Hoşlandığım kişi benle hemen hemen aynı boyda bir tık kısa kalıyor ama ben yapamıyorum napcaaam Allah'ım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEğer bunu baştan sorun ediyorsan o zaman olma onunla. Yani şahsen ben sevdikten hoşlandıktan sonra bu tür küçük birşeyi sorun dahi etmezdim. Ne olacak hem çok fark bile yok diyorsun aşırı şekilde hani göze batacak kadar kısa olsa o zaman belki haklısın derim. Ama biraz kısa olunca bence sorun olmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım ona barışmak için yazacağım
- +1 yıl
Yani bencede yaz gönlünü al çocuğun. Sırf bu sebepten dolayı ayrılık olmaz çünkü. Yani ne olacak boyu çok uzun ya da çok kısa olsa yeterki insan olsun kalbi temiz olsun yeter.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılSana bi Instagram ünlü iki kisiyi göstereyim ikisi de evli kendilerine barisik insanlar.. @ abbieherbert_ @ joshherbert
kadinin boyu dedigin gibi bi tik uzun :) gayet mutlular eglenip gülüsüyolar. Zaten iliskinizde asil odaklanmaniz gereken sey birbirinizin uyusuyor musunuz anlasabiliyo musunuz yan yana iken keyif alabiliyor musunuz kisaca buna odaklan.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
- +1 yıl
🩵
+1 yılBir şeye takıldıysan daha sonra daha çok takılır ama bence kalbini dinlemelisin
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBoyu kısa olan erkek sevmiyorsan bu kişiden nasıl hoşlandın? Madem hoşlandın boyu da görmezlikten gel. O biraz topuklu giyinsin, sen de topuksuz giyin. Sorun çözülür
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk başta görmezden geldim umrumda değildi bile ama çevrem hep eleştiri hep eleştiri sen güzel bir kızsın neden o vs vs kafam karışıyor
- +1 yıl
Çevren seni etkilemiş belli ki. İnsanların eleştirilerine göre yolunu değiştirirsen bok yoluna çıkarsın. İyi biriyse boyu da görmezlikten gel
Soran+1 yılBok yoluna çıkacam herhalde ya
- +1 yıl
Çık bakalım belki güzel bir yoldur asdfjkl
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBir kişinin boyuyla ilgili takıntılar, toplumun ve medyanın etkisiyle oluşabilecek yaygın endişelerden biridir. Ancak birinin boyu, bir ilişkinin başarısını veya bir kişinin değerini belirleyen tek faktör değildir. Bir kişinin boyu, onun karakteri, değeri veya potansiyeli hakkında herhangi bir bilgi vermez. Bir ilişkide en önemli faktörlerden biri, iki kişinin birbirine duyduğu saygı, anlayış ve uyumdur. Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin ve kendinizi değerli hissedin. Kendi benliğinizin ve değerinizi sadece fiziksel özelliklere dayandırmamalısınız. gerçek değer ve ilişki kalitesi fiziksel özelliklerden daha derinlemesine bir seviyede bulunur. Kendinizi ve başkalarını olduğu gibi kabul ederek, sağlıklı ve anlamlı ilişkiler kurabilirsiniz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Yapamayacak bişey yok algıları ve manipülasyonları çürüt farklı bir çift ol erkek kadından her zaman uzun olacak diye bişey yok ona bakarsan voleybolcu kızların da 2 metre boyu var şimdi gidip kendileriyle aynı boyda biri mi baksınlar bu bence saçma bir düşünce seviyor musunuz seçiyor musunuz belli değil
10 Yorumla
+1 yılbence boy bir takıntı olmamalı aranızdaki bağ önemli uyum önemli eğer aranızdaki ilişki çok uyumlu ve çok iyiyse birbirine karşı hep dürüst ve güvenilirseniz sadıksanız boyun bir önemi olmaz ya takma bence kafana bu kadar aranız çok iyiyse bir sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılYani hoslaniyorsan bence böyle küçük ayrıntılara takılma ama yok boy benim için çok önemli diyorsan o zamanda adama bosyere umut verme ilişki ilerledikçe ikinizde uzulmeyin
22 Yorumla
Soran+1 yılO beni şu an çok seviyor bende ona karşı boş değilim
- +1 yıl
Öyleyse bence görmezden gel bende 170 boyundayım eski sevgilim 174 tü ve ilişkimiz bir yıl sürdü boy bence hiç sorun değil öncelikle sen bunu kendine kabullendir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan anlaşmak, böyle saçma detaylara takılma. Senden uzun olsa ama oturup iki çift laf edemeseniz daha mı iyi. Sevmek, anlaşmak önemli olan.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınızzz
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hoşlandığın ya da sevdiğin kişiyi eksikleriyle fazlalıklarıyla özümsemen gerekir. En önemlisi de kişilik. Bir kaç cm boy bu kadar önem kazanıyorsa senin nazarında. Demekki pek de sevmiyorsun
10 Yorumla
+1 yılbence bunlar çok önemli detaylar değil. Önemli olan anlaşabilmek birbirine karşı saygı duyabilmek. Ama diyorsan benim için çok çok önemli ayrıl derim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılHemen hemen aynı ise neden kısa diyorsun ki?
Çok saçma şeylere takılıyorsun, hoşlandığın yönlerine odaklansan kusur görmezsin10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. yahu kafaya taktığınız şeye bak topuklu giymezsin o da tabanı yüksek ayakkabılar giyer olur biter dert ettiğiniz şeye bak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilim vardı 1,77 boyunda ve ilişkiye hazır değilim deyip beni ektiğinde anladım bence bu kızın sorunları var uzak dursam iyi olacak dedim.. Ben 1,72 boyundayım.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa 1.72 normal bir boy ama ben 1.65 olunca oda benden kısa olunca bir tık insanlar boş boş bakıyor yani
Yaşınızın kaç olduğuna bağlı. Hoşlandığın çocuk daha 18 yaşından küçükse hala uzar ve sende uzarsın. Neredeyse boyunuz birebir aynı ise bunu takıntı yapma. Birde tabi boyuzun kaç olduğuna bağlı. 1.65 isen ve hoşlandığın çocuğun boyu 1.60'sa işte o zaman problem :I
02 Yorumla
Soran+1 yılNereden bildin yaa
Soran+1 yılÖyle ama napalımm
Takıntın varsa hiç aklını kurcalama çocuğun.
10 Yorumla
+1 yılBenim toxicinde benden kısa gibi aşiri beğenilen biriyim bu kız buna nasil baktı diyenler var ama çocuğun ego baya baya uzun kısacasi seviyorsan boyu posu önemseme
00 Yorumla
+1 yılGörünene göre sen onu fiziksel özelliği için hoşlanmamışsın o yüzden duruma öyle bak. Boyunun kısa olmasının önemi yok yani
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet insanlar çok eleştirdiği için kafam karışıyor
- +1 yıl
İnsanları takma bence bir zamandan sonra ailen bile gidecek ama o adam kalacak. Onunla mutlu bir yaşam sürmek varken insanların algıları yüzünden iğrenç hayat sürmek isteyeceğini düşünmüyorum
+1 yılSen onu seviyorsan ve oda seni seviyorsa bence bunu çok dert etmemeye çalış 😺
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 🫶🏻
Niye takıntı yapıyorsun ki? Ben bende uzun veya kısa diye bakmıyorum kız konusunda, insan olsun yeter (:
