çok şükür maddi durumu gereğiden fazla iyi olan biriyim allah razı olsun babamın beni şımartmaktan ziyade küçük yaşta iş öğretip emekliliğinin geldiğini düşündüğü zaman itibariyle masa başında oturttuğu biriyim hayatını kurtarmak isteyen çok sayıda kızın hayalini süsleyen bir damat adayıyım ama ben paradan ziyade karakterime gelicek birini istiyorum ama para peşinde koşan zela küpü ablalarda çok iyi rol kesiyo bunu nasıl ayırt edebilirim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar için ilk olarak senin gösterişten uzak olman lazım. Zengin olduğunu felan çok belli etme bence. Mesela eski sevgilim de çok zengindi ama ben tanışırken hiç bişey bilmiyordum. Sanıyordum ki firmanın satın almasında çalışan sıradan biri diye düşünmüştüm ama Allah var baya etkilenmiştim ondan. Çıkmaya başladıktan 3 gün kadar sonra öğrendim ki meğer kendileri ve amcası fabrika da 2 ortaklarmış.. Ama ağır abi felan diye düşünüyordum ki baya züppe çıktı. Zengin işte gönlünü eğlendiriyor çoğu zenginler...
03 Yorumla
Soran+1 yılZuppeligim yok cok sukur gonul eglendiricek kizoda iyi ayirt edebilirim yani gonlunun eglendirilmesine musaade edicek kiza o muameleyi yaparim sirf arzularim diye haketmeyen birisiylede gonlumu eglendirmem vicdan sahibiyim
- +1 yıl
Ya yürü git vicdan sahibiymis 😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılo da çok vicdanlıydı. Çok temiz kalpliydi Çok da namusluyum derdi. Ama zengin erkeklerin %90 gözümde züppenin teki artık. eminim sende çok temiz kalpli namuslu felansındır. Para insana bir özgüven mi veriyor nedir anlamıyorum
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Vallahi paranın değil karakterini zekanın ortaya koymadıkça olmaz o iş. Bir arkadaşım vardı kızların yanına son model arabasıyla gidip kızlar arabam için benle çıkıyor beni sevdikleri için değil diyordu. Kendini araba mal mülk olarak gosterirsen kızlarda sana o gözle bakar kusura bakma.
14 Yorumla
Soran+1 yılKopru altinda dileniyimmi napim
Soran+1 yılAnladim seni cok iyi kendimi standartlarda hayat suren bir vatandas gibi tanitabilir beni oyle sevmesini saglayabilir ve herseyi yapamicagimi benim adim hidir elimden gelen budur modunda bana olan yaklasimini gozlemleyebilirirm
sana bir taktik kardeşim konuştuğun kıza bütün mal varlığını söyle sonra onu kuyumcu ya da alışveriş merkezine götür hiç bir kadın hayır demez ona deki istediğin şeye alabilirsin parayı sorun etme diye söyle ha çok çakal birisi çıkarsa numara yapabilir tavsiyem sosysl medyadan face hesapla konuş laf almaya çalış ya da en yakın arkaşından onun karakterini öğren hadi kolay gelsin
03 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyati kaybetmemek ugruna her turlu genisligi resilligi goze aliyosa tam tepkisini koycakken kaybetme telasiyla sacmalayip susup oturuyosa diyosun aslinda cok mantikli kardesim tesekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer bir yere gittiğinizde sürekli sen ödüyorsan , bilki paranın peşinde. Kendisi bir hamle yapmıyorsa benim gözümde basit kalır o kişi. Bunun dışında zengin olduğunu bağırmana gerek yok, zengin olmadığını normal sıradan bir insanken sana geliyorsa zaten senle olmak istiyordur.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGel gör ki birine bilerek hesap ödettim tamamen ne yapacağını görmek için :) Durumu çok iyi değil diye arkamdan söyledi bir haftalık tanıdığı salağa...(söylediği kişinin galerisi var sanıyordu )
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
6Cevap
+1 yılÇok kolay bence, hayat tarzına iyice bakıp gözlemleyebilirsin. Üstelik bununla anlayamıyorsan bile bir sohbet sırasında azıcık konuşmalarına dikkat etmen de anahtar kelimeler yakalamana yardımcı olur.
037 Yorumla
Soran+1 yılDediginden yola cikarsam masrafli bir plan programi daha az masrafli bir hale sekillendirdigimdeki anlik yuz ifadesi gibi
- +1 yıl
Pinti gibi davranmadan, yani ekonomik gücün buna yetermiş gibi doğal davranışlar sergilersen olur, ama eğer doğal olmazsa itici görünmene sebep olabilir.
Soran+1 yılO aradaki ince cizgiden yuruyebilirim eminim 😏
- +1 yıl
Bu oldukça basit daha iyi seçenekler de bulabilirsin. Bu arada aşağıda yorum yapan kız vardı engellemiş, sen o gibi egoist yorumlarına aldırma hatta bence cevap bile verme derim, klasik kedi ciğer sendromu, umarım görür 😂
Soran+1 yılArkasindan konusmaya gerek yok herkesin bir dusuncesi var oda bu sekilde kendini ifade etti sacmada olsa napalim cani saolsun 😊 yorumuna gelirsek daha profesyonellerini yapmak icin cevremi tanistirmadan yasadigim yeri bindigim araci gittigim mekanlari tanitmadan daha mutevazi bir yasam tarziyla kendimi on plana cikartip o halimi kabullenmesini beklemem gerek
- +1 yıl
Ya aslında inanılmaz basit biliyor musun? Sadece birkaç yemek veya kahve insanı ele verir, ben hemen anlarım mesela, Aynı sıkıntıyı bende yaşardım bir zaman önce ama şimdi inanılmaz kolay oluyor benim için, sanırım biraz tecrübeye ihtiyacın var, genelde bu tip aç gözlü Kişiler hesabı ailenin durumu iyi diye sana ödetmeye çalışır, hiç gitmediği sadece adını duyduğu lüks mekanlara gitmeye çalışır, birçoğunda ortak gördüğüm yiyemeyeceği kadar çok şey sipariş eder, sürekli bir şunu beğeniyorum bunu almak istiyorum ama alamıyorum gibi konular vardır, çoğunluk da aşırı kültürsüz oluyor mesela şunu okudun mu bunu izledin mi şunu yaptın mı diye sorarsın hepsine ya hayır der ya da yaptım ama unuttum der, bu tip şeyler bana genelde fikir verir mesela karşımdaki kişinin kişilik kalitesi hakkında.
- +1 yıl
Daha bir sürü done var bunun gibi veya farklı, arkadaş çevresi, gittiği yerler, konuşma şekli, kıyafeti, makyajı gibi gibi
Soran+1 yılKiyafet makyaj birazda kabiliyet isidir tabi konumuzun kucuk bir parantezi bu ama konusma bahsettigi konular elde etmek istediklerini anlatmasi alalim yapalim dedigimdede istemem yan cebime koy modunda cevaplari ama kultur konusundaki ki kulturlu olmak zorunda degil ama hayir demekten cekinipte unuttum demesi noktasina deginmen cok mantikliydi sozunu dinlicem yoksa kulaklarimi cekersin 😊
- +1 yıl
Kıyafet makyaj kabiliyet işidir ama İnan kişi hakkında ciddi fikir verir belki bir erkek bunu anlayamaz ama kadınlar rahat anlar, kültürlü olmak zorunda değil demişsin bak bu bence yanlış bir düşünce, çünkü bu Avcı tip kızlar genelde hep bu avlanma işiyle uğraştıklarından bir gazete okumak, bir gündem nedir bilmek, bir roman okumak, bir siyasi fikre sahip olmak vs gibi şeylerden acizdirler, ki kültürlü bir bayanın hayatında olmasının farkını hayatına kattıklarıyla anlayacağından emin olabilirsin. Aman herşey olsun da kültürsüz, görgüsüz ve her hangi bir konuda fikirsiz biri olmasın.
Soran+1 yılBasarili erkegin arkasindaki bayandan bahsettin bana kattiklariyla
- +1 yıl
E tabiki, sonuçta eğer biri hayatına giriyorsa onunla vakit geçireceksin oturup bir kahve içtiğinizde keko gibi senle konuşan bir kız mı olsun yoksa işin hakkında konuşup gerekirse fikir paylaşımı yapabileceğin kapasitede biri mi olsun istersin?
Soran+1 yılIsim hakkinda konusmasin cok sevdigim bir filmin repligiyle espri yaptigimda inceyi kapıp karsiligini versin raki masasinda memleketi kurtarabilelim kadeh tokusturma adabini bilsin gundemi yorumlayabilelim her konuda azda olsa bir fikri olsun
- +1 yıl
İşte bu yüzden kültür diyorum çok önemli, bir film hakkında bir kitap hakkında fikri olmalı, rakı içmeyi zaten bilmiyorsa tamamen boşver o yaşamıyordur bile bence.
Soran+1 yılRaki salgamin fasıl ortaminin kulturune hakim degilse zaten ayni kirmizi isikta. bile beklemeyelim
- +1 yıl
Rakı ve şalgam? Hımm benim gibi rakıyı şalgamla seven kimseye rast gelmemiştim şaşırdım şu an 😊
Soran+1 yılRakiyi salgamdan baska bisiyle icemem ki acili olucak ama
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum acısızı zaten meyve suyu gibi
Soran+1 yılRakinin mezeside fasıl turku ve en fazla 2 kiso daha olucak sekilde muhabbet 4. Kisi ve fazlasiyla raki sevmiyorum
- +1 yıl
4 kişi ve fazlası olmaz zaten o şekilde çok karışık olur kim ne konuşuyor anlaşılmaz
Soran+1 yılZaten rakinin kafasi malum bide 3 kisinin daha kafasini cekemem 😊😊 masa adabini bilmen hosuma gitti sarki turkude mirildaniyomusun
- +1 yıl
Evet belli bir süre sonra frekanslar tutmayabiliyor, şarkı konusuna gelince eşlik ederim neden olmasın?
Soran+1 yılSaglikli sihhatli bir sekilde rakinin tadini almak salgamin dilde biraktigi aciyi hissetmek sagliktan sonraki en buyuk zenginlik 😉😉
- +1 yıl
Ben zengin değil varlıklı olmak demeyi tercih ederim 😊
Soran+1 yılManevi acidan soyledigim icin varlik zenginligin daha dogru olucagini dusundum varlik yazdigim zaman karsi taraf boylesi hassas bir konuda farkli seyler dusunebilir 😊
- +1 yıl
Haklısın 😊 umarım karşına istediğin türde birisi çıkar, mutlu olmanı diliyorum 🤗
Soran+1 yılAksamlari 2 kadeh muhabbetime eslik etsin yeter 😊
- +1 yıl
Öylesi zor, yani var var da bir değişik o konu, bir heryerde herkesle içen ortam kızları var, eşlik eder problem yok ama yarın kime eşlik eder bilemezsin, ya da bilirsin ama doğrusunu bilmezsin, bir de ben namuslu kızım namuslu kız içki içmez diye düşünüp kendini karşı tarafa iyi göstermeye çalışan koca avcıları var, benim tavsiyem kendi ayakları üstünde duran veya en azından bir okul okuyan/okumuş bir kişi en iyisidir. Diplomaya kağıt parçası diyorlar ama o kağıt parçasını verene kadar da neler öğreniyorsun neler 😊
