Erkek arkadaşım askerde, hep alttan alıp yanında oluyorum ama sürekli bağırıyor. Ne yapabilirim?

Arkadaşlar danışacak kimsem yok. Anlatacak derdimi paylaşacak akıl danışacak kimsem yok. Yorumlariniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ediyorum. Erkek arkadaşım askerde. Hep yanında oluyorum alttan alıyorum ama alttan almadığımı söylüyor. O bağırırken küfür ederken susuyorum söylediklerine sakince cevap veriyorum. Bu bile benim sabrımın alttan alışımın kanıtıdır. Bana karşı çok ağır konuşuyor. Bambaşka biriyle konuşuyorum sanki. Arıyor beni sakinleşmiş demek ki diyorum telefonu açıyorum efendim der demez bağırmaya devam ediyor. Anlamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Evet askerlik psikolojisi diyip ona göre davranıyorum arıyorum güzel mesajlar yazıyorum güzel şeylerden bahsediyorum hiç yalnız bırakmıyorum. Ama bunları görmüyor yok yere sinirlenip bağırıyor. Telefonunu açmaya bile çekiniyorum yine bağıracak diye. Napmalıyım arkadaşlarım lütfen benim gibi durum yaşayan var mı yardimci olun :(

Erkek arkadaşım askerde, hep alttan alıp yanında oluyorum ama sürekli bağırıyor. Ne yapabilirim?