Gözümü kör edecek herhangi bir davranış yok maalesef.. İnsan belirli bir olgunluğa erişince öyle toz pembe gözlüklerle bakmıyor çevresindekilere.. O sebeple zekası, ahlakı, vicdanıyla beni cezbedebilir belki biri ama bir hareket bile tüm bunları kül etmeye yeterli olabilir.. Keyifli günler..
Beni benden önce düşünmesidir. Bu benim adıma kararlar alması değil ama şimdi bu da yanlış anlaşılmasın. İlişkinin sorumluluğunu kaldıra bilmesidir. Şimdi ilişki dediğimiz şey nerede başlar? Karşılıklı hoşlanıyorum kelimesi kullanıldığı an bir isim koymanıza gerek olmadan o süreç başlamış demektir. Yani öyle kafasına göre adım atmayan, yanlıştan çekinen, güvenimi kırmayacak hareketleri benden önce düşünmesi beni daha da bir etkiler. Öyle tek bir hareketle zaten etkilemem de ciddi bir ilişkiye inanmam açısından bu davranışlar önemlidir.
Aşkımdan ölsem de gidip konuşmam ki. Çünkü tipsizim yani reddedeceği belli bir şey. O yüzden bir kız ne yaparsa yapsın gidip onunla konuşmam. İçimden hoşlanıyorsam içimde yaşarım.
Görünüş etkiliyor, üzün boy vs gibi, ama anladım ki benim için yetersiz. Bazen tip olarak hoşlanmadığım, ama idare eder dediğim, fakat zeka olarak, karakter olarak beyefendi olan. Ve karizmatik erkekler beni etkiler.
Ya bir erkek bir kadının değerini bilecek, herkesin kusuru olur. Ama zekası ve sempatik kişiliği erkek beni 1-0 öndedir.
Futbol sevmeli fanatik olmalı takımına (hangi takımlı olursa olsun) Atatürkçü olsun Adam olsun Kadın erkek eşitsizliği yapmasın Kara sevda da ki kemal soydere olsun (çok zor 😂)