Biri kalbinizi çalmak için ne yapmalı, ne yaparsa etkilenirsiniz? Kolay etkilenir misiniz?

Biri kalbinizi çalmak için ne yapmalı, ne yaparsa etkilenirsiniz? Kolay etkilenir misiniz?

bunu bi kaç yıl oldu yaşayalı. direk kendimi tanımış oldum. kızlar da okusun hani erkek dünyasını biraz anlasınlar diye yazıyorum:D
kredi çekmeye bir bankaya gittim. bekledim bi süre sıra gelsin. sonra geldi sıra. bankada bireyselde biri idi. ama o nasıl ses o ne tatlılık. bir yandan benle konusuyor kusura bakmayın beklettim vs diyor sanırım bilgisayarı bozulmustu. bi telaş. bi yandan arkadaşlarına ne yapcagını soruyor o hali hala gözümün önünde. ama ne tatlılık. yani kız yorulmasın diye kredi almıcam nerdeyse yani dilimin ucuna geldi yani hani. ama denmez tabi orada kız telaşlı zaten konusamadım bile. bu arada kredi ev icin evde o gün aldım aldım kacıyor. ama ben uctum onun o tatlı hallerine. sesi de hani 0 araba alsan ilk gün pert etse kızılmaz tatlılıkta bi sesti. dünyaya melek inmiş gibiydi. gözümle gorsem cinayet işlerken gözümden şüphelenirim o denli masum. adeta kızı cicek niyetine kenardaki kocaman saksıya ekesim geldi. şirinlik. tam ayarında. ama öyle ince bir çizgide cesurca geziyor. hiç bankacı havası yok. resmilik yok. yapısında yok yapamıyor komik duruyor arada yapınca:D normal bir bankacı ne yapar askeri disiplinle direk resmi konusur. nasıl bankacı olmus bilmiyorum:D bi şirin konusmalar. ama o atmosferi de bozmuyor cok. neticede banka kiririk kız olamazsın orada. cok güzel denge saglıyor ama. sadece varlıgı ile bile bir cok erkeği kendine asık edebilecek bir kızdı. sacları tatlış bakımlı. yok ya kusur musur yoktu. bi de memleketimden onca zamandır nasıl gözümden kacmıstı. kendime o an nasıl kızmıstım. sanki benimiçin özel imalat torna tezgahında üretilmişti. kelli felli ihtiyar amcaların spor programlarına hava katsın renk katsın diye seksi güzel bi kız spiker konurya o denli birşeydi ya. mahserde karsılassam onun günahlarını bana yazın dicem canım benim girmesin cehenneme. neyse cok örnek verdim siz anladınız. bir kadının olup olabilecek en maks hali. eridim bittim. uzun uzun konustuk sansımıza kimsecikler yoktu müşteri olarak. belkide vardı ben bakmadım o da kaptırdı kendini sohbete. diyorum ya orası iş yeri hani sıra müşteri bunları tartmalı ama yo kyani kızda bu yoktu:D sanırım biraz bi amcayı beklettik olabilir tam emin değilim. 1 saat geçmiştir amcaya da tesekkür ediyorum. sabırlıymıs. pardon gelenler oldu ama yan masaya gittiler arada. sonra krediyi alırım ama bi aksam yemeği yersek dedim sonra basladı hersey.
beni etkilemekmi sanırım benim anahtarım bu. yukarda yazdıgım gibi. tatlılık şirinlik feminenlik. krediyi aldım hemde daha ucuzu varken baska bankada. ki mantık dısına hiç cıkmazdım hayatım boyunca.
Nazik ve kibar bir insan ise ilk gördüğümde etkilenmediysem ama yakışıklıysa, (yakışıklı olması şart 😅) zamanla etkilenirim. Ve elbette düşünce yapısı vb. bana uygun olmalı.. Konuşmaya başladığımızda da gözlerimin içine bakarak beni dinlemesi, anlaması gerekir. O zaman etkilenirim gerçekten. Göz göze geldiğimizde gerçek bir bağ kurduğumuzu hissetmeliyim..
Cevap
70Cevap
Bana hizmet etmeli.. Arada bir kahvemi çayımı ayağıma getirip dinlen prensesim diyebilmeli ne yapayım kuru kuru içi boş süslü cümleleri çocuklu kadınım artık liseli kız değilim ya he bide bonkör olacak. Cimri adamı çekemem, hade yallah derim.
Yorumuma kuduranlar olmuş hayırdır size ne oluyor ya :D oh bunu kabul eden nice nice erkekte var iyice kudurun milletin keyfinin bekçiliğini yapacağınıza kendi kriterlerinizle ilgilenen yallahh
İlgilenin*
Etkilenmiyorum ben artık ya. Ne güzel şıp diye etkilendiğim oluyordu :D ağızlarıyla kuş tutsalar bana mısın demiyorum artık.
Kadın dilinden anlayan, ruhuna dokunabilen, zeki ve ağzı laf yapan biri beni kolaylıkla etkileyebilir.
Apla sende bu agresiflik olduğu sürece
Kimse yaklaşamaz sana 🤪
Agresif sen burada misin hala fhgjhj
Etkileniyoruz artık ama bir Tom hardy olsa neden olmasın))
Bana aşık olması lazım ilk önce ve kafa dengi olması gerekiyor karakteri düzgün olması gerekiyor seveceğim kadının
yakışıklılık yetiyor çoğu kıza. burada ne derlerse desinler.
inanın yakışıklı görünce etkileniyoruz. sadece evleneceğimiz zaman iyi aile çocukları arıyoruz. burada çoğu kişi yalan söylüyor inan bana.
dobra olmak lazım. birisinin tipinden etkilenmediysem naparsa yapsın, çikolatalar alsın, gezdirsin, yedirsin içirsin inanın hiçbir etki yapmıyor. bazen içten içe de üzülüyorum bu duruma. etkilemek için herşeyi yapıyor ama tipten kaybediyor diye.
üzgünüm, gerçekler acıdır. umarım tecrübe etmez böyle bir durumu erkek arkadaşlar. eğer böyle bir durum içindeyseniz ve bunu hissederseniz bence hiç uzatmayın. o kişiden uzaklaşmaya çalışın.
En azından dürüstsün👌
@LylasBeer Hasretiz valla sizin gibi dürüst insanlara. İleride bu özelliğinizden ödün vermezsiniz umarım.
Fazla karamsar olmuş ama bu.
Şöyle de bir durum var. Her insanın sevdiği tip vardır sevmediği tip vardır. Mesela ben kendi yakışıklılık seviyemden biraz daha düşük bile olsa kendi hoşlandığım tipte bir kadınsa beğeniyorum. Ama mesela bazen çok güzel bi kadın görüyorum ama benim hoşlandığım tipte olmadığı için hayat boyu görmek istediğüm yüz lü diye düşününce değil diyorum.
Yani demek istediğim güzellik seviyesi kendinize göre fazla yüksek olmayan ama sizin şahsi zevkinize uyan birini bulmak isterseniz bu dediğiniz sorun bence çözülür.
Biraz karıştı ama demek istediğim anlaşıldı mı 🙃
Hayata dair bir amacı olan, kendine ait uğraşları olan, renkli karakterler ilgimi çekiyor. Sıcakkanlı, samimi, insanla ne konuşacağını ne zaman konuşacağını bilen, hayata pes etme odaklı bakmayan insanlar yani. Ortak ilgi alanlarımız da varsa çok iyi olur. Çünkü benzerlikler ve uyum yakalandığında anlaşmak daha kolay oluyor, frekans uyuşuyor. Bunların yanında bireyler birbirlerine ve yaptıkları şeylere saygı duyarsa, anlayış ve empati yeteneği de olursa tamam, etkilenirim böyle insanlardan.
Seviyorsam hiçbir şey yapmasına lüzum yok, dümdüz dursa dahi tahrik olurum, sinirlenmesi bile tahrik eder beni. Ha soruyu yine yanlış anladım, ilk etapta etileyebilmek için ne yapmalı diye sorulmuş, giyimi kuşamı temizse, mis gibi kokuyorsa, boylu poslu, kumral, omuzları geniş kaslı lakin şişman olmasın, göbeksiz olsun, çok zayıf da olmasın, fiziksel olarak bu detaylar etkiler beni, gözleri de ela olsa, baksa bana o ela gözleriyle , Tarık Akan gibi baksa ama 😅 ses tonu da müthiş etkiler beni, karakter olarak ise; sakin, özgüvenli, zarif olması kâfi, mutfakta başarılıysa, hamaratsa o da beni etkilemesine olanak sağlar, bana kitap hediye etmesi de aklımı başımdan alır mesela, tüm detaylarımı bilmesi de beni etkiler.
Ben genelde aslında ne kadar bazı zamanlar çevremde geçimsiz bir insan olarak görünüyor olsam da bir o kadar duygusal insan olduğumu söylemeden geçmek istemem, beni etkilemek zor bir şey değildir bir insanın güzel bir sohbeti tabii ki bu sefer ayran gönüllü değilim yani hayatımda birisi varken de her önüme gelenden etkilenip bir şeyler yaşayacak karakterde bir insan değilim, ancak örnek veriyorum birisiyle sohbet ettim sohbeti kafamı çok güzel sardı aynı şeyleri güzel konuşuyoruz aynı dilde buluşuyoruz yani beni mutlu ediyor tabii ki böyle bir insan beni etkiler mesela özellikle aile konusuna önem veriyor, inanç konusunda ve manevi değerlere önem veriyor böyle bir insan beni etkiler Bir de annemin kızı gibi olmasını isterim çünkü benim annem gelininden dolayı biraz çekmiş birisi o yüzden onun mutsuz edecek kişi beni de mutsuz eder ve benim hayatımda yeri olmaz.
Etkileyebilmek için ne yapmalı değil de, etkiliyormuş gibi gözükmemek için ne yapmalı daha açıklayıcı olurdu, çünkü bir insan bunu yapayım da benden etkilensin diye düşünüp bir şeyler yaptığında etkiliyormuş gibi gözüküyor, yapmacık geliyor, sırf "bir gün, o da bu gün yapıyormuş" gibi geliyor, yani yarın başka birisi gibi olabilir etkisini de bırakıyor, bu yüzden sırf etkileyebilmek için bir şeyler yapan insanlardan etkilenmem, ne de birilerini etkileyemeye çalışmam. Bir de kolay etkilenen insanları yakınıma almam..
Yakışıklı biri biraz sohbet etse, bir içki ısmarlasa yeter.
Yaşlı zengin çok sohbet etmeli ve şampanya patlatmalı.
Tipsiz kıro konuşmasın, değerli hediyeler, güller, çikolatalar yığsın bakarız.
Tipsiz sevgilim, sen "naber" yazsan yeter...
ajdsfklfa tipsiz sevgilinin işi kolay ajdklf
Aynen öyle adsfjk
Leydies and gentleman's Hiç bir birimizi kandırmayalım kadınlar güce erkek güzelliğe bakıyor. Burada güç; para, itibar, şan, şöhret, imkan ve daha bir çok şey olabilir. (kadının ufkuna göre artar) erkekler olarak biz kadınlar yanında daha saf ve temiziz bize güzel bir kadın yeterde artar bile 👍 uzun lafın kısası erkek tek bir ihtiyaç için güzel bir kadın ister ama kadınlar tüm ihtiyaçlarını karşılayacak her şeye sahip bir erkek ister. Kadınların ne istediğini bilememesi işte tamda bu yüzden 😎😎 o kadar çok istekleri var ki en önemlisi hangisi bir türlü karar veremiyorlar.
Gerçek bir ilgi yeterli. Benim için bir şey yapmasına gerek yok. İlgi gördüğüm yere mutlaka giderim...
İlgi gösteren oldumu neden uzak duruyorsun o zaman
Aynı şey mi🙄
Gençsin deseydin mutlu olurdum, küçüksün dediğinde bı tuhaf geldi😅
İkisinin de anlamı yakın aslında, ama niyeyse karşıya geçişi bı farklı..
