsettim
Soran+1 yıldua etmekle olmuyor sadece üzgünüm
Sen seçimini kariyere çevirmissinde ondan olmuş ya da nasip in daha karşına çıkmamış biraz ortama takıl burada ortalığa yazmayla olmaz beğendiğin biriyle özel konuş belki elektrik kofra falan alirsin belli mi olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sanırım öyle gidecek gibi yine o doğru kişi karşına çıkana kadar ve sen onu fark edene kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanmam daha yaşın küçük, seni seven sevebileceğin biri çıkar umarım karşına.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEmin ol yalnızlik daha güzel senin gibi kariyere ve başarıya sahip olsam asla kimseyi istemem hayatımda erkeklerin çoğu sadece seni kullanmak ister ben bunu yaşadığım için artık sadece kariyer yapma odaklı yaşıyorum en güzeli de bu bence
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ama insan sevmek sevilmek çoluğa çocuğa karışmak istiyor
Cevap sahibi+1 yılHaklısın umarım bi gun karşına iyi birisi çıkar
Soran+1 yılteşekkür ederim
Merak etme başkasını da seversin hep boyle düşünülür ama sevebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılyıllardır böyle
+1 yılZirveye çıktıkça yalnizlasirsin. İllaki karşılıklı sevdiğin birisi çıkacaktır sabret
00 YorumlaNasıl alıştırdıysan hayatını öyle gider düşüncelerini değiştir bakış açını değiştir
00 Yorumlaselam hanfendi aşık yaşayan bilir her göedügün sevilmez hanfendi sustum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Ama çok yalancısın be
015 Yorumla
Soran+1 yılyalan söylediğimi kim dedi
- +1 yıl
Dogru soylemedigine gore yalandir
Soran+1 yıldoğru söylemediğimi kim söyledi ki
- +1 yıl
Dogru oldugunu kim soyledi
Soran+1 yılben
- +1 yıl
sağlamasını yapman lazım. bu 4 dilden başlayalım.
Soran+1 yılolur yapalım
- +1 yıl
lütfen start with English. what is your aim to work?
Soran+1 yılI just want to improve myself
- +1 yıl
How? Wie ist das möglich?
Soran+1 yılWarum nicht
- +1 yıl
I * still not sure that you can speak english. lütfen take an record for your voice and send to me in this platform
Soran+1 yılDo you want me to do this from the private message box?
- +1 yıl
No. I just only verify. No need to make private connection
Soran+1 yılok
Karşına bir daha kim çıkar bilemez sin
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGitmez
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
+1 yılYok unutursun yenisine aşık olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılyıllardır unutamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnunla yarım kalmış bir şeyler var. Kendinle yüzleşmelisin
03 Yorumla
Soran+1 yılçok denedim ama olmuyor psikolojik destek dahi aldım
Cevap sahibi+1 yılBen 16 yıldır unutamıyorum. Çözümü bulursan banada yaz
Soran+1 yılolur
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sarma saramazsın, mantı acamazsin böyle gider bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılyoo çok güzel sarma sararım ama mantı açamam bak o doğru onun sufle yaparım ama
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılElbette o kişi karşına çıkacak
08 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
- +1 yıl
Zaman tanı kendine
Soran+1 yılyıllardır zaman tanıyorum
- +1 yıl
Nasip bu işler olmaz olmaz bir bakmışsın olmuş
Soran+1 yılhayırlısı diyelim teşekkürler :)
- +1 yıl
Aynen hayırlısı olsun 😎
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim 😇
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Daha çok gençsin bu karamsarlık niye?
00 Yorumla
+1 yılGitmez bulursun bida birini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılHayır kendin bırakmak istersen öyle gitmez.
00 Yorumla Gitmez kendine şans ver tekrar aşık olursun
00 Yorumla
+1 yılGeçmez biri gelir elbet acele etme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynen kanka kesin öyledir anlattığın gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılseni inandırma amacı güderek sorduğum bir soru değil
Cevap sahibi+1 yılHayır hep de sevgilisi olmayan kişiler soruya kendini överek başlıyor madem bu kadar iyisiniz niye yok o zaman
- +1 yıl
Bence dediğiniz yanlış zaten çoğunlukla güzel ve eğitimli kızlar yalnız oluyor belkide statüleri çok yüksek
Cevap sahibi+1 yıl@Hürremingülü benim tanıdığım güzel kızların çok sayıda sevgilisi olmuş hatta bir tanesi dişçi kız çok güzel ama çok sayıda erkek geçmiş hayatından.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni nerede gördün ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşka pek inanmıyorum
Ben de bir kere sevdim00 Yorumla
+1 yılBence güzel bir hayat
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğil insan çoluğa çocuğa karışmak istiyor
- +1 yıl
Karıştınmıda kaçmak istiyorsun
Şöyle seven olmadı ki
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) olur inşallah
Gitmez merak etme. İlla ki aşık olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
+1 yılBuradayım
00 Yorumla
+1 yılSeversin seversin. Sadece sevemem sanıyorsun şu an
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. gitmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGitmez gitmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılGitmez degisir
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç belli olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kez aşık oldum, başkasını sevemedim. Bu artık böyle gider mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler