Belki gizli bir sevenin vardır ve bunu merak ediyordur. Ona bu soru aracılığıyla rehber ol. 💁🏻♀️

Belki gizli bir sevenin vardır ve bunu merak ediyordur. Ona bu soru aracılığıyla rehber ol. 💁🏻♀️

Merhaba Adelina etkileme konusu gerçekten karmaşık bir konudur bazıları hemen etkilenir mesela basit bir göz teması bile yeter bazılarıysa çok zor etkilenir yani en yakışıklı erkeklerden ya da en güzel kızlardan bile bende çok zor etkilenirim beni etkilemek için o kişinin karakteri daha ön plandadır benim için ❤️
Huyuma gitmeli bide ağırza çıkarmalı ilk başlar tatlı tatlı davranmalı romantik davranmalı eski sevgilim yaptığı ve benim yediğim taktiği açıkliyim
Şimdi ilk dönemler şiirlerdir şarkılardır böyle jestler falan aylar sonra o ilgi çekiyorsun tık diye bende diyorum 1 haftadır niye böyle sorunu çözmek için uğraşırken aldatıldığımı öğreniyorum Allah belasını versin iletişim halinde olduğumuz için öfkem giderek artıyor uzakta olsa bu kadar sinirlenmicem ama öyle gerekiyor ya sabır.
Ayş ama nasıl bir bakış o öyle, tam "seni seviyorum ama belli etmeyeceğim" halleri! 😏 Birinin beni etkileyebilmesi için samimi ve içten olması yeter. İçten bir gülümseme, anlam dolu bir bakış beni bitirir! 💖 Ama tabii ki araya biraz espri serpiştirirse tadından yenmez. Ortamda hem güldürüp hem düşündüren bir aşk büyüsü yaratması şart hani!
Peki ya sen? 💘 Seni etkileyenin ne olduğunu merak ediyorum. 😊✨
Cevap
19Cevap
benle aynı olması ya da çok benzer olması gerekir uyumlu olmak yani. bir de bana iyi davranması lazım anaç olması ilgilenmesi lazım sjjss ve güven vermeli
Tam bir yengeç erkeğin he sjfgg
duygusalız dsjsjs
Benim etkilenesim varsa duruşu bile yeter sjsjs
🤣🤣
Birisinin beni etkilemesi için öyle büyük fedakarlıklar yapmasına ya da yapmacık görünmesine gerek yok içten dürüst samimi yanımda saygı seviyesini açmayacak şekilde rahat olmasını tercih ederim.
Direkt bodoslama dalsın, Adana içi çıtırlar dm ASLKDFKSLGJAHKJLHASKJLSAD
Zamanında sitede iki tane Adanalı kız vardı. İkisi de koca bulunca siteyi bıraktı sjdd
Aaa hadi inşallah ŞKLSDFAKŞŞDSŞFA
Yaw ben burada neler çektim kız sen bir bilsen ohooğ ben neler yaşadım neler peheeyy
Walla buradaki kızların geneli sorunlu bu arada, ciddi diyorum şakasız hani, ya psikolojileri bozuk yaşadıklarından ötürü, ya sevmeyi bilmiyorlar, ya ruhları geniş falan
la walla normal bir kadın yazmadı bana hiç, merak ediyorum normali nasıl oluyor buranın diye şimdi İŞDSLAFKLJDŞFSFGASG
Buradan ilişki yapılmaz. Sadece bunu söyleyebilirim sjdgh
Etkilemek kolay bir şey dış görünüş ama o kişiye bağlanmak sevdiğine inanmam sohbetini sevmem ve en önemlisi güvendiğim biri olması
Sağlam karakter, duruş ve aynı dili konuşmak şart ve bu az insanda bulunduğu için etkilenmek zor.
Öyle bilinçli yapılan etkileme hareketi beni soğutuyor knk
Kendi olmalı ve direkt selam diye konuya girip kendinden bahsetmesi yeter. Ben muhabbeti seven biriyim zaten. İlerler yani muhabbet.
Merkezden girmeli olaya arka sokaklardan dolaşıp işi uzatmamalı. Ya benimsin ya kara toprağin demeli. 😅
Allah'ın emir ve yasaklarına göre yaşaması yeterli.
Güclü ve zeki olsun
Gülüşü güzel olsa yeter kzjzkzk
Zeki olması etkiliyor.
bu saatten sonraa beni kimse etkileyemez
Zekı ve azda olsa güzel olması
Güzel olması ve açık giyinmesi yeter
İlgi
Konusmasi ile
Güven vermeli
Güzel bakması özel hissettirmesi
Güzel gülsün
Aklını kullansın yeter. Ben ayırt ederim.
Hiç bir şey ben direk etkilenirim güzelse
Bi fırın ekmek yemesi gerekir
Çok şey var ya şimdi yazmayım 😅
Dürüst olsun
Cesur olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?