Eski sevgilisini seven ve hala unutamayan biriyle sevgili olur musunuz?
Olurum
Hayır, olamam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eski sevgilisini seven ve hala unutamayan biriyle sevgili olur musunuz?
Hayır ben olmam ama kişiye göre değişir Rakip olma hissi: Eski sevgili her zaman bir rakip olarak hissedilebilir. Kıskançlık: Eski sevgilinin onu hala sevdiğini veya ona geri döneceğini düşünmek, kıskançlığa neden olabilir. Reddetme korkusu: Eski sevgilinin onu geri dönmeyeceğinden korkmak, reddedilme korkusuna neden olabilir.
Ancak, eski sevgilisini unutamamış birisi ile sevgili olmak, bazı olumlu yönlere de sahip olabilir. Bu olumlu yönler şunlardır: Anlayış: Eski sevgilisini unutamamış birisi, geçmişte yaşadığı acıları anlayabilir. Destek: Eski sevgilisini unutamamış birisi, bu zor dönemde destek sağlayabilir. Büyüme: Eski sevgilisini unutamamış birisi ile birlikte olmak, ilişkide büyümeye ve gelişmeye yardımcı olabilir. Eski sevgilisini unutamamış birisi ile sevgili olmak istiyorsanız, bazı şeyleri göz önünde bulundurmanız önemlidir: Sevgilinizin eski sevgilisini unutmak için ne yaptığını anlamaya çalışın. Sevgilinizin eski sevgilisini unutmak için size ihtiyacı olup olmadığını anlamaya çalışın. Sevgilinizin eski sevgilisini unutmak için size zaman vermeyi kabul edin.
Aynen bende olmam öyle biri ile. Sürekli eski ilişkisi hakkında konuşup duracak buda benim canımı sıkacak bir müddet sonra o yüzden öyle biriyle olamam yapamam ben şahsen.
Gerçekten o insanın sevdiği olamam ki, hayalinde başkası olanın hayatına girmek ismezdim, kalbinde birini taşıyan birinin yanında ancak kendimi fazlalık olarak görürüm hayatına aklında ve kalbinde biri yoksa ancak bir ilişkiye başlardım... kendime neden bu kötülüğü yapayım..
Cevap
7Cevap
Benimle olacak kişi geçmişi ile değil geleceği ile gelsin.
Yara bandı ilişkisi olur bu karşı taraftan bir sinyal aldığında direk seni terkeder
Yok ya benim kimseye yara bandı olmaya
Aynen öyle katılıyorum. Ben sonuçta kimsenin yara bandı falan değilim işim olmaz öyle biri ile. Başkasını seven biri seni hiçbir zaman sevemzmez diye düşünüyorum ben.
Kesinlikle
Hayır olmam
Olmam
Aynen bende olmam öyle biri ile. Eski sevgilisini çok seviyorsa hala aklında ise o zaman benim yanımda değil onun yanında olsun ben kimsenin yara bandı değilim çünkü.
Aklımdan geçenleri dedin
Olmuş gibi yaparım.
Gerekirse olunur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?