En yakın arkadaşım yapmaz dediğim güvendiğim kişi gitti beni sattı hemde en sevmediğimiz kişiyle. Seni sırtımda bile taşırım benimle ol diyen , en kötü anımda beni arayan kişi ona bağlanınca beni bırakıp gitti sevmiyorum artık dedi. Yani kimseye güvenemeyecekmiyim kimseye bağlanmamam gerekiyor çok üzülüyorum çok yalnız kandırılmış ve değersiz hissediyorum. Ben beni sevmeseydi onu sevmezdim ki ben kendim olalım demedim ki. Hep böyle oluyor hayatımda kimi sevsem gidiyor. Kim beni sevse onu sevdiğim an beni bırakıp gidiyor. O zaman niye geliyorlar ki niye çok seviyormuş gibi yapıyorlar ben onları sevmedim beni sevmelerini istemedim. Evlemsem bile kocama duygu beslemek istemiyorum. En yakın arkadaşım olsa bile aslında en yakınım olmasın istiyorum. Kısacası duygusuz yaşamak istiyorum. Bana yalan söyleyen kişileri hemen unutmak istiyorum bunları nasıl yaparım?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
böyle şeyler çok bizlik şeyler değil gibi sanki yani iyi temiz kalpli karakteri düzgün insanlar olduğumuz için duygusuz olamıyoruz he birde çok duygusalız bu işin bide duygusallık tarafı var maalesef bunlar bizim gibiler için çok zor yani hep böyle yanlış kişilere denk gelmek çok kötü bir his kullanıp kullanıp atıyorlar bugün seviyorum deyip yarın ayrılmak istiyorum şöyle böyle falan filan diye bahane arıyorlar çok kötü çok lanet bir zamandayız sana verebileceğim tavsiye sanırım kendini üzmemeye çalışman aklına geldikleri zaman dikkatini başka yere vermeye çalışabilirsin mesela o işe yarar kafanı dağıtmak için hoşuna giden şeyleri yapabilirsin ona seni uzaklaştırır bunlardan canını sıkma iyi olmaya çalış bu zaman da kimse için üzülmeye değmiyor
Teşekkür ederim yazdıkların için aslında kendimi korumaya çalışıyorum ama ben istemeyince değerli sevilen kişi oluyorum o zaman gelmeseydin ben seni zaten istememiştim ki
rica ederim kendini korumaya çalışmakta çok haklısın katılıyorum bu düşüncene yani evet gelmeseydin zaten istememiştim kelimesi doğru
Şey ben kabullenemiyorum hala bana çok değer veren kişi için hiç önemli olmadığıma yani bunu nasıl kabullenebilirim ona kızdıkça daha çok başa sarıyor. Kızmasam bi türlü çünkü bana yüzsüz dedi sevgili olmak isteyen kişi gurursuz dedi. Bana küfretmesine rağmen kötü davranmasına rağmen onu çok özlediğim için yazdım. Gurursuzmuyum çok değersiz yalnız hissediyorum
hayır kendini gurursuz hissetme böyle şeylerde gurur olmaz aşk gurur tanımaz yani yok işte ayrıyken yazan gurursuzdur falan diyenler var mesela hiç takma bunları kafana aşkta gurur olmaz gurur yapan insan zaten doğru dürüst sevmiyordur doğru dürüst seven insan gurur yapmaya dayanamaz yazar ben senin yerinde olsaydım yüzsüz dediğinde seni isteyen ben değildim kendin geldin o yüzden ayna da kendine bak önce derdim değersiz hissetmen yalnız hissetmen bunlar da çok doğal çok normal şeyler haklısın böyle hissetmekte ama yine de iyi olmaya çalış hayat bu insanın başına bir sürü şey gelebiliyor canını sıkma kendini üzme böyle biri için değmez zaten üzülmeye kendine yazık etmeye
Nasıl unutabilirim onu azıcık boşluk olsa sesini duymak istiyodum saatlerce sohbet ederdik onla yani çok arayasım geliyor zaman zaman sıklıkla
yani onu yapmanın yolları basit aslında tabi ki zamanla olur en sağlıklısı ama en azından o geçen zamanı hızlandırmak için kafanızı dağıtacak şeyler yapabilirsiniz dikkatinizi başka şeylere verebilirsiniz mesela
Neye verebilirim mesela üzgün olunca ben hep onu arar mutlu olurdum şimdi ne yapacağım ki
yani hiç böyle sevdiğiniz bir şey yok muydu atıyorum mesela kimisi vardır yemek yapmaktan hoşlanır kimisi vardır kafasını bilgisayar oyunlarıyla dağıtır yani yapmayı sevdiğiniz şeyleri yapmanız lazım öyle yaptığınız zaman kafanız dağılacaktır durmadan da onu düşünmemiş olursunuz
Yokki ben üzüldüğümde sevdiğim kişiyi ararım hep mutlu olmak için artık oda yok. Başka ne önerebilirsiniz
nostaljik olan anılarınıza gidebilirsiniz mesela küçükken çocukluğunuzda ki güzel anıları hatırlamakta yüzünüze çok güzel bir tebessüm eklemeye yeter
evet duygusuz yaşama imkanı olsa güzel olabilirdi ama bu biraz zor. sana kötü kişiler denk gelmiş, burada sorun güvendiğin kişinin başkasını sevmesi değil seni yarı yolda bırakması, duygularınla oynaması. yalan söyleyen kişiler görünürde seni kandırabilir ama aslında kendilerini kandırıyorlar. demek istediğim bu kişilere rastladın diye hayata küsme, seni anlayacak ve değer verecek birileri elbet karşına çıkacaktır.
