Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın sen olaya karışma ztn kıza da düzgünce söyle ben başta ailene yalan söylemeni istemiyorum bu çünkü küçük bir yalan değil ailesine yalan söyleyen insan sana kim bilir neler söyler neyse ben sana destekçi olmak isterdim ama üzgünüm bu durum farklı sen ailene yaşan söyleyip göz göre göre ben sana yardımcı olmak istemiyorum de..kem küm ederse ayrıl gitsin ya daha 3 haftalık ilişkide böyle birşey ima etmek hata gerçi yıllar geçsede sen eşi değilsin sonuçta..aile bunu öğrenirse yalanı kim sana para verdi derse ne dicek daha en yakın arkadaşına senden bahsedemeyen insan ailesine mi sölicek..hadi söledi ailesi sana sen kim oluyorsunda böyle bir parayı veriyorsun hemde bize yalan sölemesie destek olmuşsun der gibi..arkadaşım gerçekten gerek yok okul bu senden önce ailesi var arkasında önce ailesine güvencek çok baskıcı ailesi varmış madem uzatmıcaktı 1 sene daha.
275 Yorumla- +1 yıl
doğru söylüyorsun ...
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim bu arada :) umarım hayatında herşey istediğin gibi olur
- +1 yıl
Gizli abla sen gibi + alanı görmedim. 19 artı 0 eksi harikasın :D
Cevap sahibi+1 yılEwt gerçekten bende çok şaşırdım artı verem arkadaşlarada teşekkür ederim :) bu arada soruyu soran arkadaşım hayırlısı olsun
- +1 yıl
amin cümlemize :D
En İyi Cevaplar
kızın yası senden cok kucukse eger o kız o yuzden arkadasına soylemıyodur kendınden buyuk bırıyle cıktıgı ıcın utandıgı ıcın yoksa neden soylemesın hemde yakın arkadasına neyse burayı gecelım sadece bir paranoya olablir çunku... Okul meselesine gelınce onunla beraber okuluna gıdıp okulu gercekten uzamısmı uzamamısmı dıye ogren eger beraber gıdelım dedıgınde bahaneler uretırse ya da sen bana guvenmıyomusun dıye sacmalıklar ıcıne gırerse yalandır para koparmaya calısıyordur.. ama sen yıne de bana guvenmıyormusun vs dedıgınde ne alakası var hayatım gıdelım okulunu odeyelım sende rahat rahat okuluna devam et ıste dersın ;)
32 Yorumla- +1 yıl
yoo yaş farkı yok sadece 3 yaş büyüğüm.. okulu uzamış evet online ğrenci panelinedene baktım. okula da geleceğimi söyledim öylesine ziyarette. ilk değiştirmeye çalıştı konuyu da ben biraz ters yapınca şaka yaptım ya tabi ki gel alan dedi..
Öncelikle çok kuşkulu ve şüpheli bir durum...
Ben olsam ona para ayarlamaya çalışacağımı sabırlı olmasını isterdim... Beklemeye geçerdim .) Aradan şöyle belirli bir süre geçtikten sonra ona ne yaptıysam parayı ayarlayamadığımı ama araştırmaya devam ettiğimi söylerdim..
VE BU AŞAMADAN SONRAKİ TUTUMU ÖNEMLİ
VE BU AŞAMAYI ATLATTIKTAN SONRAKİ TUTUMU BÜYÜK ÖNEM KAZANACAKTIR.
Eğer bir değişim olursa tutumunda bu durumdan sonra bence pek uzatma ilişki
Tamam kız savunma olarak "parasız kişiyle nereye kadar sürdürebilirim, sonuçta hayat gerekliliği" vs savunmalara geçebilir, fakat yetersiz bu durum itibariyle :)10 Yorumla
+1 yılŞimdi senin soruna genel bir cevap vereceğim. Senin durumun özel bir durum ve karışık..
Bir kızın maddi çıkar için birlikte olduğunu anlamak için, 1-2 kere farklı farklı güzel yerlere götür. Sonra o seni aradığında maddi durumunun müsait olmadığını ve dışarı çıkamayacağını söyle.. Kızdan ses seda yoksa işte o zaman kork..