Soran+1 yılYanlis anlama 2 kadehe eslik etsin derken alkolil surekli orda burda icen oncesindede icmis insan degil benim yanimda evimizin balkonunda kafayi guzellestirmesine gerek yok ben 2 3 kadeh keyif amacli icerien yanliz kalmayim diye bir kadeh koyup eslik etme amacli 2 3 saat yudum yudum goturebilir hic te icmeyebilir sadece tokustursbilir ama kahkahama yuzumun asikligina sorunlarima eslik edebilir ben bunu istiyorum
- +1 yıl
Güzel şeyler istiyorsun gerçekten
Soran+1 yılNesli tukendi onlarin iste
- +1 yıl
Bence bu kadar ümitsiz konuşma mutlaka karşına çıkacaktır bir şekilde
Soran+1 yılsenle güzel sohbet edilir :) ama burda değil işte yanlış yerde denk geldin
- +1 yıl
Teşekkür ederim bende aynı şekilde düşünüyorum, eğer konuşmak istersen mesaj atabilirsin, kim bilir yakınsan belki yüzyüze de sohbet ederiz 😊
Soran+1 yılmesaj atılmıyo ki sana :)
- +1 yıl
Aaa ciddi misin? Neden olmuyor acaba? Ben sana atayım diyeceğim ama senin de kim olduğun belirsiz 🙄😂
Soran+1 yıltakipçilerinin arasına bugün katıldım :)
- +1 yıl
Ayarlarda değişiklik yaptım mesaj atabilirsin artık
Ona maddi durumunun iyi olduğundan bahsetme. Misal satış danışmanı ya da garsonluk yaptığını söyle. Istediğim gibi birini bulduğuna emin olduktan sonra ona gerceği söyle.
07 Yorumla
Soran+1 yılsaklama şansım yok buna itiraz edip öyle bir altyapı kırabiliceğimi iddia edebilirsin ama durum farklı gerçekten saklama şansım yok :)
Soran+1 yılvar mı öylei varsa çıksın karşıma ona sinit fabrikası kurucam :P
Soran+1 yılbabamın emanetini kızlarla harcayıp bitiricek kadar hayırzı değilm daha fazla kazanmayı geçtim beni bırakılan seviyenin altına düşmesin diye bile bütün sosyla hayatmı bir kenara atıp çalışırım yani farketmez ve başarılı bir adam olduğumu düşünüyorum her başarılı erkeğin arkasındaki kadını bulmanın peşindeyim
Soran+1 yılöyle tabi :) teşekkürler
+1 yılAyırt edemezsin sadece tecrübe edersin. Sonra tekrar, sonra tekrar ve sonunda hepsinin ortak noktasını bulur ayırt etmeye başlarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kardeşim zaman gerekicek sanırım tecrübe esnasında kaybedilen tutarın önemi yok çok şükür gidenin 10 katı günlük geliyo önemli olan bu tecrübeyi edinebilmek teşekkürler zaman ayırıp kafa yorduğun için
- +1 yıl
Rica ederim,
- Para & Ekonomi konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam senin gibi düşünen birini sevemem ki zaten. Belki de sorun sendedir.
17 Yorumla
Soran+1 yılSende ciktigin kisinin cimriligini test edicem diyosun yani oda guzel
- +1 yıl
Ben hiç bir zaman öyle bir şey demedim. Baskasiyla mi karistirdin?
Soran+1 yılyorumundan bunu çıkardım
- +1 yıl
Böyle her şeyden bir şey cikartiyorsan beraber olduğun kişinin hayatını çok zorlastiriyorsun demektir. Belki de bu yüzden sevilmiyorsun..
Soran+1 yılyorumunu yorumladım diye herşeyden bişiy çıkaran zor birimi oldum :D gülümsettin
- +1 yıl
Herşeyden bir şey cikartiyorsun demedim, herşeyden bir şey cikartiyorsan dedim. Ne kadar zormuş seninle iletişim kurmak.
Soran+1 yılbenim kadar rahat adam göremessin öyle saçma şeyleri kafaya takıpta ne kendime nede karşımdakine hayatı zorlaştıran birisi değilim kimsenin bir hareketinden ya da lafındanda gerçeğinin dışında anlamlar çıkartmam öyle bir yapım yok sende öyle bir intiba bırakmışsamda yanlış bırakmışım
+1 yılBiz nasıl cinsellik pesinde mi seviyormu diye ayırt edemiyeceksek sizde edemeyeceksiniz
118 Yorumla
Soran+1 yıloldu o zaman bende paramın çekiciliğini kullanıp normalde suratıma bakmicak kadınları toplu halde haremime toplayım mantıklı bir bakıç aşısı değil ki böyle olsunda istemem 20 farklı kadına trilyonlar yediriceğime biri kız biri erkek 2 çocuğumu şımartırım daha iyi
- +1 yıl
İstiyosan evlenebiliriz 😂😂🙄
Soran+1 yılşekil a :)
- +1 yıl
Ya üf şaka yapyorum deli misin gizli kullanıcıdan hayır hatta açık kullanıcıdan olsun şu siteden birine mi evlilik gözüyle bakacam 😊 maddi durumunu cok dile getirme bu bir illaki belli olur evet ama onun için kendi ayakları üzerinde duran bir kadın seçmelisin memur Yani. Şahsen benim kendime yetecek kadar param var ileride evleneceğim adamda zenginlik değil de kariyer ararım en fazla iş konusunda yani. O yüzden gidip öyle ev hanımı ya da bir işi olmayan alırsan büyük ihtimalle buldum zengin kocayı rahatladım oh kafasında olacak ama çalışan kariyer sahibi bir kadın öyle düşünmez.
Soran+1 yılkariyerde sıkıntı yok soru açıklamasındada yazdığm gibi babam parasını yedirmek haricinde küçük yaşta sanayiye verir gibi altında çalıştırtıp beni ezdirip iş öğrettiği için zamanının geldiğini düşündüğü gün beni işin başına oturttu işi biliyorum idare ediyorum kıariyerde sıkıntı yok ama dediğin gibi evde oturup akşam geldiğimde ki benim iş hayatım sabah 8 akşam 5 değil ama genede moralim bozuksa bile beni anlamak konuşmaya çalışmak yerine o kadar paramız var neden bugün evdeyiz dicekse işim olmaz
- +1 yıl
Senin cok zengin olduğunu bilmek zorunda değil belli etme sende ilk aşamada mesela pahalı sürprizler yapma asırı pahalı giynme onun yanında arabayla falan gitme. Seni tanımayan biri olması lazım tabi bunun için yakın çevreden değil. Dediğim gibi okumuş kendi ayakları üstüne basan bir kadın olsun ayrıca zamanla görürsün sevgi için mi para için mi bu şekilde anlarsın bir kaç kücük yalanla onu deneyedebilirsin. Ama ona sürekli paranı yedirecek şeyler yaparsan para için olur dediğim gibi hediyelerin bile manevi hediyeler olsun.
Soran+1 yıluzn uzadıya zaman ayırıp yazdığın ini teşekkürler ama kısaca cevap vericem genellemedim seninde yle olduğunu iddia etmedim :)
Soran+1 yıl@Btlyzgt66. Peki o zaman tesekkurler soylemeden edemicem anne tarafim kokenden yozgatli alakam yoktur hicte gitmedim ama genede oranin koyunde gelecekten beklentisi olmayan gencleri toplayip kariyerli islere yerlestirdigim dogrudur coban olcagina dil ogrenip otellerde calissinlar
Soran+1 yıl@Btlyzgt66 takip atabilirmiyim
- +1 yıl
Hadi yine iyisin kaptın zengin kocayı 😂😂
- +1 yıl
Ya şaka yapyorum gençler ayrıca ben herkes için konuşmadım ne bütün ev hanımları para avcısı ne bütün kariyerliler de parayı düşnmüyor değil heryerde her türlü insan var. Şans bu işler kısmette neyse o olacak zaten :) iyi geceler dilerim
Soran+1 yıliyi geceler dilemenin zamanı geldi bencede sacmasapanseyler kod adlı hatun :)
- +1 yıl
Burdaki insanlara şaka da yapılmıyor 😐 tamam byby
Gizli Üye(25-29)+1 yılİliskinin belli bir evresinden sonra kıza battığını falan söyleyebilirsin ya da ona hiç para harcama hatta hediye alırken bile küçük şeyler al tepkilerinden az çok anlarsın
07 Yorumla
Soran+1 yıldeminde benzeri bir yorum geldi detaylı açıklama gereği duyuyorum amacım görgüsüzlük yapmak değil allah size daha fazlasını verir inş ama 6 otel ve 2 avm ortaklığı ve 4 akaryakıt istasyonu ki bunlar 4 mevsime hitap eden tıklım tıklım dolu mekanlarken battığıma kimse inanmaz :) bunlar haricinde karakteristik özellikleriyle keşfetmemi sağlıcak yollar lazım bana
Cevap sahibi+1 yılO zaman birlikte olduğun kızların durumuda neredeyse senin kadar iyidir parayı neden umursasınlar ki?
Soran+1 yıltamamda güveni ve mutluluğu neden durumu bana yakın insanların içerisinde aramak zorundayım ki
Cevap sahibi+1 yılDeğilsin elbette ama madem zengin olmayan kızlarla birlikte olabilirim diyorsun o zaman bu zenginliğini kolayca saklayabilirsin örneğin cafede tanıstıgın bir kız diyelim sen söylemedigin sürece nereden bilecek gelirinin bu kadar yüksek olduğunu? Arabamı görür anlar diyorsan şöförüm diyebilirsin mesela. Aksi takdirde gördügün anda heh iste bu kız para avcısı diyebilecegin bir karakteristik özellik yok en fazla zamanla anlayabilirsin
Soran+1 yılherkesin onlarca farklı yorumundan çıkan ortak düşünce zaman yani
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle simdi fark ettim baya uzatmısim kusura bakma 😂
Soran+1 yılönemli değil değerli zamanını çaldğım için ben özür dilerim
ayırt edemezsin sen kız kendini belli eder tavırlarından, hareketlerinden
04 Yorumla
Soran+1 yılbir yerde açık vermeli mutlaka o açığı yakalamam lazım tek çocuk olmam iştah kabartıyo bunun farkındayım kimisine göre akıl sağlığı yitirticek bu paranın ortağı olmak isteyen bir kadına karşı savunmam olmalı
Soran+1 yıltatmin etmesede açıklamanı dikkate alıcam
Para & Ekonomi konusunda 43,6b cevap paylaştı. Sana aşık olan biri lazım bunu anlamakta zor yani gözüne baktığın zaman gözünün içi gülecek senden başka bir şey düşünmeyecek felan filan böylesini bulursan zaten fark edersin
02 Yorumla
Soran+1 yılJenerasyonda bahsi gecen hatundan yok zaten artik uretmiyolar sanirim
Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Varlıklı gozukme, biyere giderken otobus kullan mesela normal giyin gibi gibi
00 Yorumla
+1 yılins. oyle biri cikarki karsina senin butun parani yer zaten butun kadinlarda senin paranin pesindeye tipe bak yaa😂😂
227 Yorumla- +1 yıl
aminn😂
Soran+1 yılAynen yaa bu tiple para. bile kurtarmiyo hic sorma genede adam yerine koyup iyi kotu yorum yapmissin tesekkurler
Soran+1 yıl@Mavibalonlukız hayir sana noluyo 😅😅
- +1 yıl
Yorumlara bakayım dedim de dikkatimi çekti, arkadaşın tipini nerden gördünüz acaba?
- +1 yıl
@senemguler tip derken egolu konusmasini kastettim yorumlara bak ama kendi alaninda yorumunu yap olurmu soruyu soran cewap verse kâfi
- +1 yıl
Neyse beni ilgilendirmiyor. Bu arada istediğim yere yazmak konusunda özgürüm.
- +1 yıl
haklisin bide senn gibi leri var dimi baskasinin alanini kendi alani zanneden ozgursun kendi yorumunda benim yorumumum altinda degil git kendini baska yerde ifade et
Soran+1 yılInsanlarin yazmasi icin "yorumla" butonu var egerko herkes sadece kendi yorum basligi altina yazicak olsaydi baskasinin yorumunun altina "yorumla" secenegini koymazdi yazsinlar diye koymuslar. o yuzden sacmaladin kusura bakma
- +1 yıl
yorumla butonu onun icin mi var sence neyseki engelle butunuda var 😂😂
Soran+1 yılKullan o zaman
- +1 yıl
merak etme kullandim
Soran+1 yıl👋👋👋👋
- +1 yıl
sende saçmalamissin ne demek sana ne oluyo herkez özgürdür dimi 😂😎
- +1 yıl
@Mavibalonlukız özgürlügu sadece kendileri icin saniyor arkadslr 🙂
Soran+1 yılSiz ikiniz herkesi herkez yazan isi gucu tat kacirmak olan zengin koca şebekesisiniz sanirim 😅😅
- +1 yıl
nerden bildin ne kadar zekisin 😂😂
- +1 yıl
sen bu zekayla cok yaşamazsın o paranla beynini sigortalttir 😂😂
Soran+1 yılParami kullanmak istesem sabah ikinizle. uyanmistim merak etme 😉😉
- +1 yıl
çok kötüsün gercekten neyse hakliymisim kalitesizliginde terbiyesiz herif
- +1 yıl
bu cevapla kaliteni belli ettin Çok kötüsün... demekki para insani insan yapmiyomus terbiyesiz
Soran+1 yılHakli ciktigina sevindiysen iyi gunler o zaman tatsiz olmaya basladi bu sohbet
Soran+1 yıl@Mavibalonlukız aynen para beni benden aldi bende onu ona birakmadim kotuysem uzatmayalim iyilerle diyalog halinde olun
- +1 yıl
tm sensin ne halin varsa gör..
Soran+1 yıl@Mavibalonlukız kedi ciger mevzusu gene iş başında şansini zorla sonra lafi alip oturunca kotusun 😉
- +1 yıl
@Mavibalonlukız boşver yazma zora girince belden aşağı konusuyor sevmedigim insan tipi
- +1 yıl
aynen parali cahil.. cahilin son silahi küfür dür
Soran+1 yılBencede yaramam ben size yazmayin
Konuştukça belli eder insan kendini
İnsan dilinin altındadır10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılartistlik yaparsan artistleri bulursun 😉😉
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen 2 gundur egomu tatmin ediyorum hic isim yok 😉
Para & Ekonomi konusunda 657 cevap paylaştı. X-Raydan geçir kanka. öterse problem var
01 Yorumla
Soran+1 yılLavaboda sesli guldum 😅😅
Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. Yalnızlığı tercih et şüphelere gerek kalmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYalnizligimi paylasicak bir yalniz istiyorum
Her buluşmada hesabı ödettiriyorsa falan 😄
00 Yorumla
+1 yılevlenelim mi😂
05 Yorumla
Soran+1 yıleig (en iyi görüş) yüzdenle yaptığın cevap hiç paralel değil ama genede cevap vericem tabiki hayır :d
- +1 yıl
şaka falan bir yana. o kişi kendini belli eder zaten yani zengin koca avcısı mı yoksa seviyor mu anlarsın
Soran+1 yılwalla sabah mercedesle kahvaltıya götürülüp akşam yemeğine audiyle bırakılan ertesi gün ğe yemeğinde şu gelen pahalılardan hangisi acaba diye düşünen hiç bir kızın kestiği rolü anlayamysun sende bir bayansın ve tehlikenin farkındasın :)
- +1 yıl
anlamak istiyorsan öyle yapma ışte o şekil para yedirme
Soran+1 yıltamam ford kiralayıp hergün aynı arabayla alayım :)
Para & Ekonomi konusunda 11,9b cevap paylaştı. Ayirt edilmez
01 Yorumla
Soran+1 yılbir yerde açık vermeli kardeşşi saf biri değilim ama benden daha zekisi vardır illaki mütevaziyim en iyisini ben bilirim havasında değilim kandırılabilirim cumhurbaşkanının kandırıldım dediği ülkede bende kandırılabilirim
battık de
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha o kadar salak değilim
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Para peşinde olan ve gerçekten seven kızı nasıl ayırt edebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler