Boyum 171 ve kendimi cok uzun hissediyorum, citi piti kisa kizlara cok ozeniyorum. kisalamaz miyim…? hoslandigin cocugun boyu da kisa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBoyunun bu konuda bi önemi yok. Kaptırdıysan kalbini sevginin sorumluluğunu kabullen ve yaşamaya bak. Anormal uzun ve kısalık olmadığı sürece 170 180 160 olmanın önemi yok. Önemli olduğu husus sadece ve sadece sağlıkla alakalı. O konuda anormal kısa ve anormal uzun olması durumudur. İnsanların elinde olmayan haller kriterleşemez. Kriterleşecek şeyler insanların elinde olan şeylerdir. Dürüstlük, ahlaklılık, erdemlilik, sözünü tutması, özgüvenli olması gibi insanlar arası ilişkilerle alakalı kişilik özellikleridir.
01 Yorumla- 1 yıl
Abi bu dediğine kendinde inanmadın bence.
En İyi Cevaplar
155 boyum🥲 Hoşlandığın çocuk kısaysa sende ona ayak uydur yani kısa ayakkabılar falan giy çünkü boyunu kısaltamazsın... ya da olduğu gibi kabul et kısa olabilir normal bir şey benimde çok kısa erkek arkadaşlarım vardı (arkadaş)... Ama kötü durmuyor yani sevdiğin çocuk kalıplıysa yani kilosu varsa sorun yok bence🙂Ben ne yalan söyleme uzun olmak istemem çünkü uzunlarin daha fazla kilo alması gerekiyor mesela benim boyum 155 kilom 53 şimdi ben 170 veya 175 olsaydım 53 kiloyla zargana olurdum... Senin 60 kilo falan olman lazım veya 65... Herneyse işte sevdiğin çocuğa ayak uydurabilirsin boy önemli değil tatlış duruyor aşkın önüne boy geçemez yani çok seviyorsan boyu takma bence🙂🍼
510 Yorumla- 1 yıl
Kısalar anca arkadaşınız olur zaten biriniz kısa erkekle sevgili olmaz
Soran1 yılaskim tesekkur ederim
- 1 yıl
1.80 altını kardeş görüyorsunuz doğru
- 1 yıl
Sana kaç lazım
- 1 yıl
Benim 150 erkek arkadaşım bile oldu tabi arkadas ama ne fark eder aq yanımda gezdi sonuçta görenler sevgili sanabilirdi ama sorun yoktu yani tatlış duruyordu.. Ama şöyle bir şey var mesela ben 155 im erkekte en fazla 145 olabilir... Mesela 170 birisi 145 erkekle olsa aşırı komik durur ya bilemiyorum o kadar da değil boylar yakın olsun 170 bir kızsa erkek en fazla 160 olsun yani
- 1 yıl
aynen erkekler o kadar takmaz kadında boya beyenıyo hoslanıyo sorun etmez hatta kısa kadınlar cogu erkegın tercıh sebebıdır bılen bılır
- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBenim bir tanıdık var hiç memnun değil çok kıskanıyor uzun boylu fiziği düzgün teni beyaz saçı kumral neden çünkü doğuştan çok güzel o yüzden kıskanıyor
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 994 cevap paylaştı.
1 yılBu kafadan çıkarsan sorun kalmaz zaten türk kızları ne ediyorsa bu kafalarda oldukları icin kendi kendilerine ediyorlar birileri ciksa da su türk kızlarının saçmalıklarını anlatsa da çözüm bulsalar gerci sacmaliklari saymaya konusmaya ömür yetmez düzeltmeye kalksan yine öyle düzeltemezsin en iyisi toptan kurtulmak daha iyi olur yabancı kızların nesilleri olmalı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
105
Cevap
116Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBoyunuz gayet güzel bence.
