Bir çocuk var çok hoşlanıyorum, aynı ortamlara takılıyoruz ve sürekli kesişiyoruz. Çocuk çok tatlı ve baya cool bir tip ama boyu benden kısa, çıkmalı mıyım?
Siz olsanız boyunu sorun eder miydiniz?
Siz olsanız boyunu sorun eder miydiniz?
şahsen erkek olarak boy meselesi benim için takıntıdır benden kısa bir insanla birlikte olmam ne kadar seversem seveyim yine olmaz.. koluma taktığım zaman yanıma yakışmalı diye düşünüyorum tabiki seninde böyle düşünmen gayet doğal. senin de böyle katiyen olmaz diyebileceğin birşeymi boy bilmiyorum o yüzden bu soruyu önce kendine sor "acaba bunu kafaya takar mıyım?" diye.
Boy sorun olabilir mi? Bence olamaz. Zaten birisiyle beraber olacaksanız, onu herşeyi ile kabul edecekseniz. Bunu sormak tabi ki bilgi edinmek adına doğru bir davranış ancak boy sorun olmamalı bence
Boy sorunumuu? Yok artık.
Eğer gerçekten hoşlandıysan ve sevdiysen bu sorunu bi sorun olarak algılamaman lazım. Herşey boy değil. Ne insanlar bilirim boy yok ama çekici ve sempatik.. Ne uzunlar bilirim bildiğin öküz. Sorun etme çık.
Boy bence sorun olabilir , ben yanımdaki erkeğin benden uzun ve yapılı olmasını tercih ederim şahsen ama etmeyenler ve gayet mutlu olanlar da var. BKZ. Çağla Şıkel&Emre Altuğ
Cevap
4Cevap
Boyu senden kısaysa zaten çıkamazsın. Ancak inersin:)
kızın yanına kızdan uzun yada aynı boyda bir erkek yakışır.
Çok kötü durursunuz yanyana yaa :/ Yakışmak önemli bence . Arkadaş kalabilirsiniz.
arkadaşımın sevgilisi ondan kısa hiç sorun olmuyor gayet mutlular sen bu konuyu açmazsan o bi şey demez bence
çık tabii, benim de eskiden benden uzun sevgililerim oldu, bir süre sonra kişilik uyuşması ve ten uyumu ön plana çıkıyor zaten.
boyu kısa olan için sorun olabilir belki ama ben pek sorun etmezdim eğer sorun olmayacak kadar hoşlanıyorsan çık bence.
Benim benden kısa ve benden 1 yaş ufak bir sevgilim oldu. Bu hatayı birdaha asla yapmam hiç iyi olmuyor .
çocuğum kalbini kırma, tabiki çık.
bence olmaz ama tipli değilse salla gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar