“Erkeğin daha çok sevdiği ilişki yürür” derler, karşılık şartıyla 💫

“Erkeğin daha çok sevdiği ilişki yürür” derler, karşılık şartıyla 💫
İlişkilerde taraf olmaz, bir iliski içerisindeysen eğer yekpare olmalısın ki "hayat arkadaşı" sözünün bir anlamı olsun, boşuna böyle söylememisler, ilişkide her iki tarafta sevmezse eğer bu bir ilişki olmaz, tek tarafli yaşanan, platonik bir aşk haline gelir zamanla, bu yüzden sadece erkeğin sevmesi yetmez veya bu ilişkiyi bitiren bir olay haline de gelmez, kadının daha çok sevmesi ise ilişkiyi büyük ölçüde olumlu yönde etkileyen bir durum olsa da erkeğin daha çok sevdiği senaryoda yine ilişkinin bitmesini gerektiren bir durum söz konusu olmaz, sonuçta sevgi fedakarlıktır ve kim tarafından yapıldıgının bir önemi yoktur, yeter ki yapılsın..
Öyle güzel aşık kadınlar ve erkekler tanıdım ki aldatılmış, terkedilmiş... cinsiyeti batsın ya bu insanlıkla ilişkili bi sorun...
Teşekkürler baş tacısınız 😇
Rica ederim, küçük bir serzeniş görünce yelkenler indi 😅
Ama öyle ki... eskiden olsa kadınlar güzel sevmiyor derdim. Ama güzel sevip aldatılmış kadınlar tanıdıkça şunu dedim : balığın gönlü çöle vurgun oluyormuş.
Buralar alev aldı 🔥
Amaan yeterince yandık zaten. alev malev almasın mümkünse. 😂. Anlık olarak favori mevsimim artık kış 🤪
O zamanlar birilerinin hayalleri yanmıştı ondandı ya şimdi güzel geçer yaz 😅
Geçen sene yazı hatırlayınca ben (temsili) 😂
https://youtu.be/3tBEN3ikfTg?si=hLjCAalj2S3b1TKP
Genele bakarsak Kadınlar hep alttan alan taraf oldukları için doğru bir tespit. Kadınlar ilişkilerinde ne kadar sıkıntı olursa olsun çok büyük sıkıntılar olmadığı sürece (ihanet, şiddet vs) boşanmayı kolay kolay düşünmezler. Erkeğin sevgisini birazcık görseler onunla kendilerini avuturlar ve o ilişkiyi bitirmezler.
Tabi ki bunun şu an böyle olması doğru olanın bu olduğunu göstermez. Kişiye kendisini değersiz hissettiren, sevilmediğini hissettiren hiç kimsenin ne sevmeye ne de sevilmeye hakkı vardır. Size kendinizi değersiz hissettiriyorsa direkt ayrılın başka insan mı kalmadı.
Teşekkür ederim🥰
Rica ederim 😘
Bence bu mantık sevmeyen az seven erkek ilgisiz, umursamaz olduğu için bu durumda da kadın bir süre sonra bıktığı için bitiyor. Tam tersinde de erkek çok severse bebek gibi sevip ilgi gösterince kadını daha çok tav ediyor bence o yüzden de böyle bir çıkarım yapılmış olabilir.
Cevap
75Cevap
Evet.. Erkeğin daha çok sevdiği ilişki bitmez. Oyş kıyamam 😃
Bu olayı kötüleyelim başımıza böyle beyler gelsin 😅
Oha çok fena kınıyorum piüüh sıfatlarına 😬😬
Çok seven erkek mi olurmuş aaa eski köye yeni adet başımıza taş yağacak 😅
Şey şimdi düşman başına mı diyeyim dost başına mı :D shjdaj
Bunu demeyelim yanlışlıkla başkasına yâr olur döner dolaşır bize vurur bu 😅
Ayh kötüleme yeteneğimi kaybettim :D sen kötüle ben amin derim ağğmiiin ahağmiin şeklinde 😅
Böyle beylerin beyaz atları pardon kırmızı atları yolu şaşırıp navigasyonu bozulup bize gelsin 😅
Ağğmin ahaamiiğin 🥹 başımızdan eksik etmesin
Amin denmesi gerekiyorsa bu kız geliyor ya akıllara ağğmiin ahaminn😬
Böyle etmemiz gerekiyor bizim bak çiçek desen var hediye desen o da var başımdan eksik etmesin diyor tamam ağğminnn 😅
Bu kız gibi olunca çok sevileceksek, hiç sevilmeyelim daha iyi :D
İçten ağğğmin diyeceğiz böyle yayık ağız düşman totosuna 😅
😅😅 aynen beybi
Ben hep düşük düzeyde sevgiye sahiptim ama uzun süreli ilişkilerim oldu.. Taraflardan birisinin çok sevmesinin ilişkinin gidişatında büyük rol oynadığını düşünmüyorum..
İki tarafta eşit sevmeli kadın erkek yok ilişki biyer
Genellikle evet güven de duruyorsa neden bitsin ki
İki taraftan biri sevmezse biter
Hayır alakası yok.. erkek sevdi diyelim kadın yeterince sevmedi ilgilenmedi ya da sevmedi diyelim yine biter o ilişki.. aşkın anlamı bu zaten.. karşılıklı olduğu için aşk denir.. sadece tek taraf seviyor diğer taraf yeterince uğraşmıyorsa bir şey olmaz o ilişkiden. biter yakında
Biter. Beni daha çok seviyor diye onun yanlışlarına göz yumacak degilim , ben ayrılmak istedikten sonra onun bana sahip çıkması, bırakmaması ya da pes etmemesi pek umrumda olmaz
Kadın daha çok seviyorsa bitmez kadın isterse kimse gidemez.
Abla doru sölüo
@Nedoktorukanserbey ahaha
Aşk meşk evlilik ilişki kavramları erkeğin kadın tarafından sömürülüp maddi manevi her şeyi tüketildi kten sonra bir kenara atıldığı bir sömürü mekanizmasına dönüştü... Jeff Bezos gibi zenginler, Johnny Depp gibi karizmalar, Francesco Totti gibi başarılılar hep aldatıldılar bu devirde aklı olan erkek kendisinden başka kimseyi sevmez...
Hakkaten abi. Düşünüyorum da şu an evlenmek çok boş gerçekten. Zaten kadınlar ya çocukları çok sever ya da kedi köpek. Bizi seven yok. Annemiz gibi sevgi hiçbir kadından bekleyemeyiz
Yüzde yüz haklısın kardeşim.
Ne fark eder ki erkek ya da kadın.. Önemli olan iki kişinin birbirini sevmesidir..
Katılmıyorum, maalesef! Hayatta, hemen hemen her şey karşılıklıdır. - Anne baba sevgisi ve kan bağı dışında - Karşılıklı sevgi ve saygı olursa, ilişki süresi de bir o kadar uzun olur. Erkek ya da kadın olarak ayırmak doğru değil. Herkesin karakteri, olaylara bakışı, kriterleri farklıdır. Belki kadın çok sevgiye gelemez, sıkılır. Belki kendisini umursamayan birisini daha çok sever. Bu konu tartışmaya epey açık bir konu. Benim fikrim bu yönde, başkaları ne düşünür, bilmem!
Katılmıyorum.
Sevgi denilen şey karşılıklı olmalı.
Bende o duygu yoksa istediği kadar sevsin ilişki olamaz.
Senin var ama ona göre az olduğunu farz et
Az seviyorsam...
Yine ilişki içinde olmam ki.
Ben biraz tuhafım bu konularda herkes gibi düşünmüyorum.
Çok sevdiğim zaman ilişki içinde olabiliyorum
Az sevmek bir süre sonra ilişkiyi sorgulamaya itiyor beni.
Aradığım istediğim şeyi tam anlamıyla bulmam lazım yoksa tek başına ilişki yaşar ben içeride olmam.
Dolayısıyla da başta yazdığım cvp hala geçerli 😂
Peki 😅
Eğer karşısındaki kişide sadakat ve vefa varsa bitmez.
Kadın bir ilişkide mutluysa asla gitmez hatta erkeği mutlu etmeyi kat ve kat arttırır. Erkekler ne yazık ki tam tersi ilişkide mutluysa bile sebepsiz yere ve ya ihanet yüzünden o ilişkiden kopar gider.
"Karşılık şartıyla" olunca zaten eşitlenmiş olmuyor mu ki 😄
Ooo polemikli kek 😅 orada dediğim platonik değil bu kız seviyor ama ona göre az
Teşekkürler taş kalpli teşekkürler.. anladım
Karşılık şartı ne onu ogrenelim sonra yazayım cevabı shsh
Beybi o da seviyor işte ama erkek daha çok seviyor bu 😅
Şimdiki ilişkiler sevgiye değil çıkarlara bağlı. Menfaatlerini elde etmiyorken sevebilen bir erkek varsa gelsin onu yorumlayalım alnından öpelim boş ver bunları 😂
Yooo yine bitiyor ben terk ettim yani gelecek yok diye. Bence iki taraf da sevmiyorsa biter yani. Kadın çok seviyorsa erkek sevmiyorsa erkek kaçar. Tamtersinde de kadın bırakır gider.
Erkek istediği kadar çok sevsin o sevginin karşılığı yoksa o sevgi karşıdaki insanı mutlu etmiyorsa her halükarda biter o ilişki. Zorlamak sadece zaman kaybı olur
Bitecek bir ilişki her türlü bitiyor. Sevmek yetmez. Kaldı ki sadece erkeğin çok sevdiği bir ilişkinin yürüme ihtimalinin daha fazla olması pek inandırıcı değil.
