Bir kızdan hoşlanıyorum yalnız onun benim hakkındaki görüşünü bilmiyorum doğru düzgün muhabbetimizde yok ve ben ona deliler gibi aşık oldum. Bana karşı duygularını nasıl anlarım? Bir kızın seni sevdiğini nasıl anlarsın?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kızdan hoşlanıyorum yalnız onun benim hakkındaki görüşünü bilmiyorum doğru düzgün muhabbetimizde yok ve ben ona deliler gibi aşık oldum. Bana karşı duygularını nasıl anlarım? Bir kızın seni sevdiğini nasıl anlarsın?

Bir kızın seni sevdiğini nasıl anlarsın? Burada bazı belirgin işaretlerden konuşacağız belki bunlar senin bu bilmeceyi çözmen için yardımcı olabilir. Hadi, daha yakından inceleyelim. 😊

Bir kız, ana karşı daha sıcak davranırsa, fazladan ilgi gösterirse genelde gözden kaçmayacak bir şekilde bu anlaşılır. Sana daha fazla zaman ayırırabilir, yanında olduğunda mutlu olduğunu hissettirir, daha samimi bir beden dili kullanabilir de mesela dokunmak isteyebilir. Arkadaşlarının yanında bile seni önceliklendirir, seninle daha fazla vakit geçirmek için planlar yapar. 🌟
Sana karşı olan duygularını konuşma tarzından anlayabilirsin de. Gözlerinin içine sık sık bakarsa daha şefkatli davranırsa, neşeli olursa ve esprilerine hep gülerse ve sana bakınca gözlerinin içi gülerse senden hoşlandığını ele verebilir. Sana özel, içten iltifatlar edebilir ama bazen edemeyebilir çünkü çok utangaç ve çekingen davranabilir. Konuşmalarında sıkça "biz" kelimesini kullanıyorsa belki seni de hayatının bir parçası olarak görmek istiyor olabilir. 😇
Eğer seninle sık sık mesajlaşıyor ve gece geç saatlere kadar seninle ilgileniyor, mesejlarına da hemen dönüyorsa bu işaretleri okumak çok ta zor olmasa gerek! Ayrıca, sosyal medyada sana özel ilgi göstermesi, paylaşımlarını beğenmesi ve yorum yapması da sevgisinin işareti olabilir. 💬
Bu işaretler, bir kızın seni sevdiğini anlatabilir ama her kız farklıdır ve sevgisini farklı şekillerde gösterir, bu yüzden duygusal zekanı kullanarak onun sana olan ilgisini doğru yorumlamaya çalış, çünkü her birey farklıdır o yüzden senin yorumlaman burada daha önemli yer tutacak, eğer böyle bir sinyal alıyor ve sen de aynı hissediyorsan, yakınlaşarak aslında ne söylemek istediğini daha açık olarak anlayabilirsin. Ayrıca, şimdi sevgi dolu bu işaretler sayesinde, onun kalbindeki yerini anlamak artık daha kolay olacak! 🌹
Bunu tahminimce daha çok erkekler okuyacak ama okuyan herkese selam. :) Bugün size duygusal bir rehberlik yapmaya geldim. Konumuz, aşk! Bir kadının kalbinin heyecanlı şekilde attığını nasıl anlarız? Erkekler daha çok bunu merak ediyor eminim ama anlatayım da öğrenin. :) Kadının aşık olduğunu nasıl anlarız?

Bu kimisi için çok karışık gelir ama aslında anlamak basittir.

Uzak mesafeler aşkın düşmanı olabiliyor ama bazılarını bunu çok iyi beceriyor. Uzaktan sevildiğimizi nasıl anlarız?

Aşık kadınlar sevdiği insanı kıskanırlar ve sürekli ilgi beklerler. Gülümser, her gününü anlatır, şarkı sözleri yollar, ilgi dolu sorular sorar, sizi korur ve daha ilgili olur. Bunun yanı sıra aşık bir kadın, sevdiğinin her zaman yanındadır. Beraber her şeyi başarabileceğinize inanır. İyi kötü her zaman size destek olur. Gerekirse dünyayı karşısına alır. Böyle bir kadını kaybetmeyin yoksa üzülürsünüz. :)

Aşkın dilini çözmek bir sanat işi olduğu gibi her kadının da karakteri farklıdır. Önemli olan onun karakterini anlayıp ona göre hareket etmektir. 💖
Aslında bu tamamen kişinin yapısına göre değişiyor.
