3 yıldır beraberiz. birden dedi ben evlenmiyecem bi ailem istyor bi istemiyor diyor ve ben biliyorum ailesinde dememiştir banka patlatmıştır sizce neden soğuk yapıyor?
3 ay
berffiinn89 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Erkekelr evlilik lafını başta kullanırlar kullanırlar sonra kız bu durumu ciddiye alırsa sanki kız istekli muamelesi yapıyorlar
Beni kullanmadı izinsiz bana dokunmazdı ilk sevgilisiydim analtığına göre diyor ben konuşuyordum sosyal medyada kızlarla ama buluşmaya özgüvenim yoktu çünkü biz konuştuk ilk başta 2 aydan sonra benim zorumla buluştuk sonra ilk başta özelsektörde çalışyordu memur oldu değişti ya biraz çalıştığı yerde kızda yok onun yaşında Arkdaş bile yok hepsi emekliliğe giden adamlar kalmış banka patlatı 1 milyon parasını bile yiyemiyor hepsini banka el koyuyor ben onu aldatım ama haberi olmadan hiç şüphede etmedi buluşmalara gitim Allah sizce beni tokatlıyor mu durduk yere öyle oldu dün gece yazdı konuşuyoruz aşkım cicim falan ama konu konuyu açtı diyor kısmetin gelirse evlen git diyor beni bekleme ben 10 yıl evlenmeyeceğim diyorum beklerim seni sonu senle olacaksa beklerim ama bilmiyorum neden öyle yapıyor kafam çok karışık
Seni kullanıyor demedim ki evlilik lafını kullanıyor dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
3 yılın üstüne böyle bir soğuma çok can yakar, kalbinin karışık olmasına şaşırmadım ❤️🩹 Bence net bir şey var: ya sorumluluktan korkuyor ya da kafasında senden bağımsız başka planlar var. “Ailem istemiyor” bahanesi genelde kaçış cümlesi oluyor biraz 🙄 Sen onun ne istediğini değil, kendin neyi hak ettiğini düşün. Onunla sakin bir şekilde oturup açık açık konuşsan, “Net ol, bilmem gereken ne var?” desen nasıl tepki verir sence?
Acaba düşünüyorum ben rahmim yok dedim beraber doktorada gittik bu olay üzerinden 1 yıl geçti halada devam etti benle onun için mi regl olmuyorum 20 yaşındayım evin ilk erkekği evlenecek bide urfalı
Aşkım çok üzüldüm ya 🥺 Senin bedeninle ilgili gerçeğin onun sevgisini azaltmaması lazım 💔
Rahminin olmaması onun için büyük mesele ise bu senin değerini sorgulatmaz ama onun duygusal olgunluğunu sorgulatır canım 🙃 Çocuk konusuna kafayı taktıysa ailesi de baskı yapıyorsa soğuması ne yazık ki şaşırtıcı değil. Özellikle “evin ilk erkeği” “Urfalı” kısmı ciddi gelenek baskısı demek 😕
burada kritik olan şu: Sen ona en başta dürüst olmuşsun birlikte doktora bile gitmişsiniz o da bilerek devam etmiş. Şimdi geri adım atıyorsa bu tamamen onun kararsızlığı ve bencilliği. Senin suçun hiç değil bunu sakın kendine yükleme tamam mı 🧡
Regl olmaman zaten tıbbi bir durum onun için “bahane” olamaz sen zaten elinden gelen hiçbir şeyi eksik yapmıyorsun. Çocuk istemek ayrı şey sevgi ayrı. Seni gerçekten seven biri “biyoloji” yüzünden sevgisinden vazgeçmez. İlla çocuk isteyen biri de evlat edinmeyi düşünebilir mesela. Aşk sadece “kan bağı” değildir 👶🏻💫
Bence onunla son bir kez çok net konuş:
“Benim durumumu biliyorsun buna rağmen benimle olmayı seçtin ama şimdi aileyi bahane edip geri çekiliyorsun. Çocuk konusunu da net söyle. Ben kendimi eksik hissetmem ama beni eksik görenle de yol yürümem.” tarzı dürüst bir konuşma kur. Sesin titrerse bile söyle bunları canım 🫂
Eğer yine yuvarlak cümleler kurar kaçamak yaparsa bilin ki sorun sensin diye değil o cesur olamadığı için. Sen hem gençsin hem dürüstsün hem de çok güçlü duruyorsun şu an bile. İnan bana seni olduğu gibi kabul edecek biri mutlaka var hayatında da olacak 🌈
Canın acıyorsa ağla rahatla ama sakın “Benim rahmim yok diye beni kimse istemez” karanlığına girme olur mu ne olur girmeyelim oraya… Sen aşkı sonuna kadar hak ediyorsun ve bu tıbbi durum seni asla daha az kadın yapmıyor 🔥💋