Uzak mesafedeki sevgilim dün sıcakken bugün soğuk davrandı ama bundan sıkıldığımı da söyledim ama bana alışman lazım diyo?

Arkadaşlar bu duruma nasıl alışıcam benden başka sevgilisi de yok zaten akıllı birisi hatta fotoğraflarımı da bir anı yaptığı da var bir sürü süprizler yaptı denedi sevindirmek için her yolu denedi onları da yaptı hatta ismimide tiktoktan baş harflerimle beraber bir repostladığı da var onu bile yaptı nasıl biri diye sorucak olursanız kız ortamı yok instagramdaki takipçilerine de baktım daha önceden orada da kız ortamı yok herhangi bir kızı takip ettiği yok zaten o da böyle biriside değil sadece instagramda bir kız var o da benim ondan başka da zaten kız eklediğini de görmedim de birdaha da ama tek sıkıntı sevgilim sabahları akşamları sıcak davranıyor ama geceleri soğuk davranıyor bende dedim ki bana niye soğuk davranıyorsun falan dedim ben sana soğuk davranmıyorum dedi bende dedim ki bence davranıyormuş şu sıralar çok garipsin bir sıcak bir soğuk yapıyorsun benden başkası mı var dedim yok dedi senden başkası olsa itiraf ederdim ondan emin ol falan dediği de oldu ama hatta kendisi de neyse bana da şunu da dedi alışman lazım ama ben sana böyle her hafta her gün ilgi verecek biri değilim belki bir şey olmuştur onu da bilemezsin ama herşeyi çözmeye da çalışma onca yıllarımız varken kendin yılın varken onları nasıl dayanacaksın dediği de oldu ona da bir şey diyemedim görüldü attığım oldu:)

arkadaşlar ama tek sıkıntı şu ki ben soğuk davranılmasını sevmiyorum mesajların geç cevap verilmesini de sevmiyorum

Arkadaşlar sizce niye böyle yapıyor zaten instagram da tiktokta da baş harfimi de koyduğu da var ama cidden artık bir şey söylesem de alışırsın bence alışamazsan yapacak bir şey yok diyor onu bile diyor birdaha desem bile onu yine dicek napmam gerekiyor nolur yardım edin
Uzak mesafedeki sevgilim dün sıcakken bugün soğuk davrandı ama bundan sıkıldığımı da söyledim ama bana alışman lazım diyo?