Açıkçası durumum iyi. Zengin sınıfındayım, ve mutluyum ancak zengin olmanın en kötü yanı gerçek aşkı bulma konsunda işimi çok zorlaştırması. Kimin parama kimin kalbime baktığından emin olamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Böyle bir şeyden emin olamazsın. Bunun için de hiç boşuna uğraşma. Anın tadını çıkar. İnsan evladı çiğ süt emmiş nankör her şey beklenir. Menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar. Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor!
Parası olmayan bir erkeği sevmenin anlamı da yoktur zaten, kız olsam beş kuruşu olmayan erkeğe selam dahi vermem! 😅
Parasız ne oluyor ki ne yapabilir parasız, para da bir etkendir! 😅
Taktik strateji ile hiçbir şey olmaz. Örneğin ona ucuz bir hediye alırsın ve tepkisine bakarsın. Örneğin hesap öderken ortak ödeyelim mi diye teklif sunarsın. Örneğin lüks değil de sıradan yerlere gidersiniz ve tepkisine bakarsın..
Bunlar sıradan doğal şeyler bunları bilmemek de ne bileyim! 😅
Yaş kaç?
Sen bir kadını neden seversin?
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. İsteyen istediği şekilde istediği gibi sevebilir ve istediği şeylerden sevebilir... 😅00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUfak tefek hareketlerinden anlarsın. Anlık olanlardan. Mesela farklı bir örnek vereyim. Bir abi sevdiği kadını anlatırken küçük bir detaydan gerçekten sevildiğini anladığını söylemişti. Kışın araç kullanırken sigara içmek için camı açmış. Sanırım koltuğa otururkende beli açılmış abinin. Kız cam açılınca abinin kazağını düzeltmiş üşümesin diye.10 yıldır birliktelerdi biz bu muhabbeti yaptığımızda. Yani bence zaten gerçekten sevildigini ancak küçük detaylarla anlarsın. Diğer türlü herkes şov peşinde. Hele ki paran varsa birçok kadın üzerine düşer. Sevgi şovu yapar. Ama ani ve anlık yaptığı hareketleri sürekli planlayamaz. Anlık hareketlerine dikkat et anlarsın.
00 Yorumla
ben şöyle düşünüyorum bu ikilemde olduğuna göre henüz doğru kişiyle tanışmamaışsın demektir. şayet doğru kişyi bulmuş olsaydın bu ikilemlere düşmezdin. sevginin emin olabilmek için ilişki güven temelleri içerisinde olmalıdır. başta kişi sevilmeye değer olduğuna güvenmeli ve inanamalıdır ancak kişi kendinden emin olursa güven temelli bir ilişki sürdürülebilir. bu durum seni oldukça rahatsız ediyordu rahat edebileceğin emin olabileceğin biriyle henüz tanışmamışsın demektir çok zorlanıyorsan bu durumu gizleyerek ilişki yürütmeyi deneyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılEn güzel yöntemi onlara işinden durumundan bahsetme ve ayrıca bir kız seninle tanıştığında ona detay verme. Calisiyorum de , maaşını sorarsa detay verme kendime yetecek kadar de kendini bulunduğun statüden düşük göster. Ben eşimin mal varlığını, net kazancını evlendikten sonra öğrendim. Hep kendi yağında kavrulan biri olarak gördüm her şeyi sonradan öğrendim sende öyle yap derim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe yaparsan yap peşinden düşmüyorsa vardır bişiler
10 Yorumla Hissederek ve görerek eğer her bir yere gittiğin de "a benim param yooğğk sen ödey mişiiin" derse para için seviyordur ama direkt "ben ödüyorum bu sefer" hemen cüzdanı çıkartırsa kalpten seviyordur gönlü güzeldir
Bu kadar basit10 Yorumla
+1 yılbenim için de birinin parasi asla onemli degil bunu soyleyince pek inanmiyo kimse ama digerlerinin ne düşündüğü pek umrumda degil her neyse, kızla yani sevgilinle surekli pahali yerlere gitme mesela sevgilimle sahildeki rastgele bi pilavciya gitsek bile mutlu olurum ama paraya bakanlar hep bi ortamda olmak isterler ya da hediye alirken pahali seylerin yaninda maddi bi degeri olmayan ama mesela kendi ellerinle yaptigin bi hediyeyi verebilirsin onun anlami cok daha büyük olur, araban varsa bile rastgele bi yere giderken yürüyelim de yüzünden memnun olup olmadığını anlarsin zaten valla ben kocami seviyorum hicbi sey yapmadan yürüsek bile mutlu eder beni ve ikimizin de maddi durumu kötü degil bu arada ama boyle seyler yine de beni sevindirir kiz arkadasinda da benzer seyler dene anlarsin ztn
00 Yorumlailk başta zengin olduğunu o kadar da çaktırma. ama çaktıysa da her zaman dışarıda yemeyin piknik de yapın arada hesabı o da ödesin veya ne bileyim para biriktiriyorum diyebilirsin sonra onun davranışlarını gözlemle. Ama bunu çaktırma eğer anlarsa karşı taraf için çok kırıcı olur.
