Bir kız gerçekten seviyor ve ilgi duyuyorsa nasıl tavırlar sergiler yani nasıl belli etmeye çalışır sevdiğini?
Cevabın nedir?
+1 yılKızla tanışıp tanışmamana bağlı. konuşmuşluğunuz varsa yanındayken saçmalar, stresten elleriyle parmaklarıyle oynar, gözbebekleri siz ona bakarken hafif irileşir ama bunu anlamak için çok dikkatli bakman lazım seninle kanka olma çabalarına girer. Fırsat buldukça sana dokunur ama arkadaşca mesela omzuna vurur. Daha tanışmadıysanız kız arkadaşlarıyla konuşurken arada çaktırmadan size bakar ve az da olsa vücudu size dönüktür genelde siz gülerken bakar yakınınızdayken mimiklerini çok fazla kullanır en uzun bakışması 4'5 saniye bile sürmez ama çok anlam taşır o kız için bazen dudaklarıyla oynar ama sizi çok seviyorsa en çok da kızarır. Sizinle aynı mekana geldiğinde gözleri sizi arar bulduğunda hafif gözleri irileşir ve gülümser Sana tavsiyem böyle bir kızı bulduğunda asla bırakma ikiniz de çok mutlu olursunuz
203 Yorumla
Soran+1 yılYa tanışıyoruz uzun zaman beri ama benim anlamadığım. Biz bir kıza karşı bunları his etsen hatta onun için canımı vericek olsam acaba o umursarmi. Demek istediğim neden erkekler kıymet bilicek ayni şeyi karşı tarafında yapması gerekirken neden hep erkekler siz bulunmaz hint kumasimisiniz?
- +1 yıl
Hayır tabikide de değiliz ama maalesef kızların doğasında aşırı utangaçlık var ve ilk adımı hep karşı taraftan bekliyorlar kıymet bilme konusunda da bisey dedigimi hatirlamiyorum cunku benim dusuncem de her iki tarafin da kiymet bilmesi gerektigi yonunde :))
Soran+1 yılAnladım ama genelde hep erkekler kıymet bilir ha bazı kızlara gore deyişle biliyor bu sen veya senin gibiler onlardan değilsiniz...
En İyi Cevaplar
senin yanında bir kız bile görse o kızla kavga eder kıskanır ve kıskandığını kesinlikle istemedende olsa belli eder, seninle konuşmaya calıştığı zaman saçmalar, en kötüsüde gerçekten seviyorsa ağlar :(
2212 Yorumla
Soran+1 yılevet oyle bir olay oldu kavga etmedi ama kıza bşrdaha o cucukla konuşma yokya fena olur gibi şeyler söylemiş, ve en yakın arkadaşıda bu aralar canı çok sıkkın sürekli ağlıyor dedi bunun sebebi benmiyim acaba cok merak ediyorum yaaaaaa?
Soran+1 yılhmm elbette kıymetini bilicez. ama benım aklıma takılan bişey var, erkekler sevdiği zaman kızlar kıymet bilmez, ama kadınlar aşık olunca erkekler kıymet bilsin diyorsunuz. eyer bu kız bana deyilde ben ona aşık olsaydım yüzüme bile bakmazdı eminimmmmm...
Soran+1 yılHmm herkes sen gibi düşünüyorum acaba!!
Soran+1 yılhmm butun kızlar hakkında aynı dusunmemek lazım ozamn :D
- +1 yıl
Bunun üzerine bişiy yazılmaz +1 verip gidiyorum
Soran+1 yılHitterjotemm neyin üzerine. Yorummu, gorusmü?
Soran+1 yılAahah. )))
+1 yılValla kardeşim kimse kuzları çözemedi şimdiye dek bizdeçözemeyiz ama böyle bir video var bence çok mantıklı en azından çözüne yaklaşmış :)
https://m.youtube.com/watch?v=AKujXfnKMWM22 Yorumla- +1 yıl
Aynen :) @aAsYaaMm
+1 yılKızlar sevemez kimde para onu sever ama lafa gelince paranın önemi yok
evlenince sunu istiyom bunu istiyom paran yok olmaz haahha :))100 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
8Cevap
+1 yılKıskanır, ama bellı etmemeye calısır.