Olsun :))
Teşekkürler 🙂
Çok kolay etkilenen biri degilim maalesef.
Yani konuşmaları etkileri sözleri etkiler fakat , eyleme dökebiliyormu o önemli benim için. Yoksa kamyon arkası sözleri 5 yaşında çocukta söyler ,
Mesele konuştukları ve eylemleri örtüşüyor mu buna çok dikkat ederim ben.
Farkettim 😝
Sevimli ve sıcak bir kalbi olmalı. Ayrıca nedense hep enstrüman çalan, bir şeyler yazan, dans eden, amacı ve uğraşı olan insanlar ilgimi çekmiştir. Amaç insanı renkli yapıyor. Bir de konuşabileceğimiz birkaç ortak ilgi alanı olursa aşık olabilirim.
Kesinlikle 👍
Ben felsefe aşkı olan ve tartışmaları, celişkileri seven bir insanım. Kısacası fikir çatışmasını seviyorum.
Ve beni bu yönde etkileyebilecek ve zorlayabilecek zeka seviyesine sahip bir insan gözümde aşırı seksi oluyor.
Muhalif diyorsun yani
saygılı olsun saygısızlığa gelemem küfretmemeli güzel sözlerde bulunmalı ayrıyeten sorumluluk sahibi olmalı sorumsuz birini istemem işinde gücünde olacak yeri geldiğinde beni şımartacak gezmeye götürecek cömert olucak böyle olursa bende onu mutlu ederim 😁
Birileri bir şey yapıyor diye etkilenmem 😄
O şekilde etkilenen kişiler onun ihtiyaç duyduğunuz şeyi veriyorsunuz diye yakınlık kurar sizinle ve sonuçta da ihtiyacı yeterince karşılandığında gider 🤷🏼♀️
Mevcut halinizi beğenip size ilgi duyan insanın ilgisi gerçektir, taklalar atarak elde ettikleriniz sahte…
Merhametli olmalı, anlayışlı olmalı ve tabii bu anlayış karşılıklı olmalı. Bir de efendi olmalı yani terbiyeli gözü dışarıda olmayan biri, nerede nasıl davranması konuşması gerektiğini bilen biri. Entellektüel birikime sahip mali. Bir de bunlar bende de bulunmalı. Ki anlaşabilelim.
O kadar olgun musun bu yaşta cidden?
@Kriminal_Kalp Ben reşit bile değilim:) Ama hayat işte yaşadığım şeyler bana bunu öğretti.
Ne yaşadın biraz bahseder misin?
@Kriminal_Kalp Maddi sıkıntılar, ailevi problemler. Yalnızlık. Bunlar insanı olgunlaştırıyor.
Geçmiş olsun. Şimdi durumlar nasıl?
@Kriminal_Kalp Sağ olun. Eskiye göre daha iyi çok şükür.
Merak ettim.
@Kriminal_Kalp Etmeyin önemli değil.
😞😞😞
Hocan bile olabilim 🙂
@Kriminal_Kalp Beni destekleyen pek değerli bir öğretmenim var. Sağ olun. Ama o kontenjan dolu.
Anlamadın. Bende öğretmenim demek istedim sadece.
@Kriminal_Kalp Tamam onu anladım ben de dedim ki beni destekleyen gelişimime yardımcı olan pek değerli bir öğretmenim var yani buna ihtiyacım yok dedim. Sağ olun.
Gene anlamadı ya 😂
@Kriminal_Kalp Peki anlamadım. Anlamak da istemiyorum.
Kabalığın için özel teşekkür ediyorum (!)
@Kriminal_Kalp Dayı iyi akşamlar.
Merhaba.
Etkilemek, tavlamak, peşinden koşmak...
Oldukça ilkel kavramlar. Üremeye neden bu kadar meyilliyiz bir çözebilsem...
