Güncellemeler
+1 yıl
Herkes olumlu yorum yapmış 🥺 arkadaşlar ailem baskı yapıyor ayrıl diye sevdiğim çocuk buna dayanamıyor her şeyi yaparım diyor seni ne zaman mutsuz ettim diyor haklı da ben kafayı yemek üzereyim
Erkeğin ekonomik durumu kıza oranla kötü , Eğitim seviyesi ve kültür farkı da var kızın ailesi sıkıntı çıkarıyor ama erkek çok seviyor cidden çok seviyor her şeyi cozebilecegini soyluyor üç yıldır da sevdiği kadını mutlu ediyor bu ilişki yürür mü?
Kızda seviyor ama oğlan gibi değil kiz daha çok oğlanın ona olan sevgisine ilgisine yüreğine bağlı ona yol göstermek onu mutlu etmek istiyor çok sevildiğinden emin olmak bu şekilde bı evlilik geçirmek istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olay kimin daha çok seveceği ile ilgili değil.
Birbinize ne kadar saygılı, ve ne kadar anlayışlı olduğunuza bakar.
Denge önemlidir.
Kavganın dengesini kuruyoruz ama eğitim farkı falan var ben çok aktif bı insanim her iş gelir elimden onun hayatı benim gibi gecmemis çalışıyor sürekli bide beni seviyor işten çıkıp koşa koşa gelirdi beş dk görmek için üç yıl oldu hala aynı ilk gunku gibi..
Ne olmasını istiyorsun beklentin nedir?
Etrafımdaki insanlar onu onaylasin ve ben gönül rahatlığıyla onunla evleneyim istiyorum etrafımdaki herkes o yanlış o şöyle böyle demesin istiyorum bı de tek istediğim keşke bı evimiz olsaydı düğün falan istemiyorum hiç bişey gerisini hallederdik bende soguyorum insanlar kötü yorum yaptıkça ilişki içinde çok seviyordum ama su aralar biraz daha mantığa döndü olay maalesef kendimden beklemedigim şekilde
Onunla bu olumsuz konuları konuştun mu?
Neden insanların manipülasyonuna maruz kalıp adamdan soğuyorsun?
İnsanların sözüyle hareket edeceksen adamdan ayrıl adama iyilik yap.
Sorunları görüyorsan otur konuş adamla anlat.
Konuşmama kararı aldık bı on beş gün falan kafa dinlemek için bu süreçte herkes bana bunları söyledi bende çok zor durumda kaldım onunla konuşmak istediğimi söyledim bütün düşüncelerimi söyledim onu üzdüm uyumak istediğini söyledi Cok özür diledim bunları söylemem gerekiyordu dedim ettim ama bilmiyorum yanlış mı yapıyorum doğru mu yapıyorum her yerdesin diyor iki gün duramiyor yazmadan ona kıyamıyorum:(
Senin hatan insanları dinlemek manipülasyona maruz kalmak.
Onlar damı ilişkinizde yer alıyor hayırdır?
Sevgilinin hatası feminen davranması duygusal açısı ağır basıyor dengeyi kurması demek.
Sevginin fazlası ayrılık getirir.
Denge her yerde şart.
İstemiyorum desem gider gururunu yemez ama ben onu üzecek tek kelime söylemiyorum istemiyorum demek ne demek ztn asla böyle bişey yok istiyorum ama hiç bişey istediğim gibi gitmiyor :( bu yüzden duramiyor o da sert konuşsam kendini geri çekerdi. İlk ilişkim ve ailem ilk defa öğreniyor ve çok sert tepkiler verdiler evden kovmaya kadar gitti olay bende 22 yaşında bı kızım tabiki etkileniyorum
Karışık bir durum.
Kendinizi toparlamanız lazım.
O ne iş yapıyor?
Asgari ucretle calsiiyor tekstilde normal bı yerde değil kendini geliştirebilecek bı bölümde ama ben orada devam etmesini istemiyorum bilmiyorum parayı tutan biri evine ekmek getirir güveniyorum o konuda benimde elim ekmek tutuyor çalışmayı çok seviyorum hangi iş olursa olsun öğrenciyim daha ilerde çok daha iyi olacak her şey ama onun biseyleri başardığını görmek istiyorum bı kadın olarakda bekliyorum yani haksız mıyım
Orada devam etmesini istemememin nedeni ne?
İlerleyemeyecek olması daha iyi fırsatları olduğunu düşünüyorum ailesinin yanında kalıyor ben kendi düzeni olsun istiyorum büyüsün istiyorum birazcık daha korkuyor hayata karşı gayet haklı ama bu şekilde ben mutlu değilim bilmiyorum
O kaç yaşında?
23
O da genç daha evlenmek içinde erken.
Ona zaman ver birşeyler yapacaktır diye düşünüyorum.
Ama sanada hak veriyorum.
Başkalarının sözüne kanma.
Sen onunla konuş detleş anlat durumu.
her şey olacağına varır
Yapar dimi yapar :( teşekkür ederim gecenin bı vakti bı insanın derdini bı nebze de olsa dindirdiniz içimdeki derdi aldınız umarım her şey gönlünüzce olur tekrar teşekkür ederim
Rica ederim bir şey olursa burdan yaz konuşuruz
bilmiyorum ben daha cok seven taraf oluyorum ve yurumuyo ama jsnsns
İlk ilişkim asla evlilik düşünmeyen biriydim erkek gibi büyüyordum kadın olduğumu sevilmeye layık oldugumu o gösterdi gül gibide sevdi üç yıl bende onu hiç üzecek bişey yapmadım şimdi ailem egitimdi paraydi falan filan bu iş olmaz diyorlar ne yapacağım bilmiyorum yirmi gün geçti hala agliyorum
Yürür ben sevdiğim ilişkide yürütmeyi çok iyi beceriyorım çok çaba da gösteriyorum yeter ki seveyim ve değer vereyimc
Helal olsun sana kız. Çocuğun durumuna rağmen 3 yılını onunla geçirmiş olmana helal olsun
Üç yıldır hala ilk günkü gibiydik bu olaylara kadar en son canım pizza çekiyor diye elleriyle pizza yapıp getirdi ki mutfakla hiç arası olmadan büyütülmüş mutfak kadın işidir diye büyütülen bı ailede hiç gocunmadan yaptı getirdi :( sonraki gun ailem öğrendi
Sevgi ve güven her şeyi çözer geri kalan hiçbir şey önemli değil
Seviyorum ve güveniyorum hiç bir yalanini yakalamadim ama ilerde sorun yaşarız diye çok korkuyorum ailem emin konuşuyor olmazsınız diye
Biraz sorun yaşanabilir evet ama çok büyültülcek bişi olmaz halledersiniz bütün sorunlarınızı o ikisi olduğu sürece
Erkeğin çok sevdiği ilişki evliliğe gider...
Benim durumum iyi maddi anlamda egitimim de yerinde doktor olucam inşallah bı iki seneye sevildiğimden de emin olayim para pul halledilir dedim sence yanlış mı durumu yok ama benim için her şeyi yapacak kalbi var gördüm ben
İşsiz gücsüz aylak olacaksa evlenmeni istemem. Ama isi varsa sorun yok senin ondan daha cok iyi kazanıyor olman sorun degil bence
Çalışıyor ama asgarî ücretli kendini ilerletebilecegi bı yerde calsiiyor hevesli didiniyor aylak biri kesinlikle değil bana çalışmasam da bakar tutumlu biri yirmi yaşından beri eline geçeni kenara koymaya çalışıyor
O zaman sorun yok
Birlikte oluyor mu
O kız sen olmayasın
Benim 🥺
Burdan bir sorunu haledemezsin kafayıda yeme
Sorunu halledebilecegim bı yer yok ki yedim çoktan kafayı
Ne iş yapıyor sevgilin
Asgari ucretle calsiiyor düz bı yerde
Şantiye işçisi bin alıyor usta 1500 2000 1 yıl çalışsa herşeyi tamamlar 🥲
İnşaat da çalışsa mi diyorsun? Bı sene sıkabilir dişini ama çok yorar kendini ki ben düzgün bı iş bulsun istiyorum kurslara falan gitse keşke ama işte benim durumum iyi olucak ilerde inşallah güzel bı bölüm okuyorum ama o zamana kadar biseyleri başardığını boş olmadığını görmek de istiyorum her şey para değil ama başarmayı bilmelk biseyleri yanlış mıyım?
Başarınca para geliyor zaten evet her şey para değil ama ekmek aslanın ağzında parasızda olunmaz sen ne okuyorsun