Ben söylerdim eğer sevgilim olsaydı ama sevgilimiyiz değil miyiz onu bile bilmiyorum. Öyle bir arafta kaldım ki veya ben ne olduğumuzu bile bilmiyorum. Bazen çok güzel gidiyor evet bu adam beni seviyor tıpkı benim onu sevdiğim gibi diyorum. Bazen de bugün olduğu gibi kalbimi paramparça edip bırakıyor ağlıyorum. 😭
Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden nasıl bir çıkmaza düştüm ben diye hem kendime üzülüyorum hem aşkıma ağlıyorum.21 Yorumla
Soran+1 yılErkekler öyle maalesef birgün çok iyi birgün düşman gibi
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar ben de bunun aynı durumunu yaşamıştım ciddi bi ilişkim vardı çocuk saçma sapan eklemeler yapıyordu ınstagram üzerinden çoğu da eski sevgilisiydi rahatsız olduğumu belirtti savunması ise konuşmuyorum geri takip ediyorum o kadar demişti çok kavga ettik bu sebebten sonra takmamak gerek dedim umursamadım dün şüphe ettiğim kızlarin adına hesap açtım fake ordan ona yürüdüm ve hayal kırıklığına uğradım biz kadınlar ne ile ilgili şüpheler duyarsak gerçekleştiği gerçeği var yani seni seven bi adam neden takip etsin ki diğerlerini ekleme amacı da konuşmak ztn seni sevseydi kırmaz seni çıkarır ama işte
69 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ben kafami koymuştum gidicektim bana dediği sen bensiz yapamazsın geri gelirsin dedi bende aşkımdan gebersem geri dönmem bu bana saygısızlık hiç sevmedigim erkek tipi dedim sonra hesabı kapatırım dedi bende kapatmana gerek yok sadece düzgün kullan dedim öyle böyle tanımadıklarını çıkarttı söz verdi bidaha yaparsan biter bu ilişki dedim tm dedi
- +1 yıl
Evet aynısı yemin ederim Bende şikayet ettiğimde dedi hesabı mı kapatayım yani bende dedim tercihini sen yap beni kaybetmek istiyorsan devam et bu hareketlerine tm ben seni kaybedemem dedi diğer gün arkadaşlarıyla İstanbul'a gitti kızlarla yani ben daha diyecek bisey demiycem ya
Soran+1 yılKızlarla geziyorsa sıkıntı ya ben kaldıramam ya
- +1 yıl
Umarım yaşadığım hayal kırıklığını yaşamazsın
- +1 yıl
Dediğim gibi ortaya çıkınca her şey eski sevgilileri mesaj atınca engelledi heryerden bide
- +1 yıl
Beni engelledi yani ciddi ilişkimiz varken
Soran+1 yılYa ben bunları yaşarken ne olurss olsun diyip konuşma yaptım bizim ilişkimiz bitebilirdi bitmedi ama yine yaşarsa biticek çünkü şu an bile kaldıramıyorum geniş değilim
- +1 yıl
Biraz kaybetme korkusu yaşat. kurallarini ve sınırını çiz ve kendini geri çek bak nasıl üstüne düşer
Soran+1 yılŞöyle benim ondan ayrılamacağımı sevgimi baya belli etmişim ondan batmis rahatlik tam tersine dedim tutuştu
+1 yılEğer sevgilinizin Instagram'da kızları takip etmesi sizi rahatsız ediyorsa, bu konuyu onunla paylaşmanız önemli olabilir. İlişkilerde açık ve dürüst iletişim genellikle en sağlıklı yaklaşımdır. Ancak, bunu yaparken kendi duygularınızı ve endişelerinizi saygılı bir şekilde ifade etmeye çalışın. Sevgilinizin bu durumu anlaması ve sizin duygularınıza saygı göstermesi önemlidir. Unutmayın, herkesin sosyal medyayı kullanma şekli farklıdır ve bazen bu durumlar yanlış anlaşılmaya yol açabilir. Bu nedenle, konuşurken açık fikirli olmaya ve anlayışlı olmaya çalışın.
04 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim ne instagramdan çektiğimiz hesabı kapatıcam dedi bende dedim ki hesabı kapatmanı istemiyorum sadece düzgün kullan dedim
- +1 yıl
Haklısın tabiki bende sevmiyorum manken kız sayfası takip etmeyi
Soran+1 yılSoyledigim de takipçi kasıyorum diyip beni kandırıyor
- +1 yıl
Gereksiz şeyler
İş ortamında tanıştığım kız arkadaşların telefon yerine instagramlarını alırdım iletişimi oradan kurmak için, sevgilime de bunu söylerdim mantıklı karşılardı sonra bana o kızların profilini atardı bunu niye takip ettin diye hesap sorardı saçma canım şeyler..
06 Yorumla
Soran+1 yılYa arkadaşı olur bisey demem ama tanımadıklarını özellikle kendi şehrinden takip etmesi arayıştır bunuda sevgilime söyledim arayışta olduğun okadar belli ki dedim bana dediği saçmala sadece takipçi kasıyorum bende dedim ki bu takipçi kasma sadece kızlara özel mı okadar boş konuştu ki inancağımı sandı
Soran+1 yılYa sanırım niyeti şu arkadaşlarının takipçileri çok onunda takipçilerin çok olmasını istiyor nezaman söylesem arkadaşlarım ekliyor diyor
Soran+1 yılYapmıyordu hatta ben ona sen ilk zamanlar bana bu şekilde gelseydin adımımı ona gore atardım dedim kendisi ilk zamanlar nefret ederdi yanlış görürdü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet söylemelisiniz bence
00 Yorumla
+1 yılBu kafada ilerlersen ilişkini yıpratırsın ve toksik ilişkiye döner. Bu kısıtlamaktan başka bir şey değil. Ha sosyal medyada kız görmüş ha yolda yürürken.. Aldatan her türlü aldatır, her türlü de bakar, takip etmesine gerek yok.. Senin erkek eklemen onun umrunda değilse seninde umrunda olmamalı.. Kıskanç olabilirsin fakat bunu ilişkine fazla yansıtmamalısın.. Görmemiş gibi yap 😊
45 Yorumla- +1 yıl
Asıl böyle yaparak aldatmasına sebep olur hiçbişey demezsen bu sesini çıkarmıyor nasıl olsa bişey demiyor diye aldatır istediği gibi
Soran+1 yılBana diyor ki ben sana güveniyorum konuşmadığını biliyorum ama sen bana güvenmiyorsun diyor aslında haklısınız ama ben yansıtmamaya dilim söylemese bile hal hareketlerimden anlıyor anladığında bu sefer ne yaptım söyle diyor🙄
- +1 yıl
Aldatmak isteyen her türlü yapar. Eklemesine laf ederse kızdan gizli bir şeyler yapmaya başlar. Ben erkek arkadaşıma hiç laf etmezdim kendisi bana söylerdi şu bana istek attı diye. Beraber yan yanayken istek atan kişileri stalklardık. Diyeceğim şu ki aldatmak isteyen takip etmeden de yapar. Yakın bir erkek arkadaşımın 6 senelik ciddi ilişkisi var ve ona bir soru sordum bir kız senden numaranı istese verir miydin diye ve o da evet illa sosyal medya istemesine gerek yok dedi. Hayatta böyleleri de var maalesef
- +1 yıl
Ben aldatmayan erkek olduğuna inanmıyorum fırsat bulamayan vardır bence
- +1 yıl
Erkeklere güvenmiceksin zaten güvendiğini belli edip söyleme sakın her zaman şüphe olucak içinde biraz gözünü aç
Bişey dıyecem de üzülme ama takip etmeden de konuşabiliyor instagram da bence sen şifresini iste sürekli kontrol et diyeceğim de oda yetersiz fake hesap açar ordan konuşur eğer yüz yüze görüşüyorsanız galeriye bakıyır gibi yapıp instagram hesaplarına vs bak telegram whatsapp isim cisim ne varsa kontrol et ama yakalanma uyanık ol iz bırakma arkanda
13 Yorumla- +1 yıl
tamamda kendin yazmissin zaten, yapmak isteyen her turlu yapar, istedigin kadar takip et.
- +1 yıl
Oyle oyle, rahat olmak lazim. Ama soylemesi kolay tabi biliyorum :)
Ozguvensizlik durumu yoktur burada soyleyebilirsin. Ozguvensiz misin derse de yani ne alakasi var, sahsen ben dunyanin en cirkin kizindan bile kiskanirim
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen sevgilim bana sen ne istiyorsun bu kızlardan diyor bende sorunum yok kızlardan ama sevdiğim adamın etrafında kızlar olunca ben çıldırırım geniş değilim ki herşeye tamam diyim
Soran+1 yılAjsjsja valla sevgimi çok belli etmişim ondan kaynaklı olarak düşünüyorum dün giderim dedim gebersemde geri dönmem diyince çıkartı
Kusura bakma da sevgilin haklı eğer güvenmiyorsan başta sevgili olma bende sevgilinin yerinde olsam çıkarmazdım sonuçta benim takip ettiğim kızlar kuzenlerim ve ilkokul ortaokul dan sınıf arkadaşlarım
011 Yorumla- +1 yıl
Tanışma sayfalarında ki kızları eskortlari takip ediyorsa niye de karışmayalim mi
- +1 yıl
Karışmayalim yani sonuçta o da sana karışmıyorum diyorsa
Soran+1 yılTanımadığı kızlar da var ve ben ona bütün kızları çıkart demedim diyorum kuzenin arkadaşların varsa çıkartma ama tanımadığın kızları takip etmek saçma dedim oda arkadaşlarım da ekliyor sen sadece sorun yapıyon onların sevgilisi bisey demiyor diyor
- +1 yıl
bi erkeğin kız arkadaşı olamaz varsa geniştir
- +1 yıl
yabancı kızlara da kuzen ayağı çeker bu tip erkekler
Soran+1 yıl@zMejorGato yabancı kızları iş arkadaşım dedi inanmayınca gerçeği söyledi
- +1 yıl
hee hee olur diyen erkeklerin bakış açısını biliyoz kandırmayın kimseyi
Çıkın şu sanal kıskançlıklardan ya. Takipleşmek emcüklemek ve ya flört anlamına gelmez. Beğenmek pandik atmak gibi değildir. Sende o zaman takip etme erkekleri. Nasıl bir sosyal medya kafanız var ya. Sosyalleşmek dışında her bok için kullanıyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılSadece takip edip beğenmesinden rahatsız oluyorsan işin çok zor. Bakış açılarınız çok farklı. Ortada güven ve özgüven problemi yoksa neden rahatsız olasın?
08 Yorumla
Soran+1 yılYani bu senin için normal bisey mı sevgilin yapsa eklese tanımadığını normal mi karşılarsın
- +1 yıl
Evet normal karşılarım. Sevgilim beni aldatmiyor. Beni çok seviyor ayrıca. Hiçbir kızla takiplesmek dışında bir iletisimi yok. Bunun dışında ben de çok fazla erkek takip ederim network icabı. Ve hiçbir erkekle özel bir münasebetim bulunmaz. Selam dahi vermem. Bunların büyük şeyler olduğunu düşünmüyorum. Bir kızla samimi sekilde konuşursa zaten haberim olur ve bu durumda muhtemelen ilişki ayrılıkla sonuçlanır.
Soran+1 yılBenim sevgilimde senin gibi düşünüyor ama bana yanlış gibi geliyor kızları çıkarttı ama çok abarttı herkes takipleşıyor nolmus diyor
- +1 yıl
Dediğim gibi düşünce yapılarınız çok farklı. Bir süre sonra bu yaptığın ona kısıt gibi gelecek. Şunu söyleyecek " bana güvenmiyor mu? Beni neden kısıtlıyor?" O yüzden dozunda yapmanı öneririm
Soran+1 yılKanka zaten diyor hatta diyor ki evliymişiz gibi davranıyorsun
- +1 yıl
Evet dozu azalt mutlaka
Soran+1 yılPeki teşekkürler
+1 yılRahatsız olduğunu söylemişsin zaten.
Ben senin takip ettiklerine karışmıyorsam, sende benim takip ettiklerime karışamazsın demiş adam. Net konuşmuş.10 Yorumla
+1 yılHayır söyleme bir süre izle hatta sende bu konuya takıldığını belli etme sende yap bakalım o ne hissedecek
21 Yorumla
Soran+1 yılBen yapıyorum bana diyorki bu normal bisey tek sen sorun çıkartıyorsun diyor bana da bisey demiyor herkesin sevgilisi var onlar bisey demiyor falan diyor ama konuştum konuyu
Birisini takip ediyordu fotoğrafları da açık seçik ve hepsini beğenmiş eski iş arkadaşıymış abi der ailesiyle samimiyim falan dedi ama neyse beğenileri geri çekti çıkardı da sonra geri eklemiş haberim yok kız abi bir yanlışım mı oldu diye mesaj atınca utanıp elim değmiştir deyip geri eklemiş ben de tesadüfen gördüm ayrıldım çok zorlanıyorum şu an ne yapmalıyım bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılİyi akşamlar öncelikle kızları çıkarman aldatmasını vs engellemekse bir fayda etmez ayrıca sen erkekleri takip ediyorsan eğer senin yaptığın hoş değil ayrıca tehdit ile ilişki yürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen deli olduğum için takip ettiği kızları takip ediyodum profilde resmimiz falan kızlar geri dönüp görüyordu hep :D profilinde bir de beni etiketledigi snep öne çıkarmalarinda duruyor neden takip eder anlamıyorum bende
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de senin gibiyim bende öyle yaptım fake hesaptan sevgilimin takip ettiği bütün kızları takip ettim sjjss
Cevap sahibi+1 yılBen kendi hesabımdan yapiyodum bide neden takip ettiğimi sorunca sen neden ediyosun derdim sonra durdu zaten
+1 yılBizim törelerimize göre ölüm hakkı kanka yani bizim törelerimize göre sevgilinin ölüm hakkı gelmiştir azrail' canını alaydı kurtulsaydık
11 Yorumla
Soran+1 yılBen mağaramdan mutluyum
- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılSöylemelisin tabii ki. Nasıl bir sevgililik ki bu. Hemen bırakmalısın, yoksa çok üzer seni..
22 Yorumla
Soran+1 yılNormal görüyor herkes yapıyor sevgilileri bisey demiyor sen sorun çıkartıyon diyor bide beni suçluyor
- +1 yıl
Hemen yol ver gitsin. Ben , herkes değilim dersin.. 👍🏻
+1 yılSözde sevgilin bu rahatlığı ilişkinize değer vermediği için yapıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılYa bana diyor ki bunda ne var aldatmaya mı giriyor herkes yapıyor diyor bende kim diyorum arkadaşlarım bile takip ediyor sevgilileri bisey demiyor sen sorun yapıyon diyor bende dedim nerden biliyon onların aralarındaki mevzuyu
- +1 yıl
bir şey çıkmaz bu ilişkiden emeğe yazık
Soran+1 yılSöyledim kafayı koymuştum gidicektim bana diyor ki sen gidersen beni bırakamazsın geri dönersin bende dedim ki aşkımdan gebersemde geri dönmem dedim oda anladı herhalde kızları çıkarttı söz de verdi bidaha yaprsa ona gore konusucam biliyor
- +1 yıl
En fazla 1 aya yine buradasın ayrıldım diye. 👋
Soran+1 yılAyrılırsak sağlık olsun benim kaybedecek biseyim yok
+1 yılBence de umursamaz ol. Sonuçta dediği doğru o sana karışmıyorsa sende karışma. Bir de aldatacak olsa senin olmadığın yerde de kızlara bakıp aldatabilir vs. Önemsemez ol
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok geç söyledim ama söylerken tepkimi de koydum tanımadığını çıkartı ama benim yaptığımı anormal bakti ve modu düştü
Sıç ağızına ya dinlemiyorsa da seni bas engeli Allah aşkna. Anası babası eğitemiyprsa sen hiç uğraşma yorma kendini
30 YorumlaBoş ver söyleme sen de erkekleri takip et o bir şey diyor mu
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır demiyor takip etmek normal diyor
- +1 yıl
güzel kardeşim diye yorumladim
- +1 yıl
gvt
+1 yılSöyle tabiki baştan söylemezsen sonrasında gönlü başkalarına kayar
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ben bisey dediğimde bana hep diyor ki evliymişiz gibi davranıyorsun
- +1 yıl
Demekki yavaş yavaş gönlü senden soğuyor gibi bunu diyen insandan şüphe edilir insan sevdiğine sadık kalmalı
Soran+1 yılGönlü bende soğusa bana gelip evlilikten bahsetmez ki hep kendisi açıyor konuyu ve buraya geldiğinde seni çok gezdirecem diyor
- +1 yıl
Ozaman çok şey etme sende kötü niyetle yapmiyordur sonuçta sevgilisi (sen) varsın hayatında
- +1 yıl
Sen birazcık kiskanmışsın sanırım olabilir kıskançlık normal bişey ama aşırıya kaçma
Soran+1 yılBak dün tartistik ya bugün bana şehrini atttı senle evlenince seni buralara gezdirircem dedi soğuyan insan demez herhalde bunları kıskançlık değilde rahatsiz oluyorum ben normal göremiyorum bu konuda
- +1 yıl
Ama bak çocuğun seninle evlilik hayali var demekki boş ver takma kafana kuruntu bunlar
Soran+1 yılEvet öyle bakalım zamanla inşallah huyumdan vazgeçerim
- +1 yıl
İnşallah kardeşim, Allah hayırlı huzurlu bir yuva kurmayı nasip etsin inşallah size o kardeşimize
- +1 yıl
Allah'a emanet 👋
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılAh bu erkekler iki GT m*me gorecekler diye girdikleri hallere bak😬😬🤣🤣
121 Yorumla- +1 yıl
Laflara bak hele
- +1 yıl
Hahaha 🤣ne olmuş
- +1 yıl
Çok teklhlikelisin sen can yakanindan hemde😁😅
- +1 yıl
Yak yak 🚬
- +1 yıl
Ben kolay kolay yanmam matmazel o yaşlar gectik
- +1 yıl
Yak demiştim, 😬 yan değil
- +1 yıl
Evet yakarım günde birkaç dal senin içinde yakarım 🍂
- +1 yıl
Olur 😬😬😁😁😁
- +1 yıl
😅😅😂
Takibi Bir de kabul etmiyor ya gıcık - +1 yıl
Takipleri kabul etmiyorum ama 😬😬
- +1 yıl
Takipleri kabul edince ne oluyor ki acaba😅😂
- +1 yıl
Hem benim gibi bir beyefendi geri çevrir mi insanda ayıp 😌
- +1 yıl
Sonu gelmiyor günde kaç kişi ekliyor beni biliyor musun 😁😁
- +1 yıl
İşte ben o sıradan kisilerden değilim 🤠 oke
Soran+1 yıl@evrensell00 @colorfulpeople cilveşecek yer mı burası aile var aile :)))
- +1 yıl
Tamam abla sustuk😬😬
- +1 yıl
İftira kimseyle sevişiyorum ben🤠
- +1 yıl
Hoca cevabımı vermedim yazamıyorum sana kırdın beni düzelt git☺️😂
- +1 yıl
Ben ne yaptım bee
- +1 yıl
burada anlatmiyim mesaj atamıyorum çok bir şey yapmadın ama birazcık anladın sen
- +1 yıl
Küçük şeylerle düzelecek gibi 🌿
Zorla güzellik olmaz. Adamın içinde var. Bugünü ertelersin, yarın napacaksın?
