İnstagram'dan sürekli kızları takip etmenden rahatsız oluyorum dedim bunları dedi:
"Herkesin kendi tercihi inanmak ile alakalı
Bişeylerin olabileceğine inanması gerekiyo
Bu olduğu zaman değişir illaki"
Ne demek istedi tam olarak anlayan var mı
İnstagram'dan sürekli kızları takip etmenden rahatsız oluyorum dedim bunları dedi:
"Herkesin kendi tercihi inanmak ile alakalı
Bişeylerin olabileceğine inanması gerekiyo
Bu olduğu zaman değişir illaki"
Ne demek istedi tam olarak anlayan var mı
Türkçe meali. Seni cepte tutuyorum zaten her gördüğüm açığa saciga bakıyorum sen buna tepki verirsen nasıl olsa cepte olduğun için sanki sorun sendeymis de bana güvenmiyorsun gibi davranicam yine üste cikicam ben iflah olmaz bir gavadim demek. Bu durumda sen ne yapacaksin bütün ilgini kesip ayrilacaksin
Ayrıldım. Bugün bir aydan sonra gelip seni özledim demez mi
Cevap
2Cevap
Senden emin değilim o yüzden hala arayıştayım sana inanınca bu işleri bırakırım diyor. Miktir çek bu çocuğa
Diyelim ki benden emin oldun huylu huyundan vazgeçer mi ki
Ya senle tanışmış senle konuşmuş belki bseler yaşamış ve hala etrafına bakıyor böyle bir adamdan sence olur mu? Mantıklı ol biraz. Sen değerlisin eğer o adam olsaydı gözleri senden başkasını görmezdi. Emin olamıyorum diye mırın kırın etmezdi neyden emin olamıyormuş? Ne yaptın ki? Suçun mu var?
Yok sadece sanaldan tanıştık buluşmadan hoşlanıp hoşlanmadığımı bilemeyecem dedim ona ondan diyordur herhalde
Ne? Sanaldan mı tanıştın? Hiç bseyin değil bu bacım daha istediği her şeyi yapar haklı görmemişsiniz bile ilişki değil ki bu
Zaten yarı çıplak kızları takip etmesi sorundur benim için yani benimle ilişkisi olsa da olmasa da böyle tavırları olan bir erkeği viziyonsuz görüyorum. Sence öyle değil mi
Hayır değil her erkek sapıktır içinde. Yaratılışı böyle. Senden önce bakıyor olabilir senden sonra bakmaz önemli olan senleyken nasıl davrandığıdır. Bir insanı geçmişiyle yargılamamalısın beğenmiyorsan hiç yaklaşma
Bence böyle bir erkek çapkındır ilişkiden sonra da bakar ilişkiden önceki tavırlarından kendini belli eder
O zaman ilişkini kes bu adamla. Sen güven vermiyorsun ben seni tanımayı tercih etmiyorum de
Böyle demiştim aslında.. ama bugün bir aydan sonra gelip seni özledim yazdı
Boşa düşmüş demek ki
Aynen bende böyle düşünüyorum
O yüzden kovala
Böyle yapacaö büyük ihtimal
Zırvalamış. Ne amaçla takip ediyormuş?
Ne bileyim yatı çıplak kızları takip ediyor like atıyor
Şizofreni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?