Sevgilim son 3 gündür soğuk?

en baştan anlatıyorum. ilk gün işten çıkıp arklar içmeye gitti bana yazmadı saatlerce sonradan ben öğrendim içtiğini. Sonra ters ters konuştu. özür diledi ama öylesine gibiydi pişman değil. Sonra wp giriyor hep cevrimici ama bana değil yazmıyor yani normalde yazan adam sorunları var borçları evet ama noldu hep vardı hepppp hemde işler iyiye gitmeye başladı ona rağmen böyle yapıyor. Sonra biyer gidiyo haber vermiyor yazıyorum 15 20dk Sonra yazıyo hemen cıkıyo kısa kısa cevaplar. En sonunda aricaktim karnım ağrıyor dedi arama dedi aradım meşgul. Arklar ile konferansta 1 saat konuştu. Ya normalde olsa darlamam böyle üst üste geliyor. Diyorum noldu değiştin derdim var sal beni diyor. Ya gece gündüz bu mal insan İcin dua edip namaz kiliyorum para versem veririm erkekliğini zedelenir diye teklif etmiyorum. Çık değer veriyorum güzel bi kizim hergün erkekler teklif ediyo ama bu canım bana böyle yapiyo dengesiz ya diyo ki rahatsız ediyorsun yalnız kalmak istiyorum o mal arkadaşları mı buna iyi geliyo yani boş beleş tipler anca içsin karı kız bana taktik verin napayım ben buna şimdi? Darlamak istemiyorum ama merak ediyorum iyi mi değil mi diye ya çok da uzun yazdım kusura bakmayın cok doldum. 1.5 senelik ilişki kendisi 25 yasında ben 21 bana cocuksusun diyo hep kendini düşünüyon diyor tek istediğim kendini açıklaması. Gidiyorum diyo nere gittiğini sölemiyo böyle bisi var mı ya ipucu veriyo devamını ben tahmin ediyorum bıktım ya gelemiyorum bunlara çünkü ben cok ayrıntılı haber veriyorum mrk etmesin die

Güncellemeler
+1 yıl
Çok uzun ve devrik yazdım kusura bakmayın şu an ağlıyorum da 😄
Sevgilim son 3 gündür soğuk?