Bizim iliskimiz tam 1. sene 1 ay oldu ve bu 2 aydır dershanesi var üniversite hazırlık ve biz bi ara cok iyiydim bazı konular girdi hep araya hep kavga ettik bende çok darlayan ve seven biri oldugum icin hep arayip sorarim yani hep aklim ondadır oda dershaneye basladigindan beri değisti bana karşı benim yanımdayken iyi felan mutluyuz benimle herseyi yapıyor eve gecince biz ayrilicaz felan diyo sonra beni engelliyo o engeli ben ailemden ariyorum veya gmailden yazdim ordan artik ulasabiliyorum kendisine neden sizce bi sıcak bi soguk yapiyo bide ne yapmam gerek
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Knk yapacagin tek sey ters psikoloji. Bir anda butun ilgiyi kes arama, yazma, merak etme, seni engellediginde hicbiryerden ulasma, bir anda sen tūm ilgiyi kesince mutlaka merak edip sana geri dönüş yapicaktir. ama sana yazip aradiginda hemen sazan gibi telefona atlama birkac defa arasin 5-6 kere mesaj atsin. Sen 1 gün sonra cevap ver aramalarina, sana soguk yaparken umursamiyordu kiyamam falan diye dusunme ben dayanamam diyorsan boyle uzulursun kesin adimlar at ki karsindaki kisi sana hayran kalsin.
Onu kendine bağlaman sana değer vermesini üstüne titremesini sağlaman ilgili hale getirmen ipleri eline alman gayet kolay
Nasıl peki kolaysa
Bunun hakkinda bilgi verseniz hemen cunku onsuz baya kotuyum bende 12. Sinifim derslerime yansiyor bu sefer onunla iyi olmka istiyorum beni aramasini beni merak etmesinide istiyorum
Kullanmiyorum hicbir sosyal medya hesapi yani sevgilim icin hepsini herseyi sildim
Burdan anlatirsaniz cok sevinirim cok cok iyi olur
Burdan uzun konu sen şimdiden sevgilin için tüm sosyal medya hesaplarını silmişsen ipleri iyice onun eline vermiş kölesi olmuşsun demektir. Fake bi hesap açman 5 dakkanı almaz dediklerimi yapınca farkı sende görcen emin ol pişman olmicaksın hem ne kaybedersin sanki
Burdan yazsanızda birsey degismicek beyefendi burdan anlatirsaniz sevinirim hem onun icin zaten burdan size yaziyorum bence bi fark yok
Bakacak misiniz?
değişik bir eleman uğraşamazdım iyi uğraşıyorsun
Ne yapmam gerek biraz bilgi verseniz yani cok seviyorum oda cok
Acaba emin degil mi araya dershane falan da girmiş sadece tek bir şeye yönelmek için mi böyle?
Bilmiyorum sizce ne yapmaliyim yani eskisi gibi olmak icin herseyimi verirdim
Üzülerek söylüyorum eskisi gibi olamaz. Kendi istemiyorsa yapacak bir şey yok ki. Baksana engel falan atıyor normal değil yani seven yapamaz
Peki başkası olabilir mi yani konuşuyoruz ediyoruz acaba aklını karistiran biri olabilir mi halen engellyim ben okula gidiyorum ôyle aralari felan yanima geliyor okul çıkışıda geliyor yarın hediye alicam ôyle arasi dershanesinin oraya gidicem sizce ne yapmaliyim düzgün sekilde oturup konussam bazı seyleri
Lütfen en güzeli düzgün bir şekilde düşündüklerinizi hediyenizle birlikte güzelce konuşmak. Ancak böyle karar verebilirsiniz. Belki endişe duyduğu bir şey vardır. Dershanede konuştuğu biri de olabilir bilemiyoruz yorum yapamayız. Kesinlikle konuşun
Sey diyo bana bazen ben kendisine neden boyle yapiyosun felan demistim oda bana birsey yok diyodu sonradan ben sana ilgi gostermiyorum diye felan mı dedim oda dedi olabilir dedi dedim gecen gunde cok seni darladigim icin kızdın engelledin yani anlam veremiyorum
Bence gerçekten sevmiyor gibi ya. Yüzeysel oldukça yani. Soğuk soğuk davranıyorsa bir seyler var..
Değilmi bilmiyorum ama yani bana birşeyleri tam aciklasa konusucam cidden açıklamıyorda anlam veremiyorum
Aciklayamama sebebi belki de kırmak istemiyor olabilir sonuçta hala devam etsin ama işte gitmeyeyim de kalmayayım da hesabı olmuş.
Kendi bile ne istediğini bilmiyor
Dershanesine gidip bakmalı mıyım sizce
Cidden öyle
Gozlemleyebilirsen daha güzel olur ama yakalanmadan. Çünkü gördüğün an rol yapar belki de biriyle konuşsa bile konuşmaz. Gördüğü zaman da sana ziyarete geldim dersin
Şuanda engelliyim onda halen bana zaman ver felan diyo toparlanmam icin bu aralar iyi degilim felan diyo benim dedigimi onaylaman yeterli diyo bana karşı
Ben hiç güvenemedim kusura bakma ama. Engel ne alaka yani
Hmm yani ondan habersiz bi anda dershanesine gitsem daha mantikli diyosunuz
Yani sizcede sanki baska biri varmisda aklinda gibi davranmiyor mu
En azindan gözlemlemek açısından diyorum içiniz rahat etsin. Zaten ziyarete geleceğim dersiniz sorun olmaz
Yani biraz zaman istesede engellemez mesaja bakmaz bu kadar bide yani engelledikten sonra engeli kaldirmiyo
bir şey var bence kesin
Peki o zaman sizce konusacagim zaman ne konusmaliyim yarın etkileyici birsey konusmak icin
Bilmem çok etkileyici olmasina gerek yok engel atan biri için. İçinden gelenleri söyle bence. Uğraşmaya değmez inan engel atmaya utanır insan
Yani bide 1 sene oldu hatta 1. Sene 1 ay oldu sizce sizin aklınızda ne olustu yani neden sizce yapıyor böyle bide yarın konustuktan sonra buradan size tekrar yazsam
Bana aklımda hafiften istemiyor soğumuş imajı verdi ama bakalım. İsterseniz elbette yazabilirsiniz 💖 Umarim dilediğiniz gibi geçer konuşma
Peki o zaman şey dicem bide mesela tekrardan olmak icin onunla birlikte o soguklugu aradan goturmek icin bi fikriniz varsa sizide cok rahatsiz ettim ama
Yok hiç rahatsız olmadım düşünmeyin böyle şeyleri. Burada is sadece sizle bitmiyor ki bu yüzden üzülüyorum. Çünkü ilişki iki kişilik sonuçta ve onun da fedakarlık yapması lazım onun yerine engel atmış. Tek taraflı çabaya dönmüş yani. Eğer konuşursanız ve düzelme şansı varsa emin olun kendi de belli eder ama eğer yine muallakta bırakıyor ise size tavsiyem gerçekten uğraşmayın salın kendi haline. Emin olun değerlisiniz ve o da anlayacak ki bir suçunuz yok düşünmesine lazım olur böylece.
yardımcı olur*
Cok tesekkurler 🫶
Rica ederimm 💕🐥
Barıştık diyelim çok sıkmim demi eskisi kadar bi süre asla oda oda degistigimi anlaması icin ve zaten zamanla alışırım
Barisirsaniz da sürekli sorup etmeyin yani fazla olunca insan ister istemez sıkılıyor. Sıkmayın barışın gözlemleyin size napıyor nasıl davranıyor. Ama her şeyi sormayın surekli aramayın mesela dozunda olsun.
Peki
Barışmak ve düzelmek istiyorum cunku ikimiz herseyin ustesinden gelmis iki kisiyiz yani inanıyorum ben ondan doalyı dershanesinden süpheleniyorum biriyle felan konusuyorsa diye
Iste belki de sadece sıkılmıştır dert etme düzelir belki de şimdi kafanı dusunup yorma yarın güzel bir konuş
sonsuza Kadr soğuk ol
Nasıl yani ama hep aklımda 24 saat boyunca bana sevmedigini frlan soyluyo ama seviyorda yani bi miktar borcu felan vardi bana ayrilip bitirmek istiyorum dedi o borcu ve yanina oyle gelmke istiyorum dedi bana birsey alamadigi icin kendini kotu hissediyormus ama bilmiyorum bana sevmedigini soyleyip seviyorum diyo sarılıyo anlamadim sizce baskasi olabilir mi
Bu kadar sıkarsan soğuk yapar
Sizce ne yapmaliyim
sende ona yap