Sevgilim 1-2 aydır arada bir iltifat ediyo ve herkese yazıp bana geç dönüyor ve bugün ben ona dedim böyle böyle yapıyosun ya düzelirsin ya da biter dedim hemen dedi sana tek kelime dahi demem dedi bende sana düzel diyorum bişe demiyorum dedim oda bitiren sensin falan dedi direk orayı ayıkladı yani düzelirim demedi bende dedim 1-2 aydır aşkım diyorum hayatım diyorum canım diyorum hiç bişe demiyorsun arkadaşlarına yazıp bana geç dönüyorsun aktif olup bana yazmıyosun dedim oda hemen dedi tamam ben yazmıyorum okey ama senin yapmadığını nerden bilcen dedi bende dedim sen yazdığın gibi sana dönüyorum nasıl böyle bişe yapıyım dedim sonra yine dedi sende sorunlar oluyodu böyle davranıyodun benimde sorunlarım oluyo dedi bende dedim benim oluyodu 2-3 gün sürüyordu biraz soğuk geçiyodu dedim sen 1-2 aydır böylesin dedim sonra dedim valla düzelirsen eminim iyi yerlere gelicek ilişkimiz dedim oda zaten hep ben dedi biterse benim yüzümden olur dedi bende dedim evet sen düzelmezsen senin yüzünden biter benle ilgili sorunun varsa söyle düzeltirim kendimi senden önemlimi dedim oda yok dedi işte dedim düzelrisen devam ederiz düzelmezsen ben yokum dedim tamam anladım dedi benim davranışlarım bana göre doğru kendin zamanla bakarsın ona göre karar verirsin dedi yani direk bitirmeye oynuyo gibi geldi bana
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Muhtemelen soğumusluk var. Ama bir kizla bunlari tartısirsan kabak senin basına patlayabilir. Birinin ustune ne kadar düser, ne kadar beklenti icinde olursan o kisi o kadar rahatlar, bosverir olur. En iyisi onun gibi davranmak. Zira gercekten kacan kovalanir. Ilgini kaybettigini dusunurse kazanmaya calisir. Tabi sen bunlari acikca konustuktan sonra geri cekilsen artik bir sure umurunda olmaz. Yine de risk et ve kendini cek sabirliysan. Bir sure keyfine bakar ama gozune kestirdigi biri yoksa şu an, bir zaman sonra ilgini özlemeye baslar. Baslamazsa da erkenden kurtulduguna sevin.
Simdi aşkım falan demeye başladı aktif olunca hemen dönüyor şimdi napmam lazım düzel di mi ki
Sen hemen hevesle sicak olursan yine naza girer. Cok da umursamiyor ama lutfen konuşuyormuş gibi davran ki seni elden kaçırmaktan korksun.
Şimdi elde görüyor olabilir ama ben diyorumki düzelmezsen biter e böyle diyince kaybetmekten korkmaz mı
Lafi takan yok, tavirlar etkiler düsunceleri.
Iyyyy bu kiz arkadasin senin ona cok sevdiginden o kadar emin ki birakmayacagindan ondan bu kadar rahat. Yahu düzgünce konusmak varken derdi anlatmak varken böyle konusuyor ya. Sana helal olsun güzel güzel anlatmaya calistin ama karsisindaki kisi s**klemedi
Simdi aşkım falan demeye başladı aktif olunca hemen dönüyor şimdi napmam lazım düzel di mi ki
Biraz sende taktik uygula ya kizi yoklugunu belirt ki kaybetme duygusu yasasin bu duruma ayni seyleri yasamamak icin :)
Bitirme ama sende kendini geri çek gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır