Sızce bu yaşadıklarımı nasıl saglıklı sekılde aşabilirim lütfen nolur yardım edın?

Eminim cınsel seyler hissetmiyorum, cınselıkle ılgılı şeylerde degıl ama, bundan dolayı zarar gormek istemiyorum annemi çok özledim, onu kaybedeli 3 yıl oluyor babam zaten yoktu, babasız buyudum cok sey yolunda gıtmedı psikolojik olarak basıma gelenlerden kendımı koruyamadık, arkadasım arkadaşlıklarım olmadı yasanmıslıklarım 26 yasıma az kaldı bır kız arkadaşım yok anskıyetem var yaşadığım cevrede huzurlu degılım , annem benı sigortalı calsıırken bıle gormedı evlenmedıkce ruhu huzur bulmayacak gıbı hissediyorum ama o nasıl mumkun olcak kısa surede hıc bılmıyorum, kaldı ki bır kadına genc bır kadına masum savunmasız ustsuz sekılde sarılmak fikri aklından gecen benı opmesı cokca kez sefkatle sacımı oksaması benı ana kuzusu olarak bağrına basması gogsumu opmesı boynumu alnımı yanağımı bu hisleri yasıyorum, sorun su ki bunları helal sekılde tatmak istiyorum içimdeki hayatımdaki yoklukla zorluklar imkansızlıklar yuzunden buu bır esskortt ile yasamaktan korkuyorum , her gecen gun duygusal olarak tukendıgımı hissediyorum ruhumu kalbımı ıcımı anlatamam. Yara oyle derın kı saran da yok olacağa da benzemiyor ustelık esım olsa annesinden oz annem gibi sevgı sefkat gormek istiyorum onlara sarılıp ağlamak istiyorum, gecmısı unutup tamamen saglıklı yasamak ve aılemın son evladı olarak zamanla guzel evlatlar yetiştirmek, bunlar mumkun olmazsa naparım bılmıyorum zamanla içimdeki hisler oyle derın kı yemin ederim tanıyamıyorum artık 🥹🥹🥹🥹
Sızce bu yaşadıklarımı nasıl saglıklı sekılde aşabilirim lütfen nolur yardım edın?