gunaydin 💞 eger inaniyorsaniz hayirli cumalar, eger cuma sizin icin sadece hafta sonuna girisi ifade ediyorsa mutlu haftasonlari diliyorum 💞
ecnebilerde soyle bi tanim vardir, "he fell first, she fell harder" yani, "once erkek sevdi ama kiz asık oldu" seklinde cevirebiliriz. bu durumda erkegin sevgisi, kızın askını karsilamaya yeter mi acaba? bunu dusununce de aklima "erkegin daha cok sevdigi iliski mezara kadar gider abi" ifadesi geldi. oyle mi gercekten?
kadinlari -dogal olarak- daha 'fevri' buluyorum. istisnalar vardir elbette ama onları dar yorumlamalıyız. sanki herhangi bir problemde hemen kopruleri yikacak, valizimizi toplayip taksiye atlayacak gibiyiz. ama erkekler oyle degil. iki tarafin da birbirini sevdigi bir iliskiden bahsediyorum, toksik iliskileri goz onunde tutup degerlendirmeyin lutfen, ama erkek seviyorsa, sevgilisinin gitmesine izin vermemeli degil mi? yanan kopruleri yeniden yapmali, taksinin onune atlayip durdurmali sanki. yuvayi disi kus yapabilir ama ayakta tutan erkegin ilgisi, sevgisidir, diyebilir miyiz? ben diyebilirim. kizlarin yaptigi yuvayi ayakta tutamayacak kadar gucsuz erkeklerin hepimizden uzak olmalarini, butun kizlarin "she fell first but he fell harder" iliskisi yasamalarini ve butun erkeklerin gücle, cesaretle ve askla dolmalarını diliyorum 🙏🏻🎀✨️

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer