ondan ayrıldıktan sonra baskasınada aşık olaamadım ve olamıyorumda. napabiliirm
Cevabın nedir?
+1 yılOndan sonra gelen herkes sana onu hatırlatır..
Bence bir süre ilişkiye ara ver.
Alışman lazım. Kabuk tutması lazım...
Unut demiyorum unutamazsin. Ama zamana bırak. İyi gelicektir.07 Yorumla
Soran+1 yıl2 senedir zamana bırakıyorum
- +1 yıl
Ya ben napim? 3 sene oldu.
şu an başka bir kızla beraberim. Unuttum demiyorum ama alıştım. Arada bir aklıma gelmiyor değil. Ama hayat surekli birilerini düşünüp özlemek ve geri dönmesini beklemek için çok kısa... Aşık olursun diyenler var. Ben hiç olmadım ama şu an kız arkadaşımı seviyorum. Ve beni mutlu ediyor. Ondan sonra doğru insani bekle. Ben buldum.. şu an iyiyim :)
Soran+1 yılbende baska biri var gibi ama henüz yok bende onu seviyorum ama asık değilim onu unutmak içşn onla takılıyorum ama olmuyor
- +1 yıl
Aşk dedikleri bu kadar kolay değil bilirsin.
Birinden ayrılıp hemen diğerine aşık olmak..
Biraz olumlu yaklaş. Dertli şarkılar dinleme :)
Onu sana hatırlatan herşeyi at sil yok et.
Mutlu olmaya bak.
Aşk bir anda olmaz. Çıktığın çocuğu değiştirebilirsin ya da zamana bırakıp onu tanıdıkça eskiyi unutabilirsin... o zamana değer biri olmalı. Seni mutlu edebilmeli
Soran+1 yılinş. öyle olur
- +1 yıl
Bol şans:)
Soran+1 yılteşekkür
En İyi Cevaplar
+1 yılkarşına daha iyisi çıkmamış ondan böylesin. merak etme zamanla atlatırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılne kadar zaman lazım daha? 2 sene oldu
5 sene 10 sene 20 sene mi lazım- +1 yıl
70 yaşında ilk aşkını unutamayan nene bilirim. takık kalırsan unutmazsın. önüne çıkan seçenekleri yokla. konuş. muhabbet et. el elden insan insandan üstündür. mutlaka daha iyisi vardır
Soran+1 yılinş
- +1 yıl
önce sen inan :)
+1 yılÇok sevdiysen unutamıyorsun hep kalıyor. Yeni gelen olsa bile sevsen bile onu hatırladıkça hüzünlenirsin.
018 Yorumla
Soran+1 yılben öyle yasamak istemiyorrum
- +1 yıl
Bir formülü varsa bilmiyorum. Benim çok sevdiğim bir çocukluk gençlik aşkım vardı. Hiç unutamadım. Sevgilim falan değildi çocuk ilk sevgilim üniversitede oldu. İlk sevgilimi unuttum. Çocukluk aşkımı hala hatırladığımda hem mutlu hissederim hem buruk.
Soran+1 yılbenim de çocukluk aşkım ama liisede çıkmaya aşladık
- +1 yıl
Benim ki ortaokulda başladı lisede konuşuyorduk. Sonra aramıza mesafe girdi.
Soran+1 yıl5 yasımdan 20 yasıma kadar kendimi bildim bileli her anım onunla
- +1 yıl
Benim ki 10 yıl kadar olmuş hala unutmadım. Yani unutulsa ben unuturdum. Senin ki iki yıl daha. Yer ediniyor bazıları. Zamanla daha az hatırlarsın ama unutmazsın :D
Soran+1 yılo şu an evli ama beni telle felan arıyo unutmaya calışıorum
Soran+1 yılbir aklm görüş aşıksın diyo diğer aklım karısına yazık değilmi diyor sonra arkadaşça görüşürüm diye düşünüyorum sonra ya kendimi tutamazsam diye düşünüyorum çok kararsızım
- +1 yıl
Evlenmiş senin için daha zor tabi kolay değil ama zamanla soğur için. Unutmasan bile duyguların bugünkü gibi olmaz.
- +1 yıl
Boşanmadan kabul etme. Yoksa şuankinden daha kötü olursun. Yapma kendine.
Soran+1 yılinş.
Soran+1 yılunutmam imkansız zaten onu unutursam onunla birlikte tüm çocukluumu gençliimi tüm hayatımı unuturum
Soran+1 yılben bu hayatta herşeyi onla yaptım ilk kez onla bisiklete bindim sallandım resim yaptım hayaımın ilkleri hep onla oldu
- +1 yıl
Aynı şey unutmayı istememekten kaynaklanıyor. Sanki bütün güzel anıların onla gidecekmiş gibi. Bunu bende hissettim ama senin durum daha karışık şu an. Eğer o da seni seviyorsa boşanır. Boşanmadan kendini ateşe atma. Şuandan daha fazla acı çekersin öyle bir durumda.