Sorgular, devamlı sorular sorar ama güvenmemekten değil meraktan.
Sana bakarken gözlerini kaçırır
Elini tuttugunda eli terler.
Konuşurken saçmalamaya başlar , ne diyeceğini unutuverir birden.
Sarıldığın da ya da ilk kez öptüğünde irkilir..
Yanakları kızarır..
Seni seviyorum değil seni hep seveceğim der ;) Biraz ev odevi modunda yazdım ama idare eder işte :D51 Yorumla
Soran+1 yılBunların bir kısmı yapiyo :)
ben belli edemem ama şunu söyleyeyim acayip kıskanır her an takip eder her dediginden anlam cıkarmaya calısır seviyor mu sevmiyor mu diye... en önemlisi de onunla her an gülebiliyorsa ona aşık olmaya adaydır ya da aşıktır. sürekli aramanı ister sürekli gözü üstünde olur vs vs daha bir çok şey
22 Yorumla
Soran+1 yılYa yeni nesil nedir bu CİKMAK kelimesi bir insani seversin birlikte olursun gerisi bos
Sevmek herkes için sevmek demektir gösteriş yolu farkı olabılır ama hıssedılen bısey onu yapıyosa sevıyodur bunu yapıyosa sevmıyodur demek sacma bence bu doğrultuda hatalara düşmeyelim. Özellikle kıskandırma evresini yok edin ilişkinin en güzel zamanında akla düşer ilişkiyi bitirir siz kendi davrnışlarınızın sorumlulugunu bılın ona göre hareket edın yeter derim.
41 Yorumla
Soran+1 yılTskkur buda iyisi ;)
+1 yılaşk saçmalamaktır senin yanında fazlasıyla saçmalar seni mutlu edebilmek ve yüzündeki tebessümün nedeni olmak için herşey yapar kıskanır süprizler yapar sevgisini sürekli dile geitirir ve bunu sana en derininden hissettirir işte seven insan modeli budur fazla söze gerek yok ;)
33 Yorumla
Soran+1 yılAynen ,
- +1 yıl
aynen ela bu şekilde yapmıştım
kaybetme korkusu yaşar sürekli yanına olmak ister ve ya görmek için fırsat kollar gözleri seni arar biriyle gördüğünde morali bozulabilir soğuk davranabilir anlamayabilirsin kız dahada üzülür sen bir adım atsan kız herşeyi söylemeye dünden razıdır zaten
41 Yorumlavalla ben belli edemem yani belli etmek için çaba göstermem. Ama kızlar yanaşkan olurlar, degmeye çalışırlar, bildiğin dümdüz asılırlar arkadaşlarımdan öyle gördüm kendim yapmıyorum bunu igrenç buluyorum (erdemle alakası yok) ama genelde asılıyorlar bildiğin anlamamn için gerizekalı olman lazım. kızlar bilir işini sen merak etme..
31 Yorumla- +1 yıl
bişi sorabilr miyim?
Belli etmez gözlerine bakınca gözleri doluyorsa senden kaçırıyorsa sevmiştir üstüne yürüyüp seninle konuşmaya çalışanların kim bilir sen gibi kaç tane geçmiştir hayatlarından
319 Yorumla
Soran+1 yılben onun yanına gittiğimde çok fazla kalmıyor genellikle basılsın iyiyim deyip gidiyor hemen ama fark ediyorum gozü hep benim üstümde ve geçen gün bir kızla konuştuğum için kıza bidaha benimle konuşmamasını benden ozak durmasını yoksa kötü olacağını sozyemiş?
- +1 yıl
O kısmı bizi ilgilendirmez sanırım @giyotin38 sonuçta özel hayatları ne isterlerse yaparlar
Soran+1 yılgıyotin anlamadım ne demek istedigini?
Soran+1 yılkelebek cok haklısın o konuda D
- +1 yıl
Bide bn çok sinirleniyorum seni de durduk yere kırmak istemem adam para vetip yatınca sorun yok kız sevip yatınca o.. spu oluyor namuz sadece kadında mı var namus denen şeyi küçücük bir zara yüklemeyin gözünüzü seveyim alem ne isterse yapar lafını etmek size ya da bize düşmez ki sadece hayatlarından geçse iyi diyorsun bu devirde 10 kızdan 4 ü evlenmeden birlikte oluyor olabilir bunu hoş karşıladığım anlamına gelmiyor ama 10 erkekten 9 u ztn sayısız kadınla yatarak evlenmiyor mu çevrenizde hiç ilişki yaşamamış erkek mi kaldı bu devirde o yüzden şu ayrımcılığı bırakın isteyen istediğiyle yapar bizi de ilgilendirmez
- +1 yıl
Soran+1 yılKELEBEK SONUNA KADAR OKU: haklısın ama biz müslüman bir toplumuz o tür işleri yapan erkeğınde, kızında elbet cezaları ulucaktır bizim karışmaya hakkımız var neden diye sorarsan bizim müslüman krdeşlerimizi uyarmakla yükümlüyüz buna mecburuz eyer görüpte uyarmassak bizde o günaha ortak oluruz. ya öyle bir toplumuzki müzlümanız diyoz kerhaneden cıkmıyoruz, müzlümanız diyoruz akşamları ne halt ettiğimiz belli deyil namaz kıldıgında dalga geçen insanlar var ya asıl aşk o. suanki insanlar neden mutsuz sanıyorsunuz çünkü aıl aşkı tatmamış içinde hep bir sıkıntı var neyse ama sadece uyarmaya hakkımız var gerisi onlara kalmız.
- +1 yıl
Uyarmak değil senin yaptığın gıybete giriyor bir faydası yok kimseye yardımcı olmuyor haklısın bn kesinlikle savunmuyorum onları bereketimiz kesildi ülkeden sebebi belli ztn ama insanları bu kdr sert dille uyardım sanıp eleştiriyorsun neyse tartışmak istemem sonuçta bizi aşan şeyler bunlar burada tartışarak bir sonuca varamayız
Soran+1 yılkelebek seni eleştirmedim sadece uramak bize düşer dedim okadar uyarırz olur biter gerisi onlara kalmiş..
Soran+1 yılben burdan uyarmadım zaten neyse. konu nerden nereye geldi GİYOTİN38 olum konu uçaktayken sen el arabasına nasıl cevirdin l*n :D kelebek özür haddimi aştım :D
- +1 yıl
Önemli değil hepsi @giyotin38 in suçu :D
Soran+1 yıl:D ::::::D
Soran+1 yıl@giyotin38 ;)))))
+1 yılKaybetmemek için elinden geleni yapacaktır. Defalarca ayrılmanıza rağmen hala seni birilerine anlatıyorsa, aşkım cicim kelimeleri yerine daha samimi şeyler kullanıyorsa, hatunum diye seçmeni istiyorsa. Sadece güven duymak, sevildiğini hissettirmeni istiyorsa. Ve sen gerçekten seviyorsan. Mesafeler önemli değilse ve yalnız kaldığında aramak yerine daima yanında olan bir adamsan yani onun en degerlisiysen. Kıskanıyorsa, hatta senin için her şeyi göze alabiliyorsa seviyodur. Varsa böyle biri hayatımızda kaybetmeyin.
20 Yorumla
+1 yılBazı kızlar gururlu ve inatçıdır kolay kolay asla belli etmez bazı kızlarda hiç saklayamaz seven insan değer verir düşünür anlayışlı olur kıskanç bir insansa herşeyne karşmaya çalışır bunu unutma
21 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah;)
+1 yılTrip atar, kıskanır, çok uzun cevaplar verir, sürekli arar sorar, işin varsa ve bunu bilirse sen ne zaman mesaj atarsan anında cevap verir, hakkında herşeyi bilmek ister, sorgulama yapmaz, her anında yanında olur, sevdiğin şeyleri yapmaya çalışır, sürekli gulucukler saçar sana, güzel giyinir, beğenip beğenmediğini öğrenmeye çalışır, yanında ağlar, sürekli sana kızar naz yapar, çevrendeki insanlara sürekli senden bahseder, güven duyar, yanında korku yaşamaz..
30 Yorumlaeger suana kadar anlamadıysan sevmiyodur kasma cunku mutlaka bir ipucu verir ama simdi hangi birini sayayım üşendim :/
211 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini çok belli ediyor artik ama acipamiyo ne yapmam lazim rahatlayip konuşması için?