00 Yorumla Benimde 1.75 eskiden bende hep 170 olmak isterdim boy takıntım vardı ama ne kadar gereksiz olduğunu farkettim takıntı işte sahip olduklarını sev sevdiğin çocuk kısaysada bu bir kişiyi sevmeye veya sevilmene engel değil eğer karşındaki kompleksi değilse böyle şeyler takılma çok güzelsinn kadınlar her boyda güzeldir ama kendim uzun olduğum için demiyimde uzunların asaleti endamı bir başka fikrimce💅
32 Yorumla
Soran1 yılaskim cok tesekkur ederim yorumun icin
Kelin ilacı olsa demişler... Ben de 172. Kısa birine aşık olmamak için 40 takla atıyorum. Benim için 180 kısa. 186 olsa ona bile razıyım ama yok. Olanı da var ama bu kez sadece boy ile de olmuyor.
21 Yorumla
Soran1 yılaskim ayni boyda sayiliriz ve surekli karsima kisa boylu erkekler cikiyor, onlarla hep daha iyi anlasiyoeum..
1 yılKendini sıcak suya baş belki çekersin kisalamsin tabiki boyun güzel hem seni seven böyle sevsin biri seni aevecek diye kendine odun verme
40 YorumlaUzun değilsin normalsin ben 185im ben kendime uzun demiyorum uzun kızlarda 180 erkeklerde 190-195 arası , bu arada derdini s1keyqm
52 Yorumla
Soran1 yılhahajakdsjdbhs ben de kendi derdimi s.. keyim gercektenaq
- 1 yıl
Abart abart sende
Uzal durmalisin bitirmelisin erkek dedigin kadınının yaninda cocugu gibi degil koruyup kollayacagi kica adam gibi durmali.
23 Yorumla- 1 yıl
Lan ne alaka olum birakin su sacma isleri abaza
1 yılhoslandığın cocugun boyu kısa diye kısalmayı isteyeni ilk defa görüyorum. boyun icin cok avantajli oldugunu bilmeni istiyorum ayrıca karşı tarafın boyu kısa diye bunu sorun etme
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim boy 157. Ben de 170 boy kızlara özeniyorum ne yapıcaz şimdi. 😂Hoşlandığım çocuğun boyu da 170 o da 170'in altındaki çıtı pıtı kızlardan hoşlanmıyor ne yapıcaz şimdi 😂 şanslısın bence otur şükret.
32 Yorumla
Soran1 yılondan kisa oldugun icin hoslaniyodur senden ya 💗💗
Cevap sahibi1 yılAksine, benim gibi kısa boylu kızlardan hoşlanmıyor. Uzun boylu kızlardan hoşlanıyor ama tercih meselesi ne yapabilirim ki😊💞💞
Hoşlandığın çocuğu değiş, bununla evlenmek ister miydin veya çocuklarına bu eziyeti yapmak ister miydin, bir düşün tart. Bakalım hala onu o kadar istiyor muymuşsun? Kısa olmak da iyi falan değil, kadın dediğin uzun olur. Ne öyle yer faresi gibi.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 442 cevap paylaştı.
1 yılÇok uzun boy iyi diil zaten, bak basketbolculara veya diğer aşırı uzun boylu olanlara hep biraz kafadan noksanlık var, yani tanrı bir yerden alıp başka bir yere veriyor , kimseye hiçbir özelliği 4x4 luk vermemiş
00 Yorumla Kisalirsin 40 li yaşlardan itibaren yerçekimine karşı koyamayan bünye yavaş yavaş kısalıyor. Ben 19 yaşında 186 geliyordum şimdi 182 tabiiki göbek çevremde boyum kadar oldu kare oldum
02 Yorumla
Soran1 yılhahahshajajahahahs sag ol yorumun icin abi
1 yılsenin boyun ülke ortalamasına uygun değil ama
o senden hoşlanmaz zaten kısa ise erkeklerde boy takıntısı vardır :)20 Yorumla1.71 boy çok iyi bana kalırsa kişiden kişiye değişir bu Fitness’a giderek kendini daha iyi geliştirip daha güzel görünebilirsin manken boyundasın 1.65 altı kızlar bence güzel gözükmüyorlqr bile
00 Yorumla
1 yılBoyun gayet yerinde Çok şanslısın sevgılınde kısa ise senın tercıhın ona uygun pozısyonlar denersınız artık ya da ayaklarının altına takoz felan koyar sana yetısemedıgı yerde 😂
Benimde boyum 190 mesala erkek de pek fark etmez ama kadın uzun olunca biraz sıkıntı olur hanı
Bu durumda pozisyon ları sen belırlersın sen daha baskın olursun ona karşı ne bilim erkek uzun olursa o daha baskın olur takar gezdırır mesala00 Yorumla
1 yılGercekten hoslaniyorsan onemli bir sey degil, unlulerde de var kadinin daha uzun erkegin daha kisa oldugu iliskiler mutlu edecek biriyse bence dert etme
00 Yorumla
1 yılValla benim de boyum 1.57 uzun boy çok severim, çok zayıfım o, yüzden kilo almak uzun boylu olmak istiyorum ben de kilolu iri kızlaea çok özeniyorum ama olmuyor ufacık kaldımmm😔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim dr benle yaşıt hoşlandığım bir çocuk vardı işyerinde o da 172 gibi bir şeydi ama önemli olan boyu değildi ki heybeti gücü duruşu idi. Davranışları boyunun önüne geçiyordu o yüzden boya bakmak çokta mantıklı değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYok askim bir süre sonra bu sana sorun olur çocuktan soğursun çünkü biz kızlar kalıplı erkekler sever bu çocuk çelimsiz gelir sana
15 Yorumla- 1 yıl
Anıtsayaca yazılmayı hakediyorsunuz
Cevap sahibi1 yılValla kadının ve erkeğin genel ve değişmez zevkleri vardır bu da gayet doğal 🤷🏻♀️
- 1 yıl
Bizim de genel ve değişmez zevkimiz sizi anıt sayaca yazdırmak
Cevap sahibi1 yılSiz doyumsuzsunuz bunu kendi ağzınızla söylüyorsunuz hele o erkek ortamında yaptığınız iğrenç muhabbetleri söylemiyorum bile gereksizsiniz yani
- 1 yıl
Hahahahaha
Gizli Üye(18-24)1 yıl171 aşırı uzun değil normal boy itici durmuyor yani. Benim boyum 168 sevgilim 172 boyumuz aynı duruyor ama kafamız uyuşuyor birbirmizi seviyoruz sevdikten sonra boymuş tipmiş bunlar geçici boş şeyler takma kafaya üc günlük dünya boyun gayet güzel daha cekici uzun boy
14 Yorumla
Soran1 yılbebis tesekkur ederim yorumun icin
- 1 yıl
Meraktan bir şey sormak istiyorum
- 1 yıl
Sevgilinin uzun boylu olmasini istermiydin
Cevap sahibi1 yılyani en kötü 175-180 isterdim tabi ama dert etmiyorum hatta aksine şu an aynı aramızda 3-5cm olması daha hoşuma gidiyo yanyana benden kısa durmuyor aynı duruyoruz yetiyo bana
1 yılkısalmak mı ıstıyorsun :) yok kıms esenı kısaltamaz, senden daha kısa erkek kişiside allah mesut etsın
10 Yorumla
1 yılCiti pıtı kızlarda uzun boylu kızları özeniyor neden bu kadar memnuniyetsizlik var ya
30 YorumlaAbartma ya bende 1.70 im kendimi hiç deve gibi görmem aksine manken gibi görüyorum
23 Yorumla- 1 yıl
Basenin var mı senim
- 1 yıl
Vuu çok sert
1 yılBoy önemli değil önemli olan anlayışlı biri olması degilmi sence
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılYa ben 160 bile değilim 159 um. Sen neden bahsediyon
21 Yorumla
1 yılBen uzun olmayı isterdim sende kısa olmayı şansa bak ya ( 1.57 )
30 YorumlaBiri uzamak ister, biri kısalmak ister. Halinden memnun insan yok mu mk hiç hsjs
26 Yorumla- 1 yıl
@Siminityy barış kendinle
- 1 yıl
@Siminityy minyon iyidir boş ver
1 yılGönlün seviyorsa sevdiğinde seni seviyorsa boyun ne önemi var seveni bulabildiysen en doğru şekilde sevmeyi dene şikayet etme özenme bile
00 Yorumla
1 yılKısa boylu kişilere özenmek yerine, kendini olduğu gibi kabul etmeyi ve güçlü yönlerine odaklanmayı deneyebilirsin. 🌸
00 Yorumla
1 yılYav ben 1.50'yim bana bakan olmuyor millet 170 boyunu beğenmiyor. Kıymetini bilin. Kısa boyun tek avantajı tatlı durmak
05 Yorumla- 1 yıl
Kanka sende uzarsan 160 erkekler ne yapsın.
- 1 yıl
🥹🥹
- 1 yıl
): gerçi sende bakmazsın sanırım onlara
- 1 yıl
Aşk olsun neden ayrım yapam😖
- 1 yıl
Bilmem dış görünüşün kötü olunca insanlar böcek gibi davranıyor
Artık spor ayakkabıları bile topuklu gibi yapıyorlar ya onlardan giyer hoşlandığın kişi sende daha tabansız şeyler giyersin oldu bitti 🎈
10 Yorumlasenin boyunda olmak isteyen milyonlarca kadın var çıtı pıtı kız olup napıcan at gibi hatun olmak varken bende 175 im :D
01 Yorumla
1 yılKuzenim sevgilisiyle aynı boy ve yakında nişan olacak, kız her ayakkabıda ultra düz taban tercih ediyor, çocuğun yanında hiç topuklu giyemedi
02 Yorumla- 1 yıl
Kızlar için topuklu giymek önemli 5 santim çok kısa bir topuk olduğu halde giyemiyor mesela ve giymek istiyor
Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Topuklu giymessen fazla uzun durmazsın:) çocuğun boyu kaç ki
02 Yorumla
Soran1 yıl170 civari
1 yılBence boyun cok güzel ben de 1.71 im ama uzun kızlar daha cok ilgimi çekiyor. Bu konuda şanslısın bence
00 YorumlaBoy sadece bir rakamdir para gibi. Ve rakamlar sonsuzdur. boş ver. Seven gözler kusur görmes tatlım. Seviyorsan mühim değil.
00 Yorumla
1 yılBen de 171 boyundayım ve şahsen kısa boylu kadın olsun ya da olmasın önemi yok sevdiğim insan ile kafa yapım aynı olsun önemli olan bu
10 Yorumla
1 yılYa ben anlamıyorum bu boy işine bizim kadar takan yok ne güzel işte yaşa aşkını boy hiç önemli değil
20 YorumlaAllah baska dert vermesin. d ben de bir 10cm uzun olup manken olmak isterdim
10 Yorumla
1 yılBana da hep uzun erkekler denk geliyor ben de uzun olmak isterdim😅
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendini olduğun gibi sev, o şekilde de çıtı pıtı minnoş olursun işce cilve varsa🤭
00 Yorumla
1 yılKisa olmakta güzel değil bence boyun güzel şanslısın
00 Yorumla
1 yılUzun kısaya kısa uzuna özenir ne olacak halimiz
00 Yorumla171 çok uzun sırık değil neyini dert ediyorsun anlamadim
010 Yorumla- 1 yıl
@xzywomen bir topuklu giyse kac cm topuklular
- 1 yıl
bazı kadınlar ılla o tpukluyu gıyecek
- 1 yıl
nereye gidecek :D
- 1 yıl
orası neresı
- 1 yıl
😀😀
- 1 yıl
Navi ye yazım nereye gdecek
Hiç özenme. Biz de siz gibi boylulara özeniyoz..
00 Yorumla
1 yılay boş ver ayol hep erkekler mi daha uzun olacak dsfbdsjbfkdg
05 Yorumla- 1 yıl
Dimi
- 1 yıl
yanlış yazmışımm boş ver olacaktı dsjkdsvdvnod
- 1 yıl
hay ben senin kör gözünü
- 1 yıl
boş ver* GERİZEKALI KLAVYE NE AYIRIYOSUN
- 1 yıl
boş ver YETO AYRILMA ARTIK
1 yılHoşlandığın çocuk kısa ise kendin bu şekilde birlikte ol?
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Boyu boşverin karşılıklı sevgi saygıya bakın siz
00 YorumlaYorumdakilere bakma da çocuk seni seviyor mu o önemli
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kız o boyla seni isteyen çok olur. Neye kısa boy istiyon
00 Yorumla
1 yılBen 160 ım 171 olsa bile takmazdım sevgilim hoşlandığın çocuğun boyu ne kadar ki kanka?
00 Yorumla
1 yılBoyun gayet güzel hatun Önemli olan kilon nedir Ve dahası basenin var mı
00 YorumlaBence hoşlandığın çocuğun boyundan dolayı onlara özeniyorsun Boyun çok iyi keyfini çıkar
00 Yorumla
1 yılOlsun
Ben de 170 im
Benden de hoşlananilirsin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı.
1 yılSıcak suyla yıkandıktan sonra güneşe yat. Biraz çekersin :D
02 Yorumla- 1 yıl
sünger mi bu abi insan yav
- 1 yıl
Allaam şu kıza verdiğin boyu bana verebilirdin mesela 😄😄😄
05 Yorumla- 1 yıl
180im 10 cm verebilirim istersen
- 1 yıl
biraz daha kısa olabilirdim 180 çok fazla
- 1 yıl
evet erkek konusunda şanslıyız
Güzellik & Bakım konusunda 399 cevap paylaştı. Bana bu konu bir yerden tanıdık geliyor ancak yorumsuz bırakıyorum bu konuyu
00 YorumlaKadın dediğin 1.70 ince bel güzel elleri olmalı dhfh
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılben de 170im şu ana kadar ki birçok ilişkimde erkek arkadaşlarım benden kısaydı elini tutmak çok zor geliyordu omzum ağrıyordu 😂 bir süre sonra o durum seni rahatsız ediyor - en azından beni- ve gözüne batmaya başlıyor ilerleyen zamanlarda da ilişki yürümemeye başlıyor. Çünkü işin başında kısa kızlara özenmen var. O tip çiftleri de gördükçe rahatsızlık duyarsın muhtemelen
00 Yorumla
1 yıl1.71 kadinlar icin cok ideal bir boy bence boş ver kisalip ne yapicaksin 😅
07 Yorumla- 1 yıl
Yav sanki bütün erkekler 185-190 ve kadınların hepsi 170 de gelip konuşuyorsun burada
- 1 yıl
Ne alaka? Öyle bir şey mi yazıyor orada :d Ben 1.87 yim ve kendi fikrimi belirttim sen ne anlatiyon
- 1 yıl
Fikrine saygı duyuyorum da ama ülke ortalaması gerçekleri var ki senin boyun da ülke standartlarından uzun bir boy
- 1 yıl
Haklısın dostum da soruya ithafen 1.71 in ideal olduğunu belirttim ülke standartlari kisa olabilir doğrudur
- 1 yıl
Kusura bakma yanlış konuştuysam evet Hollanda'da 185-187 erkek çok normalken Türkiye'de uzun Türkiye erkek boy ortalaması 173-175
- 1 yıl
Sorun yok, iyi aksamlar
- 1 yıl
İyi akşamlar dostum
- Devamını Gör (161)
Devamını Gör(206)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Boyum 1.71, çıtı pıtı kızlara özeniyorum. Hoşlandığım çocuğun da boyu kısa ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler