Arkadaşlar merhaba bana 1 gafta sonra evlenme teklifi planlıyor ama inşaasına girdim kzı takip etmiş ve kız onu takip etmediği halde takip etmiş amacı ne bunun
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ooo basin kadiniyormu Şu an ? Boynuzlarin cikmaya basliycak yakinda
Aynen valla evlenme teklifi edecek diye bekleyiyim ben de dkkdlf yok şöyle organizasyon haptım yok böyle heyecanlıyım diyip duruyor kaç gündür telefonda
Djshsjs kekliyor seni. Ama yinede sen kndii soyle bir karsina al dusun sen buna fazla mi yuz verdin diye belkide gercek gozunun onundedir :) farkedemiyorsundur
Aynen öyle bence de ben çok fazla yüz verdim
Bas gtne tekme mk 😅 kovalasin senii
Dedim zaten ben çok safım ben de zerre heyecan merak duygusu bırakmadın sen benim kıymetimi bileceksin de ben de görücem dedim
En iyisini yapmissin. Kiskancsin dimi. Cok tatli ya bn kiskanilmak isterim sahsen
Evet zaten yarın peşimden koşar ıt jdjdkf
Sjajsj dikkat et yakalanma yakalarsa oper koklar seni 😅
yazım kurallarının mmına koymuşsun ne dediğini anlamıyorum kim kimin işasına girmiş
Ya ben Stalk yaparken onun kız takip ettiğini gördüm ama kız buna gt yapmamış isteği atan bizim deli oğlan olmuş
bişe olmaz evlenmeden kuma getirmiş
Ben de dedim yazıl takibine geri dönemiş alttaki yanıtları mı okut mısım
Sen şimdiden böyle olursan sonunuz vahim
Ahahahja Trendyol asistandan bile kıskandım
Belli bu dozda güzel olduğu gibi o dozu geçince tiksindirici olur.. bu üzülmen gereken bi durum
Ama kız takip etmiş ne alaka yani istek atmış Kıza kız bunu takip etmediği halde
Ben başta nişanlı gibi anladım.. planlamadan planladığını biliyorsan belki lafta dümendir göz boyama halleri.. takip durumuna gelincede hesabı gizli değilse seninki etmiştir o da belki edecektir. Ama yok gizliyse kabul Edip karşılık vermediyse en baştaki durumda dediğim gibi umudu keselim🤭
Bence de o doktor ben de hemşireyim 2 senelik ilişki dümen değil aylardır uğraşıyor annemin numarasını da aldı izin alıp haber vermek için organizasyon yapmış
Kesin demedim ihtimalleri konuşuyoruz.. ama bu kıskaçlıkla devam etme sonu yine hüsran olur.. sevmek güven ile eş değerdir. İnsan güvenmeden sevemez, sevdim sandığı saplantıdır.. sesli yanıt sistemindende kıskanmıyorsun demi😅
Güveniyorum zaten ama neden onu takip etmeyen bir kızı takip ederki bir insan güvensizlik yaratan o
Güvenmekte tereddüte yer olmaz; ama hiç bulunmaz.. güvensen bir bildigin vardır dersin. Ama sen amaları düşünüyorsun
Haklısın galiba benden vazgeçemeyen o vazgeçilmez ve ödül olan benim aslımda böyle düşünmeliyim
Mesela şöyle bi şey var bir kızdan bahsediyorsun, ki bu sorunda olur; sen şu an kaç tane erkekle sohbet halindesin içlerinden belki art niyetli olanıda olacak.. peki ya soruyorum gizli olmuş oluşun şu an durdungun yerde bize yazıyor oluşunu değiştiriyor mu. Diyeceksin ki ben bi şey yapmıyorum; bende diyorum sana tekrar aynı şekilde elinde tel o da gizle burada karşısında penbiş pembiş profiller.. yazışsan bunu normal karşılarmıydın🙄
Hayır tabii ki kesinlikle haklısın ama evlenme teklifi edeceği sıra güvenimi çok kırdı içimde zerre merak duygusu kalmadı bomboşum sadakatsiz olduğunu bile düşünüyorum onun
Ne kadar heyecanlıydım hevesliydim görsen ama şimdi sadece karı kız takip eder mi acaba evlendikten sora bunu düşünüyorum ben harbi safım dedim kendime
Sevmediğin bariz belli.. biraz Önceki yazdıklarımdan sonra biraz daha baktım sen bildiğin erkeklerle muhabbet içindesin ve inan o ışığı bulmuşlar ki yürümeye çalışan da var.. böyle bi durumda neyin hesabını yapıyorsun ki hemşire hanım.. adamlar neredeyse telini isteyecek👀
Ben istemez yazdım ama art niyetli olduklarını görüyorum
Onun için böyle bi duruma fırsat vermeyeceksin.. kız diyor haftaya evlenme teklif edecek; koyduğumun bebesi istersen takip et sohbet edelim diyor.. simdi ben ona mı söveyim seni mi suçlayım.. ben bile deli oldum
Buradaki kitleyi biliyorum az çok sorumu sorup hesabı donduran kitledenemim ben arada tek tüm yardımcı olan insanlar çıkıyor siz gibi ama bence takip etmesi çok yanlış hadi geri takip falan yapsa neyse diyecem ama bu gidiyor direkt kızı takip ediyor saçma bktan can sıkıcı yani tam evlenme teklifi arefesinde yapılmaz bu kadar
Neyse hakkınızda hayırlısı olsun ben gerildim
Gördüm sinirlendin lütfen 🙏 sinirlenme ama gerçekten ben de sinirlendim böyle bir şey yapamaz güven sarsıcı 2 senedir onu bekledim
Bu yaptığında onunla kapışır hemşire hanım şimdi bazı şeyi sorgularken önce kendimize bakıp yola çıkalım.. bahane çok, amalar bitmez, onada sor bir sürü aması çıkar.. sen bi şey görmek istemiyorsan yapmayacaksın net. Öyleyse bitireceksin.. burada ki sapık sana ne kadar yardım edebilir, ben kimim ki ne haddime ki söz hakkım olsun aranızda
Haklısın
Oo erkekler bayilir kari kiz takibine
Ben bayıltırım sjdkkdkf
Yollular ayrica ilgi alanlari
Evet ben de heyecan bırakmadı şimdi tek düşüncem evlendikten sonra da karı kız takip eder mi acaba diye düşünüyorum
Eder ederler merak ediyorum adi altinda ozellikle kendisini teshir edenlere bayiliyorlar hic sasmaz
Aynen yani kız onu takip etmediği halde takip etmiş evlenme teklifi arefesinde yapılmaz bu ya
Yapilmaz tabii normalde de yapilmaz da..
Kesinlikle biraz peşimden koşturacam yok şöyle heyecanlıyım böyle organizasyon falan diyip duruyor kaç haftadır
Iyi en azından bu hiayrligin uzerine biseylere cabaliyor bizde o da yok 😅
Ama gerçekten şimdi onu görünce hevesim kalmadı ya
Sogumadigina sukretsin
Soğutur bu davranış cidden
Ya sorma ben de igrendim birde fotolarini begenmis djfjdj bana da sevgili olduğumuzu mu sandin diyor hos biz aramanız bozukken yapmisti da
0 gönderisi var kızın sjdkkd
Onlara fark etmez canim nefes alsa yeter djdj
Kesinlikle haklısın eğer bu olayı çok büyüttüğümü ben senin için neler planlıyorum düşündüğün şeye bak falan derse ne diyim s
Ahahah kesin diyecek klasiktir yani empatiye davet edebilirsin ona yapilsa hosuna mi gidermis acaba?
Çok teşekkür ediyorum canım benim
Bol sans. Akillacagini dusunme trip atar gibi davranma da bence tepkini ortata koy ve geri cekil sessizlik her zaman korkutur
Zaten ararsa açmıyoruz kdkdkd mesaj atarsa görüldü 😘🤣🤣
Bu tepkin onlar icin trip oluyor bence cok kirginim ya da kizginim senden bunu beklemezdim deyip bi sure sessiz kalman görüldü atmamak degil de sana ulasamamasi daha etkili bi çözüm olue
Evet bence de
Ben ona İnstagram yazdım işte heves bırakmadın vs. Bakalım ne diyecek ve arayacak mı aslımda erkekleri ara ara test etmek kaybetme korkusunu tetiklemek gerekiyor ki kıymetin olsun
Daha yeni mi oldu bu olay
Evet bugün tatlı tatlı konuştuktan sonra fark ettim
Kotu olmuş hem de evlilik plani yapan bi erkek boyle bi erkek d e yapiyosa vay diğerlerinin haline
Kesinlikle bekleyip görücez
Açıklaması ya da pardon bahanesi neymiş sjdkkd
Ya sadece merak ettim ya da sey ya hayatim aşkım ne ara istek attim hatırlamıyorum o da kabuk etmis zaten o beni takip etmemiş niye bu kadar sorun yapiyosun al ciktim zaten
Bence de
Yalnıslıkla basmıstır belki takip butonuna
Sanmam
1 hafta sonra evlilik teklif edecek diyon yalnıslıla basmıstır emin ol
Yani umarım öyledir
İnstasıda sende bak böyle bi şeye ceswret edemez
Hayır ben de değil ben takip ettiklerinden baktım
Olsun.. Hele bi uyansın sor ona hatta şimdi mesaj at ara uyandır onu böyle bişeyi nasıl yaparsın bize diye bagır ona 😄😄
Yok o kadar abartmam o doktor ben de hemşireyim sadece dedim ki hayatım sende mi bir problem var yoksa benim senin tek eşli sadık bir insan olduğuna dair inancımda mı yazdım
Niye doktorlara trip atılmaz diye bi kural mı var
Yok sjdkkd
Yoo 😄yalnıs biliyorsun.. Kuzenim doktor benim eşi gayette trip atıyor kendisine
Atıyorum zaten kesinlikle somra kendisini vazgeçilmez sanıyor zavallım yazık dkkdlf
😄😄😄 Sen varya sen
Bu erkeklere böyle davranmak lazım canım
Bunu bir erkeğe sölüyorsun farkındaysan 😄😄
Evet farkındayım ama sürünmeyince kıymetin az oluyo yalan mı
Yok doğru tkp et istersn shbet edelim
İstemez
Sen nasıl bi karektersizsin la.. kız haftaya teklif alacagım diyor. Takip et sohbet edelim diyorsun.. hadi o saflığından yazıyor.. sen ırz düşmanı namussuzmusun hemen önüne gelene asılıyorsun. Senin gibi erkegin taa a. K
Yanlislikla olmustur abartma
Tamam canım
Evliyim eşim o kadar kurcalamyr biraz güven ya
Hayatım sen de mi bir problem var yoksa benim senin sadık tek eşli bir insan olduğuna dair olan inancımda mı yazdım ben de
Peki
Kusura bakmasın yani takip edemez
Tamam
Hoşuna gitmiştir
Yazık takibine geri dönmemiş dedim ben de sjdkkdkf
Bekarken son kaçamaklarını yapıyordur dkdkdk
Ben yakalarım ama bana evlenme teklifi edeceği yeri bile buldum söyledim oda sen bılursun zaten diye çoktan değiştirmiştim dedi sjdkkdkf
Dedektif gibi kızım diyorsun dkdkd
Yaptırır mıyım ben hiiiiç kusura bakmasın birisinin değil bir hayatın hayalini kurdum hep sadakatli değilse kaç yıllık ilişki olursa olsun
Bunu bildiği halde yapıyorsa kaşıntısı var demektir
Kaşıdım ben de tırnaklarımla merak etme sjdkf
Yüzünü mü belini mi dkdkdk
Jsjdkdlf
Hangisi dkdkdk
Alttaki yanıtlarım oku anlarsın sjjdkd
Bu yorumu yapana kadar yazsaydın dkdkdk