00 Yorumla
+1 yılSenden maddi anlamda hiçbişey talep etmiyorsa ve beklentisi yoksa. zırtbırt şuraya buraya gidelim diyerek para harcatmıyorsa. Param yok, borçlarım var diyerek acitasyon yapmıyorsa, para ve maddiyat konusunu hiç açmıyorsa. Senin varlığın gelirin onu ilgilendirmiyorsa. Manevi değerlere önem veriyorsa ve tek senin kişiliğin karakterinle ilgileniyorsa
00 Yorumla
+1 yılHisler yalan söylemez. Lüks düşkünü paraya önem veren maddeci bi insan kendini her şekilde belli eder. İsraf kavramı yoktur para konusunda anlayış yoktur bu konularda bencildir. Kendisini de sürekli olduğundan farklı göstermeye çalışır daha varlıklı gibi mesela. Anlarsın her şekilde yani
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumunu ona yansıtma ilk altı ay falan , tutumu duruşu zaten belli eder kendini
Ben öyle yapıyorum 🤦♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela iki seçenek sun örneğin bir kafeye gideceksiniz en pahalı olan yeri bir de orta dereceli bir yeri söyle nereyi seçecek bak
Arada bir kendisi de hesabı ödeyor mu bunlardan anlarsın cünkü ne kdr durumun iyi olsada onun da icinden gelmesi gerek00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlar o kadar sacma ki yok maddiyati dusuk seyler yapmaktan hoslaniyosa falan yazmislar bende iyi gelirli bi aileden geliyorum bi erkege ihtiyac olmadan da luks yasarim ve yanimdaki erkekle de bu aktivitelere devam etmem onun parasini sevdigim anlamina gelmez o olmasa da yapabilecegim bi sey icin niye birini kullanayim
00 Yorumlabirine parandan bahsetme zaten onun sana bir şey aldırması falan saçma olur burdan anlarsın. gururlu biri başkasına durduk yere para zaten harcatmaz. bugün yanıma para almamaışım yürürüz olur mu dersin ruh haline göre anlaşılır zaten
00 Yorumla
+1 yılSizinle maliyeti az olan aktiviteleri yaparken bile mutlu olur. Surekli maddiyat konuşmaz, para harcanacak yerlerde Alman usulü yapar yani herkes kendi harcadığı parasını oder , karşı tarafa maddi yük olmaz
00 Yorumla
+1 yılAşk diye bir şey yok bırak ailen seçsin sana hayırlısını vicdanlı merhametli birisini seçmelisin senin eksikliklerini tamamlayabilen ama bir o kadar da ortak yerde buluşabilen birisini seç
00 YorumlaBunu tavrından halinden anlarsin farkli ortamlarda davranışlarıni gözlemle kime nasıl davranıyor sana nasıl davranıyor her yerde sanami para odetiyor yoksa kendimi ödemeye çalışıyor
01 Yorumla
+1 yılKendini zengin olarak tanitma, gosterme ya da belli etme. Ilk bulusmaya (varsa) arabanla gitme mesela. Oyle marka kiyafetler de giyinme yaninda. Bakalim parayi mi seviyor yoksa seni mi
00 Yorumla
+1 yılHocam maalesef kalbi seven kız bulmak çok zor. Keşke başta malvarlığını demeseydin ben genelde öyle yapiyorum..
04 Yorumla
Soran+1 yılSöylemiyorum zaten genelde
- +1 yıl
Söylemeden düşük profilli yemek yiyebilieceğin yerlere götür. Lüks yerlerde gezdirme vs hatta bir süre işten çıktım iş arıyorum cart curt muhabbeti yap zaten kendimi belli eder
Soran+1 yılİlk söylediklerin yapılabilir ancak yalan söylemek mantıklı gelmiyor bana
- +1 yıl
Sen bilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. şu an çok zor kızda kendi geleceğini düşünüyor. Ve kendi hayti için öyle düşünmeli para önemli amaa ilk etapta dgld
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılSenden lüks hediyeler istememesi, seninle olan konuşması, tavırları, sana gösterdiği ilgi sevgi, 6. his
00 Yorumla Davranışlarından ve tavırlarından anlaşılır diye düşünüyorum az buçuk bunun için o kişiyle zaman geçirmen lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendin gibi zengin birini bulursan bu konuda endişe duymana gerek kalmaz. 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılZengin biride aynı şeyi yapabilir, ben sadece sevilmek istiyorum hepsi bu.
+1 yılHissedersin bence
Zor dönemlerinde nasıl davraniyor buna bakabilirsin
00 YorumlaBana da tip için genelde. İyisi mi seni tanımayan biriyle ol ve maddi durumunu söyleme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sevgilimden 5 sene sonra pırlanta gibi maddi değeri yüksek olan bir şey aslında ilk defa bir şey istedim yani seni sevende benzer özellikte olacaktır sen almadan kendi ağzıyla. sunu al vs demez para istemez sen verirsen mahçup olur zorlarsan ancak alır yani ben böyleydim hala. da boyleyim bunlar sana tüyo olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni tanıştığın kişiye maddiyatla ilgili bir şeyini söyleme tamam karşındakini de eksik bırakma ama maddi açıdan nelere sahip olduğunu da söyleme
00 Yorumla
+1 yılBiz zenginlerin dertleri hiç bitmiyor 🥴 iyi idare ediyoruz yaşamı
00 YorumlaBunu sen hissedebilirsin. Biz ne kadar desek de o ilk izlenim o ilk hissiyat oluşacak
00 Yorumla
+1 yılHesabı ödemeye can atıyorsa. Sen öde diye yüzüne bakmıyor veya hesap geldiğinde tuvalete kalkmıyorsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılSenin paranı harcamaya cok yanasmaz harcadıgında da karsılıksız bırakmak istemez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Babam beni evlatlıktan red etti. Hiç bir şeyim yok de 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşlerin kötüye gittiğini söyle. Ne tepki vericek yanındayken söyle yüz ifadesine bak yasak elmada Halit yıldıza yapmıştı.😄
06 Yorumla- +1 yıl
@Arzu06_06 him bak bak
Cevap sahibi+1 yılHint filmleri izle biraz orada erkeklerde söylemiyor. zengin olduğunu 😄
Soran+1 yılHint filmleri veya türk dizisi izlemiyorum. Bu saçmalıklardan öğreneceğim bir şey yok.
Cevap sahibi+1 yılO zaman düşün dur kızlar kandırsın seni. 😄
Soran+1 yılKimse beni kandıramıyor merak etme, bunu hint ve türk dizileri gibi gereksiz ve boktan şeylerden öğrenecek değilim. Benim bu soruyu sormamı sebebi gerçekten severse bundan nasıl emin olacağım, kandırmaya çalışırsa bunu anlamayacak kadar aptal değilim.
Cevap sahibi+1 yılEferim o zaman kolay gelsin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAilenle aranın bozulduğunu söyle onlardan yardım almayacağını falan söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye başlarken maddi durumunu belirtme veya normal bir durumda olduğunu belirt seni seven biri ise her şekilde kabul eder zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılBelirtmiyorum ancak belli olur yani her şekilde. Yani nereye kadar fakir rolü yapabilirim ki?
o zaman paranın olduğunu gösterme, buluşmaya arabayla gitme otobüs metroyla git, taksiyle git. Sıradan cafe ve restaurantlarda oturun. Pahalı aksesuarlar takma. Yani sıradan biri gibi görün. O zaman gerçeği öğrenebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSizinle maliyeti az olan aktiviteleri yaparken bile mutlu olur. Surekli maddiyat konuşmaz, para harcanacak yerlerde Alman usulü yapar yani herkes kendi harcadığı parasını oder , karşı tarafa maddi yük olmaz
00 Yorumla
+1 yılHep senden maddi olarak bir şeyler bekliyorsa bunu anlarsın. Maddi olarak hep senin bir şeyler almasını ister, bekler. Kendisi hiçbir şekilde parası önemli değil sana hediye almaz sadece sana aldirtirsa falan böyle şeylerden anlayabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah keşke benide zengin edip böyle sınasa 😅
Yardımcı olmak isterdim ama hiç tecrübem yok bu konuda.00 Yorumla
+1 yıleee sen kendi tipine göre çok güzel kız aramayacak mısın? hem çok güzel olsun hem de tipsizken beni sevsin o kadar yakışıklı içinden sonra da param için değil kalbim için gelsin öyle mi :D
014 Yorumla
Soran+1 yılNe anlatıyorsun abicim tipsiz olduğumu nerden çıkardın?
- +1 yıl
tipin olsa tipinle zaten kızı tavlarsın paranı göstermeye gerek kalmaz
- +1 yıl
o yüzden birisi param için sevmediğini nasıl anlarım diyorsa net tipsizdir
Soran+1 yılParamı gösterdiğimi nerden çıkardın peki?
- +1 yıl
paranı göstermesen nasıl paran için sevecek? öyle bir ihtimal ortadan kalkıyor
Soran+1 yılZamanla o benim evimi arabamı görmeyecek mi zengin olduğumu anlamaması için illa paramı görtermem mi lazım?
- +1 yıl
eee sen paranı göstermiyormuşsun ya o seni öyle sevdikten sonra evini arabanı görse ne olacak?
Soran+1 yılBunları görmeden severse zaten emin olurum ama bu henüz olmadı. Durumunun iyi olduğunu nereye kadar saklayabilirim ki o zaten anlaşılır.
- +1 yıl
birbirinizi sevecekseniz en önemli şey tip, tipini beğenmediğine cinsel arzu duymazsın okey? bu arada benim şahsi düşüncem kız paran için sevsin hiç önemli değil onun sevgisi de gerçek merak etme neden? çünkü kadın evleneceği kişide şunu da arar: çocuğuma iyi bir gelecek sunabilmeli bu adam. Ayrıca paranın çok olması senin diğer erkeklere göre daha başarılı yetenekli birisi olduğun anlamına gelir neden başarılı yetenekli zeki birisi olduğunu gizleme ihtiyacı hissediyorsun? ha böyle değilsen sadece para varsa tabi sadece paran için sevecektir
Soran+1 yılÖnceden sevip sonradan soğması ve param için ilişkiyi sürdürmesi ihtimalide var, böyle şeylerde çok yaşanıyor. Ancak söylediklerini dikkate aldım haklısın genel olarak sağol.
- +1 yıl
eğer zeki başarılı yetenekli bir erkeksen paranın olup olmaması çok da önemli olmayacak çünkü o para bitip tükense bile tekrar kazanabilecek derecede zeki olduktan sonra kadının güvenini bu şekilde kazandıktan sonra sıkıntı yaratmaz
Soran+1 yılSon cümlen yine para için beraber olma kapısına çıkıyor gibi biraz.
- +1 yıl
hayır senin tipsiz olmana çıkıyor kapı
- +1 yıl
para olmadan kız tavlayamıyorsan tipsizsin işte
+1 yılSenden sürekli maddi bir şeyler bekliyorsa paran için seviyordur bu kadar basit. O bir yerde belli eder zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılAh keşke o kadar basit olsa ama değil işte. Bazıları rol yapıyor.
- +1 yıl
Ne kadar rol yaparsa yapsın bu sadece bir yere kadar sürer yalancının mumu yatsıya kadar yanar derler. Eninde sonunda bu ortaya çıkar.
+1 yılHaklısın kadın erkek herkes lüks zenginlik kolay yoldan para peşinde
20 Yorumla
+1 yılsana verdiği manevi hediyelerden anlarsın. mesela sana bir atkı örüyor , ya da emek isteyen bir şey hazırladıysa sana değer veriyor demektir.
00 YorumlaHer zaman her anında yanında mı sana karşı anlayışlı mı buna bakmalısın.
00 Yorumla
+1 yılŞirket evliliği yapacak biri sevgi arıyor , sende para olsa burada ne işin var😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçıkçası sevgilim çok zengin bunu başından beri biliyordum ama parası zerre umrumda değil ben onu çok seviyorum. Nasıl emin bilmiyorum ama omu gerçekten sevdiğimi biliyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu onun hal hareketinden anlarsın sadeve
02 Yorumla
Soran+1 yılBazı insanlar çok iyi rol yapar
Paran iyise zekisindir zekanla anlarsın zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılParan olduğunu belli etme yanındaysa senin içindir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılİyi gözlem ile
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi durumunu bilmesin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Kesin parani seviyodur
00 YorumlaGahswjdkskdkd baya inandırıcı
00 Yorumla
+1 yılPara harcama hala yanindaysa senindir demektir
00 Yorumla
+1 yılKendi standartlarında bir kız bul
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Sende zengin olduğunu gösterme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka sen erkeksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe iş yapiyorusn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten siz öyle kızları seviyosunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen seni severim paran varmış
00 YorumlaZengin olduğunu belli etme sende 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olamazsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılİflas ettiğini söyle
00 Yorumla skdjdk kıyamam ya.
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kızın paramı değil kalbimi sevdiğinden nasıl emin olabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler