Bir çocuğa takıntılıyım nasıl kurtulurum?

ben bi çocuga 1.5 yıldır takıntılıyım onla konuşmadığım 3 ay boyunca bile her gün hesabını 10 kere stalklıyodum. hayatım boyunca hep aşık olmuştum ve karşılığını alamamıştım tabi daha küçüktüm platoniktim sanırım o çocuğa takıntılı olmamın nedenı sevgime ilk karşılık veren olmasıydı... o çocukla bikaç kere sevgili olduk en son sevgili degildik ama yakındık ciddi düşündüğünü söylüyodu en son yakınlıgımızda gayet iyiydi her şey. konuşuyoduk bi konuşmamaya başladık. bir kaç gün sonra bi alt sınıftan kızla sevgili olduğunu öğrendim tenefüsleri onları yanyana görüyorum ve çok moralim bozuluyo çok kez ağladım ama şu an düşününce onların böyle yakın olması değil benim mallığım canımı acıtıyor ben o çocuğa sadece takıntılıyım ne kadar onu istesemde ondan kurtulmam lazım derslerime hiçbişeyime odaklanamıyorum daha çocugum hayatımı mahvetti cidden ve bu çocuğun 10 15 tane sevgilisi olmuş zaten geçen sınıftada konustular işte ben şu sevgilime çok aşıktım felan sınıfta duydum. bikere bi eski sevgilisini sormustum konusmustuk asık oldunmu hiç diye sormustum oda tabi olmazmıyım demişti cidden cok kötüydü. neyse burada içimi dokmek istedim umarım cevap gelir nasıl kurtulurum.

Bir çocuğa takıntılıyım nasıl kurtulurum?