AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Yaaaw sen ne diyorsun ben de uzunlara özeniyorum keşke uzun olsam😭😭😭😭
Yola devam boy farkı in hiçbir önemi yok sadece kafada bu düşünceler
Dinleme şunları yaşa aşkını sonuna kadar kime ne ya :D
Boyun iyi ya kıskanma bende1,70 im bence iyiyiz
Ben 184 eski kız arkadaşım 180’di bir şekil de birileri birilerini buluyor Bence boy iyi ya uzun olması Norveç'te esmer Türkiye de uzun kız az onun gibi düşün değerliyiz biz uzunlar
Yani eğer kafanda sürekli bu sorularla cebelleşeceksen uzak durmakta fayda var
genetik açıdan mümkün değil dediğin şey kafa uyuşmuyorsa zaten boş ver
#Hükümdar
Hoşlandığın çocuk senin duygularını biliyor mu
Vallahi ben uzun boyu seviyorum 1:70’te çok uzun değil aslında takma kafana fazla
Ne güzel işte normalsin çoğu bayan senin yerinde olmak ister arkadaşının boyu kaçki
1.71 çok iyi ne güzel manken gibisin işte. Çoğu kız senin boylarında olmak istiyordur. Bu arada kilon kaç, kemik yapın ince mi, kalın mı?
58-59 kilo falanim fizigimden memnunum sadece kisa kizlari daha tatlis buluyorum
Wow boy kilo oranın cok iyi manken gibi fiziğin var daha ne istiyorsun. Spor falan yapıyor musun?
Yanında uzun boylu birisi olduğunda kendini minyon çıtı pıtı hissedersin
Benimde boy 1.93
Yanımda minicik kalırsın :)
Senin çıtı pıtı duruşun birazda yanınki kişiyle alakalı
İkimiz yan yana gelsek, minicik çıtı pıtı kalırsın
Benim boy 1.93 - kilo 119
Spor olarak bodybuilding yapıyorum
Senin sporla aran nasıl?
Senin 1.71 boy - 58 kilo çok iyi bence. Manken gibisin daha ne istiyorsun. Çoğu kız senin gibi uzun olmak ister, genetiğin sağlammış :)
orada mısın, sana bir şey sorucam önemli
Senin iş kolay, mahalledeki marangoza gidiyorsun üstten 20cm hızarda aldırıyorsun tamam. Kullanılmayan fazlalıktan kurtul sorun çözülür. 😉👌
Ben bile 168’im aşırı uzun hissediyorum. Dahasa uzamamak için düz taban giye giye ayak bileğim sakatlandı. Memlekette çok nadir 170 kız var. Son jenerasyon özellikle aşırı kısa erkeklerde aynı şekir.
uzun kızlar genelde kendini beğenmiyor minyonluk çok avantajlı çünkü ama boş ver
senin boyun kac
178 ama memnun degilim. Topuklu veya spor ile 180 geçiyor. Sporcuyum zaten.
165 im keske bende kısa olsam çok uzun hissediyorum kendimi hele düğün mezuniyet topuklu ayakkabı giyince herkese göre daha uzun oluyorum
Herkes uzamak ister, boy uzunluğundan memmun olmayan ilk kez görüyorum 😅 ben de uzun olmak isterdim, bence uzun olmak daha iyi
Hep öyle olur uzun kısaya kısa uzuna özenir. Şişman zayıfa, zayof şişmana özenir. Yapacak bir şey yok vucudun ile barışık ol
Ya sevgının boyu degil işlemi onemli seni seviyorsa seni istiyorsa ver gitsin kalbini sonucda toprak olup gidicek kalp derdinde sev sevil yemişim boyunu 😂😂😂🤗
Uzun boylusuna bak sen bulunur ya da çocuk belki momy severdir hoşuna gider bir umut 🥹
Herkes kendini olduğu gibi sevse keşke... Boyun uzunsa avantajlara odaklan
aslında çok uzun değilsin evet kısa değilsin kesinlikle ama boyun ortalama gerçekten de...
Ahaha benden hoşlanan kızın da başına bundsn gelmişti
Uzun boylu kızlar güzel oluyor hoş görünüyorsunuz bence uzun boy size yakışıyor hiç canını sıkma. Bende tam tersine kısayim diye üzülüyorum😅
Benimde uzun boylulara özentim var
Kısa boylu çocuklardan hoşlanır miydiniz ya. Sen nadir değilsin bak esin benzerin yok
Kankim biz de uzun kızlara özeniyoruz takma boş ver ahhshsshd
171 nedir çok uzun değilsin ki açıl hoşlandığın adama bişey olmaz
Yapma yaa boyun kısa olması insanı velet gıbı hıssettırıyor mazallah kabul falan olur duan xnsjjsssjs takılma yaa uzun boy da iyidir
Cok komik ya abi boy ya hani bu bukdr takılmamız komik az uzun alayım boyu seneyedemi giyerim diyemi düşğnüyorsunuz anlamıyorum ki 😅
171 uzun sanıyor garibim. Onu da geçtim madem hoşlanıyorsun sen kısalamıycağına göre onu bu şekilde kabüllen.
