Sevgilim 1-2 aydır soğuktu ya düzelirsin ya biter dedim yorumunuz nedir?

Sevgilim 1-2 aydır arada bir iltifat ediyo ve herkese yazıp bana geç dönüyor ve bugün ben ona dedim böyle böyle yapıyosun ya düzelirsin ya da biter dedim hemen dedi sana tek kelime dahi demem dedi bende sana düzel diyorum bişe demiyorum dedim oda bitiren sensin falan dedi direk orayı ayıkladı yani düzelirim demedi bende dedim 1-2 aydır aşkım diyorum hayatım diyorum canım diyorum hiç bişe demiyorsun arkadaşlarına yazıp bana geç dönüyorsun aktif olup bana yazmıyosun dedim oda hemen dedi tamam ben yazmıyorum okey ama senin yapmadığını nerden bilcen dedi bende dedim sen yazdığın gibi sana dönüyorum nasıl böyle bişe yapıyım dedim sonra yine dedi sende sorunlar oluyodu böyle davranıyodun benimde sorunlarım oluyo dedi bende dedim benim oluyodu 2-3 gün sürüyordu biraz soğuk geçiyodu dedim sen 1-2 aydır böylesin dedim sonra dedim valla düzelirsen eminim iyi yerlere gelicek ilişkimiz dedim oda zaten hep ben dedi biterse benim yüzümden olur dedi bende dedim evet sen düzelmezsen senin yüzünden biter benle ilgili sorunun varsa söyle düzeltirim kendimi senden önemlimi dedim oda yok dedi işte dedim düzelrisen devam ederiz düzelmezsen ben yokum dedim tamam anladım dedi benim davranışlarım bana göre doğru kendin zamanla bakarsın ona göre karar verirsin dedi yani direk bitirmeye oynuyo gibi geldi bana

Sevgilim 1-2 aydır soğuktu ya düzelirsin ya biter dedim yorumunuz nedir?