Arkadaşlar Sevgilim Olacak Kişi Tarafından Dehşeti Yaşadım? Ben Bu Travmayı Nasıl Atlatacağım? Nasıl Yaşayacağım?

Arkadaşlar benim bu bahsedeceğim şahısla 4 yıldır ilişkim vardı. 4 yıldır hiçbir sorun yoktu yani birgün böyle bir şey yaşanacağı aklımın ucuna bile gelmedi. 5 ay önce parkta otururken onun telefonundan fotoğraflarımıza bakıyorduk 'müstehcen' içerikli mesaj gelince beni aldattığını öğrendim. Tabii o an yıkıldım, bağırdım çağırdım onu dinlemedim bile çekip gittim. Sonrasında onun kuzeni anlattı bu mesaj atan kızın yanı sıra dul iki çocuklu kadınla apartta kaldıklarını, daha öncesinde de uyuşturucu kullandığını ve ticaretinden sabıkası olduğunu anlattı. Dünya başıma yıkıldı.. Ben böyle birini nasıl sevebildim? 4 yıl nasıl anlayamadım.. Sonrasında bu beni tehdit etmeye başladı işte barışmassan, benimle yüzleşmessen seni de kendimi de öldürücem.. Çareyi il değiştirmekle buldum. Mersin'den iş bulup uygun bir yerden ev tutup Bolu'ya gittim. 1 hafta önce yerimi, evimin adresine kadar nasıl bulduysa bulmuş. Kimseye de bir şey söylemedim halbuki. Zorla bakın zorla evime girdi. Benimle sadece konuşmak istediğini söyledi ama anladım bana zarar vereceğini dedim ki dışarı çıkalım, parkta oturalım. Dışarı çıkınca da ortalığı ayağa kaldıracaktım. Binadan çıkınca ben çığlık atmaya başladım. İmdat, yardım edin diye bu beni darp etmeye başladı. Orada esnaflar konu komşu araya girdi. Ağzım kan içinde, alnım yarıldı. Ambulans ve polis ekibi geldi. Beni ambulansla hastaneye, o şerefsizi de karakola götürdüler. Hastanede ifadem alındı şikayetçi oldum. Eve geri geldim. Ertesi gün yine gece saatiydi evim 1. Katta balkon kapısının camı kırıldı O sırada salondayım neye uğradığımı şaşırdım. Bu İçeri girdi direk boğazıma saldırdı. O anki korkumun tarifi yok kafasına laptopu geçirip kaçabildim. Bu bıçakla arkamdan kovalamaya başladı. Mahalle savaş alanına döndü esnaflar onu darp ettiler. Şimdi Ankara 'ya cezevine gönderildi. Ailem şu an yanımda olmasa kafayı yiyeceğim.. Yaşadığım olayın, korkunun tarifi yok. Ben ne yaptım da bu benim başıma geldi? Ben bu travmayla nasıl yaşayacağım? Nasıl dayanağım?

Arkadaşlar Sevgilim Olacak Kişi Tarafından Dehşeti Yaşadım? Ben Bu Travmayı Nasıl Atlatacağım? Nasıl Yaşayacağım?