Soran+1 yılSamimiyiz yeterince belki açılır diye sen benim için çok deyerlisin gibi sözler söylüyorum bisey soylicek gibi oluyor ama söylemiyor?
Soran+1 yılYa bilmiyorum ama onu bende çok seviyorum ayy allah im benmi konussam acaba ne dersin?
Soran+1 yıltamam bunu yapicam, burada kal önerilerine ihtiyacım var yazicam sana...
Soran+1 yılHa sunu söyleyeyim genelde benden çok o ara beni hic abartısız günde 25 defa ya yakin arıyor...
Soran+1 yılTeslşekkür...
- Aşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılSeni görünce istemsiz olarak gülümser göz göze gelince gözlerini kaçırır senin canın yandığında onunda canı yanar sana bir şey olunca ilk o endişelenir sana bakınca gözleri parlar
33 Yorumla
Soran+1 yılsende aşıksın herhalde :DD
- +1 yıl
Yanlış tahmin
Soran+1 yılÇok içten anlattın kendin yasamssin gibi ama yanilmisim ;))
+1 yılsevgilimisiniz degilmi o önemli eger arkadassaniz ama seninle konusurken gözlerinin icine bakiyorsa ve gozleri parliyorsa yururken senin yaninda yuruyorsa ya da sana imali ask sozleri soyluyor veya ufak siirler falan mirildanirsa bilki asiktir sana o kiz ve kacirma onu , malesef sevildigini anlamayan erkek cok fazla sende onlardan olma sevdigin kizida elinden kacirma ,
00 Yorumla
+1 yılHerşeyden önce kıskanır ve en çok Sana kırılır. Yine en çok seninle mutlu olur. Sevdiğin renkTen, Yemeğe tuttuğun takımdan çayı kaç şekerli içtiğinie kadar bilir. Sürekli bakmak ister ama göz göze gelseniz utanır. sarılsa ağlayası gelir ve en önemlisi koku. Dünya da hiçbir koku o kadar güzel gelmez ve kokundan bile tanır artık seni.
11 Yorumla
Soran+1 yılVay be böyle sının bulursan bana haber et kız ;)
kendi adima konusayim ben sozden cok bakisla anlatmayi severim cunku sevdigim kisiyi gorunce nutkum tutulur konusamam ama uzun uzun bakarim ne zaman etrafinda kiz gorsem yanima cagiririm sanki bir sey konusmam gerekmis gibi bazen de oyle bir utanirim ki sevmiyomus gibi yaparim. Biz garip insanlariz yani bazen sirf yanimda olsun beraber vakit gecirelim diye hic bir sebep yokken aglamisligim da vardir sirf bana sarilsin diye
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen deliler gibi seviyorum hatta onun benim ilkim olmasini istiyorum fakat o istemiyor evlenmeden yapamam diyo. Ben en deger verdigim seyi teklif ediyorum o istemiyor demek oda beni seviyor :)
11 Yorumla
Soran+1 yılSeni seviyorsa kiyamaz sana ;))
Bir kere seni düşünür seni umursar ve deger verdigini hissettirir sonra... senin bir deedin oldugunda bunu hisseder... ve sana sevdigini kolay kolay söyleyemez.. ama davranislariyla sana olan bakışlarıyla anlarsın birde çok çekingen kalır...
10 Yorumla
+1 yılSacma konusur eli ayagina dolasir ilgi gösterir ve deli gibi kıskanır
11 Yorumla
Soran+1 yılKiskanmasi dışında konusmasihal hareketleri falan gayet duzgun
Sevdiğinin gözlerine bakarken sürekli gözlerinin içi güler, kalbi hızla çarpar Sakarlaşır saçma sapan konuşur. Seni erkek arkadaşlarından bile kıskanır.. konuşmaları uzatır yanından gitmek istemez sadece yanında olman yetiyordur ona konuşmadığnız bir gün olsa kendini kötü hisseder ağlar..:'(
20 Yorumla
+1 yılBir kız gerçekten seviyorsa her türlü belli eder sevdiğini bence, saklamaya çalışsa bile bakışları davranışları dokunuşları sevgisini anlatmaya yeterlidir.