Yani çıkmıyor artık ümidimi kestim ve korkuyorum.
ümidini kestiğin zaman yerine koyacağın bir şey kalmaz, hayatta iyi insanlar olduğu gibi kötü insanlar da var. ne olursa olsun şansını denemeye devam etmelisin, ben düzgün birisi karşına çıkacağına inanıyorum. buna inanmamın sebebi anlattığın kadarıyla iyi birisin ve karşındaki kişiye değer verip dürüst olmaya çalışıyorsun. belki şu olabilir hayatında işlerin istediğin gibi gitmemesinin sebebi belki kendinle ilgili gözden kaçırdığın bazı noktalar var. kendine seni tanımayan birisi gibi dışardan bakmayı dene.
Bana bencil dedi ama ona bi sıkıntısı var mı diye çok sordum anlatmıyor ki nasıl unuturum onu hep onu arardım üzgün olduğumda herşeyimdi artık benim onun boşluğunu neyle doldurabilirim
evet bir anda boşluğu doldurmak zor olabilir. şöyle düşünmelisin o kişi hayatında olmadan önce nasıl sorunlarla başa çıkıyordun? eski yaşam tarzına dönmen gerekiyor. evet güzel günlerin olmuş olabilir ama yeni bir süreçtesin eski konforlu hayatını bırakıp yeniden başlamalısın. öncelikle seni bırakıp giden kişiyi düşünmeyi bırakmalısın, şu anda o seni düşünüyor mudur? düşünseydi zaten bırakıp gitmezdi değil mi? önce zihnindeki kötü anıları temizlemeye çalışmalısın bunu da şöyle yapacağız mümkün olduğunca bu kişiyi ve yaşadığın olayları hiç düşünmemeye çalışacaksın. herhangi bir şeyle ilgilenerek veya iş dışında kalan zamanında (eğer çalışıyorsan) kendine yeni bir uğraş bulacaksın. kitap okumak olabilir veya sevdiğin etkinlikler işte. bu süreç geçtikten sonra daha iyi olmaya başlarsın tabii ilk başta bunları yapmak zor olabilir. Diğer önlem alman gereken konu buy bağımlılıktan kurtulmak, mesela her sorun yaşadığında onu araman veya başka sebeple ona ihtiyaç duyman. demek ki bir sorunla karşılaşınca onu bir şekilde kendimiz çözmek zorundayız bunu yaptığında bir iki defa zorlanırsın ama aynaya baktığında kendi gücünün farkına varmış olursun. bu hayatına giren kişiler seni genelde aynı noktadan vurmaktalar. kendilerine bağımlı hale getirip sonra bir gün gittiklerinde senin için zaman duruyor. işte tekrar birisiyle tanıştığında yine güzel şeyler yaşarsın ama ayrılık olduğunda bu kadar kötü hissetmeyeceksin. yine o kişiyi değer verip, seversin ama ona bağımlılık tuzağına düşmemen gerekir.
Ayrıca yeni tanıştığın kişiyle olan ilişkide güçlü olan taraf sen olmalısın onu her anlamda etkilersen kimse seni bırakıp gidemez tamam hayatından bir şekilde çıkabilir ama yine sana geri dönmek zorunda kalmalı. yani onun hayatına giren diğer kişilerden farkın olmalı böyle olduğunda ilişkide roller değişir bu sefer güçlü olan taraf sen olursun. tabii bir ilişkiye neden başlarız daha iyi şeyler yaşamak için değil mi? yoksa üzülmek, aldatılmak veya kötü şeyler yaşamak için ilişkiye başlanmaz. tabii bunun sebebi de bazı şeyleri yaşamadan bilemeyiz bir kişiyi tanımak zaman alıyor yıllardır o kişiyle birlikte olup iyi tanıdığını da düşünürsün bir olay yaşarsın o kişiyi pek tanımadığını anlarsın. özetle umutsuz olmak yok, bazı şeyleri yeniden başlayıp, kendine güvenirsen her şey zamanla daha iyi olacaktır.