Biter. Bütün sorumluluk erkeğe veya kadına yüklenmemeli. Ortaklaşa ilişki yürütülmeli. Terazinin bi tarafı ağır basarsa dengesizlik olur ve ilişki çöker
Erkeğin daha çok sevdiği ilişki evliliğe, kadının daha çok sevdiği ilişki psikoloğa gider arkadaşlar.
Aslında karşılıklı bence tek taraflı fazla sevmek işkencedir ilişki yürüse bile bir müddetten sonra gemiyi yürüten kişi de bıkacak.
Çok ilkel bir teori, belki 50 yıl önce geçerli olabilir ama günümüzde evliliğin yürümesi için birçok faktör bulunmaktadır.
Her şey karşılıklı. Kim ne derse desin. Hepimizin başına gelmiştir. Bazen çok sevdik bazen çok sevildik. Ama bak demek bitiyor.
Buna insanların çoğu hüsrana uğramış ve uğrayacaklardır. Çok sevmek marifet değil takıntılıktır. Az ve öz sevgi gerektiği kadardır 😂
Sevginin büyüklüğü veya tarafların sevgi eşiği belirlemez ömrünü.
Dinamik olarak olmasa da ruhen bitmeyen ilişki yoktur.
Bir tarafın çok sevmesi hiç bir şeyi değiltirmez iki tarafta seviyorsa o zaman her şey çok güzel olur
daha çabuk biter. kadın seven erkeği istemez. yabancı birinden ilgi gördüğü an kaçar. aksini iddia eden pembe hiç sevilmemiştir :P
Onun sevgisi kadından biraz daha öndeyse ve kadın da seviyorsa. Dünyanın en iyi best couple olabilirler 🥲
Karşılık yoksa zaten nereye kadar
Erkek daha çok seviyorsa değil bence iki taraf da fedakarlık yapmaya hazırsa bitmez gibi😅
Biter, eğer erkek onu sevdiği kadar kendisinin sevilmediğini öğrenirse anında bitirir ilişkiyi. Üzgünüm ama böyle.
Tam tersi kadının daha çok sevdiği ilişki bitmez
En mantıklı yorum
Ne bileyim hiç erkeğin daha çok sevdiği ilişkim mi oldii kii djxnxj😏
Erkeğin daha çok sevdiği ilişki evliliğe kadının daha çok sevdiği ilişki psikiyatriye gider
Sadece sevmek yetmiyor bazen ilişkinin yürümesi için
Bitter Bi kere onun sevmesi hiç birşeyi ifade etmiyor iki tarafta sevmeli.
İki taraf da dengeli seviyor ve emek veriyorsa bitmez
Erkek daha çok seviyorsa o ilişki sona erer. Kadın içinde aynı.
Bence öyle çünkü kızların çoğu zaten kendisini ilişkiye veriyor
Yüzde bir milyon şahit oldum eminim evliliğe gidiyo erkegin sevip usteleyip devam ettirdiği iliski
Bitmez ama kadın da çok seviyosa bitmez. Tek taraflı sevgi olmuyor.
Erkeğin daha çok sevdiği ilişki değil daha çok alttan aldığı.
Bitmez. Çünkü kadın erkeği istediği gibi kullanmaya başlar.
Erkek daha az darlar çok sevse bile o yüzden mantıklı
Parası da olması lazım, bir de kadının şımarık ve varoluşsal dertleri olmaması lazım
Bir tarafta daha çok seviyorsa yürümez kızın bir yerleri kalkar.
İyi kafa yaşıyorsun da öyle bir sey yok bu karşılıklıdır karşılık alamazsan biter
Kadın daha çok seviyorsa ilişkinin bitmesine asla izin vermez
Alakası yok iki tarafta aynı derecede sevmesi lazım
İlişkinin dinamiğine bağlı bence. İlişkinin bitip bitmeyeceği
Biten ilişkilere bakınca demek ki erkekler daha az seviyor
Her ikiside birbirini eşit seviyede severse çok daha güzel olur
Hayır, kadın bitirmek istiyorsa erkek ne yaparsa yapsın bitiyor
Evlilikler icin gecerli bir durum bana gore.
Erkek teslim olduğu an o ilişki sizlere ömür maalesef
Erkekler seviyor ve ilişkiler bitiyor iyi günler 😂
Erkek güzel seviyorsa ve erkeğin sevgisi daha yoğunsa o ilişki tadından yenmez olur.
seven erkek ilgi=kadın
Seven erkek sürekli ilişkinin nabzını tutar anda kalmak heycani kaybetmemek paylasım akışının kesilmemesi bunları yapan bi adamı niye terkedersin tabi aklına giren daha serseri birini istemiyosan
Doğru, kadınlar sevildiğini anladığında bunu kullanır. Mesela erkekler genelde sevdiğini tercih eder. Kadınlar sevildiğini.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?