10 YorumlaBir kız gerçekten seviyorsa gözlerini ta gözlerinin içine bakar kıskanır sürekli senle konuşmak için birşey face ye falan girer konu açar sana değer verir seni güldürmeye çalışır kendine bakım yapar o yakıştı mı falan sorar sana değer kızmaya Kıyamam az sa demek ki çok seviyo.
10 Yorumla
+1 yılBen bakışlarla ediyorum anca o da belli bir yere kadar oluyor. Geri kalan erkeğe kalmış. Eğer sevmesine ramen erkek konuşamıyorsa kız ilerlemez benim kafadansa
10 Yorumla
+1 yılsevdigim insana sevdigimi belli etmemeye calisirim mumkun mertebe belli etmemek icin 1 kilometre uzaginda dururum ona karsi ciddi davranirim vs
20 Yorumlaİnsanlara kolay kolay güvenmem. Zaten bu yüzden hayatımda hiçkimse olmadı daha. Biriyle çıkmaya başlarsam bu ona çok güvendiğim anlamına gelir. Bana göre sevdiğini belli etmenin yolu birine güvenmek ve bunu ona göstermektir.
10 Yorumla
+1 yılMerak eder en basta.. Daha sonralarda kiz adi bile duysa öfkelenir cildirir kavga eder sürekli :D
20 Yorumla
+1 yılkişiliğe bağlı ben karşımdakinden emin olmadan belli etmem ve gerçekten ona inaniırsam sevidiğine olabilir tabi 23 yaşımdayım şu zamana kadar böyle bir kişi dahi çıkmadı bu hayal çok uçuk oldu benim ki ütobik bir şey eminim buna :)
00 Yorumlakendinden önce hep seni düşünür. senden bişey istemez ilgi dışında. gözlerinin içi parlar hep gülümser sana bakarken. elini bile öper gocunmaz hiç bişeyden. sabah ilk sana mesaj atar çünkü ilk sen aklına gelirsin . böyle şeyler işte
10 Yorumla
+1 yılBunu anlayacak sensin bize sorma bence
https://youtu.be/4Gparr9R13k01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anliyayim sordum ve tehid ettirdim ;)
+1 yılSevgi diye bisey yok ya bugün seviyorum diyen yarin baskasiyla cikiyor
20 Yorumla1 gun seni dunyanin en mutlu erkegi hissettirirken baska surekli trip yapip kiskaniyorsa.
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılben hiç belli edemiyorum sevgimin üzerine kuluçkaya yatıyorum :(((
10 Yorumla Eger ona baglanirsan sende birakamazsin, zaman gectikce awik olursun ama o sseni seviyorsa asla onun kalbini korma sende onu cok sev
Ben sevdiyim icin her weyi yaparim anca beni sevsin00 YorumlaIkinci mesajı değil onuncu mesajı bile atarım ama trip atmam kizginligim kirginligim anlık olur gözlerine bakınca herseyi unuturum sürekli öpmek ve sarılmak isterim elimde olsa uhuyla kendime yapıştırırım herseyi ondan beklemem arada bende romantik olurum. Yapmadığım şey değil ama değer bilmedi hala da bilmiyor ve biz hala beraberiz çünkü seviyorum...
00 Yorumla
+1 yılaptallaşır seninle konuşurken çok çelişki duyar diğer kızlarla konuşmandan hoşlanmaz arkadaşlarından seninle ilgili fikir alır kısa zaman sonrada senin hakkında herşeyi öğrenir
10 Yorumla
+1 yılbakar
karşısındaki anlarsa baktıgını
kafasını çevirir11 Yorumla- +1 yıl
Ama benimki kafasını çevirmedi 5-6 saniye kadar bakışmıştık
Valla kardeş kızlar bir şekilde belli ediyorda erkkeler hiç etmiyor :D
20 Yorumla
+1 yılbir kızı blmem ama ben hep onun haytını kolaylaştıran şeyler yaparım. üşümesin isterim her gördüğüm şeyi ona yakışır mı diye düşünürüm. falan filan
00 Yorumlakıskanır hep bir bahane bulur mesaj atar yanında uzun kalabilmek için bahane üretir seni gorunce sacmalar
00 YorumlaUzun sure bakamaz.
konusursa sacmalar
Daha Bir özenli giyinir suslenir
kizarir
elleri titrer
ama tabi genellemek yanlış olabilir cunku herkesin karakteri farkli. Ben bunlari yaparim.00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişkenlik gösteren bir durumdur..
Kimisi sevdiğinin canını okuyarak belli eder..
Kimisi çok ilgi gösterir, üstüne titrer vs.
Misal ben sabrını sınar, deli ederim..20 Yorumla
+1 yılKıskanır sahiplenir tripleriyle belli eder başta onun için herşeyi yapabilir kavga da eder Ağlar üzülür de ama bir şekilde belli eder
20 YorumlaNormalde düzgün bir insandir ama senin yanında en aptal hareketleri yapar istemsizce mal mal gulebilir. Yani dikkatini çekecek herseyi yapar
10 Yorumlaen önemlisi gözlerine anlamlı anlamlı bakar o gözlerde kendini görür :)
11 Yorumla- +1 yıl
Uzun uzun mu bakar?
eğer gerçekten seviyorsa sürekli sana bakar yanında bir kız görse morali atar kıskanır senin sürekli onunla ilgilenmeni ister seni düşünür seninle ilgilenir kızlarla konuşmanı istemez.
10 YorumlaBen belli etmemeye calisirim ama surekli gozum ustunde olur o teklif edene kadar hicbirseyden haberi olmaz.
20 YorumlaKızlar hiç bir zaman gerçekten sevmez. Ya hoşlanıyordur. Ya gösteriştir. Ya yalnızlıktır. Ya da bir anlık vurulmadır. Hepsinin süreside kısadır.
22 Yorumla- +1 yıl
Kiz mi oldun kardes?
+1 yılsalak salak seyler yapar kiskanir surekli sana bakar gulumser vb ışte
00 Yorumla
+1 yıldikkat cekmek icin sacmalar falan yaninda heyecan yapar sana uzun sure bakar ve senin yaptigin her espiriye guler sacma olsa ile
10 Yorumla
+1 yılDeli gibi kiskanir. Kiskanmiyosa hic ugrasmana bile degmez yol ver gitsin
00 YorumlaÇıkarım karşısına "seviyorum oğlum seni" der sarılırım sımsıkı.
Hea eğer o cesareti yaşayamıyorsam zaten gerçekten sevmiyorumdur.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalar , eli ayağına dolanır , gözlerine bakamaz utanır :)
00 Yorumla
+1 yılYaptığı fedakarlıklarla belli eder, bir de sürekli yanında olma istegiyle
00 Yorumlakıskanırr belli etmemeye calıssa da belli olur.. ben mesela nişanlı mı hep böyle gülümsetmek isterimmm gülümseyince mutlu olduqunu anlıyorsun ve sende mutlu oluyorsun. çoğu zaman gülssün diye şaklabanlıklarda yaparım
00 Yorumlaknk çoğu saçma saçma mal hareket yaparmış anlıcagın yorumlara bakarcak olursak :D :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılb*k atar sevdigi erkegin üstüne mk nabcak seviyoda seviyodur senleyse seviyodur iste
01 Yorumla
Soran+1 yılHa bir ağzı bozuk daha çıktı ;)))
konusmalarından anlamıycak kadr salakmısın ya sureklı yazıuosa sevıyodur ıste
01 Yorumla
Soran+1 yılOhoo oyle bir teklif talptıki bana bende hemen evet dedım 4 gundür beraberız..
+1 yılbakışlarıyla hareketlerıyle hareketlerınde tedırgınlık aksaklık varsa tamamdır.
00 YorumlaSeviyorum diyorlarsa bilki sevmiyordur onlar sevilmeye layik degiller... Amaclari paradir digerleri ihtiyaclaridir... bir bakima sen bile o kizin ihtiyacisin
00 Yorumla
+1 yılDeger verir mesaj atar merak eder. Senden de aynisini bekler
00 Yorumla
+1 yılgün içinde seni süreklı hatırlıyor hatırladıgını belli ediyorsa
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!