Kişilik & Karakter Sizi etkilemek için ne yapılması gerekir? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Etkilenmiş gibi yapıp etkilenemeyen ben sizlerede sorayım dedim.. Sizi etkilemek için ne yapılması gerekir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Her şeyden önce güven vermeli. 1 0 Yorumla
Papayya0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kendi gibi olursa, diğerlerinden farklı olarak Bi elektrik alırsam.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dünyanın en etkileyici kadınını da görsem "Kim bilir geçmişinde kimler, kimler vardı?" sorusunun yanıtını bilemeyeceğim için en iyisi yalnızlık... 1 0 Yorumla
Shiningdiamond Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı. Önce arkadaşça yaklaşması ve benimle konuşması ilgilenmesi vs. Gerekir 1 2 Yorumla heartbroker +1 yıl Himm çakal seviyorsun yani Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Aynen kanka şerefsiz severim Yorumla
Bayanmasochist Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Etkilemek için bir şey yapılmaması gerekir.. Özel birşeyler yapılınca yapmacık geliyor bana.. 😊 1 0 Yorumla
cann59 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Beni birinin etkilemesi için bişey yapmaması lazım istemsizce hal ve hareketlerinden etkilenmem lazım 1 0 Yorumla
CatGirl21 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Etkilenmiş gibi yapıp etkilenmemek mi😂😂 1 1 Yorumla ouzinyo +1 yıl Güzel demi erkek milleti işte ne yapacağı belirsiz 💆♂️ Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Ben etkilenme özürlüyüm 2 0 Yorumla
mtiger22 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl Sevsin ve kendini sevdirsin. Ee daha ne olsun. 1 0 Yorumla
veciz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı. Bilmiyorum hiç düşünmedim 1 0 Yorumla
Crosdresser Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 617 cevap paylaştı. Olduğun gibi ol. 2 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç bisey 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Her şeyden önce güven vermeli.
Kendi gibi olursa, diğerlerinden farklı olarak Bi elektrik alırsam..
Dünyanın en etkileyici kadınını da görsem "Kim bilir geçmişinde kimler, kimler vardı?" sorusunun yanıtını bilemeyeceğim için en iyisi yalnızlık...
Önce arkadaşça yaklaşması ve benimle konuşması ilgilenmesi vs. Gerekir
Himm çakal seviyorsun yani
Aynen kanka şerefsiz severim
Etkilemek için bir şey yapılmaması gerekir.. Özel birşeyler yapılınca yapmacık geliyor bana.. 😊
Beni birinin etkilemesi için bişey yapmaması lazım istemsizce hal ve hareketlerinden etkilenmem lazım
Etkilenmiş gibi yapıp etkilenmemek mi😂😂
Güzel demi erkek milleti işte ne yapacağı belirsiz 💆♂️
Ayrıca bir şey yapılmasına gerek yok 😄
Ben etkilenme özürlüyüm
Şiş kebap yapması şart
Komik espirili olması gerekir :)
Sevsin ve kendini sevdirsin. Ee daha ne olsun.
Biraz ilgi, şefkat yeterli.
nefes alınması yeterli
Zeka her zaman beni etkiler.
Siz siz olun, siz siz olun.
Bilmiyorum hiç düşünmedim
Biraz ilgi, biraz sadakat..
zeki olduğunu göstermesi lazım..
Ayaklarıma kapanmalı anca öyle etkilenirim
Olduğun gibi ol.
tatlı hoş sohbet yeter
Adam olması yeter.
Derin bir insan olması beni etkiler♐