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Hala görsel ya da fiziksel olarak birşeyleri takıyorsanız hoşlanıyorum ya da seviyorum demeyin çünkü kendinizi kandırıyorsunuz
00 YorumlaBunun bir önemi yok kalplere bak sen etrafida ciddiye alma, mutluysan sorun yok
06 Yorumla
Soran+1 yılKalbim onu seçicek sanırım şimdi ayrıyız dönmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılO beni çok seviyor bunu hissediyorum ama bu sevgiyi dış görünüşüm mü etkiliyor bilmiyorum güzel bir kızım yani tipime bakıp sevmesin istiyorum
Soran+1 yılBen sanırım onla evlenicem ya ben bu hafta ona yazıcam inşallah barışırız boyuda takmicam artık napalımm
+1 yılBoyunu kaçan kız kuşu ötüyor mu? Sen ona bak erkeklerin 100/70 i kısır artık
014 Yorumla
Soran+1 yılAbartma da %70 ne
- +1 yıl
100 kişiden 70 'nin çocuğu olmuyor sen boyunu ne yapacaksın Canımmm;)
Soran+1 yılSen ne ima etmek istiyorsun sorduğum soru verdiğin cevap ne alaka
- +1 yıl
Canım hoşlandığın çocuğun boyu sen den kısa diyorsun bende sana boyuna değil kuşuna bak diyorum boyu önemli değil kuş ötüyorsa sıkıntı yok nyma problem;)
Soran+1 yılKuşuna nasıl bakayım mk neyim ben üroloji doktoru mu
- +1 yıl
Sen bir yolunu bulursun canım ben olsam 1 dk'da bakardım;)
Soran+1 yılSen ben olamazsın işte öyle kaliteli yerlere alışık değilsin belli
- +1 yıl
Canım bana kalite değil icraat önemli o yüzden ben kaliteli yerlerde takılıp senin gibi dandik sorular sormuyorum;)
Soran+1 yılCanım diyip durma gereksiz samimiyet kurma. Dandik soruları cevaplama kardeşim.
- +1 yıl
Seninle samimiyet kuran kim Canım hem gizli üye olarak'tan soru soracaksın hemde samimiyetten bahsedeceksin ama doğru sen kalitelisin özür dilerim;)
Soran+1 yılKalite benim soy adım...
- +1 yıl
Umm kendinde kalitelimisin soyadın kaliteli onu anladıkta;)
Soran+1 yılSen kardeşim he bunu her cümlende bu kadar belli etme
- +1 yıl
Ayy kızma tamam ayol;)
Normal bu alışılagelmiş görüntü erkeğin farkedilir derecede dişisinden uzun görünmesidir
05 Yorumla
Soran+1 yılAma Türkiye de bu artık bilemiyorum erkekler kısalmaya başladı:/
Soran+1 yılBenim 1.65 oda benden kısa ise 1.60 falan herhalde hiç sormadım incinir diyeee
+1 yılBen yenemezdim
Boyu boyuma huyu huyuma diye düşünür salardim
10 Yorumla
+1 yılŞanslısın bence. Banyoda ayakta deneyin hoşunuza gidecek
00 YorumlaBunun ne önemi var Allah aşkına hem senin boyun kaç onun boyu kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin boyun uzunsa dert etme 👍 bir erkek için en iyi boy 1,75 ila 1,80 eğer sen bu boylardaysan o çocuğun boyu kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben 1.65 falanim oda benden kısa
Cevap sahibi+1 yılBu kadar şekilci olmayın
+1 yılTakıntı yapman gayet normal. Açık konuşayım, bende istemezdim bende kısa olsun
00 YorumlaBoyu önemli değil isleviiiiiii bunu sana anlatmadilarmıi
03 Yorumla
Soran+1 yılher şey omu çenenizi kapatın ya
Soran+1 yılSaygıdan bahsedip yaptığın yoruma bak aynen kardeşim saygı aynen ;)
+1 yılAyrıl bir süreden ilerlemiyor ama yaşınız 18se ayrılma uzama imkanı var
02 Yorumla
Soran+1 yılYaww hshshshd
- +1 yıl
Ne ya dkwoaowıwıs
+1 yılBoya takılmaman lazım
10 Yorumla
+1 yılBence hoşlansaydın bunu kafana takmazdın
11 Yorumla
Soran+1 yılBen açıldım onaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar kısa olabilir ki ya?
03 Yorumla
Soran+1 yıl5 cm ama ben zaten kısa olduğum için oda benden daha daha kısa
- +1 yıl
olsun.
Soran+1 yılOlsun be güzelim olsun aşkın sağı solu belli olmaz
+1 yılErkek dediğin 180 ve üstü olur net
03 Yorumla
Soran+1 yılKes
- +1 yıl
Normal bir yorum yaptım neden bu kadar gerginsin
- +1 yıl
Kız hoşlandığım çocuk diyor dikkatli bakarsan
O zaman hoşlanmıyorsundur yani?
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar çok eleştiriyor
ee napak kardeşim ne dememizi istiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılKuzulkurttt de
- +1 yıl
Kuzallurttt demesin bence 😂
Soran+1 yıl@Kartopuuuuuu kelimeyi katlettin bee 😂
- +1 yıl
😅😅😅Yaaa
Ne güzel dertleriniz var maşallah 🧿
00 Yorumla
+1 yılSenin boy kaç?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tamam ayrıl lak lak yapma
00 Yorumla
+1 yılHic bi önemi yok boş ver elalem ne der
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikte olma olursan boşuna üzersin
00 Yorumlakısa mı aynı mı
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynısınız diyor ama bence kısa
bizene
03 Yorumla
Soran+1 yılYorum yapmaaaaa o zaman yapmaaaaaa
+1 yılboyun kaç
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.65
Gizli Üye(25-29)+1 yıltakma sev yeter
10 YorumlaHiç bir zaman yenemezssin... değiştir bunu sen...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Boyun ilişkiyle alakası yok benim 1.84
00 Yorumla
+1 yılayrılarak
10 YorumlaAyrıl knk
020 Yorumla- +1 yıl
boyum uzadı 170 oldum🥳🥳 kilo da verdim 75 kg oldum çok tatiliyim 🥰🥰🥰 bi görsen
- +1 yıl
Yine manipülasyon yapıyorsun göbeğim bile çok tatlı benim 🥰🥰🥰 kendimle barışık olduğum için çekici görünüyor 😄😄
- +1 yıl
Yaşımdan küçük duruyorum kardeşim 16 yaşında ondan küçük duruyorum abim gibi duruyor beni bebek gibi seviyor bebek gibisin abla diyor 😄🥰
- +1 yıl
Acilcam zaten..
- +1 yıl
ben cilve yapmayı da öğrendim şu an yakışıklı prensimi bekliyorum elbet kısmetim çıkar bir gün o zaman sende pişman olursun 😄😄
- +1 yıl
Yüzüm bebek gibi mememin maşallahı var 85 d kullanıyorum ince bel büyük popo büyük meme seviyorum 🥰🥰🥰😄
- +1 yıl
https://youtu.be/oyZrWQ8zeWA memem aynen şu videodaki gibi 😂😂😂😂
- +1 yıl
Bence ben yay değil akrep burcuyum 😂😂😂
- +1 yıl
Silikon yaptırcam param olunca 😄😄😄🤣😂
- +1 yıl
Gördün ama hissetmedin 😂 canlı başka oluyor 😂 kendimi çok seviyorum💖 senin sayende vücudumla barıştım artık dokunuyorum banyodan sonra saatlerce aynanın karşısında izliyorum kendimden tahrik oluyorum
- +1 yıl
Neden beni görmek istediğini de çok iyi anladım açık herşeyi görünen kadınlarda uyarilamiyor ereksiyon olamiyorsun ama ben kapalıyım ya daha tahrik oluyorsun çünkü kimse görmedi
- +1 yıl
O yüzden beni seçtin erkek olsam bende öyle yapardım
- +1 yıl
Cazibesi kalmıyor yalovada plajda hep açık hep açık kalkmıyor ama azıcık dekolte her akşam daha merak uyandırıcı
- +1 yıl
Bilmiyorum 😍😘
+1 yılKaç boyu
00 Yorumla
+1 yılYenilmiyor :/
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlandığım çocuğun boyu benden kısa, bu takıntımı nasıl yenebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım