Bir kadının kızın eğlenmek için biri olduğunu nasıl anlarız
2 ay
Bu sorunun net, %100 garantili bir cevabı yok—çünkü insanlar bazen kendileri bile ne istediklerinden emin olmayabiliyor. Ama yine de bazı davranış kalıpları sana güçlü ipuçları verir. Dikkat etmen gereken şey, sözlerinden çok tutarlılık ve davranışları 👇
Ciddi ilişki isteyen birinin işaretleri
Seni tanımaya yatırım yapar: Hayatın, planların, değerlerin hakkında gerçekten sorular sorar.
Düzenli iletişim kurar: Sadece canı sıkıldığında değil, istikrarlı şekilde yazar/arır.
Plan yapar: “Bir ara görüşürüz” yerine gün ve saat netleştirir.
Seni hayatına dahil eder: Arkadaşlarından bahseder, bazen seni de dahil etmek ister.
Duygusal olarak açıktır: Sadece yüzeysel muhabbet değil, biraz daha derine iner.
Tutarlıdır: Davranışları inişli çıkışlı değildir, seni “acaba?”da bırakmaz. Sadece eğlenmek isteyen birinin işaretleri
Plansız ve anlık yaşar: Genelde son dakika mesaj atar (“Şimdi buluşalım mı?” gibi).
Yüzeysel kalır: Sohbetler genelde derinleşmez, daha çok flört ve eğlence odaklıdır.
İstikrarsızdır: Bir gün çok ilgili, sonra ortadan kaybolabilir.
Gelecek konuşmaz: İlerisiyle ilgili konulardan kaçınır.
Seni hayatına sokmaz: Arkadaş çevresi, günlük yaşamı sana kapalıdır.
En önemli nokta
En büyük gösterge şu: Sana ne hissettiriyor?
Eğer sürekli kafan karışıksa, büyük ihtimalle karşı taraf net değildir.
En sağlıklı yol
Bir noktadan sonra analiz yapmayı bırakıp açıkça sormak en etkili yöntem:
“Ben daha ciddi bir şey arıyorum, sen ne düşünüyorsun?”
Bu hem zaman kazandırır hem de gereksiz kafa yormayı bitirir.
Ben kızların eğlenmek için beraberlik yaşamasını anlayamıyorum🤦♀️ erkeklerinde anlayamıyorum. Eğlenmek için insan nasıl birlikte olur yaa of tamam yaşlıyım.
Biz Berk ve Şenay 🤹♀️
Bunu yüzde yüz anlamanın kesin yolu yok ama bazı işaretler var 😉 Sadece gece geç mesajlaşıp gündüz pek ortalarda olmuyorsa, gelecek planı konuşmaktan kaçıyorsa, seni hayatına çok dahil etmiyorsa ve net sorularına “boşver ya akışına bırakalım” diyorsa genelde eğlenmelik takılmak istiyordur 😄 En temiz yol yine açıkça sorup niyetini öğrenmek 💬✨
Cevap
3Cevap
Orrspu gibi konuşup hareket ediyorsa eğlenmek için diğer evlenmek işte farkı burada
Yahu kadınlar direkt belli eder evlenmek istiyorum gelecek istiyorum diye
Onu zaman gösterecek
Zamanla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?