evet kısa aslında 180 olarak biz ne yapicaz ya
Insan elinin yetişmediği konuları ya da olayları neden sorun eder? Merak etmişimdir hep
evet bende170 gibi boylar da olmak isterdim ama uzadım yapcak bisey yok sonucta
Bu kızlar çok cins yahu birkaç santime bile pimpirikliler. Daha birçok şeye böyleler.
evet cogu seyi kolayca takinti yapabiliyoruz kabul ediyorum….
Karakterli nice güzelleri kaybediyorsunuz?
Beyin nakli öneriyorum yavrum 172 benim boyumda çıtı pıtı hissetmek istiyorsan 185 üstü erkeklere bakıcaksın uzun olmak en güzeli diye düşünüyorum ben
Evet... Uzun kadınlar çok iyi oluyor
Ben 168 Ben de çok takıyordum ve lanet gibi hep kısa boylu erkekler denk geliyor. Ama seviyorum boyumu artık bence uzun (fit) kızlar daha seksi😘
Aşk hiç bi engel tanımaz onun teorisi yok şartı yok maalesef 👻
40 yaşına geldim 1,70 cıtı pıtı mı olur ayaklarında kürek gibidir senin şimdi🤣
kürek gibi derken kac numaralardan bahsediyorsunuz
Kaç giyiyorsun doğru söyle
40,41
boyum 180 ama
Boy fenaymış ayak normal boya göre
Kız benim boyum 1.80 ben ne yapayım nerelere gideyim ahsblajdlandls
Oha abla taş gibisin boş ver erkekleri 165 boyum istersen ben de buradayım yani kısa alacaksan erkek olmasın beni al 😍😍😍😍
oyyy canım benimmm😘
Hay ben senin kafana kızım sen iyimisn ben de boyum 75 olsaydı diye agliyom offf adalete bak ya
emin ol minyon tipli kızlarda seni özeniyordur.
Yok özenmiyoz
Doğru 165 ben
@eylusss0 özenenler vardır.
@Esilaeslm her şeyin güzelliği farklı boş ver
Bana biraz verebilirsinnn🥹
senin boyun kac
164
Daha güzel senin boyun 164 işte
Ben vereyim mi 😉
Boyun önemi yok. Efendi adam gibi adam olması yeterli. Uzun vadede önemli olan budur
Niye uzun kizlar çiti pıtı degilmi ne alaka bende 173umcok iyiyim
Çok kötü bi durum ya. Ya boyu takmicaksın sorun etmiceksin ya da uzun insanlaeı seçiceksin
Benimde boyum 155 bende 171 gibi uzun olmayi hayal ediyorum :(
155gayet iyi okadar da kötü deyil bı çok güzel yönü var kısa olmanin 😂😂her yere sigiyosun otobule seyahhat ederken on koltuğa dizin deymiyo rahat oluyo 😂 az topuklu işi çözer senin
Bana yetiskind oldugum halde sen diye hitap ediyorlar cunku biyum kisa oldugu icin beni cocuk zannediyorlar ama ben 170 olsaydim bana siz derlerddi
E neguzel işte bayramlarda harcik işte sende 😂😂valla köşeyi dönersin boş ver her huyun ve her boyun her yaşın farklı bir guzelgi var deyerini bil
Ameliyatla olur. Herkes boyum uzansın diye siz ise boyum kısa olsun. Hayret
Kısa boylular da senin boyuna özeniyor değerini bil bence 🩷
Esnetme paketimiz var ama kosaltma nasıl olacak tüm ekibimiz ile bu konu üzerinde çalışıyoruz🤗
Ya yok isteme öyle şeyler vallah eskiden bende öyle diyordum ama sonra ayrılınca onun için mi kısalmak istiyorfum ben diyordum. Ama tabii boyunu genel olarak sevmiyorsan bişi diyemem 🙂💖
Ben 1.76 sevgilim 1.75 (erkek), seviyosanız çok önemi olmuyor bence. Takılma. :)
abla bence koşarak kacmalisin kısalar cok fena oluyo bide senin 190larla takilman lazım bence vazgeç
Kısalar çok üzdü herhalde seni :d
boyun utanman veya değiştirmek istediğin bir şey olmamalı
Benim sevgilimde senin boylarında ben 185 boyundayım
Abla kıssa boylu çocuklar daha çok üzüyor nwrden bildigimi sorma
Kısa erkeklerle sevgili oluyormuşsunuz gibi yorumlar yazmayın mk
1.83 lere siz verdim 1.70 vasifsizlara üzülemem
170 adamla sevgili olmasıysan adamların kötü olduğunu nereden bilecen aklen eksik canlı
Gôtü yere yakın olandan korkucaksıın
Yarası olan gocunur hangi güzellik sizi boydan reddeti
183 ne la kimse 183ue de gitmiyor jdjdjdj daha uzun istiyorsunuz
Yo ya ben 1.58 im ideal
Cokda ideal gibi durmuyor baya uzun kaliyoruz ama 158 bulursam sukretcem boy cok onemsiz bence
Uzun mu dedin bana dhdhhdhdhd
Hayir 183ler baya uzun kaliyor diyorum ama benden kisalarla kizlar sevgili oluyor
Heee varoş kızlar iste 1.70 ne Mk
@My12344 kes intihar eden ezik velet seni
Galiba 170 in biri de seni üzmüş ondan bu kuyruk acısı lol
@Karakamyon kizlarin burada soylediklerine bakma yuzun kusursuz olmasina daha cok bakiyorlar hic sevgilim olmadi sanarsin hepsi sadece 180 ustu boy istiyor hayir yalan bu ya 188 isterler ya da cok iyi bir yuz
@nicksiiisiiz Yüze takanlar gereksiz takıyor kızlar o kadar yakışıklı yüz aramıyorlar ama boy arıyorlar
@Karakamyon boyu da en az 187 88 ariyorlar o zaman hep soylenen 180 uzeri boy degil zaten ben ayakkabi ile 85 olurum yani
Evet karakamyon abi 1.70 birader beni çok üzdü intihar ettim buyuzden HHHSSHD
Ay bu kıssa erkolardq saniyo tek sorun boy oysaki sifatuesgal de bizim için önemli bilmiyo kral
@My12344 Tek sorun boy tabi y4rr4m kısa erkeğin diğer özellikleri iyi olsa da bakmıyorsunuz bu durumda tabi tek sorun boy olur aklen eksik canlı
Lan bende onu diyorum ya zaten cahil misin ayirca 183um lan ne kisasi
Yanimda minicik kaliyor cogunuz
@nicksiiisiiz Laf ettiği 170 lerin yanında bile kısa kalıyor da salla bunu intihar eden eziğin teki bu :d
Sana demedim ya bu karakamyona dedim
@Karakamyon valla ya zavalli karilar ne saniyorlar 150 boycuklariyla 😂😂
@My12344 az bağır sesin yukarı gelmiyor
Ay kral fazla yuklenmiycem sana malum boy kıssa kaldiramazsin hhhddhhdhdhhdhdh
Kizim niye cogul konusuyorsun ayrica boy zorbalamasi yapmayin derim
@My12344 o boyunla yüklenemezsin sesin bile gelmiyor yukarıya xd
Saneee cano atisiyoruz
Ne zorbalamasi aaa
Dilim yeter aşko
Ezik
@My12344 git suda çözünen hap yut ezik velet hahaha
Mesajınıza "❤️"ifadesini bıraktı
Sevdiğin yüksek tabanlı ayakkabılar giyinsin veya gizli boy uzatıcı kalıplar var ona al bence
Deli kızz benim boyum 176 çokda güzel hiçç imrenme çıtı pıtı kızlaraa biz çokda güzeliz
Ahhh yapma bunu 😁🤦♂️ ters mezhep olmalısın.. neden ama neden kısa boy istiyorsun?
git uzun bıylu bi çocuk bul sama erkwk mi yok
Hmm öyle miymiş dady issues
ii dedin king
ne diyon cüce erko seni yedirewmdin mi hayirdir
Kısalmak gibi bir şansın yok maalesef biz uzun boylu kızların kaderi bu 🤦🏻♀️ keşke kısa olsaydık topuklu ile uzardık
Benimde boyum bende buna uzuluyorum 155 :((
Saçmalama
Niye ki hakliyim iste uzun olmak daha iyi bence
Sana demedim zaten, uzun olmak daha iyi ve olması gereken.
:(
Bende aynı sekildeee 1.70 im veee 178 çocuklayim aynı boyda gibiyiz ama o daha kısa duruyor ve bende takıntı var 🙄
Adamin yüzüne vurma bari.
Sevgilim 186 ben 178 ben napim kfkddkdk
vay be
gören de sanır 180 sin:)
Millet uzamak ister bu kısalmk
Bende istiyorum 1 cm uzayınca üzülüyorum
Geç olmuş biraz kusura bakmada üzülme bence en kötü uzun birini bulursun ben 1.92 yim boyumdan hiçte pişman olmadım aksine çok işime yarıyor
1.58 im hhjjhhkhjlbgkfgkbnlg
Zaten bu saatten sonra fazla uzamazsın max 1.61 olursun ki oda kısa
Ailemde kısa genetiğim de kısa