02 Yorumla
Soran+1 yılYa o şöyle bakıyor benim arkadaşlarımında sevgilisi var onlar da ekliyor sadece takiplesme bisey yok diyor sen sorun yapıyorsun diyor
+1 yılEevt kessinlikle soyle senin yerinde o olsaydi butun erkekleri takipten çıkarmanı isteyecekti
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu ki o bana demiyor çıkart yani diyor ki takipleşmek kötü bisey değil diyor anlamadım ben mi yanlış düşünüyorum
+1 yılOnun umrunda olur mu bilemem ama söyle sen gene de
03 Yorumla
Soran+1 yılValla ayrılmayı bile kafayı koydum 2 ters konuşma 2 umursamaz davrandım hemen çıkarttı bide üstüne söz verdi bidaha yaparsan bu ilişki biter dedim tm dedi olmucak dedi
- +1 yıl
Demek ki seni kaybetmek istemiyor geri vites yaptığına göre
Soran+1 yılYa bide ben bu işlere gelemem giderim dediğimde sen bensiz yapamazsın geri gelirsin dedi bende sen beni yanlış tanıyorsun aşkından gebersemde geri dönmem dedim bide oyuzden de çıkarttı
+1 yılbi erkek yazmayacagı kızı takibe almaz, o zaman sen de ayrılmasını bil
03 Yorumla
Soran+1 yılO takip edince bende ediyorum erkek fakat soyledigim de ben sana karışmıyorum sende karışma diyor
- +1 yıl
adam seni o kadar umursamıyor ki takip ettiklerine bile karısmıyor
Soran+1 yılEvet instagram olayı çocukça diyor herkes takip ediyor sorun olmuyor güvenmiyorsun ayağına giriyor
+1 yılaranıyor demek ki ben öyle erkekleri direk kafamda elerim
10 YorumlaSöyle tabiki karşına al hoşlanıp hoşlanmadığını yapmaması gerek şeyleri şöyle ama o kişiyle ciddi uoldaysan onacikartmasini söyle cidi değilsen Şu an söylelemen yanlış herşeyin bir zamanı var ama şu an dikat etmesini soylersin
13 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyiz söyledim düzeldi ama şöyle bisey var kendisini sanki geri çekti
Soran+1 yılAyn o bana ne yapıyorsa aynı şekilde olucam ne oluyor bakalım
Rahatsız olduğunu söyle sert bir şekilde uyar bir daha yapmasın😊😊
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekleri mi takip. etseydi. bakim dalganiza gecin takilmayin boyle seylere. Sanki nikahina mi alacaksin
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet alıcam laylaylom mu takiliyorum sanki
Cevap sahibi+1 yılLaylaylom takiliyorsun tabiki bunu sen de biliyorsun. O soytarinin seni birakacagini bile bile devam ediyorsun. Ama sen de kendi yoluna bakiyorsun. Sonra ayrilinca da sucu sadece ona atip o beni kandirdi diyerek vicdanini temizlemeye calisiyorsun
Soran+1 yılNerden biliyorsun laylaylom olduğunu bıraksa dün bırakırdı ilişkimiz ciddi laylaylom olsaydı 2 sene durmazdı biraz saçma konuşuyorsun neyse
Cevap sahibi+1 yılSen düzgün birisin kızgın cevabin bu site ortalamasina gore çok seviyeli.. umarim ben haksiz cikarim da iyiye denk gelmissindir 🤲🤲
- +1 yıl
Peki madem laylaylom değilsin pardon da o o zaman neden erkek arkadaşın kızları takip edip fotoğraflarını beğensin? Yarın bir gün senden ayrılırsa şaşırma
Soran+1 yıl@Kircicegiiii ben dedigimi dedim konuşmayı yaptıktan sonra ayrılsaydı dün ayrılırdı ama kendini düzeltmeyi seçti eee yarin birgun yine aynı şeyleri yaparsa ona da gerek kalmaz
Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Konuşmak birşeyleri başlatır da bitirir de belki ama rahatlatır. Ben derdim.
00 Yorumla
+1 yılKoy ağırlığını usta ne demek kızları takip ediyor bağla eve dursun djdjrjf
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılsöyle tabi neden beğeniyorki ne alaka iyi ki manitim adamı yerdim ben
00 Yorumla
+1 yılSöyle bence kafada kurmak olur bilmene yenisi söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSafsın sen var ya, takip etmesine bir şey demeyecektin. Siz bazı kızlar var ya zerre taktik bilmiyorsunuz, bu kafayla giderseniz de hiç bir şey ögrenemeyeceksiniz.
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl32 yaşındasın ve taktiği bilmiyor olman çok komik 😅
Cevap sahibi+1 yılDm kutunu herkese açık yap oradan söyleyeyim.
Cevap sahibi+1 yılAyarlara gir profili düzenleden sadece takip ettiğim kişilerden mesaj gönder yazıyor onu kapat.
Cevap sahibi+1 yılÖğrenmesinler ben herkese söylemem.
Cevap sahibi+1 yılYa da sana da söylemiyorum
- +1 yıl
Taktik ne?
- 1 yıl
Neymiş banada söylermisin ya
+1 yılAkışına bırak gerçek yüzünü görmen için iyi bir şans.
00 Yorumla
+1 yılHepsini değil de yalnızca bir kaç tanesini beğenmesi de sıkıntı yaa
00 Yorumla
+1 yılAbla ben cila satıyorum boynuzlarını parlatmak için çok iyi cilalar satabilirim
01 Yorumla- +1 yıl
Bana da 10 kutu cila ver
+1 yılşöyle tabi canım çıkarması lazim ciddi bir iliskiyseniz
00 YorumlaYa bilemedim ama bunun icinde tartisma cikarmaya degmez ki. Yani sosyal medya gunumuzun parcasi. Eski sevgilisini takip etse elbette sorun çıkar. Ama akrabasi kuzenleri vs olsa tabiki konusma
12 Yorumla
Soran+1 yılYok bende dedim akrabası iş yerinden arkadaşı olsa sorun etmem ama tanımadığı kızları takip etmek saçma dedim başta iş yerinden arkadaş dedi inanmayınca gerçeği söyledi onlar takıp isteği attı bende geri takip ettim dedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence tanıdık arkadaş vs olabilir sağdan soldan kızsa hadi neyse ama az esnek davran ona bu konuda
01 Yorumla
Soran+1 yılTanıdık arkadaşları da var tanımadığı kızlarda bana yalandan iş arkadaş dedi ben de yemedim sonra dedi onlar takıp istedigi atti bende takip ettim ama konuşma yok dedi sadece takiplesme dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilimde aynısını yapıyor. arkadasimin sevgilisi hiç umursamıyoruz artık yorulduk gerçekten
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlmaz kızlar onu takip etmiyor çok takipçileri var kizlarin
Cevap sahibi+1 yılNe biliyim açık giyinen kızlar herkese açik her şeyleri
Cevap sahibi+1 yılBanada çok istek geliyor kabul etmiyorum etsem kendisi ortalığı yıkar
Soran+1 yılValla canım benim sevgilim bana karışmıyor nolmus herkes takip ediyor sen sorun çıkartıyorsun diyor ama ben kızları takip etmesine karşıyım arkadaslari da var ama tanımadığı kızlarda var ilk başta nerden biliyorsun belki hepsi iş yerinden arkadaşım dedi inanmadım sonra onlar takıp etti karşılıklı kabul ettim dedi bende tanımadığn kızları ekliyorsan bir şey vardır dedim tartışma oldu kafamı koymuştum gidicektim sonra çıkarttı tanımadıklarını bide söz verdi
Cevap sahibi+1 yılBenimki aşırı kıskanc ben yapınca ortalığı ayağa kaldiriyo. bende mahsuz kıskanmıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapacağin sey belli. Ikinizin cok farkli bakiş açisi ve yaşam tarzi var demektir bu. Basit bir sey değil.
00 Yorumla
+1 yılKnk direkt ayrıl bence sonuçta sevgili olunca yapmadı gerekn ilk şey buydu bana göre bu bile aldatmak
02 Yorumla
Soran+1 yılValla şu an dediklerim ise yaradı ben le konuşurken çıkarttı ama Şu an çıkartmaya devam ediyor gibi benimkini rahatlık batmış ondan böyle ve benden emin olduğu için bu şekil davranıyor
+1 yılUzun süredir beraberseniz hesabında dişi bile olmaması gerekiyor sadakat kızlari çıkartmakla olmaz ama çıkarsa iyi olur
10 Yorumla
+1 yılEğer aldatmaya meyilliyse sert bir tepki ile çıkarmasını söyle her zmn ise yarar
01 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle tepkimi verdim ki benden böyle bisey beklemiyordu hemen kendini düzeltti
Kesinlikle söyle beninkide öyleydi söyledim düzeltti söylemeyince başına çıkar
05 Yorumla
Soran+1 yılValla söyledim hatta giderim diyince benden emin şekilde sen gidemezsin yapamazsın bensiz beni seviyorsun dedi bende aşkımdan gebersem de sana geri dönmem dedim ondan sonra anladı ciddi olduğumu düzeltti hatta söz verdi bidaha yaparsan cidden ilişki biter dedim
Soran+1 yılSizin ıliskiniz nasıl tam düzeldi mi
Soran+1 yılHayırlısı sanırım genel olarak erkekler böyle
her şeyin bir nedeni vardır, bence kızları neden takip ettiğini iyice düşünmelisin
08 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle her seferinde arkadaşlarım da takip ediyor diyor sanırım arkadaşlarına bakarak hareket ediyor gibime geldi
Soran+1 yılTatmin olmuyorsa neden benle ozman
Soran+1 yılYani o yazarsa yazıyım o yazmazsa yazmıyım kafasında mı olayım
Soran+1 yılSanki kendisi geri çekti oda aynısını yapıyor
+1 yılSöyle bence gözü dışardaysa da direk tamam ayrılalım der yoluna bakar
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim hatta ben ayrılcaktim kendisi kızları çıkarttı ve söz verdi bidaha olmucak bende inşallah dedim
+1 yılUygun bir dille rahatsız olduğunu söyle çıkarmazsa büyük sıkıntı he sende de erkekler ekliyse hiç ses çıkarmamanı tavsiye ederim
01 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeyi şimdi gördüm hikaye çok tanıdık geldi derhal kaç
Soyle ve umursamazsa da deger vermiyordur bu kadar basit
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim gerekeni yaptı
+1 yılSöyle ben bir erkek olarak eğer seviyorsam o hariç diğer karşı cinsleri çıkartırdım
00 Yorumla
+1 yılSöyle cikarmiyosa ayril
03 Yorumla
Soran+1 yılÇıkarttı
- +1 yıl
Adammis
Soran+1 yılÇıkarttı bide mesaj yerini kapatmış
+1 yılİki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef uzak mesafe ilişkisi sadece iki medeni şekilde telden konuşma yapıyorum
+1 yılNe biçim bir adamsın de, bundan da çekinme.
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşları da ekliyor muş kızları sevgileri bisey demiyormus sadece ben anormal bakıyormuşum öyle dedi bende geniş bir insan değilim rahatsiz oluyorum dedim
- +1 yıl
O zaman hepsinden uzak dur yaw he çetesi
+1 yılTanıyordur bazılarını
07 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir de ben yine rahatsız oluyorum söyleyince bu sefer ben sana karışmıyorum diyor
- +1 yıl
Aynı ben biri benim dostlarıma karşınca ben kızıyoruö
Soran+1 yılSizce tekrar konuyu açmalımiyim
- +1 yıl
Açma
Soran+1 yılUmursamaz mı olayım
- +1 yıl
Aferin akıllı kız
Soran+1 yılVala açtım konuyu iyi ki açmışım 2 umursamaz 2 ters yaptım altta da kalmadım manipüle etmeye çalıştı izin vermedim hemen çıkarttı
Asla izin vermem asla
00 Yorumlaayril bence bunu karakterli olsa yapar mi sence
00 Yorumla
+1 yılSende erkekleri takip et
00 YorumlaSoyke fabki gozu disarda bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız oluyorsan söyle
00 Yorumla
+1 yılrahatsiz oldgunu soylemelisin tabiki
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım