En berbat hisler volüm2🤣ya en en büyük tutkular ya da en en büyük nefretler insanın başına belâ olur cidden merak dahi etmedim Onunla aynı isme sahip tüm erkekler benden uzak olsunlar🤣
Yaa bu sene sevgili olarak değilde Emre isminde bir çok kişi tanıdım. Allah cezamı mı verdi bilmiyorum. Jjrjj 4 tane arkadaş Emre diye arkadaşım var mesela realde. İş hayatında, arkadaş ortamında, KS de ve real hayatımdada bolca o isimde insanla karşılaşıyorum. 😄 patronumun torununun bile ismi emreydi.😅yaygın bir isim olduğundan sanırım. Ama onun isminde biriyle sevgili olmak istemezdim ya.
Ben edemiyorum ya. Yani iyi ya da kötü hepsiyle bir şekilde bitiyor sonuçta. Saygı duyuyorum. Hayat devam ediyor. Eden varsa bilemem. Hiçbirini bile isteye üzmedim. Üzdüysek etsinler dimi😂😂 sende etme beddua falan. kötü enerji bunlar hahah nötr olmak daha iyi sanki.😄
Yeni sevgilimin adı berkay olursa. Eski berkayın özellikleri var mı kontrol edicem 😁😁 ulan ya bunu gidip söylesem inanmaz haa😁😁dhdjdj anlık : tamamen ruh hastasısın gamze der. Ne bu hırs mal mısın felan der.
1
25 Yorumla
Cevap sahibi
4 ay
Mümkünse uzun süre berkay ismini duymak istemiyorum. 😁😁
Bence kesinlikle olabilir ama başta biraz garip hissettirebilir 😅 İsim tetikleyici olur, eskiyi hatırlatır, özellikle ilk zamanlar. Ama sonuçta isim sadece etiket, önemli olan karakter, hislerin ve yaşadığın şey 💫 Ben mesela aynı isimde biriyle olsam, eskiyi çağrıştıran şeyleri kafamda yavaş yavaş yenisiyle değiştirirdim. Senin hayatında böyle bir denk gelme oldu mu, ne hissettin? 💭💕