Eski sevgilimle 1 hafta önce ayrıldık. Şartlar gereği birbirimize mesajla açıldıktan sonra buluşamadık hiç ondan önce buluşmuştuk. Ayrılma sebebimiz yanlış anlaşılma aslında. Ayrılmadan önceki gece çözebileceğimizi konuştuk sabah ayrılmak istediğini söyledi kafasının çok dolu olduğunu dedi. Yks sınavına girecek bu sene ama onun için sıkıntı olmadığını söylemişti bir de ailesi çok desteklemiyor sevgilisi olmasını sınavdan dolayı bunun da sıkıntı olmayacağını demişti ama galiba aramız bozulunca böyle düşündü üzülmemi istemediğini söyledi. Birkaç gün sonra doğum günü. Kutlasam mı? Veya ne desem
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Madem onu hala çok seviyorsun yaz bence 🤷 Ben birini çok sevsem yazardım sanırım 🤔
Teşekkür ederim 😊
Sinavi var ve ailesi boyle durumlari desreklemiyor demissiniz. Buna ragmen yazmaniz hos olmaz.
Bence doğum gününde ne uzun ne de kısa samimi orta uzunlukta mesaj at
Nasıl bir şey yazabilirim hala onu sevdiğimi bilmesini istiyorum
Seninle geçirdim anlar hep çok özeldi de ve hep öyle kalıcak benim için çok değerlisin de bunun gibi cumleler kur
Teşekkür ederim
Rica ederimm
Doğum gününü kutla belki bahane olur barışırsınız
Teşekkür ederim
yazmalısın kesinlikle
Ne demeliyim ona nerden başlamalıyım? Bir de şunu fark ettim spotify çalma listesine 1 senedir şarkı koymamış ama ayrıldıktan sonra benim ona söylediğim şarkıları koymuş hala seviyor mudur?
Hiçbir şey deme bence
:((
Yaz cemile yaz
Ne yazmalıyım sizce eğer yazarsam basit biri gibi mi olurum
Yaz aşkım balım seni unutamadım deliler gibi özledim seni yaz her gece uyuyamıyorum de ilk göz ağrım de... bu kadar aklıma geldi daha da yazarım ama bu kadar yeterli şimdilik.
Ama yazarsan basit durumuna düşeceksin bak sana bir tavsiye bir erkek için kendini asla bozma bırak sktrolulo gitsin ne hali varsa.
Bizim hikayemiz çok yarım kaldı böyle bitmemeli bence basit bir mesajla doğum gününde yazsam yine saçma mı olur
Bak hatayı sen yapıyorsun sen niye o kişinin o şahısın peşinden koşuyorsun ki bırak o koşsun sonradan senin başın yanar benden demesi bak..
Yazzzz
yazmamalısın