28 yaşındayım. Bundan 3.5 sene önce bir kız arkadaşım oldu. Melek gibi bir kızdı. Güzeldi, bağlıydı, güvenilirdi. Bana aşıktı. Ne bağırır ne çağırır, ne trip atar, ne paramı yerdi. Askere gitmeden önce ben bu kızla beraber oldum, ilk beraberliğiydi kızın. Daha önce pek sevgilisi de olmamıştı. 6 ay askere gittim sonra.
Aklımda hep süphe vardı aceba ben askerdeyken birisi oldu mu diye. Ama düzgün temiz aile kızıydı. Kimseyle bir şey yapmadığını biliyordum. Bu kızla 1 sene 4 ay ilişkimiz oldu. Kızı yoruyor ve üzüyordum, kıskançtım, bağırıyordum ağlatıyordum onu. Hatalarımı daha iyi görüyorum şimdi bu yaşımda.
Ondan sonra takıldığım tüm kadınların hepsinin standartları vardı. Sevgililerinin önünde hep bir koşul vardı. Ben askere gitsem beklemezlerdi, hep paramı harcarlardı. Sevgilerinden emin olamadım.
Onun gibi seven birisini aradım. İlk defa benimle beraber olmuş olması da beni etkiledi biraz. Yatakta hiçbir şey bilmiyordu bu hoşuma gidiyordu. Hala onu istediğimi fark etmeye başladım. Beni sevmesini çok özledim. Biraz araştırdım hayatında kimse yok. Bayağı sessiz yalnız bir kızdı zaten. Hep bu kadar güzel neden yalnız diye düsünürdüm. Sizce ulaşsam bir şansım olur mu?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
3 senede cok be ama onu o kadar uzmene aglatmana ragmen o hala senin yaninda kaldiysa cok sevmistir. Istersen bi yaz sansini dene
Yani yanımda değil hiçbir yerden takipleşmiyoruz bile ama ortak arkadaşlara soruyordum hep. Hani ne yapıyor iyi mi diye. Annesiyle babasıyla yaşıyormuş hala işte kız kardesini özel üniversiteye göndermisler onun parasını ödemeye calısıyormus. Görüştüğü falan olmamış hiç benden sonra. Arkadaşa sordurdum, hakkımda ne düşünüyor diye. Kötü düşünmüyorum geçti gitti sevdiği için çok kıskanıyordu anlıyordum onu, devam edemedim. Umarım mutlu olur falan demis.
Arkadaşım yazsa görüşür müsün demis, bilmiyorum eski hisler olur mu ki demis.
Anladim yaz bi sansini dene kiz da hayir dememis arada kalmis
hadi inşallah olur
Egerki gerçekten seviyorsan oda seni seviyorsa kaçırma derim
Ben hep seviyordum abi sanırım ya. Unuttum sandım bir süre ama yaşım ilerledikçe bir şeyler kafaya dank etmeye başladı. Allaha sükür işim iyi, kazanıyorum aile geçindirecek kadar. Baba olmak istiyorum 30larımda. Kadınlar ilişkiler bir değişik olmuş. Kimseye bakınca eş göremedim.
Şimdi zaten barışsak bir şeyleri oturtmamız 1 seneyi alır. Sonra aileler tanışsın nişan falan derken 1 sene de öyle geçer. 31de evlensek 1 sene evi kursak düzen oturtsak.. 32 oluyor yaş. Ben de çok yaşlı bir baba olmak istemiyorum.
Evlenme niyetin yoksa ve kızı yine üzeceksen uzak dur.
Evlenme niyetim var dürüst olmak gerekirse, acıkcası biraz da bu sebeple onu istiyorum.
O zaman kızla bir konuş niyetini ciddi olduğunu belirt ölümlü dünyada ertelememek gerek sevdiğin insanı kaybetmemek lazım
Haklısın valla onsuz geçen yıllarda iyice anladım yanımda onun gibi birisini istemiyordum. Ben onu istiyordum direkt. Gözlerimi kapatınca eşim olarak da çocuklarımın annesi olarak da görebiliyorum onu. Ondan sonra kimseye böyle bakamadım. Bu hayalleri kuramadım. Artık yaşım da geçiyor bir şeyler yapmam lazım onu geri kazanmak için
İnşallah geri kazanırsın birbirinizi tekrar kaybetmezsiniz kardeşim hakkınızda hayırlısı olsun
amin kardesim
Yanlış anlama ama hani dedin ya yatakta bir şey bilmiyordu nasıldı yatakta
Yani çok detaylı anlatılmaz ama pozisyon bilmiyordu, pozisyondayken nasıl hareket edeceğini bilmiyordu. Canım yanar diye korkup bazı pozisyonlara giremiyordu. Hoşgörülüydüm hep. Benim daha önce ilişkilerim olduğu için deneyimsiz olduğunu görüyordum ama biraz hosuma gidiyordu bu durum.
Kaç kere girdiniz ki ilişkiye
bunlar çok özel sorular ama birkaç kere
Ama gizlisin açık hesap değilsin
İlk öptüğünde nasıl tepki verdi hatırlıyormusun
Umarım şansın olmaz
Neden böyle diyorsun? Ben bu kızı asla aldatmadım, kötü bir şey yapmadım. Benden ayrılan da kızdı zaten.
Kendin diyorsun değerini bilmedim üzdüm diye
Elinizdekiyle yetinmeyi bilmiyorsunuz, onun değerini anlamak için piyasa kontrolü yapıp aa evet bu iyiymiş mi demek gerekiyordu, zamanında elindekinin kıymetini bilseydin senin gibilere ikinci şans kendine haksızlık olur umarım kız da bu haksızlığı kendine yapmaz
Cok dogru
@Asena_1 Değerini biliyordum sadece cok kıskanıyordum. Hiçbir zaman ayrılmayı istemedim açıkcası. Kötü davrandığım baska bir durum yoktu sadece kıskanıp kızıyordum. Giydiğine karışmıyodum ama erkek arkadaşları vardı pek görüştürmek istemiyordum. O da görüşmüyordu pek ama kızlarla ortamına bile erkek gelince geriliyordum. Onu beğenirler falan diye. Çocukca davranıyordum. Benim de büyümem lazımdı.
Anladim