Arkadaşlar eski sevgilimi çok özlüyorum sürekli rüyamda görüyorum ve çok kötü hissediyorum ayrılalı 1 yıl oldu hala unutamadım ve yazmalı mıyım yoksa yazmamalı mıyım çok kararsızım ayrılırken çok kötü ayrıldık fakat ayrıldığımız zamandan beri sürekli aklımda onun benim hakkımda ne hissettiğini bilmiyorum gururum el vermiyor yazmaya ama gerçekten çok fazla özlüyorum ismini duyunca gözlerim doluyor lütfen bir akıl verin gururumu mu seçeyim yoksa her şeyi bir kenara bırakıp bir kere daha deneyeyim mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Aklından çıkaramamışsın knk bir kere. Denemezsen bu böyle devam eder gibi en iyisi dene sen kaybedecek bir şeyin yok ayrıldığın kız sonuçta en kötü durumu şu anda zaten yaşıyorsun konuş kızla
010 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama terslerse çok daha kötü hissetmem mi
- +1 yıl
Terslese bile en azından denedim dersin yoksa böyle kalırsın yine. Bak benim konuştuğum biri var sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum ama açılmasam bile ondan hoşlandığımı ve buluşmak istediğimi söyledim cevapları beni çok tatmin etmedi yine ikilemde kaldım ama hayır da demedi bu gün konuştuğumdaysa napıyorsun dediğimde arkadaşlarında olduğunu söyledi hep o da sorardı ama bu sefer sormadı ben de ikilemdeyim ama pes etmiycem çünkü en fazla ne olabilir ki sevdiğim için reddediliyorsam istenmiyorsam istenmiyim sevgimi hak edenle bir ömür yaşarım. Sen de git konuş ve ona bunu de seni hala seviyorum de terslerse de sevgimi hak eden başka biriyle bir ömür geçiririm bende de. Sonrası artık kızda
- +1 yıl
Tavsiyende çok haklısın bende arkadaşlarıma böyle söylüyorum fakat yapamıyorum nasıl yapacağım içimdeki bir ses sanki yapma diyor ama yapmazsam sürekli bu sesi hissedeceğim
- +1 yıl
Sen de benim gibisin o zaman kendi tavsiyelerimi uygulayabilen biri olsaydım şu anda KS de olmazdım :D ama sen benim dediğimi yap yine de çünkü dediğim gibi düz bir yoldasın ileri gitmezsen dönüşün de yok zaten artık olabileceğin en kötü noktadasın en fazla aynı durumda olucaksın senin kaybedeceğin bir şey yok ortada o yüzden yaz.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim tavsiyen için denemek istiyorum
- +1 yıl
Ama şöyle bir şey de var gerçekten kötü ayrıldık küfür falan ettik birbirimize ama 9 ayımızı verdik bitsin istemedim ama 1 yıldır sadece özlüyorum hiçbir şey yapamadab
- +1 yıl
Aşkta ve savaşta her şey mübahtır birbirinize küfür ettiyseniz söylediklerin için de özür dile
- +1 yıl
@Nesta_12 olur bakalım sana da çare olabiliriz umarım :)
- +1 yıl
@mehmetM3400 kanka bu akşam kıza teklif edeceğim gelişmelerden haberdar etmek istiyorum yardımcı olur musun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
Çok kötü ayrılmasından yine onunla devam etmek istiyorsan yaz yeni birine alışmak zor
06 Yorumla- +1 yıl
Ben ayrılmak istedim ilk 1 saat sonra falan yanlış karar verdiğimi düşünüp yazdım fakat ben istemiyorum dedi 😢
- +1 yıl
Hep öyle oluyor zaten
- +1 yıl
Bende de hemen hemen aynı
- +1 yıl
Bı yokla kardo eğer olurda pas verirse koş peşinden
- +1 yıl
Vallahi çok bunaldım ya içimde bir yük of of yazsam da terslerse daha kötü olacak
- +1 yıl
Denemekte fayda var
Ya ben çok tanımadığım ancak çok hoşlandigim bir kıza tekrar açılmak istiyorum sizce kötü mü olur
013 Yorumla- +1 yıl
Bana soruyorsan tanımadığın şeyde kötü bir seneryo olmaz
- +1 yıl
Sapik diye soylenmesin mi sonra çok seviyorum aşık oldum ona ama sanki bir çocuğu seviyor ama bilmiyorum bak sana tavsiyem bence @mehmetM3400 kesinlikle hakli
- +1 yıl
Yok gerçekten sapıklık bir durum yok herkes ilişki yaşıyor birbirini seviyor gönül bu dersin sevdim dersin kötü bir şey demez en kötü ihtimalle başkasını seviyorum der bunu da göz önünde bulundur
- +1 yıl
Arkadaş aracılığıyla falan?
- +1 yıl
Arkadaşına söyle sevdiği birisi yoksa açılmak istiyorum yardımcı olur musun de ya da yazsam tersler mi. Kötü cevap verir mi ilk sana sormak istedim de
- +1 yıl
Bende teşekkür ederim
- +1 yıl
@mehmetM3400 dönüş yapar mısınız
- +1 yıl
yaz özelden
- +1 yıl
@mehmetM3400 knk xperin yetmiyor
- +1 yıl
Kesinlikle yaz ölümlü dünya düşünme bu kadar
16 Yorumla- +1 yıl
Səncə həmən şimdi yazmalı mıyım
- +1 yıl
Kesinlikle yaz hiç bekleme
- +1 yıl
Ama kötü ayrıldık gerçekten denemeli miyim
- +1 yıl
Ya ne olacak ki sanki dünyanın sonu hiç bir zaman konuşmayacak misin unut geçmiş geçmiş te kaldı özgüvenli ol😉
- +1 yıl
Kendin ol😊
- +1 yıl
Tavsiyen ve desteğin için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben yazdım birşey değişmedi
03 Yorumla- +1 yıl
Tavsiyen yazmamak mı şansımı deneyeyim mi
- +1 yıl
Kesinlikle denemeni önermem, ama tecrübe etmek istersen buyur
- +1 yıl
😣
Yaz sonra pişman olma
03 Yorumla- +1 yıl
Yazmazsam daha çok mu pişman olurum
- +1 yıl
Ama gerçekten kötü ayrıldık sence gerçekten denemeli miyim
- +1 yıl
Yazmalisin
05 Yorumla- +1 yıl
Ama ya terslerse istemezse bu arada engelliyim hala onda instagramnda
- +1 yıl
En azindan yazayim mi yazmayim mi die dusunmekten kurtulmus olursun vazgeçmeye calisirsin daha kolay olur
- +1 yıl
Bana karşı nefret hissediyor olabilir 😣
- +1 yıl
Olsun nolcak
- +1 yıl
Nə olursa olsun dənə diyorsun yani
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi