Bir kızın maddi çıkar için birlikte olduğunu nasıl anlarız?

Herkese merhaba,

İlişki klasik devam ediyordu. Lakin kız arkadaşım okulu uzattığını ve ailesine sadece yarım dönem uzattığını söylediğini söyledi. Baskıcı sert bir ailesi varmış. O sebeble yarım dönemi söylememiş. Para ayarlayabilse gidicekmiş. peki gidiceksin de bunu nasıl izah ediceksin baskıcı ailene dedim. Birşeyler bulurum dedi. Bana dert yandı. Ben de üzüldüm açıkçası sevgilim sonuçta ve okulunu devam ettirmeyi çok istiyor ama içime kurt düştü. Ona kılıf uyduruyor da bu duruma nasıl uyduramıyor. Geçmiş ilişkilerimde parasal çıakrlar güderek yaklaşan çok kız gördüm allahtan hiç para kaptırmadım ama bu durum biraz daha hassaslaştı.

Sizce bu kesmekeşin içinden nasıl kurtulabilirim. Napmalıyım. Ne demeliyim. Kullanılan salak aşık olmak istemiyorum. Çünkü ilişkimiz olduğunu en yakın arkadaşı bile bilmiyor. Söylemek istemediğini söylemişti. Durduk yere bırakmak da istemiyorum. İnanın kafam çok karışık. Ciddi ve sonuca yönelik yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir ekleme daha yapmak istiyorum, ilişkimiz daha 3-4 haftalık. 2-3 yıl gibi sağlam bir temele oturmuş ilişki olsa bu ikileme düşmezdim.
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlar için teşekkürler an itibariyle ayrılmış bulunuyorum... arayıp duruyor.. yer miyim ? tabi ki hayır artık :)
Bir kızın maddi çıkar için birlikte olduğunu nasıl anlarız?