Hani diyorlar ya benim sevgim ikimize de yeter diye öyle düşünüyor musunuz?

#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
07 Ağustos, 2023 Pazartesi 18.46
Hani diyorlar ya benim sevgim ikimize de yeter diye öyle düşünüyor musunuz?

#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
07 Ağustos, 2023 Pazartesi 18.46
İnsanlar geçmiş ilişkilerinde birtakım hatalar birtakım kusurlar yapabilirler ve bundan dolayı ayrılıkla sonuçlanmış olan ilişkiler her ne olursa olsun artık bitmiş gitmiş ve hayatın geriye kalan kısmını bir şekilde devam ettirmenin gerekli olduğu durumunda göz önünde bulundurarak hareket etmek gerekir, ama tabii ki bu durum insanlar için her zaman aynı olmaz mesela aile içinde toplum içinde ya da aşk ilişkileri içerisinde öyle sorunlar öyle travmalar öyle psikolojik sorunlar yaşayabilirsiniz ki bazen onları atlatmak çok zaman alır, bu sürede acaba belki mutlu olabilir miyim acaba hayatımda başkası olursa unutabilir miyim çabası içerisinde insanlar bazen böyle tercihler yapabilir.
Evet belki yanlış belki de halk tabiriyle birisini yara bandı olarak kullanmak gibi değerlendirebilirsiniz, ancak şunu hiçbir zaman unutmayın ki kalbinde sevginiz olmayan bir insana asla vaktinizi harcamayın çünkü aksi takdirde üzülen tarafsız olursunuz sevdiğini kaybetmiş aşka inancı olmayan geçmişini unutamamış hiçbir insanla birlikte olmayı istemezdim en azından kendi duygularımı ihanet sayar, çekeceğim acıyı bilerek bununla vakit kaybetmek istemezdim belki de beni gerçekte bir yerlerde mutluluk bekliyordur bekleyen mutluluğu bir kenara bırakıp da hayatım boyunca başkasını düşünen biriyle neden birlikte olayım ki ama tabii ki o insanı da yargılamamak gerekir çünkü onun durumunda ben de olabilirdim normal hayatıma devam eder ve o insanı hayatımdan çıkarırdım.
Böyle bir durumu kesinlikle doğru bulmam. Eski sevgilisiyle bir şeyleri atlatamamış, yani yaşadıklarının üzerinden duygu ve düşüncelerini geçirememiş, hâlâ onun aşkıyla ve sevgisiyle yanan ve buna benzer duygu durumlarını yaşayan birisi ile birlikte olmak, kendime en büyük hakaret olurdu. O yüzden tercih etmezdim. Ama tabii duyguların da ne getireceğini hiçbir zaman bilemeyiz; böyle bir gerçek de var.
Cevap
7Cevap
Hayır ben olmazdım tabi ki de, yani eski sevgilisini düşünen biri beni nasıl sevebilir ki? sevgisine nasıl inanabilirim ki. o zaman gitsin eski sevgilisi ile olmaya devam etsin madem. ben sadece benim sevgime laik beni gerçekten seven bir kadına şans veririm ki eski sevgilisini unutamamış birisi gerçekten beni seveceğine de inanmam zaten
mesela benim eski sevgilim olmadı ama olsa da onu unutmadan yeni bir ilişkiye başlamazdım zaten
Eski sevgilisini bana anlatacaksa benle niye sevgili oluyor ki? 😕
Aynısını düşündüm ☺️
😌
Yok iyi şeyler olmuyor. Sürekli onu hatırlayıp üzülmesi ağlaması çekilmez.
Onun derdi çekilmez çok kötü bişey yani onu unutamayıp da sevgili arayışına giriyorsa sevgili oluyorsa eyvah yani
Çok haklısın. Ne zaman üzülsem ağlasam eski sevgilim beni hissediyor. Zincirini hala koparamadı gitti.
Olmaz... her an aldatılmaya müsait bi ilişkiye başlamak saçmalık olur
İlişki düşünmüyorum benim sorunum değil bu sorun
Olmam. olunmamali da
olmam
Yetmiyor
Olmazdım
Yok.
Hayir
Olmam
Hayır olmam
Olmazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?