Buse diye bir kızın olduğunu varsayalım. Buse asla hoşlandığını belli etmek istemez çünkü çevresinde havalı biridir. Böyle şeylerden hoşlanmaz. Umurumda değilsin tavırlarına bile girer çünkü o öyle biridir. Gerçekten seviyor olsa bile söylemez, sürekli karşısındaki insandan hareket bekler. Bu tür kızlara adım atmak önemlidir yoksa kolay kolay adım göremezsiniz.
Ece diye bir kızın olduğunu varsayalım. Karşısındaki insanı gerçekten seviyordur ama çekindiği konular vardır veya güven sorunu vardır. Duygularını söylemekten emin değildir ve zamana bırakır. Eğer gerçekten karşısındaki kişiden emin olursa adım atar.
Bir de Zeynep diye bir kızın olduğunu varsayalım. Zeynep karşısındaki kişiden hoşlandığı zaman direk adım atmayı tercih eder. Onun için zaman önemlidir ve kaybedecek zamanı yoktur. Adım atmayı ve karşılığını almayı temenni eder. Aldığı karşılığa göre de hareket eder.
Kısaca her kızın davranışı farklıdır. Bazıları hemen adım atmayı tercih ederken, bazıları da emin olmadan veya güvenmeden adım atmamayı tercih eder. :)
Bunlardan ziyade karşınızdaki kızın size karşı nasıl davrandığı çok önemlidir. Eğer sizi sürekli merak ediyorsa, ilgili davranıyorsa ve çevrenizdeki kızlardan kıskanıyorsa size karşı boş değildir.
Peki bir kız neden sussar ve konuşmaz kursta bir kız sohbet ettik baya ve kurs cıkışı görürüşürüz dedim ve suratıma bakmadı ama dersin ortasında telefonuyla birşey yazıyordu
İyide ben kıza kötü birşey yapmadım beni neden takmadı
Flim hakkında konuştuk sonra oyun oynıyalımmı dedim istemedi ve ondan sonra bir daha asla konuşmadı yüzüme bile bakmadı
Kıza göre değişir ya. Mesela bazıları çok utangaç olurken bazıları hiç değildir. Kendi teklif eden kızlar bile var. Çok nadir nefret eder gibi, umursamaz gibi davrananlar da olabilir. Bunu anlamanın en iyi yolu duygularını açmaktır.
Kızdan kıza değişir. Kimisi utanır ve gözlerini kaçırır. Eğer sık sık göze geliyorsanız illa ki bir etkileşim vardır. Bir de çoğu erkekle konuşmayıp seninle konuşuyorsa ve çevresi pek kalabalık değilse illa ki hoşlanıyordur.
