Konuştuğum kız başkalarıyla ekleşiyor, nasıl karşılamalıyım?

Bir kac gündür bir kızla instagramda tanışıp telefonda konuşuyoruz. Kız uzakta olduğum için pek sıcak bakmasada benimle akşamları geceleri sürekli telefonda konuşuyor. Aslında pas vermiyor ama hoşunada gidiyor benimle konuşmak. Tek sorun mesafe aslında. Aramızda böyle gıcıkla dolu bazende toksik bir iletişim var ama ikimizinde hoşuna gidiyor. Ben flörtleşirim, överim severim vs o pas vermesede baya hoşuna gidiyor ve “biz neden konuşuyoruz ya” der konuşmanın sonunda, mesafeden dolayı.
Çok tatlı cilveli bebek gibi ve baya güzel bir kız. O yüzden o’na takip istegi ve yazanlarda çok oluyor, bunu biliyorum ama benimle konuşuyor yinede ( ve ben bilerek takip etmiyorum).
Kız şimdi kız arkadaşım değil, flörtüm desem o da değil çünkü bi türlü aşamadık mesafe olayını ama bir haftadır devamlı konuşuruz.
Ve ben takipçi ve takip edilen sayinin sürekli yükseldiğini ve indiğini görünce gecen rahatsiz olup bunu dile getirdim. Umursamıyormuş gibi yapıp alttan aldı ve benim sevgilim değilsin dedi, şu an bir ilişkide değilim istediğimi eklerim vs dedi.
Ben bunun üzerine kendisine çok ucuz oldugunu ve herkesin ulasabilecegi bir kiz oldugunu söyledim engelledim. Farkli bir hesaptan bana engeli yedikten sonra yazdigi seyleri ekran goruntusu olarak atti, ve böyle engellenir diyerek beni her iki hesabindan engelledi.
Sizce doğru mu yaptım yanlış mı?
Kız aslında haklı olsada bunu dürüste dile getirmesinve sürekli erkeklerle ekleşmesi baya zoruma gitti, ama sevgilim de değil, yinede rahatsiz olup itici buldugumu söyleyip engelledim..
Kizlar siz ne diyorsunuz? Birileriyle ekleşmeye devam etsede en cok benimle konuştuğunun farkindayim, onlarla belki hic konusmuyor ama bielemedim..
Konuştuğum kız başkalarıyla ekleşiyor, nasıl karşılamalıyım?