Güncellemeler
+1 yıl
güncelllllllll
Her konuyu konuştuk seviyoruz ve sevgiliyiz ama cinsel konulara da girmişliğimiz oldu bir hayli. ilk buluşmada ne kadar ileri gidilmeli veya nasıl olmalı? sadece masum bir öpücükle mi kalmalıyım yoksa öpücük eşliğinde biraz uzatmalı ve bedenini okşamalı mıyım? Ya da hiç yakın temas olmamalı mı?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Kişiden kişiye göre değişir.
Ayrıca ilk buluşmada derdin direkt bu mu? Yapmasan nolur?
yapmasam da olur ama hisli duygulu bir öpücük olsa güzel etki bırakmış olmaz mıyım
oksama falan olmamalı belki yürürken el tutma olabilir ayrılırken de sarılır güzelce öpersin o etki ona yeter😌
ayrılırken sarılıp öpme yanaktan mı dudaktan mı? benim de aklımdan geçen bu aslında öyle güzel bir son ile etki bırakmak ve sonrası için daha samimi olmak
bence yanaktan olmalı ya
dudaktan olursa olumsuz mu düşünür
kisisine göre değisir ama bence öpücekse o öpsün
biri dudak kenarı demis o mantıklı sen öp o isterse ilerletir tepkisine göre bak
o hayatta öpmez konuştuk ben ilk başta istesem bile belli etmem demişti. evet yanak ve sonra dudak kenarından öpüp bekleyeyim biraz. o hayır dur demezse (istese bile istememiş gibi durur) devam edeyim
bulustunuz mu
ya buluştuk sorma hep kalabalık ortamdaydık gözlerim tenha yer aradı. anca sarılma oldu bir de yanaktan öpme. dudaktan öpmek isterdim açıkcası o kadar cinsel şeyler konuştuk yaptık netten ama çok masum geçti. neyi yanlış yaptım sence ya
yanlıs olan bi sey yok bence
senin oldu mu bu tarz tecrüben. bundan sonra nasıl bir adım atmalıyım.
benim hiç olmadı yani ayrılırken tokalasmamıstık bile düm düz ayrılmıstık komikti ekdöslmdhslsmhd
aa nasıl yani. normal netten tanıştınız sohbet nasıldı netten niye öyle oldu ki
2 hafta içinde bulusmustuk tam bişey değildik ayrılırken de napıcapını bilemedi yüzü kıpkırmızı oldu ben de el salladım bb diyip gittim eksmpsdnjs
sonra görüşmediniz mi? iki hafta da sohbet hep masum muydu? hiç cinselliğe girmediniz mi
sen de pek beğenmemiş gibisin ya da tavrı hoşuna gitmedi sanki
yani tam beğeni yoktu ama eğlenmistik tatlıs bi buluşmaydı sonra ben sehir değiştiricem diye gitmeden yine göriyim dedi görüstük onda da aynısı oldu ekdöpsxnjxpsmdh hiç öyle seyler de konusmadık zaten iltifat falan etmiyofu tatlıs flörtlesme bile olmadı pek, daha sonra hoslanmıycapım bişey yaptı iletisimi kestim ama ğzücü olmustu
hoşlanmaycağın ne yapmıştı ki. siz aynı şehirdeymişsiniz sanırım. İstanbul herhalde sizin şehir :) senin için nasıl davranmalıydı ki karşındaki. yani flört gibi mi buluşmuştunuz. sevgili olma modunuz yoktu
ya bilmiyorum zamanla sevgili gibi olurduk heralde benim yanında arkadaşları aramıstı mesela knk denizle beraberim demisti bu bile mutlu etmisti beni tamıyolar diye, sonra bi gün 19 saat meseja bakmadı bana snapten bir sürü barda eğlenme storysi atmıs bikaç kızla birlikte, hoşuma gitmedi hayatına da karısamam oyuzden konusmak istemediğimi söyledim
aa sizde mi snapten. çok benzer yön var aslnda ama senin beklentilerin gibi olmamış. üni falan mı okuyorsun peki? senin burcun ne?
snapten tanısmamıstık baya sonradan eklestik, üni okuyofuk ikimiz de burcum oğlak da niye ekdöpsmdhsös
hımm merak ettim burcu hemen şüpheli mi oldum. nerden tanışmıştınız. burdan mı sizde? oğlaklar uzun boylu olur genelde mesela. hangi bölüm :)
biz instadan tanıstık ve uzun değilim o da değildi🙌🏻
hımmm. ilk ve tek mi oldu o buluşma. üniyi yaşadığnı şehirde mi okuyorsun peki farklı bir yerde mi
yok bi kez daha bulustuk dedim ya keödpsndhspmsh istanbuldayım burada okuyorum
hımm onun dışında başka biri ile olmuş muydu diye sormuştum? hangi bölümü okuduğunu merak ettim desem :)
bi iki kez daha oldu, minarlık okuyorum sen
hımm güzelmiş. o iki kez nasıl oldu onlar hangi platformdan? bende matematik okuyorum.
hep instadan🥶
snap de kullanıyorsun sanırım :)
özelden sohbet etsek sorun olur mu senin için?
ve gizemli bilmece kaybolur casper misali sanırım :))))
Onun fikrini sordun mu hiç ilk buluşmada yakınlaşma ile ilgili
sadece fazla yakınlaşma olmaz dedi ama niyet etsem hayır demez biraz sohbet edip alıştıktan sonra birbirimize tabi. hemen değil
Uzak mesafe ilişkisi mi bu ona göre yorum yapcam
uzak mesafe evet
Ya bence bir öpücük yeter. Yalnız kalacaksaniz sarıl, küçük bir öpücük kondur. Bak bakalım ondan nasıl bir tepki gelecek
hımm tepkiye göre diyorsun yani. öpücük derken yanaktan mı dudaktan mı? uzun uzun öpme diyorsun yani :)
Uzun değil de bir iki kere yeter bence bı yanak bide dudak kenarı mesela olabilit
hımm bu sanırım güzel duruyor teşekkür ederim dikkate alıcam fikirlerini