O kişiden emin olana kadar cimri.. emin olduktan sonra fazlaca bonkör.. ama denendi ve onaylandı kimse fazla sevgiyi, samimiyeti , Zaman ayırmayı , düşünülmeyi hak etmiyor.. dibine kadar pişman oldum bir kez daha kimseye böyle ben böyle cömert olmam
Sana bayıldım seni istiyorum seni arzuluyorum benim olmalısın senin için kumbaramdaki paraları topladım hala 43 bunlara lazım ahhh iPhone 14 promax seni seviyorum 😂😂😂 bu arada iPhone kullanmayı sevmiyorum sadece geyik olsun diye yapılan bir yorumdur
Genele baktığımızda ve hak ettiğimiz sevgiyi aşkı bulduğumuzda ben inanılmaz bonkorüm duyguları gösterirken. Yani onu sevdiğimi, değer verdiğimi iliklerine kadar hisseder. İltifat ederim, kendimden önce onu düşünürüm yani resmen pamuklara sararım.
Günaydın, Karşı taraf benim duygularımı hak etmeli ilk önce eğer bana değer veren benim de değer verdiğim birisi ise aşırı bankörüm yani bazen hatta duygularımı gösterirken abartıyorum.. keyifli günler. ✨🥂
Bir duygum varsa hepsini birden dışa vururum o işi iyice cıvıtırımki çabuk bozulsun kurtuluşun başka yolu yok içinde tuttukça büyüyor buda işime gelmiyor