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum o duyguyu biliyorum bu yüzden bilen biri olarak söylüyorum kendini ateşe atma diye.
Soran+1 yılboşanıcam die felann mesaj attı ama ben ben seni sevmiorum boşanam felan dedim sonuçta o k adınada yazık belki de bir çocuu olucak onlarıda düşnmeliim
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
Normal bir süre sonras İSTESEN DE İSTEMESENDE geçecektir inan bana
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene gecti
Soran+1 yılbilmiorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Sorma o dert bende de bar çok Zor ya Allah yardımcın olsun yapacak bişey yok zamana bırakacaksın
00 YorumlaSebili hayrat mı bu. Her önümüze gelene aşık mı olacaz. Elbet çıkar karşına...
00 YorumlaAyni durumu bende yaşadım.
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 buçuk senedir yasıorm
Nasibinde warsa oLursun zaten canını sıkma..
02 Yorumla
Soran+1 yılelde değil
bilinç altının sana bir oyunu bu 😂
05 Yorumla
Soran+1 yıldeğil 2 senedirmi oynuyor
Soran+1 yılçıkıyor ama kimse onu bana unuturamıyor
Soran+1 yılhayır hiç beraber olmadık
bekle biraz daha olacaksin
025 Yorumla
Soran+1 yıldaha kaç sene beklemeliyim
Soran+1 yıl2 sene
Soran+1 yılo benim çocukluk askımdı benim ilklerim hep onlaydı onu unutursam tüm çocukluğumu silmiş olurum ben sence kolay mı bu
Soran+1 yılbilmiyorum hiç böyle bişey yasadınmı ama sanırım yasamamisin yaşamayan bilemez
Soran+1 yılmantıkla hareket etmeye calıştım zaten ama olmadı
Soran+1 yılo şu an beni felan arıyor ama evli o yüzden uzak durmaya calısıom
Soran+1 yılzaten ööyle düşündüüm için ayrıyım şu anda
Soran+1 yılevet amma kadın zor durumdaymış heralde o yüzden anlaşmalı şekilde evlenmişler 4 aylığına yardım iin
Soran+1 yılçok karmaşık bende kaldırmakta güçlük çekiyorum
Soran+1 yıl24 yasındayım
Soran+1 yılsanırım denicem ben bir arkadasım çok mantıklı bir öneri verdi
Soran+1 yıloda bende kalsın neyse simdi onu aradım yüz yüzee bir konuşucaz sonra sizi haberdar ederim ben çıktım bb
Çok sevdin demekki zamana bırak zamanla unutursun
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene gecti üstünden
+1 yılolma.. zorunda mısın ?
15 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
tük kadını deli deli valla deli anladım ben bunu sonunda.
Soran+1 yılanlıamazsın yaşamayan bilemez
- +1 yıl
yaa bırak yaa hepinizi programlamışlar hepiniz robot gibi koyun gibi aynısınız. dizilerden oluyo bunlar hep dizilerden.
Soran+1 yılsen beni anlayamazsın de kes
Zaman birazcık zaman..
015 Yorumla
Soran+1 yıldaha kaç sene?
Soran+1 yılmesela ne önerirsin
Soran+1 yılsaydıklarının hepsini ben ilk kez onla yaptım
Soran+1 yılben bunları yaparken daha çocuktum
Soran+1 yılben 5 yasında onunla tanıstım kreşte evi benim evime çok yakındı ve sürekli herşeyi onunla yapıodum yani kısacası o benim ilk askım çocukluk askım lise 3 e kadar arkadaştık hemde çok yakın arkadaş yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ben kendimi bildim bileli tüm anılarım onunla lise 3 te sevgili olduk üniverste 3 e kadar hiç ayrılmadık hatta kavga bile etmedik. ama üni 3 te aramız bozuldu ve bir süre ara verelim dedik sonra o baska biriyle evlendi şimdi de boşanıcakmış beni arıyor ama ben cevap vermek istemiyorum çünkü o boşanacağı kadınada yazık sonuçta boşanıp üzerinden 6 7 ay geçene kadar onunla hiç muhattap olmayı düşünmüorum düğününe benide çağırmıştı uzaktan izledim çok kötü bir rduygu bu şimdi ne yapcaımı bilmiyorum çok kararsızım
- +1 yıl
ona çok alişmişsin alişkanlık olmuş bu sende. ama şöyle düşün sağlıklı biri olsa o kadar geçen yıla rağmen başkasıyla evlenırmıydı? eğer onla olacağin zaman kendini mutlu hissedeceksen dene konuş zaman ver kendini ama sadece kendini yıpratma olur mu? çünkü en degerli olan sesın başkaları değil.
Soran+1 yılsanırım konuşcam zaten kadın zor durumdaymış bildiğim kadarıyla 4 aylığına anlaşmalı evlenmişler
Soran+1 yılevet öyle yapıcam sanırım
Soran+1 yılsaol =)
onbirden sonra aşık olmayı dene
10 Yorumla
+1 yılSokakta erkek avına çık
00 Yorumla
+1 yılOlursun
010 Yorumla
Soran+1 yılolamaam
- +1 yıl
Olursun
Soran+1 yılolamıyorum 2 senedir olaamm
- +1 yıl
bir senen kalmış. Seneye olursun
Soran+1 yılolmuyor işte onu unutmadan baska biri aklıma giremez
- +1 yıl
Olursun seneye
Soran+1 yılolmam
- +1 yıl
Tamam olamazsın :D
Soran+1 yılewt
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOna dön
022 Yorumla
Soran+1 yılevlendi =(
Cevap sahibi+1 yıl:( Kıyamam sana. Ben hiş aşık olamadığım için ne desem boş. Aşka bana olağanüstü birşey gibi gelir. Hiç yemediğin bir meyvayı nasıl tanımlarsan işte. Çözüm nedir bilmiyorum ama kendine daha önce yapamayıpta yapmak istediklerini yaparak yeni bir yön verebilirsin.
Soran+1 yılçok denedim ama oda şimdi evlendii için pişman ama ben onunla artık görüşemem evlendiği kıza yazık o kızın ahı bnde kalmasın die hiçbir şekilde görüşmüorum aşkımı kalbime gömmeyi tercih ettim ama şimddie çok mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılYapma bunu. Herşey onu hatırlatıyorsa, onu hatırlatmayan hiçbirşeye sarıl. ve bırakma.
Soran+1 yılanlamadım biraz daha acık yazabilirmisin
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum empati de yapamıyorum ama sana onu hatırlatmayan birşeyler bulup onunla beslenmen gerektiğini söylemek istedim.
Soran+1 yılama ben uzun bir süre onunla çıktım çocukluk aşkımdı her hatırma bana onu anlatıorr bisiklet gördüğümde o aklıma geio salıncak gördüümde o unutmam imkansız onu unutursam tüm çocukluğumu gençliimi silerim ben
Cevap sahibi+1 yılne kadar masumsun. yaşadığın yerde yağmur yağıyorsa bir nehir kenarına git ve o yağmurda ağla. Kimse senin yağmur gibi ağladığını anlamasın. Güneş açıyorsa bir gölge bul ve gözlerini kapat. Kimse gözlerinden acını görmesin. Bir deniz bul ve dalgasına kapıl acını paylaşacağın dostalrın olsun. Zira bu acı kolay bir acı değil. Yılların taşıdığı bir ayrılık hikayesi gibi. Yüzünede yansıdıysa çıkmaz ki izi. kalbin ne desin. Yürümelisin hemde çok yürümelisin. kalbini koltuğuna al ve yürü. Yollar yürümekle aşınmaz ama acın azalır.
Soran+1 yılzaten baska bir ülkedeyim şu an onunla karsılaşmamak için
Cevap sahibi+1 yılWhere are you now?
Soran+1 yılkarısına sanırım bnden bahsetmiş beni nasıl bulduunu bilmiom ama gelip bana resmen yalvardı bende zaten öyle bişey yapamayacğmımı ve yurt dışın gideceiimi dedim o zamana kadar aklımda böyle bişiy yoktu ama kadın o kadar ötü bir durumdaydıki dayanamadım
Soran+1 yılnew york tayım
Cevap sahibi+1 yılCentral park ya da medical square garden a git.
Soran+1 yılgiderim
Cevap sahibi+1 yılOralarda resim satanlar olacak. Beğendiğin bir ikitanesini al ve aynısını yapmaya başla. kulağındada Beethoven moonlight sonatası olsun.
Soran+1 yılçok denedm o tür şeyler yemek kursuna felanda gittim ama ben ilkokulda ilk onunla resim yapmıştım herşey bana onu çağrıştırıyor 1 an gözümden gitmiyor o benim için bir ömürlük
Soran+1 yılarkadaş olarak görüşmeyi düşündüm ama ya kendimi tutamazsam o kadınada yazık belkide kadın hamile o çocuğun ahı bende kalmazmı
Cevap sahibi+1 yılBroadway e git. Century de alışveriş yap. Ama onu sakın arama. Arkadaşlık imkansız senin için. Sen onun her kelimesiyle içindeki aşk tohumlarını büyütürsün. Bu uzun boylu bir yakışıklıya kapılma hikayesi değil. Bu bir aşkın hayat hikayesi. Zor ve sana bu kmleri layık görmüş. Bisikleti yeniden icat et amayinede onu arama. Unutmaya çalışacak birşeyler düşün.
Soran+1 yılhaklısın denicem
Cevap sahibi+1 yılBonsoir. Votre amour est sans fin.
Soran+1 yıl
Je vous remercie, je l'espère, je vais oublier
Cevap sahibi+1 yılYou're welcome.
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar oldu
00 Yorumla
+1 yılzamana bırak,
00 Yorumla
+1 yılOlursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. Olursin az bekle
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında