Yarın flörtümle buluşacağız ve böyle günde bu çıktı... nasıl geçirebilirim ve ya kapatmak için bir öneriniz var mı?

Yarın flörtümle buluşacağız ve böyle günde bu çıktı... nasıl geçirebilirim ve ya kapatmak için bir öneriniz var mı?

Hiçbir şekilde şu zavallı sivilceye dokunma.. cildine sakın hiçbirsey sürme.. sadece su ve sabun ile yika ve yuzunu temiz tut.. kendine güvenin olsun.. bir kız yüzdeki sivilceyi sorun etmez.. geçici bir şey olduğunu bil ve o minik şeyi sakın ola elleme.. merak etme seninle kalmayacak bir ömür..
Normal bir sabun değil de.. cilt tipine uygun cilde dost bir sabun olabilir 😊
Uyumadan önce kantaron yağını oraya nokta halinde uygula uyu şişliğini alır üzerini de kapatırsın kapatıcıyla çok iyi bir yöntem kantaron yağı ben hep kullanıyorum sivilcelere çok iyi geliyor tavsiye ederim
Cevap
8Cevap
Olsun ne olacak ki sivilce olunca. Hani gözle görülecek kadar çok olur o zaman çekinirim edersin ama bir tane sivilceden ne olacak.
Bence ne kadar cok ugrasirsan o kadar gec gider. Ugrasma boş ver kendi kendine gecsin
Sivilceli git bsey olmaz. Yara bandından biraz kes üzerine yapıştır. Biraz rahatlatır seni psiko olarak. Ok?
Kaşığı ısıt sıcakkendeğdir en azından yüzüm yandı dersin :)
Oha bunun yüzünden bir daha buluşmak istemeyebilir hemen bir çaresini bul
Bir kere kızla sivilce var die bulustum ucu da aynı böyle ben burdayım diyordu kız bir daha arayıp sormadı bxjdbddkkffk
Ulan yüreğime indi fotoğrafımı çalmışlar diye. Şu açıdan aynı bensin fjspdhslsks
Bu arada sivilce uç vermemiş. Sakın dokunma yads sıkma yoksa daha da büyüyor. Eğer sarı bir uç verirse sık ama zedeleme. Sadece içi aksın. Sonra soğuk suyla güzelce yıka ve buz koy. Yarına kadar iner, kırmızı bir nokta halini slır
Bu gayet doğal bişey ztn bundan dolayı ayrılacaksa varsın bu gün ayrılsın herşeyden önce kalpler bir olmalı
Bir sivilceyi bu kadar dert etmeyin ya.. beğenen öyle de beğenir
Sivilce çıkması normal insansın sonuçta aşın artık şunları ya
Bir gunde gecmez kapatici kullan
Tükürkoloik asit cilt yaralarını iyileştirir.
Minicik şey ne olacak yahu sjdjdj
Kendiliğinden zamanla geçer.
Sık sonra yika
Ahahhahaha knks çok ele veriyor az Elizabeth çek
Geçmez ki
Geçmez
Cayagagci yağı sür
Fondoten sur
Ufacik birsey, bence ugrasmaniza gerek yok
Oksijenli su
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?