ablacım mesela utangaç biriyse yani erkeklerle mesafeliyse
Kız bizim şirkette staj yapıyor orda görüyorum sadece kız çok düzgün birisi gidip yanına konuşamıyorum dilim dolanıyor Nasıl anlatıyım ki başka ne yapmam gerek yardımcı ol lütfen
Araya arkadasini sokup agzindan laf alabilirsin ama gercekten bence adim at ancak oyle anlarsin bir adim at hafiften eger olumlu bir karsilik alirsan da acil cidden cunku icinizde kalmasin insallah guzel seyler olur
@xxxxHAlilxxx bu senin icindi soruyu sorana geciyorum simdi
Sende dedigim gibi adim at cunku adim atmadan pek anlayamazsin ve bakisiyor musunuz falan bunlara da dikkat et
Korkuyorum ama ya o öyle şeyler düşünmüyorsa ya sırf bu sebepten ayrılırsa ve ben onu bir daha göremezsem o yüzden elim ayağım bağlanmış vaziyette duruyorum
Adimlariji hafiften at hizli davranma git saril falan demiyorum sadece onun da duygulari olup olmadigini anlamak amacli
Mesela ne yapa bilirim
Sevgilisi olup olmadigini da bir sekilde ogrenmen lazim. Şu an acikcasi aklima gelmiyor ama dedigim gibi bakismaya calis onunla gozlerini kacirsa bile bir sure sonra surekli goz goze geliyorsaniz kizda sana karsi bir seyler vardir ve sohbet etmeyi dene dilin dolaniyorsa bile dunyanin sonu degil olculu bir sekilde dene
Sence bir arkadaşımı araya sokup kıza mesaj attırıp sevgilisi olup olmadığını öğrenmem olurum ya da bir arkadaşına mesaj attırmam
@sporsaglikbeslenme hayır hayır şöyle söylim en başta demişsin ya utangaçsa ve gözlerini senden kaçırıyorsa vardır bişeler demişsin bizim aramızda bikaç olay oldu ama çıkamadık aradan aylar geçmesine karşın sevgilisi olmasına rağmen beni izliyo gözlerime bakıyo normalde gerçktn öyle özel konularda çok utangaçtır sevgiliside var öyle ama bana neden bakıyordurki
@Mustafataskıran erkek arkadasina attirma da kiz bir arkadasina attirabilirsin ama pat diye sevgilin var mi diye sormasin agzindan laf almaya calissin sadece
@xxxxHAlilxxx yanlis yonlendirmek istemiyorum ama belki sevgilisini sevmiyordur ya da sadece akli sende kaistir hic bilemiycem
Peki deniyecem çok teşekkür ederim bu arada 😊
Rica ederiim 😊😊
@sporsaglikbeslenme özelden mesaj attım dönebilirmisiniz
Teekkurler eig icin
Bence onun duygularını anlamaya çalışmaktan ziyade gidip duygularını söylemelisin. Böylece cevabına göre de duygularını anlamış olursun. :)
Cevap
18Cevap
anlıyamassın kadınlar duyguları çok iyi gizlemeyi başarırlar sana deli divane aşık zannedersin aslında kafasında bitirmiştir seni yada beni sevmiyor zannedersin oysaki seni çok seviyordur :) senden 2.çocuğu yapmayı düşünüyorsa o zaman seviyodur bence seni;) başka türlü seneler alır seni sevdiğini anlaman
aynı ortamdayken guldugunde komık bırsey soylendıgınde gulerken sana bakar sende guluyomusun dıye sacıyla oynar kıyafetıyle oynar arada bır senı suer bır kıla konusursan hemen dıkkat kesılır. bunlar olmuyorsa kendı kendıne gelın guvey oluyosundur demek
anlamanin mumkunu yoktur cok degisik canlilar senle ilgileniyormus gibi yapar aslinda ilgilendigi sen degilsindir sana karsi soguk durur aslinda ilgileniyordur vs vs yani zor anlaman denemeden bilemezsin
Kadın sevmez. Bunu çok iyi biliyorum. Kadın sevdiğini söylüyorsa da sevmiyor, hatta en çok sevdigini söyleyen kadın en çok sevmeyen kadındır.
soğuk duruyorsa da sevmiyordur. Çünkü kadınlar erkek nefreti ile doğar erkek nefreti ile ölürler ve sadece kullanır atar erkeği.
@İsimykki gerçek budur. Olgun kadın çok çok nadirdir. Kadınlar uyanık erkekleri özellikle sevmezler.
Narsist kadın doğada kendisini tek zeki varlık ilan eder.
Kadının işi onda travma yaratacak erkekledir. Kadını şüpheye düşüren erkek kazanır. Yatağa atar bırakır.
Çoğu erkek kadına sözle yaklaşır bu yanlıştır. Kadının bedenine dokunursan çocukluğuna geriletir bu. Çünkü çocukken bedenine sınır ihlali yapılmıştır, bu yüzden anneler kızlarına bir erkekle yakınlasmamalarini ogutler.
Hata yap ve davranışlarına bak,gözlerine eğer seni hemen affediyorsa bence seviyor gerçi bu biraz riskli :)
Merhaba mariachi35,
Bir kadının beni sevmesinden çok, kalbi ve aklı önemlidir. Bu iki güzel şeyi bana en iyi şekilde yansıtabildiğinde, zaten sevildiğimi anlarım.
katılıyorum :)
Deliler gibi aşık olman çok yanlış bir şey. Daha tanımıyorsun bile kızı. Bu durum seni rahatsız eder, rahat olamazsın onun yanında..
Merak eder seni, ilgisi olur.
Abi bı kız var şimdi onu cok seviyorum söylemek istiyorum ama birazda dinimize göre biraz caiz olmadığı için söylemiyorum fakat kızı nerde görsem ya da o beni gördüğünde gözlerimin içine bakıyor oda beni seviyomudur bı yardımcı olun kafayı yiycem
bakışlarından anlarsın:) böle gözünü dikip sana bakabliosa konuşmadanda sonraa sana bol bol sarılıosa:))
saçma sapan konuşsan bile gülüyorsa gözlerinin içine bakıyorsa seviyodur
senin için fedakarlık yapıyorsa ailesinden,arkadaşlarından,işinden vs anlarsın
Git açıl kardeşim. Sonra kız birini bulunca mal gibi kalıyorsunuz. Seviyorsan git konuş bence.
Sana daha çok ilgi gösteriyorsa seninle konuşurken yüzüne bakamıyorsa saçları veya parmaklarıyla oynuyorsa vb. :)
Kadınlar kaçamak bakış atar, utanır , zor değil. Peki erkekler nasıl hoşlanır ve belki eder
Artık bakış ya da cümlesinden değil yalan söylemediğini kanıtladıgi zaman
Genelde bi arkadasIna söyller arkadsta gelir sana söyler
Bizim okulda sevdiğim biri var ama açılırsam ve bu haber hocaya giderse disiplin yerim bundan çok korkuyorum turizm okuyorum
Peki ya kızın sevgilisi yok gibi görünse de biz açıldığımızda sevgilisi ortaya çıkması , anlaşılmaz konu
Kıza teklif ettiğimde sevgilim var dedi sonra benle sanki sevgilisi yokmuş gibi baya bi yakın oldu beni kandırdığını düşündüm, ona sordum bana yalan söyleme senin sevgilin yok değilmi dedim hayır var dedi bu iş nasıl oluyor hala anlayamıyorum acaba çok samimi arkadaş gözüyle mi bakıyor.
Sosyal medya üzerinden mi yoksa gerçekte görüyor musun
baya karmaşık bi durumumuz var soruda bi arkadaşa uzun anlattım okursan sna zahmet sonra fikrini söylersen çok mutlu olurum
Nasıl geldi o vibe sana @S1F1R-B1R 🥰
Sonra o an geldi, sarıldım, tattım o hissi❤️❤️
Yüksek kalitede Sezgi..
Seni sevdiğimi hissedersin
En basiti açılman bence
kaybetme korkusu var reis ben ztn hayatımda bi bu kızı sevdim başka kızlar teklifler falan oldu ama sevmediğim biriyle çıkma gibi bi ukalalığı yapmam ciddi düşünüyorum diyebilirim ☺️
Kazanma ihtimalin de var. Ertelememek lazım bazı şeyleri hem olmazsa da bunu anlamak ve unutmak lazım. Sevecek daha çok kız var emin ol. Ama olmasını isterim mutlu ol
sende başqan hep mutlu ol inşAllah
Teşekkür ederim. Umarım hepimiz mutlu oluruz
amin 🌹🤲🏻
Sana bakışlarından, sana olan ilgisinden
Görüyor musun onu yoksa sosyal medya üzerinden mi
knk şimdi şöyle söyliyim biraz uzun olacak kb şimdiden
Olsun yaz
biz bu kızla ilkokul 1. sınıfta beraberdik o zaman işte çocukluk hoşlanmıştım diye biri karışırsa gel bana söyle dedim kız günlerce yemek yememiş annesi falan geldi okula kızı okuldan aldılar. ondan sonra 3. sınıfta ben okul değiştirdim kızla aynı sınıfa düştük 😄 bu sefer sorun yoktu aramızda o mektup yazıyordu ben yazıyordum falan ama arkadaştık yani ileri olmadı çünkü ne küçüktük yani her neyse ilkokul bitti kızla bir daha görüşemedik. aradan tam 8 yıl sonra o beni instagramdan buldu hatırlıyor musun falan dedi ilkokulda bana dediklerini işte senin yüzünden ne ağlamıştım falan sonra dedi ki hala beni seviyor