Çünkü maddi çıkarı olmayan kız hemen ben ısmarlarım sen yine de gel der mutlaka.. Benim şimdiye kadar birlikte olduğum kızlar ısmarlatmıyordu bana, 1-2 kere ısmarladıysam 3. sünde mutlaka onlar ısmarlıyordu.. Haberin olsun.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılsadece başlığı okudum ona göre yazıorum. Para için evlenmek o*luk değildir. ama o*lar para için evlenebilir. yani kız herşeyden soğmuştur hayatını düzgün yaşamak istiodur mantık evliliği ister. kimiside paran biitirp yeni yapraklara otrrmak ister. birincisi tehlikeli değildir. tabi karrakter meselesi. ama ikinciye yaklaşmamak gerekir. sen birinciye istediği gibi bir hayat sunduktan sonra paran biterse o ogunlerni htrlayıp ynnda durup sana destek olabilir. ama ikincisi paran gibi senide bitirir. bütün karaktersizlerin allah belasını versin diorum.
22 Yorumla- +1 yıl
:D valla hala okumaya nietim yok çok uzun geldi burdan açıklama :D
- +1 yıl
E yuh!
Bunu bilerek kısa yazdım. Okursun umarım..
arkadaş bir kız bana aynısını yaptı kısa süredir tanışmıştık . bana bir sürü hikaye anlatıp para lazım dedi . ona aynen şöyle dedim . yavrum oruspuluğu böyle yapma git açık açık yap*git dedim. ve yanılmadım sonradan haklı olduğum ortaya çıktı başkalarınada yapıyormuş. bu kız daha seni arakdaşlarına bile söylememiş senden para istemeye utanmıyor mu bide şimdi istemiyordur açık açık durumunu anlatıyordur sürekli. salla gitsin dışarsı kız dolu. para bişey değildir belki ama enayi yerine konmak çok ağırına gidecek
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3,8b cevap paylaştı. bence bahtsız bedevi değilsin. henüz ilişkin cok erken 3-4 haftalık demişsin zaten bu devirde kız erkek ayrımı yapmaksızın insanlara güvenmek cok zor. ayrıca bu tip maddi konularda hep şöyle düşünmek gerek borç versen de vermesen de iki kere düşün. birincisi verip kötü olmak ikincisi vermeyip kötü olmak. karşındaki insana ve yaşadıgın duruma göre bunun cevabını kolayca verebilirsin. bana soracak olursan bu durumu fazla üzerine alma derim.hem ailesine yalan söylemiş zaten cok iyi tanıdıgın bir insan degil henüz ( 1 aylık bir ilişki cunku). kaldıki şahsım adına ben o kızın yerinde olsam bırak senden para istemeyi aileme yalan söylediğimi bile bu kısa süreç içinde karşımdaki erkeğe söylemezdim. dolayısıyla sonuc sendeki kafa karışıklığı... herşeyden önce insanın kendisine karsı dürüst olması lazım. üzerime düşmez ancak fazla güvenme
20 YorumlaÇok zengin,şöhretli ve çirkin biri misin?
Değilsaen niye böyle düşündüğünü anlayamadım.
Bana göre fazla kuşkulusun.Sadece "Para bulabilirsem" demiş yani,ver dememiş.Derse o zaman bırakırsın hem imkanı olan birinin kız arkadaşına yardım etmesinden doğal ne var ki?11 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki değilim ama yani demem şu ki öğrenci okulu bitene kadar bana baksın sonra şutlarım düşüncesinde mi.. çünkü okul harcı olsun dershane parası olsun kalıcak yurt parası olsun yani devamlı sevgilimsen yanımda ol destek ver gibi imalarda bulunuyor para mevzusu çok geçiyor...
Yüz yüze oturup konuşmalısın. gözlerinden yalan söylediği ve ya başka çıkarları olduğunu anlaman gerek.. onun dışında şu an için beklemede kal.. maddi açıdan zaten gururlu bir kız ise sana asla tenezzül etmez. ilişiniizi neden saklıyor kimden korkuyor anlamış değilim.. ona zaman ver.. ve şüpheci yaklaşma..
30 YorumlaBaskıcı bir aileye yarım dönem nerede ne yaptıgını izah etmesi emin ol daha zor kalkıpta arkadaşımda kalıyorum surdayım burdayım diyemez,aslında boyle durumda okulu bahane etmesi daha kolay benim kendi görüşüm para için yapıyo olabilir sonucta 3-4 haftalık bir ilişki erken karar verme sabırlı davran gerçekten sana dogru geleni yap.allah yardımcın olsun
30 Yorumla
+1 yılPara bulup nereye gidiyor ulan o? :))
Nasil bir para bu ki, sanki gittikten sonra bitmeyecekmis gibi bir para böyle..
Saka gibi.
Diyelim ki gitti.. O para bitince ne b.k yiyecek pardon?
Birak bu isleri..
Kiz seni yiyiyor, haberin yok.
'Birseyler bulucakmış mış..' :)) Kendi g.t donunu bulsun ulan o.. Haha.
İnanma dostum, inanma..
Bana sahsen hic inandirici gelmedi.
Yani inan.Dirici..
Espri yaptim gülsenize lan!31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay be ben yıllardır doğru kişiyi bekliyorum , ince eleyip sık dokuyorum , karşımdakine saygılı olacağım diyorum, sadece sevsin diyorum , el alemin kızları etinden de sütünden de yararlanıyor. Bizim gibi kızlar da kalsın yalnız. He çakal olmak lazım sanırım.Masumiyet bir halta yaramıyor.
14 Yorumla- +1 yıl
öyle masum olan hep kullanılıyor.. insnalar kötü malesef :(
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım da kullanıldı bir nevi , parasal değil ,duygusal. aynen öyle.
- +1 yıl
İlla maddiyata gerek olmuyor.. Maddi olur manevi olur.. Yani yalnız kalır sıkıntı geçişrmek için, para lazım olur işini görmek için.. Kıskandırmak için, ego için... vs vs vs gider böyle..
Cevap sahibi+1 yılEgo işte en büyüğü...Ego en büyük düşmanımız...İyi geceler diliyorum :)
Para & Ekonomi konusunda 632 cevap paylaştı. okulu uzattıgın zaman eger 2 senelikse diyelim 1.sınıfı uzattı 2 dönemide ç 2.sınıf olaamadığı için 2.sene 1.sınıf tekrar yapıyor . 3.senede 2.sınıfı okuyor ya .işte o 3.sene veriyorsun para . şu anlık bir para durumu söz konusu değill .yinede kızın gunahını almak istemem ama etrafımdada var sevgilisine i-phone aldıran ,baska sevgilisiyle elbise almak için para isteyn kız arkadaslarım yinede dikkatli ol derim .
20 Yorumlacok uyanıksın vesselam sımdı erkek oldugumu dusundumde bole uyanıklara çok para kaptırırdım he :)
ailesi baskıcı olan kızını üniversiteyede göndermezdi.. ne baskıcı aıleler tanıyoruz kızını ılkokuldan sonra lıseye gondermeyen .. gunahınıda almayalım sımdı kızın sende manevı yanında ol para ıstemedıgı sürece sorun yok gıbı ama ısterse acıkca ozaman ayrılırsın :D20 YorumlaEn yakın arkadaşına söylememesınden başlıyayım bız kızlar en yakın arkadaşımıza sylemezsek rahat duramayız ıçımızı kurcakar. Blkıde o daha yenı olduğunuz ıçın sylememıştır ama dedığım gbı kızlar bırınden hoşlanıncaü bırıyle konuşmaya başlayınca hemen en yakın arkadaşına yumurtlar :) Gelelım para konusuna kız snden açıkca para ıstememış sanırım bu yüzden doğruda syluyor olabılır ama ılerde ıstemeye klkarsa anla kı bu sdece senden para koparıp arkasına bkmadan gıdıcek
20 Yorumla
+1 yılben ödeyeyim diye bir laf kullanmadıysan ve senden istemediyse hiç üzerine alınma ... ama girdiyseniz ve sana bunu bariz söylüyorsa yardım istediğini benimde yok moduna girmelisin ... ailesine 1 dönem yalan söyleyebilecek olan seni ayakta uyutur bundan emin olabilirsin zamanla ufak şeylerden bitir kavga çıkarmaya bak o kızdan uzaklaş
10 Yorumlaben bu duruma karşıyım. daha iki üç haftalık bir ilişkide bir kadın nasıl olup da çıkar "para muhabbetini" ortaya atabilir ki? açıkçası açlıktan boğuluyor olsam da, para muhabbetini açamam. o kadar samimiyetim yok çünkü. yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal konumundasın. doğru da yalan da söylüyor olabilir. riske girer misin, girmez misin sana kalmış bir durum.
10 Yorumla
+1 yılArkadasim ..Ne yazik ki oyle bir donemde yasiyoruz ki..Ummadigin insanlar maddiyatci cikabiliyor..Sevgililikte ne bir kiz ne de bir erkek karsi taraftan borc isteyemez benim gozumde..Bunu yapan insan sana farkli gozle bakiyordur..Hele ki 3-4 haftalik iliski diyorsun..bariz seni kullanabilmek icin yer hazirliyor..
