Doktor yeterince beslenmiyor dedi 20 aylık ve boyu en az 80 cm olmalı dedi benim oğlum 71 cm ne yedirsem içirsem büyür boyu durumum pek yok uygun fiyatlı şeyler yazarsanız sevinirim bu da boyu oğlumun
Ama çok önemli bişey sorucam babasının boyu kaç? Çünkü erkek çocukları genelde babalarına benziyor boy olarak. Ve sana şunu söyleyeyim lütfen şükret ve mutlu ol benim evladım olmayacak ve hiç evlenemeyeceğim inan bana çok zor bir acı anne olamamak. Allah benim kaderimi kimseye yaşatmasın. Oğluna sağlıklı uzun ömürler diliyorum inşallah vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olur. Boyu uzamıyorsa en iyi çözümlerden biri yoğurt kesinlikle. Mesela kaseye 1,5 yemek kaşığı yoğurt koy üstüne de çok azıcık fesliğen tozu, ya da zencefil tozu eklersen çok faydası olur gelişimi için. Ama düz hiçbir baharat koymadan da yedirebilirsin ama yoğurdu mutlaka yedir sütten de diğer şeylerden de daha etkili yoğurt
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yanlış hatırlamıyorsam 177 falandı babasının boyu tabiki her zaman şükrediyorum Allah’a şükürler olsun her şey için sizde üzülmeyin hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda tavsiyeniz için teşekkür ediyorum 😇
Boyu çok büyük ihtimalle babası ile aynı olur çünkü erkek çocukları boy olarak anne tarafına çekmezler tip olarak anne tarafına çeken oluyor genelde. O yüzden boyu kısadır ama uzar allah iyi ömürler versin iyi akşamlar
Ben çocukluğumdan itibaren en çok patates ve yumurta ağırlıklı beslendim. şu an boyum 191 veya üstüdür. Patates pilav yulaf ezmesi gibi sağlıklı karbonhidratlar yedirebilirsiniz , tavuk yumurta peynir gibi protein kaynaklı karışık besleyin. 15 günde veya ayda 1 marketlerde satılan ton balığından alın. Biraz kilolu olsa ileriki dönemlerde boya dönüşecektir.