Kişilik & Karakter Duygusuz olabilmek mümkün mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Böyle davranmanın ne gereği var. Çok katı olmak korkutucu geliyor bana. Duygusuz olabilmek mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Evet mümkün ben duygusuzum. insan acı çektikçe duygusuz olur 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Bunun çok örneğini gördüm. Demek ki mümkün. 0 0 Yorumla
Blonde_Bunny Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Maalesef değil, bir süreliğine duygularını görmezden gelebilirsin ama sonrasında tekrar yaşamak gerekir. İnsan duygu taşıyan bir varlıktır. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet belirli bir süreçte olabiliyorsun ama geçici bu durum 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duygusuz olmak değil de köreltmek ve tutmak mümkün. 0 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mümkün değil sanırdım eskiden Mümkünmüş... 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. En sevdiğini kaybedince 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet mümkün ben duygusuzum. insan acı çektikçe duygusuz olur
Bunun çok örneğini gördüm. Demek ki mümkün.
Maalesef değil, bir süreliğine duygularını görmezden gelebilirsin ama sonrasında tekrar yaşamak gerekir. İnsan duygu taşıyan bir varlıktır.
Evet belirli bir süreçte olabiliyorsun ama geçici bu durum
Duygusuz olmak değil de köreltmek ve tutmak mümkün.
Mümkün değil sanırdım eskiden Mümkünmüş...
En sevdiğini kaybedince
savunma mekanizması
Mümkün.