Bir kadınla buluşacağım. Nasıl davranmalı ve ne konuşmalıyım?

Kısa tutmaya çalışacağım. Bana akıl verin, sorular sorun. Ben de karşılık vereyim; daha faydalı olsun bu yardımınız. Lütfen.

Uzun Okumayı Sevmeyenler İçin Kısa Versiyon:

4 aydır benim gibi kaktüs seven bir kadınla Facebook'ta yazışıyorum. Çok yoğun bir konuşma trafiğimiz yok. Bir kaç gün önce bir serayı gezmeye gideceğini söyledi. Nasıl yaptım bilmiyorum ama beraber gidelim mi dedim. Kabul etti. İkimizde işçiyiz müsait olduğumuz ilk pazar gideceğiz. Şimdiye kadar sadece 20 yaş civarındayken bir kişi ile iki kere buluşmuştum. O kadar. Bir iki kere de kız kardeşimle sinemaya gitmişliğim var. Kısacası kadınlar konusunda acemiyim. Ne yapacağım? Ne konuşacağım? Ha amacım seks değil. Ama sevgili veya aşık da değiliz. Ne yapacağım. Aklınıza gelen her tüyoyu verin.

Detay Sevenler İçin Biraz Daha:

Kendisine çok heyecanlı olduğumu ve şimdiye kadar 20 yaşlarındayken biri ile iki kere buluştuğumu, sadece kardeşimle sinemaya gittiğimi söyledim. Heyecanlanacak bir şey yok dedi. Ve yine ona dedim ki "ben olmasam ablanın arabası ile rahat rahat gidip geleceksiniz." Cevabı şu oldu: "Her zaman rahat gidip geleceğim diye bir şey yok. Sorun değil." Şunu da söyledim: " Çok ters bir yer" ona da "Aman, hayatımda ters çok şey var. Dert etme." gibi bir şey dedi.

Daha Uzun Sevenler İçin Dahası:

Aslında dün buluşacaktık ama geç saate kadar başka işi olup olmayacağı belli olmadı. Ben de: " Madem bu saate kadar adını koyamadık yarın değil başka pazar olsun. Telaşlıyım. Hem biraz rahatlarım" dedim. Telaşa gerek yok dedi. Başka işi de çıkmadı. Pazar boş geçti. Giderken kaktüslerimden hediye götüreceğim. Bir de kitap. Serada beğeneceği kaktüslerden de hediye etmeyi düşünüyorum.

Daha Da Uzun Olabilir Diyenlere Biraz Daha:

Yaşıtız. 38 yaşında. Evlenip boşanmış.15 yaşında oğlu var. Oğlu için de bir şey almam saçma olur mu? Sera gezisinden sonra evine taksi ile göndermek istesem itiraz eder. O zaman ne yapayım? Acıkırsak ne yapalım? Ya daha bir sürü şey. Sorarken bile heyecan yapıyorum. Nasıl davranmalı? Ne anlatmalı? Nasıl durmalı? Boşanması hakkında konuşsam ayıp olur mu?

Lütfen aklınıza gelen her açıdan şu işe bir el atıverin.

Oh be!

Güncellemeler
+1 yıl
Pazar günü yani yarın işim var. Bunu kendisine yazdım. Gördü ama cevap yazmadı. (Bir pazar buluşacaktık, buluşacağız.) Görüldü mü yedim? 😇 Niye yazmadı.
Güncellemeler
+1 yıl
Buluşacağımız gün ekmedim. Önceden haber verdim. Zaten ikimizin durumu da birgün önceden belli oluyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Olmadı. Olmayacak. Az önce engelledim, sildim kendisini hem telefondan ve facebooktan. Olmadı, olmadı, olmadı, olmayacak.
Bir kadınla buluşacağım. Nasıl davranmalı ve ne konuşmalıyım?