3-4 haftalik bir iliski de mantikli dusunen ,gelecegi dusunen hicbir kiz sevgilisinden para istemez..10 Yorumlasanırım kibarca seni koparmak istiyorum para istemiyor üstü kapalı istiyor cok acemice bir yalandır bu kız arkadasının sana soylemıs oldugu yalan bir kadın bir erkege konu ne olursa olsun para konusu acıyorsa bilki beklenti icersindedir koparma pesinde olmayan kadın para sohbeti acıldımı konuyu kapatır rahatsız olur emin ol
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an böyle bir şey yaptığını anlaman biraz zor zira çok yeni zaten anlaman mümkün değil. Bu arada okun harcı yok bilgin olsun! Bence seni kakalıyor olabilir dikkat et.
12 Yorumla- +1 yıl
araştırdım da okulu uzayanlar ödüyormuş harç parasını :)
- +1 yıl
Hım o konuda bir bilgim yok şimdi yalan söylemenin de bir mantığı yok :)
+1 yıldaha vakit var naslsa gözlemle..
gerçek olduğu kanısını varırsan okul harcı ya da her neyse ihtiyacı karşılarsın..
oma önce bekle.. ve izle...21 Yorumla- +1 yıl
Mecbur öyle yapıcam heralde umarım aydınlanırım bu konuda...
+1 yılBöyle ikilemde kalacağına
kıza açıkça yardımcı olmak istiyorsan yanına git ödemeleri sen yap falan
sorarsa yanında olmayı istiyordum zaten buda bahane oldu dersin
çok ısrar ederse olmaz diye yüzüne karşıda söylemelisin
güven zor bu devirde11 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki ben de öyle düşündüm de... Şöyle bir kurt düştü içime... Okul bitene kadar beni sömürücek okul biitnce yallah.. ama vakit var evet... yarım dönem var... inş gerçek niyeti neyse ortaya çıkar. cidden yalansızsa bnen sonuna kadar desteklerim.
Bence bir kızla güzel diye çıkılabiliyorsa bir erkeklede zengin diye çıkılması gayet normal..
101 Yorumla3-4 haftalık bir ilişki için bu ne rahatlık? ben sevgilim bir şey ısmarlarken bile utanıyorum 2 yıllık ilişkimde.
60 Yorumlaanladıgım kadarıyla sana ima etmeye calışmış sakın... para verme daha 1 ay bil ilişki ben o kızın gururlu oldugunu duşunmuyorum... aileme soylerim yinede boyun eymem kimseye bu tur konular kucuk duşuruyo insanı...
30 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 770 cevap paylaştı. yok yahu o kadarda sıkıntı etmeye gerek yok. Kız gerçekten zor durumdaysa bır orencıye yardım etmış olusun ayrılsanda dert edilecek bırşey değil bence. bu arada benım harç ucretlerınden haberım yok ona göre yorumladım.
20 YorumlaBenimde bu tarz arkadaşlarım var etrafımda ailesinden zaten o dönemin parasını alacak senin onunla gitmen bişi değiştirmiyor merak etme. o yüzden salla gitsin amaç belli
30 YorumlaSana direk para verir misin diye sordu mu? Tek niyeti anlatmaktır belki.
31 Yorumla- +1 yıl
Direk sormadı ama hani çok zor durumdayım napıcam moralim çok bozuk gibi gibi konuşarak hani sevgilimsen yanımda ol destek ol der gibi konuşuyordu konuyu dğiştirmiyordu..
+1 yılAilesiyle yasadigi sorunu seninle paylasmasi guzel ama en yakin arkadasina bile soylememesi suphe uyandiricibence param yok de disari ciktiginizda hessbi odeme bskalim kac gun durucak :)
30 YorumlaEn yakın arkadaşına bile söylemediğine göre kimseye söylemeden, çaktırmadan işimi görieyim az kullanıyım hesabı yapıyo bence. Gerçekten ihtiyacı falan olsa zaten sana para konusunu açmaya çekinirdi. ama iyiki ayrılmışsıızz :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyvayı yemişsin kardeşim. Yapacağın en makul şey dürüst olmak. İlişkiyi en başından maddiyat üstüne kurmak istemediğini söyle.
Haa ben ne yapardım. Durumum müsait ise yardım ederim ama bu kız kesinlikle evlenmeyi düşündüğüm (onunda beni) kişi olurdu.10 YorumlaPeki sevgilinle cinsel münasebetin oldumu acikcasi saglam mi kimseye söylemek istemedigine gore belkide bir kac kisiyi birden idare ediyordur bilemezsin belki hamile kalmistir belki kiz degilse diktirmeyi düşünüyordur cok karisik bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn iyisi parayı direk eline vermeden kendin yatırmanın bir izahını yapmak. hem kızarkadaşını o halde bırakmayan bir sevgili olursun hem de paranın nereye gittiğini direk takip edersin
60 Yorumla"Seni üzmemek için söylememiştim ama maddi durumum bir hata yapmam sonucu çok kötü duruma geldi" de ve ayrılmayı teklif et. Bırakırsa zaten hiç senin olmamıştır ;)
20 Yorumla
+1 yılBana sorarsan arkadaşım ailesiyle tanış bakalım bir sert miymiş öyle
Bir ikincisi niye sen ödüyorsun ki eşin değil bir şeyin değil
Ama kızı beğendim dersen bir nişan yapın sonra öde yani ki ailesinin de ödemeyeceğini hiç sanmam10 Yorumlaİlişkiniz daha çok yeni şimdi biz ne desek tersi çıkabilir gerçekten çok şüpheli ilişkilerin olacak hemen bir şey yapma derim baya bir,zaman geçmesi,lazım bu konulara girmeniz yanlış.
20 Yorumla2 3 haftalık biri sana hemen ailesini nedn kötülüyor.? para için neyi ayarlıyor. direk söylesin. arkadaş bence kandırılıyorsun. hemen verme istediğini. öğrenci kızların geneli böyle, çevremde çok var
20 YorumlaArkadaşlarına söylediyse şüpheli zaten3-4 haftalıksa para falan verme derim boşver bırakacaksa bıraksın
12 Yorumla- +1 yıl
:)
Para & Ekonomi konusunda 397 cevap paylaştı. daha çok yeni ne olduğunu bilemezsin . o en yakın arkadaşından bile seni saklıyorsa bu işte bir gariplik var bence . verme para filan
41 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu aralar durumum çok kötü bir sürü borç çıktı napcam de çok sıkta görüşemeyiz durumumdan dolayı de bakıyım brakırsa paran için çıkmıştır.
30 Yorumla
+1 yılBize gerek kalmamış gizli ablamız yazıcaklatımı yazmış
16 Yorumla- +1 yıl
Ne diyip ayrıldın?
- +1 yıl
samsung kullanıyor... telefonumu engelliedi.. arıyorum arıyorum oto meşkule düşürüyor... ben de hakkımı helal ediyorum dedim mesaj attım.. bitirdim...
- +1 yıl
neden engellemişti ki
- +1 yıl
kardeşimle yemek yiyordum diyor... ama nedense klasik engellendiğinde hep aynı anda meşkule düşer telefon 4-5 kez aynı anda meşkule düştü... nedenini bilemicem biriyle konuşuyor olup da anlamamamı istemiş olabilişr ben kapatıyorum diyerek.. belki de değil ama kopma noktası buydu sanırım...
- +1 yıl
neyse, geçmiş olsun
- +1 yıl
teşekkürler.. artık işime odaklanıcam gayrı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbn 2 yıldır çkıorm sevglmle.cocuk cidden zengn . 5 lira bile istemedm bugüne kdar yol param bile yoktu bzen söleyemem asla utanırım ya. bide 1 aylık sevglsniz saf olma bu kdar kızın gözü paranda.
60 YorumlaBunu en iyi sen anlarsın. Bildiğin gibi biz kızı tanımıyoruz. Fakat içinden geliyorsan, maddi imkanın varsa, insanlık için, sevgilin olduğu için değil yardım edebilirsin. Yada bir süre izlemede kal zaten para vermedin diye ayrılırsa yüzünü belli etmiş olur..
10 YorumlaBu kadar yeni bir ilişkide zaten para verilmez ama kız belli eder hani para için mi flan diye seni sevdiğine emin olabiliyor musun mesela ?
12 Yorumla- +1 yıl
olamıyorum valla nasıl emin ılabilirim ki zor bence..
bence o kız senı keriz yerıne koymuş aman dikkat et i baskıcıbır ailede yetişen kızdan hayır gelmez zamanla oda kabak çiçeği gibi açılır demedi deme , buna benzer çokk örnek gördüm
30 Yorumlasenin yanında ailesini arasın ısrar et arat konuşsun bakalım sana söylediğini ailseni gerçekden söylemiş mi
20 Yorumla
+1 yılBence maddi yardım yapma, kimin ne olduğunu anlamak için en az 5-6 ay gerekli. Kendisi bulsun çaresini.
20 Yorumla2-3 haftada ekonomiye girmişseniz raydan cıkmıssınızdır :) bu durum bence tavsiyelerle değil gözlemlerle doğruya kavuşur,heryerde hesabı sen ödüyorsan,ekonomik durumu gözetlemeden onuda alim bunuda yiyeyim durumları varsa söğüşleniyorsundur hacı..
10 Yorumla
+1 yılparam yok bı kac senede olmayacak de işlerım cok kotu de:)
12 Yorumla- +1 yıl
amacı paraysa sende amacını degıstır sen degıstırmessen baskaları yapacak bnu barı senden olsun
- +1 yıl
yani mantıklı evet :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılpara koparmaya çalışıyor. keşke verebilsem borçlarım olmasa yardım ederdim falan de belli bu iş. şuraya bak yalan bile söyleyememiş akıllı. ailesi çok baskıcı okulu uzattım diyemiyo ne dicek okuldan daha önemli nevar ailesinin susabileceği?
10 Yorumlaben şuraya takıldım ilişkinizi neden kimse bilmiyor ? bence ötele bir çıkış yolu yok koyver gitsin çıkar işi gibi geldi banada
10 YorumlaDostum zamana bırak.. Maddiyata gelince de çok üzüldüm felan de ağzının ucuyla da benim yapabileceğim bişey var mı diye sor sonra hemen konuyu kapat..
10 Yorumlaabi sakın ha sakın..verme para falan..boşver..ben kız arkadaşıma 3. günden 500 lira verdim onu bile vermemek için ne bahaneler buldu bir bilsen 1 yıl sonra yeni alıyorum parayı.sakın acıma kimseye derim ben..
10 Yorumlabi insan neden sevdiğini en yakın arkadaşından bile saklar ki çok saçma saklıyor olması bence çok yeterli çok yerinde bir sebep
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneolursa olsun bunu aılesıne soylemek zorunda.benım aılem ıstedığ kadar baskıcı olsun kızsın soylerım.sankı benı kızıp okulamı gondermycekler.onlar oduycek yıne.ısterse 5yıllık sevgılım olsun dunya zengını olsun kalkıpda para mevzusunu etmem yanında.
10 Yorumlabelkide bır tek senden de istemiyordur. başkalarıda vardır. senden uzak kime yakın olursa olsun.
20 Yorumlaparayı bulamıyorum ama bulduğumda il sana vercem de mırın kırın yaparsa o kız olmamış bırak
20 Yorumlaseni ben okutacam nalannn de,sonra.. çenesinden hafif tutarak "ama her iyiliğin bir bedeli vardır güzel şey seni " diyerekten niyetini belli et, çapkıınn seniiii
10 Yorumla
+1 yılDolandırıcı çıkabilir dikkat o konuyla ilgilenme sorma bence tavır yapar o söylerse anlarsın zaten kimse kimseyi geçindirmek zorunda değil eli ayağı var yarı zamanlı işte çalışsın
20 YorumlaBen çok zor durumda olsam bunu sevgilime söyleyemem bile
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı olsun. Hayırlısı ne ise o olsun hakkında kanki :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkinizi neden kimse bilmiyom var bunda bir iş kimse bilmesin felan yalan abi geçecek bu işleri bir kız birini seviyorsa kankalarına anlatır çekiştirir onu kızlarada sorabilirsin bunu 2.uzun bir ilişkim vardı ayrıldık sevgilime zorla birşeyler alırdım istemezdi şuan ayrıyız yine buluşuruyoruz seviyoruz :D ama yine bişe istemiyor o kızda var bişe.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir oyun çevir ve oyun sonucunda herkes gerçek maskesini göstersin.
12 Yorumla- +1 yıl
Sana bu yorum yakısmamıs. :)
Uzun felsefik birseyler yazmani bekliyordum. :)
Carkıfelek mi yahu bu, cevirsin?
Ayrıca Vandetta coktan öldü ufaklik. Maskeler coktan yere düstü. Ehehe.. - +1 yıl
:) Sevgili M-nemosyne, her soruya da ebedi ve felsefi bir cevap vermek olmaz. :D
+1 yılBir kere sürekli sana sorun getiren insandan uzak dur.ailesini bu kadar iyi kötu dile alması hos değil.
20 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat