Kız Arkadaşımın Beni Gerçekten Sevdiğinden Nasıl Emin Olabilirim?

Merhaba Arkadaşlar ; 7 aydır bir ilişki yaşıyorum.. kız arkadaşım benimle başlamadan önce başka birisiyle birlikteydi 2 yıllık bir ilişkisi vardı.. Eski erkek Arkadaşıyla birlikteyken de tanışıyorduk zaten aynı iş yerinde çalışıyoruz.. o dönemler bakışıyorduk sabahlara kadar mesaj. laşıyorduk birbirimize hediyeler Alıp veriyorduk.. dışarıda o dönem bir iki defa da görüşmüşlüğümüz vardı.. erkek arkadaşıyla sorunlu bir ilişkisinin olduğunu da biliyordum.. Sonra erkek arkadaşından ayrıldı ve bizim ilişkimiz başladı.. şimdi aramızda daha önce ki diyaloktan Bahsettiğim de ben seni o zmanlar arkadaş olarak görüyordum ve seni arkadaşça çok seviyordum diyor. benim de bunu pek Aklım almıyor.. şu an ilişkimizde sorun yok beni çok sevdiğini benim için herseyi yapabileceğini evlenmek istediği tek insanın ben olduğumu söylüyor ve bunu hareketleriyle de gösteriyor.. ilişkimizde fazı şeylerde var ve beni ablasıyla teyzesiyle kuzenleriyle tanıştırdı. abisi ve akrabalarından bir kaç kişiyede benden bahsetti beni biliyorlar yani.. ben henüz ailemden kimseyle tanıştırmadım.. Fakat şunu düşünmekten kendimi bir türlü alamıyorum.. gerçekten beni seviyormu.. eski arkadaşını unuttumu gerçekten çünkü sosyal sitelerde beğendiği gönderiler bir kaç gündür.. Özlem'le alakalı Cümleler yarım kalmış ilişki sözleriyle ilgili.. Ve bu durum benim canımı çok sıkıyor ve ilişkiyi bitirmeyi bile düşünüyorum hatta bu yüzden.. Düşünceleriniz benim için çok önemli.. şimdiden teşekkürler.
Kız Arkadaşımın Beni Gerçekten Sevdiğinden Nasıl Emin Olabilirim?