Biraz seratonin, oksitosin ve endorfin takviyesi yapılırsa bir AT'a bile aşık olursunuz. Bence insanları hayatınıza ileride yaşama ihtimaliniz olan şeyler yüzünden değil de insan olduğu için sevin. Bir de yorumlarda paraya tapan kadınlar da var.
Onlar hakkında bir şey demeyeyim. Kasapta onlardan çok var.
Işıkla kal...
Ben istemedikten sonra ne yaparsa yapsın etkilenmem.. Oyüzden boşa zaman kaybı..
Etkilenmeni kontrol edebiliyor musun? Bu kendi içinde tezat. Zaten kontrol edemediğin için etkinmiş oluyorsun 🙂
@Kriminal_Kalp mesafemi her zaman koruduğum için böyle bir durum söz konusu değil..
Neden ki peki?
@Kriminal_Kalp bir nedeni yok.. Böylesi daha iyi oyüzden..
Kesin nedeni olmadığı için daha iyidir 😄😄
@Kriminal_Kalp bir nedeni olsa da sizi ilgilendirmez..
….
@Kriminal_Kalp Mesafe başarıyla korundu ! : P
Fedakar olabilmeli, karşısındaki hizmet görevlisine (garson gibi) davranışı çok önemli kibir hoşuma gitmez. Anlayış ve saygı hepsinden önce gelir tabi ki bunlar tek taraflı olmamalı.
Kesinlikle bunların hepsi olmalı
Çok zeki olmalı. Bunu tavrıyla cümleleriyle kaşıyla gözüyle yapmalı
Matematikten çok iyi anlaması sana zeki olduğunu düşündürür mü?
Hayır. Sayıları bilmek ezberlemek zeka belirtisi değildir
Valla bunu bende bilmiyorum ama pek kolay olmuyor
İmkansıza yakın diyorsun yani adjsklkf
Bu hayatta imkansız diye bir şey yok :))
Hayata sen gelene kadar yoktu alkdsjflk
Ne alaka acaba 😏
Alakasız olması daha güzel ajlksdf
Vayy memişisko nbr
Gereksiz şovlara tav olacak biri değilim.
Peki ne yapmalı?
hiçbir şey. Benim etkileneceğim varsa etkilenirim
Keyfine baksın kasmasın dion yani askljdfl
Kesinlikle
Kızların söylediklerinin tersini yapacaksın alsdfjkjk
Ağırbaşlı, asil, kendinden emin, saygılı, tutarlı, seviyeli, canayakın, samimi, hayvansever, doğasever ve donanımlı biri olmalı, giyinmesini, sohbet etmesini, eğlenmesini bilmeli
Biraz kolay etkilenen biriyim evet.. ses tonu iyiyse sebepsizce bir anda baya bir mesafe kat etmiş olabiliyor. Hiç güzel bisi değil bu benim için.
E o zaman her gün birinden etkileniyorsun 😁
En yapmaz dediğim insanlardan kazıklar yediğim için maalesef ne güzel sözler ne de hediyeler bana inandırıcı geliyor.
Bağlanmakta çok güçlük çekiyorum
Kendi gibi olsun, içinden geldiği gibi davransın içinden geçenleri söylesin sadece, abartılı yapmack süslü laflara gerek yok, tavriyla hareketleriyle yaklaşımıyla hissettirmesi önemli
Valla kırk takla atması lazım
Kendiniz olursanız ben etkilenir veya etkilenmem. İnsanları kendi hallerinde severim yapmacık tavırlar hiç hoş değil ve oldukça itici geliyor.
Zor devir değişti. Sırf bu yüzden güvenmediğim anan deli gibi etkilendiğim adamlar oldu... Güven vermiyorsa eninde sonunda etki bitiyor. Geçici hevesler benlik değil. Kalıcı ve ömürlük şeyler istiyorum.
Güzel ve özenli konuşmalı, davranmalı. Düşünceli olmalı ve yarı eğlenceli yarı ciddi olunmalı. Çok küfür edilmemeli, kıskanç olunmamalı ve yemek yemeyi çok sevmeli
Hepsi tamam da yemek yemeyi sevmeli mi 🙄
@krkmz171755 ben seviyorum ya , ben yerken o boş mu duracak 😂 birlikte gömeriz fena mı 😂
Yok fena değil elbette ama değişik geldi ne biliyim ☺️erkekler yer zaten genelde kızlar yavaş olur o konuda 😅
@krkmz171755 yok ben gömerim hahahah
Afiyet olsun ne mutlu sana 😅
Ben burada hanımefendilerden ne cevaplar gördüm ama hiç öyle değiller hiçte kolay etkilenmiyolar yazdıkları gibi değiller yazanlar sözüm meclisten dışarı. Kızları etkilemek sırtında vitrin taşı bu kadar yormaz kızı tavlicam diye her şey yapılıyor
Ben de bilmiyorum. Tek bildiğim kaba, tehlikeli, keko tiplerden hoşlanmadığım.
Gerçek manada zor etkilenirim ama şey bazı etkilendiğim küçük noktalar da yok diyemem 😅
Ne mesela o noktalar
Zevklisin @lilylu
Öyle soytarı gibi şovlara gerek yok net olsun ben etkilenmek için yolunu bulurum
Zeki ve eğlenceli olması benim için önemli özellikle de konuşmasını bilmesi büyük bir artı benim için
Bi kere egosuz olmali beyaz tenli tercihim renkli gozlu olsun boy onemli degil cirkin olsun mumkunse durust olsun ben su zamanlari kimseye guvenmedigim icin ilk redederim azcik israr ederse tav olurum
Kolay etkilenmem. kibar, ilgili, sahiplenen ve aşırı üstüne düşmeden saygı sevgi çerçevesinde yaklaşan erkekler etkiler beni
Tanışıyor muyuz benden bu kadar bahsetiğine göre 😅
İnsan sevdiği olunca en küçük şeyden bile etkilenir ama nefret ettiği biri dünyayı dersin hiç etkilenmez
Beni etkileyebilmek için dış görünüşü güzel olmalı oldu diyelim karakteri de iyi olmalı benimle ilgilenmesi gerekiyor
Ne yaparsa yapsın olmaz ben gider wn malca şeyden bile hoşlanabilirim hiç belli olmaz bendw bilmiyorum
Verdiğim sevginin, ilginin, değerin ve tabii ki de yaptığım fedakarlıkların, güzelliklerin kıymetini bilecek biri yeter de artar bile.
Beni etkilemek için mücadele eden kişi itici gelir. Kendini yamamaya çalışıyor izlenimi verir. Doğal olmalı, kendisi olmalı. Tabii biraz da zeka
parfüm tercihi ve beden dili yeterli olabilir
Hangi parfümü seviyorsun?
Kibar olmalı, sapıtmamalı, cinsellik konusuna geçmemeli.
Sadece bir kişi kalbimi çaldı, ondan başkasını gözüm görmüyor zaten.
saygılı olmalı olgun davranmalı , cinsellık konusu acmamalı.
Beni artık hiç bir etkilemiyo. No manita no dır dır 🤣
Denize dalıp balık köpeğisileriyle savaşıp istiridyenin içindeki inciyi avucuma bırakmalı 😂
Zeka agirbaslilik kendinden emin oluşu ve güçlü duruşu..
Sen misin profildeki
Biraz önceki bu değildi ama :)
Farklı hissettirmeli kalbimin atmasını sağlamalı
Eğer ki gerçekten sadece gözü benden başkasını görmüyorsa reddetmeme rağmen beni rahatsız etmeden çabalarsa o zaman etkilenirim
Ekmek kırıntısını yere dökmemeli 🤣😂🤪😜😝😛🤢🥵🥴😵🥳🤠🤯 kusura bakmayın idare edin trollük peşindeyim
Güzel olacak, kendinden emin olacak bir bakış atması yeter gerisi gelir.
Kendisi olsun, yalan söylemesin yeter, öyle süslü şeylere gerek yok.
Nefes alsın yeter 😂😂😂😂😂🤪🤪😂🤪😂🤪🤪😂
Çok kötü bir yokluktayım desene😁
@tomyyshelby ahahah aynen 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?