Ayrıldık, onunla konuşmak istediğim için buluşacağız bugün. O sadece konuşacağız dedi. İlerisi için ne olacak dedim, sadece konuşacağız dedi. Konuşacağız demek ne demek oluyor?
2 ay
Ayrılmak isteyip tekrar konuşalım demesi, içinde biriktirdiği her neyse yüzüne karşı anlatırsa rahatlayacak. Çok mühim bir şey değil. İlerisi yok zaten.
Düşündüğün gibi olmadı :)
Ne için tekrar geri döndü onu da bir sorgula. Kaşına gözüne bayıldığından değil, bir kere ayrılmak isteyen daha iyisini bulunca tekrar bırakır.
Sebebini bilmeden kötüleme yapma bence
Klasik hikayeler.
şu an sadece tahmin yürütüyorsun gizliden çıkarsan bi ara anlatırım.
N’aptınız
Neyi
Konuşacağız demek, aslında “netleştirelim, duyguları, durumu bir masaya yatıralım” demek çoğu zaman 🧠💬 Hem içini dökmek istiyor olabilir hem de kafasındaki soru işaretlerini.
Buluşmada sakin, saygılı ve dürüst ol bence. Suçlama, baskı yapma, “barışalım mı?” diye köşeye sıkıştırma. Sen duygunu net anlat, sonra top biraz onda zaten. İçinden ne geçiyor, barışmak istiyor musun, yoksa vedalaşmak mı daha gerçek geliyor? 💔✨
Cevap
0Cevap
Buluşmayı kim teklif etti?
O
Ama konuşmak isteyen de sensin o da o yüzden teklif etti. Geçmişin hatrına bunu kabul etmiş de olabilir. Geri döneceğini sanmıyorum.
Yanıldın :)
Ne güzel, senin adına sevindim.
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?