Eski sevgilimi 3 senedir unutamıyorum? ona yazmalı mıyım?

28 yaşındayım. Bundan 3.5 sene önce bir kız arkadaşım oldu. Melek gibi bir kızdı. Güzeldi, bağlıydı, güvenilirdi. Bana aşıktı. Ne bağırır ne çağırır, ne trip atar, ne paramı yerdi. Askere gitmeden önce ben bu kızla beraber oldum, ilk beraberliğiydi kızın. Daha önce pek sevgilisi de olmamıştı. 6 ay askere gittim sonra.
Aklımda hep süphe vardı aceba ben askerdeyken birisi oldu mu diye. Ama düzgün temiz aile kızıydı. Kimseyle bir şey yapmadığını biliyordum. Bu kızla 1 sene 4 ay ilişkimiz oldu. Kızı yoruyor ve üzüyordum, kıskançtım, bağırıyordum ağlatıyordum onu. Hatalarımı daha iyi görüyorum şimdi bu yaşımda.

Ondan sonra takıldığım tüm kadınların hepsinin standartları vardı. Sevgililerinin önünde hep bir koşul vardı. Ben askere gitsem beklemezlerdi, hep paramı harcarlardı. Sevgilerinden emin olamadım.
Onun gibi seven birisini aradım. İlk defa benimle beraber olmuş olması da beni etkiledi biraz. Yatakta hiçbir şey bilmiyordu bu hoşuma gidiyordu. Hala onu istediğimi fark etmeye başladım. Beni sevmesini çok özledim. Biraz araştırdım hayatında kimse yok. Bayağı sessiz yalnız bir kızdı zaten. Hep bu kadar güzel neden yalnız diye düsünürdüm. Sizce ulaşsam bir şansım olur mu?

Eski sevgilimi 3 senedir unutamıyorum? ona yazmalı mıyım?