Aşk İlişkileri Erkek arkadaşım insan içinde kalçama vurup aslaaan diye bağırıyor? Firdevss_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor anlamadım neden yapıyor uyardım defalarca sizce napmalıyım kendi arkadaşlarının yanında koçum diyor az ye diyor ayıp yani Erkek arkadaşım insan içinde kalçama vurup aslaaan diye bağırıyor? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. zamanında küçükbaş işiyle uğraşmış mı? mesleki deformasyon olabilir. 0 2 Yorumla Firdevss_ +1 yıl yok veterinerlik okuyor son senesi Yorumla erkeksihayvan +1 yıl o zaman işinin ehli olacak belli ki Yorumla
MüslümElPadre Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Bunların ayıp olduğunun zaten farkındasın net bir şekil de uyarmazsan bunlar devam eder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkek arkadasim deidgine gore bu durumlardan gayet memnunsun yoksa neden senin erkek arkadasin olsunki dimi 0 2 Yorumla Firdevss_ +1 yıl başlarda yapmıyordu sonradan çıktı bu durum biz iki senedir beraberiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 senede bu gibi okuzlukler mutlaka cikardi Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bunu antalyanın neresinde yapıyor? 0 2 Yorumla Firdevss_ +1 yıl antalyada değilim ben kapak fotoğrafına aldanma onu başka yerde buldum Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl :)))) Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Askerligini nerde yaptin demedigine dua et 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. demekki kalcanı cok begeniyor 0 0 Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Demekki seni insan olarak görmüyor 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. ZksmsksmsısmskmsEn sevdiğim 0 0 Yorumla
Vanessa__ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ayrıl 2 1 Yorumla Firdevss_ +1 yıl ama bana maddi manevi desteğide çok bilemedim Yorumla
LadyKillerz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Troll gibi geldi 0 10 Yorumla Firdevss_ +1 yıl canım troll olsa kendi hesbaımlamı atarım gizlerim profili Yorumla LadyKillerz +1 yıl Belli mi olurZaten kesin konusmadım bacım Yorumla Firdevss_ +1 yıl işte durum öyle vahim ki sen bile inanmıyorsun smdmdmdm Yorumla LadyKillerz +1 yıl Jfjdjd burada benzer troll sorular çok soruldu İki kez okdudum soruyu jfjdkdŞey yap sen de onun özel bölgesine tut bakalım kim daha arsız djdkd Yorumla Firdevss_ +1 yıl benim bi kalitem var yaparsam olmaz zmdmdö ben iyisi bu hayvandan ayrılayım Yorumla LadyKillerz +1 yıl Onu diyrcektim ama baktım pek ayrılmak istemiyon ondan şeyettim fkflf Yorumla Firdevss_ +1 yıl bide ben okuyup hem çalışıyorum bana dediki ben sana para vereyim sen hep benle gez ne parası dedim askeri maaş işte dedi ben senin or…umuyum demiştim ihtiyacım yok dedim ben işe çalışöayı sevdiğim için girdim ben boş durmayı fazla sevmem Yorumla LadyKillerz +1 yıl Zengin galiba Yorumla Firdevss_ +1 yıl yok hemen olmadı zamanla arttı diyelim oda sonradan görmeliğe başladı Yorumla LadyKillerz +1 yıl Bştcoin falan mı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kaç yaşında o 0 2 Yorumla Firdevss_ +1 yıl ben 22 o 25 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hadi normal yalnızken neyse de milletin içinde bana yapsa şeyini sıkardım ben de shdhdshs gelemem öyle şeylereee Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayril 0 6 Yorumla Firdevss_ +1 yıl ben ayrılmak değilde bunu çözmek istiyorum bana çok desteği var sadece çok rezil ediyor malmıdır nedir arkadaşlarıda gevşek Cevap sahibi +1 yıl Daha önce konuşmayı denedin mi Firdevss_ +1 yıl aşkım şakasına alınma diyor utanmadan bide birdaha olmaz diyor ama yine oluyor mal Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten mal hiç çekilmez ayrıl bu hayvandan Firdevss_ +1 yıl bugünde konuşayım olmadı artık öyle ayıp yani Cevap sahibi +1 yıl Ciddi ciddi konuş son şans ver baktın ekran yapıyor o zaman hiç çekinmeden ayrıl mal ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
zamanında küçükbaş işiyle uğraşmış mı? mesleki deformasyon olabilir.
yok veterinerlik okuyor son senesi
o zaman işinin ehli olacak belli ki
Bunların ayıp olduğunun zaten farkındasın net bir şekil de uyarmazsan bunlar devam eder
Erkek arkadasim deidgine gore bu durumlardan gayet memnunsun yoksa neden senin erkek arkadasin olsunki dimi
başlarda yapmıyordu sonradan çıktı bu durum biz iki senedir beraberiz
2 senede bu gibi okuzlukler mutlaka cikardi
Bunu antalyanın neresinde yapıyor?
antalyada değilim ben kapak fotoğrafına aldanma onu başka yerde buldum
:))))
Askerligini nerde yaptin demedigine dua et
demekki kalcanı cok begeniyor
Demekki seni insan olarak görmüyor
Zksmsksmsısmskms
En sevdiğim
Ayrıl
ama bana maddi manevi desteğide çok bilemedim
Troll gibi geldi
canım troll olsa kendi hesbaımlamı atarım gizlerim profili
Belli mi olur
Zaten kesin konusmadım bacım
işte durum öyle vahim ki sen bile inanmıyorsun smdmdmdm
Jfjdjd burada benzer troll sorular çok soruldu
İki kez okdudum soruyu jfjdkd
Şey yap sen de onun özel bölgesine tut bakalım kim daha arsız djdkd
benim bi kalitem var yaparsam olmaz zmdmdö ben iyisi bu hayvandan ayrılayım
Onu diyrcektim ama baktım pek ayrılmak istemiyon ondan şeyettim fkflf
bide ben okuyup hem çalışıyorum bana dediki ben sana para vereyim sen hep benle gez ne parası dedim askeri maaş işte dedi ben senin or…umuyum demiştim ihtiyacım yok dedim ben işe çalışöayı sevdiğim için girdim ben boş durmayı fazla sevmem
Zengin galiba
yok hemen olmadı zamanla arttı diyelim oda sonradan görmeliğe başladı
Bştcoin falan mı
Erkek arkadaşın mál
Azmış o o zaman
Baya mizahşör bir adammış
Kalite kontrol yapıyor
Erkek arkadaşın mal
Kaç yaşında o
ben 22 o 25
hadi normal yalnızken neyse de milletin içinde bana yapsa şeyini sıkardım ben de shdhdshs gelemem öyle şeylereee
Ayril
ben ayrılmak değilde bunu çözmek istiyorum bana çok desteği var sadece çok rezil ediyor malmıdır nedir arkadaşlarıda gevşek
Daha önce konuşmayı denedin mi
aşkım şakasına alınma diyor utanmadan bide birdaha olmaz diyor ama yine oluyor mal
Gerçekten mal hiç çekilmez ayrıl bu hayvandan
bugünde konuşayım olmadı artık öyle ayıp yani
Ciddi ciddi konuş son şans ver baktın ekran yapıyor o zaman hiç çekinmeden ayrıl mal ya
Enteresan