musun ben bişi demedim hala konuşuyoruz ama hiç görmedim ilkokuldan beri yalnız resimlerimiz falan numaramız var birbirimizde arada hikaye, durum atıyo biliyorum sadece bana işte kısmen beni tarif ederek böyle biriyseniz söyleyin nikahı bascam falan ben görüyorum ama bişi yazmıyorum, arada gizliden arıyo bende bilmemezliğe vuruyorum ama o yani eminim sevgilin var mı hiç birine aşık oldun mu falan diye soru soruyor ha birde sürekli şöyle diyor bizim senle farklı bi ilişkimiz var noluyorsa hep yolumuz kesişiyor diyo. şu an önemli bulduğum detaylar böyle ne diyosun? (üşenmeden yazdım kdjfkskdj)
Bir kız olarak böyle şeyleri ilgi duymadığım bir erkeğe yazmam. Rahat birisi olabilir bende öyleyim ama yine de yazmam yani her türlü ilgili duymadığım birine bunları demem yazmam heleki aramam imkansız onu da geç sen onda farklı bir sey uyandırmissin bence çünkü 8 yıl sonra seni bulmuş hoşlanmadığım birini sevdiğim arkadaşım dahi olsa bu kdr süreden sonra bulmam aman aman bir sevgi olmayabilir konuştukça büyümüş olabilir Şu an ama buna bakılırsa net ilgisi var yoksa bu kdr belli edemez sen ne hissediyorsun ona karşı
benim içimde büyük bi hoşlantı var fakat değişmiş mi yoksa hala aynı tanıdığım kız mı bilmiyorum birde sevdiğimi söyleyip onu kaybetmek istemem genelde bir insan sevildiğini anlayınca uzaklaşıyor diyorlar o yüzden
Yorumun birinde gördüm şu an kaybetme korkusu var diye normalde açılman taraftarı olmazdım ama bu kız baya belli etmis sana bildiğin o teklif edecek yani seviyorsan acil derim sana şu kaybetme korkusunu da erkekler olarak aşin bence asıl o zaman kaybediyorsunuz bizi çünkü bu korku bir nevi ego oluyor ve bize soğuk geliyorsunuz
Ha bak o kişiden kişiye değişir onun insanlığına bağlı mesela beni seven birinden uzaklaşmam aksine hoşuma gider
Onun için ne olur bilemem ama bana kalırsa konuşmakta fayda var
şiir yazmıştım ona beste yapmıştım kaligrafi ile yazı yazmıştım falan çok beğendiğini dile getirmiş ss almıştı. ne bileyim reis genelde iyi insanlar düşünceli saygılı erkekleri bazı kızlar itici buluyor daha farklı, kötü davrananlardan hoşlanıyorlar ama ben Allah'tan hesaptan korkarım ölümden kabirden korkarım o yüzden her adımımı, her sözümü düşünerek uygular söylerim bilmiyorum belkide nasibimdir rabbimin bileceği birşey
Bence çok düşünüyorsun öyle yapmaya devam ettikçe tek bu konuda değil her konuda zorluk çekersin hem fazla naz aşık usandırır kız baktı senden ses yok çeker gider benden demesj
öyle mi diyosun e peki ne yapayım
öyle hemen sevdiğimi söyleyemem ama yavaş yavaş ortamı hazırlamak için neler yapmalıyım ne önerirsin
Şu an iletisiminiz ne düzeyde
ben yazıyorum genelde ama yazmayı bırakınca birkaç gün içinde o yazıyor falan arada canlı açıyorum orda kızlar mesaj atıyor konuşuyor falan bana wpden şöyle yazıyor ooo ne çok kız var seni takip eden falan birde bi sefer dedim ya gizliden aramıştı dedim sen mi aradın dedi yok tlfunda tek kız ben değilimdir tek tek ara bul demişti 😅
bu olay işte 1 hafta falan önce oldu
Hıım doğrusu öyle olur zaten ya sürekli mesaj at ama abartma sonra sohbeti uzatma çaban olsun ona yansıt onu güldürmeye çalış her hoşlanan erkek bunu yapar bence o da anlar herhalde. Başkasından sorabilecegin ya da yardım alabileceğin şeyler varsa ondan iste
Bunun ilgisi var belli senden bir adım bekliyormus gibi geldi bana
eee o zaman ne yapmam gerekiyor azcık tüyo ver şimdi yazcam knk bu arada cidden çok teşekkür ederim seni takipe aldım🌹😇
Yakınlık kur kızla hatta bence bir sırrını ver bu ona güvendiğini gösterir üzgün oldun mu ona yaz özel hisseder bana anlatıyor diye düşünür şu çevrendeki kızları da azalt bence hoş olmaz
ya takip ettiğim 2 kız var biri o biri teyzem ama takipçilerimde kız çok var 😅
Boşver o zaman sen takip etmiyorsun sonuçta ee ne yapıyorsun o zaman
sen ne dersen o vll yazayım mı şimdi yazcam büyüj ihtimalle bikaç tüyo ver neler yapayım mesela
Rica ederim beni haberdar et. Şimdi ismin yaz efendim falan der sonra naber diye başla nelerden hoşlandığını sor illa sohbet ac bir seylerden niye bunca zaman sonra beni buldun de
İlkokul anlarınızdan bahset onun için biriis var mıymış sor
yalnız nerden buldun muhabetini yapmadım ama yaklaşık 5 ay oldu beni bulalı 😅
sen benim psikolog uzmanımsın bundan sonra Ksjdkdjfjsk☺️
Hıım önemli değil sor sen takmaz o kdr
Hahaha piskoloji düşünüyorum zaten
tam sana göre bi meslek aman kaçırma çok faydan olur topluma 😁
Böyle basla bugünlük bu kdr yeter herşeyi ilk gün konuşma zaten kızın ilgisi var o da muhabbet acar konuşma uzat
çok teşekkür ettim rabbim yüzünü hep güldürsün inşAllah☺️ yolunu bahtını hayırlı kılsın AMİİİİİİİİN🤲🏻
Zaten kıza direk dememis oluyorsun ilgi gösteriyorsun o da ona bir şekilde karşılık verecek ona göre acılip açıklamaya karar verirsin. Dediğin gibi değişmiştir illa hoşuna gitmeyebilir. O yüzde yaklaşık 1 hafta normal konuş bence açılmadan ama fazla da bulatma hep sende atma ilgisi varsa ki var o da sana atar mesaj
Amin teşekkürler
seninle ilgilenmesinden
kacamak bakıslar atar :)
Anlayamazsin :D
Erkekler sevmiyor genel olarak seven nadir
Anlaaşiomaasz
o kadar içten söyledin ki kendimden şüphe ettim 😄
Anlayamazsın
ya aga erkekler olarak ne bileyim ztn pek bi fikrimiz olmuyor kızlar bişiler bilir illaki
bilmiyorum
davranışlarıneden :D
ilgilenirse aşk vardır
Bakışlarından, gözlerini kacirmamasından
İlgisinden anlarsın
baya mantıklı da işte onu nasıl anlıcaz o asıl soru reis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Bir kadının seni sevdiğini nasıl anlarsın?
Bir kadının beni sevdiğini bakışlarından anlarım. Yani daha utangaçtır, net bakamaz, bakışlarını kaçırır ama bir elektrik vardır o çok anlatılabilecek bir şey değil. O anı, ritmi yakaladığınız anda anlayabilirsiniz diye düşünüyorum.
https://www.dailymotion.com/video/x7e98o1Düşünsene bir ünlü soruna görüşte bunuyor 😍 ne şanslısın @Mustafataskıran
@Amaçsızınbiri soru sorulalı 1 yıl olmuş kanka adam göçmüş bu diyarlardan 😂
@ChristianDior право 😂
@ChristianDio 😂 sonuç olarak vermiş mi vermiş ona cvp... ben oraya dikkat çekiyorum isterse 10 yıl önce versin, sen o noktayı anlamadın 😬😂
@SadeceEfe все время 😂👑