bir erkek severken ayrılır mı ya da mecburluktan ayrılma gibi bi olanagı var mı erkek lerin..
Cevabın nedir?
Lise son sınıfta üniversite sınavına hazırlanıyordum dersaneye başlayalı 2 ay olmuştu bir tane kız gelmişti ismi tuğbaydı çok hoşlanmıştım konuştum arkadaş olmuştuk ama o daha ilerisini istemiyordu bense onu istiyordum o benim olmalıydı kafama koymuştum bir gün önceden çiçekciden 5 tane gül ve çiçeklerden oluşan bir buket yaptırmıştım dersteyken çiçekci sınıfa girip çiçeği ona verecekti ve çiçeğin...üstünde baş harflerinden seni seviyorum çıkıyordu önceden hocayıda ayarlamıştım ve oda olumlu karşılamıştı çiçeği aldı ve çok utandığını duydum kimsenin yüzüne bakamamış 1 hafta boyunca bir düşünme aşaması gibiydi ve ben ona bir nefeslik değil bir ömürlük olmasını istiyorum demiştim ve sonunda yalansız gerçek bir ilişki olamsına dair söz verdim ve başladık ilk başlarda elini tutmaya bile utanıyordum ve sonradan sonraya az da olsa başarmıştım elini tutmayı böyle devam ederken ben ona sabahları dersanede sınıfa güller döküyordum geldiği andan itibaren sınıfa kadar güllerle süslüydü en güzel aşk şarkılarını açıp başından aşağıya güller döküyordum my heart will go on gibi şarkılar eşliğinde dans ediyordum çok güzel gidiyordu ilişkimiz herkes bize hayrandı ve bir gün benden başka biriyle mesajlaştığını öğrendim ve bu gerçekti ama ben sadece sevgim ve aşkım yüzünden bunu içime attım çünkü onu seviyordum ve onu kaybetmek istemiyordum ona bağlanmıştım bir kere onsuz yapamıyordum her an aklımdaydı ve hiç çıkmıyordu derslerim çok etkilendi bu durumdan ve ailem buna karşıydı ama ben onları dinlemiyordum bir yerden sonra tuğbanın evine giriyordum annesi ve babası ayrıydı ve o anneanesinde kalıyordu bir o evde bir annesinin evine gidiyordum ve çok güzel anılar yaşadık özel günlerde ona en güzel mekanları ayarlayıp müzikleri önceden seçiyordum masadan güller eksik olmuyordu ve şiirler güzel sözler herşey olağanüstüydü çünkü onu mutlu ettikçe bende mutlu oluyordum ara sıra kavga ediyorduk ve ben sesinin kötü gelmesine dayanamadığım için bir çok kez sabah 5 gibi okulunun önüne gidip diz çöküp özür diliyordum o beni affedince dünyalar benim oluyordu bir gece çok kavga etmiştik sınıfındaki erkeklerle mesafeli olmasını istemiştim ve oda olmadı kavga ettik ben yine dayanamadım gece 1 gibi evinin önüne gidip saaatlerce beni affetmesini bekledim affetti yine eskisi gibiydik ona her gece şiirler yazıyordum şarkı söylüyordum onun mutlu olamsı bana yetiyordu bir kere ayrılalım dediğinde kalakaldım ve o gitti ama yine dayanamadım ve ben gece saat 10 gibi hava çok soğuktu ve rüzgar vardı 2 saat boyunca odasının karşısındaki yolun ortasına oturdum ve bekledim 2 saat sonra geldi tekrar barıştık ailem beni çok zorluyordu telefonlarımı aldılar paramı kestiler onu bırakmam için herşeyi yapıyorlardı ama ben ondan vazgeçmeyecektim her gece geç saatlerde onun evinden çıkıyordum artık karı koca gibi olmuştuk herşeyi yaşamıştık aramızda hiç bir sınır kalmadı herşeyi yaşadık ve beni ailem için bıraktı şu an başkasıyla çıkmış hemen ve face kucak kucağa resim atmış ben bunumu hakettim :(
13 Yorumla- +1 yıl
bu kadar uzun yazıyorsunuz da acaba okuyan oluyor mu.. şahsen ben okumadım :/
- +1 yıl
ben okudum merak etme 4 yıl olmuş ama iyi geldi senin acın başkalarına umut oldu sende iyi olmuşsundur umarım...
- +1 yıl
Beni senin gibi birisi bu kadar fazla sevse, var ya ben ona ömrümü her şeyimi veririm. Sevmem belki bilemem orasını ama bana aşık olması benim için böyle şeyler yapması, beni bana çok değerli hissettirir.
En İyi Cevaplar
+1 yılayrılır ayrılır zaten ayrılınca 2 günde sevgi falan bitiyo onun için çok rahat ayrılır
30 Yorumla
+1 yılbence evet okulda beden dersindeydik ayrılalı tam 8 gün olmuştu ondan önceki gün bir şans daha istemiştim ve bence biraz ara verelim dedi halbuki ben onun için en yakın arkadaşlarımdan vazgeçmiştim işte beden dersinde beni yanına çağırdı sana bir daha geri dönmeyeceğim dedi neden dedim yeniden aynı olayları yaşayıp üzülmek istemiyorum dedi ne kadar ısrar etsemde kabul etmedi önceki gün beni seviyormusun dediğimde evet dedi konuşurken beni seviyomusun dedim tekrar hayır dedi ama son defa sarılmak istiyosan sarıl dedi ve sarıldım oda bana sımsıkı sanki hiç bırakmayacak gibi sarıldı benim onu sevdiğimi bildiği halde beni yarım bırakıp gitti öğle arası markete gidiyorduk arkadaşlarımdan biriyle kavga ediyorduk can sıkıntısı moral bozukluğu bağırıyoruz birbirimize işte yanımızdan geçiyodu ama hiç bakmadım bile yüzüne ve arkadaşlarımın dedikleri bana seni hala seviyo bakışlarından bile belli oluyo ama gurur yapıyo dediler okula giderken bir tane kızla gördüm biz yine arkadaşımla tartışıyoruz ama şaka amaçlı işte baktı baktı gitti o an anladımki yavşağın tekiymiş sonra arkamı döndüm oda bana bakıyomuş bende hemen kafamı çevirip yürümeye devam ettim beni affet dese ben hemen affedicem kalbe laf geçirilmiyo ya da ben geçemiyorum ama beni seviyomu bilmiyorum
10 Yorumla
vardır mesela evlılık dusunuosa parası yoksa korkablır ayrılmak ıster cok sever ama sana
bakamıyacagını dusunerekten ayrılmayı tercıh eder
onunuzde engel vardır mesela aıleler olablır yada dın dıl ırk farkı ayrılmak ısteyebılır
ortada bısey yokkende olablır ıssız adamdakı gıbı adam kendıne guvenemez ayrılmak ıster senı uzmekten korktugu ıcın10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
100Cevap
+1 yılMantık dedin de aklıma geldi:
İki rahibe varmıs; biri matematikçi, biri mantıkçı..
Bunlar bir aksam karanlikta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe mantikliya dönerek: 'Yaklasik 20 dakikadir bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklasiyor, su anda aradaki mesafe 50 metre' der. Bunun üzerine mantikli rahibe bunun tek mantikli açıklamasi olabilecegini ve adamin kendilerine tecavüz edecegini ve daha hizli yürümeleri gerektigini belirtir. Rahibeler daha hizli yürümeye baslarlar.
2 dakika sonra matematikçi rahibe: 'Adam da hizlandi ve aradaki mesafeyi kapatiyor, su anda 30 metre arkamizda...'
Mantikli rahibe: 'O zaman mantik olarak kosmamiz gerekir'. Rahibeler kosmaya baslar ve 3 dakika sonra matematikçi rahibe : 'O da kosuyor ve arayi kapatiyor su anda mesafe 10 metre.'
'O zaman mantik olarak bizi yakalayacak, birimiz saga digerimiz sola saparak kiliseye ulasmaya çalisalim, en az birimiz kurtulur.' ve matematikçi sağa doğru, mantikli sola doğru kosmaya baslar.
Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulasir ve telas içinde beklemeye baslar. Aradan 40 dakika geçtikten sonra mantikli rahibe gelir. Matematikçi sorar: 'Ne oldu, ne yaptin ?'
'Adam beni takip etti, artik mesafe üç-bes adima kadar azalmisti, mantik olarak daha fazla kosmanin anlami yoktu..'
'Eeee?...' 'Mantik olarak ben durdum, adam da durdu.'
'Sonra?...' 'Mantik olarak ben etegimi kaldirdim, o da pantolonunu indirdi.'
'Peki daha sonra?...'
'Daha sonra ne olacak ki? Eteğini kaldirmis bir rahibe, pantolonunu indirmis bir adamdan daha hizli kosar..21 Yorumlaben var anlamamak... Birisini seviyorsan niye ayrılasın yani ? Mazerettir bunlar uyan uyan... insan birisini niye bırakır ? artık sevmiyordur, başkasını bulmuştur filan falan gibi mazeretlerin sonucu söylenen bişidir bence bu... seviyorum ama ayrılmalıyız nejla.. ee niye der kız ? annem seni istemiyorrr dolmalarını begenmemiş.. hadi len
30 Yorumla
+1 yılSöz konusu erkekse neyi sevdiği önemli. Eğer seni seviyorsa kovsanda bir yere gitmez. Ama seni değil vucudunu seviyorsa daha iyisini bulunca ayrılır. Erkek işte ne yapcan böyleyiz...
60 Yorumla
+1 yılGenelde var. Daha çok sevmekten korkar ki bu da çok üzülmesi demek genelde üzülüyorsa erkek karşısındaki tarafından ve seviyorsa böyle sonuçlanabilir.. E birde zarar vermemek üzmemek için de ayrılmak isteyebilir.. Kendine ve egolarına engel olamayan sinirli kişiliğe sahip olanlar genelde böyledir..
00 YorumlaSeverse hiçbir zaman ayrılmaz. Ayrılırsa da iyiliğini düşündüğü için ayrılır (ülkemizde pek olası değil).
Mecburluktan ayrılma derken, tehdit almışsa, ilişki çok sıkıcıysa/monotonsa, özel hayatını veya saygınlığını etkiliyorsa, kişiliğini değiştiriyorsa ayrılabilir. Böylesi basit ilişkiler çok yaygın zaten :)00 YorumlaAyrılmaz. Severken kim ayrılır yaa bırakın bu işleri mecburiyetmiş falanmış filanmış . Çokk türk filmi izliyosunuzz çoookkk :D Naayyırrr nolamaaazzz nöle deme naleevv ben senin namcanımm yavrucuğummm :)
30 Yorumlaayrılır bence.
neden diyceksin her insan boyledir bence.hergun aci cekiceksen hergun aglicaksa kız yanliş şey yaparsa ters bir hareket yaparsa ayrilir ne olursa olsun hergun aci cekicem yerer 1 2 belkide 1 ay cekerim. sonrasi gider10 Yorumla
+1 yılben aşktan ölüyorum napıcam ben ya sevme lafını duyunca kahroluyorum ama gel görki bana soğuk davranıyor allahım delircem bişiler önerin bana ya kafa yicem
10 Yorumla
+1 yılevet bu tur bi ayrılma var. Karsıdaki insana onun istedigi şeyi veremedigin zamn ayrılabiilosun. Herkesin aklında bir figür vardır. o figür olmadıgını ilerde çok uzulcegini gördügün zamn ayrılırsn
ama karsı taraf bunu asla anlamaz20 YorumlaBak şimdi beni iyi dinle eğer sen erkeğinin sözünü dinlemezsen hep ona ters gidersen dediklerini isteklerini yapmazsan ikide bir ayrılalım diyip yada ima edersen erkek senden soğur mesela çocuk seni öpmek ister sen yok dersin senden soğur şura gitme der gidersin yada inatlaşırsın soğur sen kimsin bana hesap soruyorsun dersin senden soğur yalan söylersen tamamen soğur zaten ve bir dahada sana güvenmez...
00 Yorumlaseven adam ayrılmaz her ne olursa ama onu aldatırsan senden ayrılır ama diğer hiç bir neden seven adam için ayrılma nedeni değildir
20 Yorumlasadece sevgi ile bıtmıyor hersey sevgının yanında karsı tarafın anlayıslı olması,saygılı olması ve cıft arasındakı uyumun hala devam etmesı gerekıyor.Yoksa sadece sevgi ile yürümesi imkansız.Yürürsede çıkar vardır o ilişkide
10 Yorumla
+1 yılEğer gerçek bir sevgiyse kısa süreli ayrılık yaşanabilir. Kısa süreli ayrılık demekte yanlış olur küslük denebilir belki. Yoksa seven hiç kimse sevdiği kişiyi bırakamaz.
20 Yorumlaben bu saçma salak düşünceyi anlamıyorum bana kimse kabul ettiremez seven insanın mecburiyetten ayrılma gibi bi nedeni olamaz tamamen bahane biride şu sen benden daha iyilerine layıksın geyiği...
20 Yorumla
+1 yılseven adam ayrılmazzzzzz... unutun bunu. hatta erkek değil kadın da ayrılmazzz. yok öyle bişi.
20 Yorumlavar tabii,seviyordur maddi durumu ailevi durumu vs gibi durumlar el vermiyordur sizi de yıpratmak istemez ayrılmak ister.sorunun ana kaynağını bulmaya çalışın bence.
21 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle + 1
- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılayrılır varsa çok büyük bir sebep ayrılır yanii ihanet,yalan vs şeyler...
10 Yorumla Severken ayrılması çok zordur, ölüm kalım meselesi olmalı, ayrılmasa ayrılmaktan beter olacağını düşünürse sevse de ayrılır
işte bu mecburiyetten sınıfına girer )10 YorumlaBence bir erkek birini severken de ayrılabilir olası bir şey üzmek istemiyordur. Bir insan karşı taraftakini ne kadar sevse de eğer ona iyi gelmiyorsa bazı şeylerde anlaşamıyorlarsa bu mümkün. Sevsen dahi bazen ilişki sağlıklı ilerlemez ve böylelikle bitirmek her iki taraf için iyi olur. Aslında bu olgun bir düşüncedir bana göre.
00 YorumlaVar ben gördüm. Çok sabrediyorlar, dayanıyorlar, sonuna kadar gitmeyi deniyorlar ama karşı tarafın olmazını anlayınca en sonunda pes edip ne kadar severlerse sevsinler vazgeçmeyi de biliyorlar.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle ayrılmaz demek yanlış olur yani bunu kesin konuşmak mantıksız bence ayrılabilir insanın sevgisinden daha üstün seyleri olabilir kişilik meselesi saygı duymak gerek ;)
20 Yorumlaevet ayrılır. eğer ayrılma mecburiyetinde olupta ayrılmazsa işte o zaman bir anormallik vardır ;)
10 YorumlaSeven bir erkek ayrılmaz emin ol. ne bir iş icin ne de baska birşey icin. seven ayrılmaz.
Sadece farklı ulkeye giderse belki...10 Yorumla
+1 yılYok kesinlikle. İnsan seviyorsa bir yol bulur ilişkiyi devam ettirmek için. Eğer ayrılıyorsa yeterince sevmiyordur.
10 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılsana çok güzel bişey söliyim seven erkek ayrılmaz mecburda kalmaz kalsada tüm enegeleri aşar yinede sevdiğini alır :)
seviyoru mama ayrılacaz diyenler kadar iki yüzlüsü yoktur erkek-kadın farketmez :)20 Yorumlavar severken ayrılık genelde ailesel nedenle olur bu ailen izin vermezse aileni sana yıllarca emek veren anne babanı karşına almazsın almamalısında bu durumda sevmene rağmen ayrılmak zorunda kalabilirsin
10 YorumlaVar sevsende fayda etmiyor bazen egollarımızı ttmin edemiyoruz
20 Yorumla
+1 yılNeden oyle bir senecege sahip olmayalimki? Eger bir sebebi var ise ayrilir.
30 YorumlaAyrılabilir, ayrıldım. Beni kendine göre şekillendirmeye çalıştıkları an
20 YorumlaOfffff yok. Böyle dramatik düşünceler sadece Türk kültürüne aittir. Erkek giderse sevgisi biter o kadar.
00 Yorumla
+1 yılkarşı taraf çok fazla acı veriyorsa ayrılabilir terazi gibi düşünün sevgiye ağır basıcak dayanılmaz sorunlar olabiliyor bazen
20 Yorumla
+1 yılneden olabilecek konu önemli ise erkek değil sadece bayanda severken ayrılabilir ama mesele ne onun gerçeğini bilmek lazım :) sonç: ayrılabilir
10 Yorumla
+1 yılKızlar ayrılabilyiodu erkekler neden ayrılmasın ha şöyle bir fark var aramızda kızlar direk ayrılır erkek çaba gösterir en son saniyeye kadar.
20 Yorumla
+1 yılbi erkek bi insan severken ayrılamaz en azından açıklama yapar öyle bi anda *olurp gitmez. seven erkek gitmez .
00 Yorumlaseven ibaresini kaldır, seven ucunda ölümde olsa bırakmaz sevdiğini, tabi günümüzde herkes mecnun modeline bürünebiliyor,
10 Yorumla
+1 yılne şartlarda ayrılacagına baglı sartlar musaıtse ayrılırım .
10 Yorumlabaşka birini severse ayrılır sebebide başka birini sevmeye başlamasıdır.. diye düşünüyorum...
20 Yorumla
+1 yılKimse kimseden ayrılamaz diye birşey yok ama evlilik varsa işin ucunda dünyada yarılsa eşinin arkasında olacaksın arkadaş..
10 Yorumla1.ilişkide yalan varsa başlarken kıçı dara geldiyse ayrılır.
2. sıkılmışsa ona çok fazla ilgi gösterirsende ayrılır.
3.başka birine kafayı takmışsa ayrılır.
yani kısacası erkek ayrılır da ayrılır :D10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Akilli insan isi degil bunlar. Insanin sevdigi canindan parca gibidir birakmak nr krlime yani
20 Yorumla- 00 Yorumla
Olabilir...
Biri o erKEK e " O kızı bırak yoksa o kızı öldürürüm " demişse bırakır her halde...00 Yorumlaolabilecek şeylerdir ama severek ayrılmak saçmalıktır. zaten birlikteliğin betonu sevmektir. o da varsa neden ayrılsın. demek ki severek ayrılmağın temelinde kültürel ayrılıklar olabililr:)
10 YorumlaOlabilir de olmayabilir de ona sen karar vereceksin arkadaşı sen tanıyorsun :D
10 Yorumlaher ıkısıde ayrılır
ayrılda gel oglum ayrılda gel10 Yorumla
+1 yılHayatımda bir ayrılık sahnesini canlı canlı yaşadım.
Ağlaya ağlaya ayrıldılar ya...
Çırpına çırpına ayrıldılar...
Ayrılmaya mecbur bırakıldılar.
Onları o halde görmek beni de ağlatmıştı.00 YorumlaValla diğerlerini bilmem ben sevdiğim kızdan ayrılabilirim hani nasıl derler bağrıma taş basar unuturum ama büyük bir hata yaparsa bitmiştir.
20 YorumlaKadınların oldugu gıbı erkeklerinde öyle bir durumu vardır
00 Yorumla
+1 yılvar... ben yasadım 1 kere.. bulundugum ulkeden ayrıldım ve sevdıgım kadından da ayrılmak zorunda kaldım.
00 Yorumladuygusaldır,
içine kapanıktır
sorunları vardır başa çıkmaya çalıştığı ama paylaşmayı beceremiyordur
yadaaa
sana rol kesip eyvallah demiştir10 Yorumla
+1 yılsorunu tam anlamadım fakat sever ama gorusemıyosunuzdur ayrılma durumu olur mesela..ailesel sorunlar olur sever ama ayrılabılır.olabılır yani
00 Yorumlaolabilir tabiki geçerli sebeplerden dolayı iki tarafında daha fazla zarar görüp üzülmemesi için ayrılınabilir
00 Yorumlaben ayrıldım . inan bama çok kötü bişey anlatılamaz yaşanır
11 Yorumla- +1 yıl
Neden ayrıldın?
+1 yılseven erkek ne ayrılır ne bırakır..eger magzeretler üretilip ayrılık oluyosa aşk yok demektir..aşk bazen görmedigin sadece sesini duydugun birinede aşık olmaktır
00 Yorumlaşartlara bağlı mecburiyet varsa ortada ayrılabilir...
00 Yorumlamecbursa ayrıla bilir tabi ama nasıl bi mecburiyet nedeni nedir ?
00 Yorumlasevdiğinin iyiliği için ondan vazgeçmek zorunda kalan erkekler var
10 Yorumlaseven ayrılmaz ama karşıtarafın bilmesi istenmeyen bir mesele var ise genelde masum yalanlara başvurulur. Ve ayrılık
00 Yorumlavar tabi ki belki seviyordur ama kimseye güvenemiyordur ya da bağlanmaktan korkuyordur...
20 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem